10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Bosnier
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2011, 23:25

Vidi se da je ovaj Zahirovic Rus , pa lik trci 90 minuta , napad - odbrana bez prestanka, a i Dzeko ima sjajnu kondiciju sad !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 avg 2011, 23:26

plivadon, koji prodori koji centarsutevi , koje prilike za napadace? momka poistujem kao igraca, svoje znanje je dokazao u EL ali danas je bio los i nije iskoristio ovu sansu, budi realan ;)
To sto mu je prva tekma, pa i zahirovicu je bila, pa je momak bio FENOMENALAN ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 10 avg 2011, 23:26

Najveci dobitak je Zahirovic momak je pravo rijesenje za Rahimica grize na terenu pravo svugdije ga ima prezadovoljan sam sa njim, nije dao grcima vremena ni prostora na sredni , Medunjanin je madzionicar sa loptom tacne pasove siguran u sebe , Stilic ok vise sam ocekivo od njega gresio je malo sa pasovima moze se racunati na njega , Zec puno komplikovo kad primi loptu oko 16 , Spaha kapitenski sve pohvale vodja pravi, Besic solidan vidi se da je taleat ali fali mu utakmica moze se na njega racunati u iducem ciklusu ja bi ga vratio u mladu repku da igra jedan ciklus sa Stevanovicem, Zakaricem, Bicakcicem, Kvesicem, Dupovcem, jos bracu Hajrovice prikljuciti u mladu repku sa H.Seferovicem da odigraju jedan ciklus da se dobro upoznaju .
Begovica sto prije vrtiti u repku pa ako treba i Susica smjenuti samo Begovic zasluzuje da bude na golu BiH trenutno

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2011, 23:26

Da je veceras tu bio Pjanic il' Miske druga bi prica bila, 99% bi pobjedili...Grcka nula, mozda je ovo inace njihova igra, neznam, nisam ih pratio skoro pa nikako, al ovo veceras je rinaka...Sto se tice igraca, Stilic treba brze predavat' loptu, malo je sebican, al' sve u svemu ok ... Zec, hmm...nisam ni primjetio da je igr'o u drugom poluvremenu :mrgreen: Zahirovic pokazao da Safa moze ozbiljno na njega racunati, samo treba malo one klizece startove popravit, u suprotnom ce nekome nogu izvalit :D Dzeko, jedan od boljih veceras, dobro odigrana tekma ... Spahic, kralj, nema potrebe trositi rijeci/tastaturu, jedan jedini 8-) ...

Sve u svemu, dobro odigrana utakmica, u kvalifikacijama za SP, sa nasim kompletnim sastavom, ovakva Grcka mora past!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:27

tacno je fali nam playmaker.

Stilic igrao je krilo danas on nije krilo!

Pjanic i Misimovic nisu nazalost bili danas. Pjanic prvi play, Misimovic drugi play, Stilic treci play.

Ibricic je second striker, Medunjanin nije play, Salihovic je box-to-box,,

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 avg 2011, 23:27

Mi kad bi se mogli zakrpiti (a mislim da sa Zahirovicem mozemo) na Medinoj poziciji,ja bi njega stavio na njegovu prirodnu poziciju, blize golu. Tek bi onda vidjeli pravog Harisa. On i Pjana u veznom redu-san snova. Miske je ok ali dok on potrci prode brzi voz. Umrtvi mi nekako tim citav. Sejo veceras pravi. Dzeku majstora ni spominjati ne treba. Zec je premali da bi se borio kako treba sa odbranom Grcke tako da bi ja tu radije stavio Vedu(a tu bi sigurno i bio da nije povrijeden). Jos jednom Harisu svaka cast. Momak vuce povredu ali dosao je i odradio svoj dio posla(ako ne i vise). Od Stilica sam licno mnogo vise ocekivao ali mozda je to i trema sa Semirove strane. Nadam se da ce biti bolje. Mravac veceras ok ali ja mu ne bi vjerovao u velikim utakmicama! :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2011, 23:28

Plivadon je napisao/la: sine vozo je grke koliko je prodora imao? solidan je dečko bio s obzirom da mu je prva utakmica? koja druga? nije se ni uigro s ovim igracima ;)

btw Pandza treba ostat prvi izbor :) da se ne bi desilo razocarenje kad nam to najmanje treba
Slovima i brojem: deseta (10.) utakmica u drzavnom dresu, tako je naveo nas komentator i iako je doticni jako smotan i traljav, toliko ni on promasiti ne moze.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 avg 2011, 23:34

slika

- ****.at/sport
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:36

soccerfan je napisao/la:Mi kad bi se mogli zakrpiti (a mislim da sa Zahirovicem mozemo) na Medinoj poziciji,ja bi njega stavio na njegovu prirodnu poziciju, blize golu. Tek bi onda vidjeli pravog Harisa. On i Pjana u veznom redu-san snova. Miske je ok ali dok on potrci prode brzi voz. Umrtvi mi nekako tim citav. Sejo veceras pravi. Dzeku majstora ni spominjati ne treba. Zec je premali da bi se borio kako treba sa odbranom Grcke tako da bi ja tu radije stavio Vedu(a tu bi sigurno i bio da nije povrijeden). Jos jednom Harisu svaka cast. Momak vuce povredu ali dosao je i odradio svoj dio posla(ako ne i vise). Od Stilica sam licno mnogo vise ocekivao ali mozda je to i trema sa Semirove strane. Nadam se da ce biti bolje. Mravac veceras ok ali ja mu ne bi vjerovao u velikim utakmicama! :)
Tacno ovako:

----------------Dzeko
----------------Pjanic
Salihovic--Medunjanin--Zahirovic--Lulic
Papac----Mravac------Spahic-------Mujdza
----------------Hasagic
Nas najveci problem ako se Spahic povredi onda odesmo u pizdu mat....,,

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 23:37

bordo_Sarajevo je napisao/la:slika

- ****.at/sport
Ma razbili smo ih na prafaktore. Samo je falila tacka na i tj. gol :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 avg 2011, 23:37

TKC je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Mi kad bi se mogli zakrpiti (a mislim da sa Zahirovicem mozemo) na Medinoj poziciji,ja bi njega stavio na njegovu prirodnu poziciju, blize golu. Tek bi onda vidjeli pravog Harisa. On i Pjana u veznom redu-san snova. Miske je ok ali dok on potrci prode brzi voz. Umrtvi mi nekako tim citav. Sejo veceras pravi. Dzeku majstora ni spominjati ne treba. Zec je premali da bi se borio kako treba sa odbranom Grcke tako da bi ja tu radije stavio Vedu(a tu bi sigurno i bio da nije povrijeden). Jos jednom Harisu svaka cast. Momak vuce povredu ali dosao je i odradio svoj dio posla(ako ne i vise). Od Stilica sam licno mnogo vise ocekivao ali mozda je to i trema sa Semirove strane. Nadam se da ce biti bolje. Mravac veceras ok ali ja mu ne bi vjerovao u velikim utakmicama! :)
Tacno ovako:

----------------Dzeko
----------------Pjanic
----------------Hasagic
Begovic na golu. :mrgreen:
Pandza umjesto Mravca. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:39

tacno Tanzla!
i iznenadio me susic danas nije tolikvo los kolikvo sam mislio.
Joj da nam je i Sabit Hadzica na timeouts to bi bilo HILARIOUS. :lol:
: DAJ MI NESTO DA VAM STAVIM U PICKU MATERINU :lol:
Zadnja izmjena: TKC, dana/u 10 avg 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 23:40

tanzla je napisao/la: Begovic na golu. :mrgreen:
Uz ovakvu predstavu kakvu nam je pokazao veceras Mravac zasluzuje biti u prvih 11. Ali jedna lasta ne cini proljeca. Nadam se da nije tako u njegovom slucaju.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 avg 2011, 23:41

Dobra utakmica sa nase strane nadigrali smo ih stoi statistika pokazuje. Samo steta sto nismo dali gol. Zahirovic je igrac koji puno obecava. Dzeko jak ko stjena veoma dobra partija. Kapiten odigrao kapitenski,Spaha je pola ekipe ;)
Uglavnom sad koliko vidim imamo najvise problema tamo gdje ih nismo imali,u napadu. Osim Dzeke nista,
Zec poslab Muslimovic takodjer Vedo povrijedjen. Mislim da bi protiv Bjelorusije trebali igrati sa Dzekom u napadu i mozda Ibricicem kao poluspicem sto i jest njegova pozicija a ne neki bek ili krilo veznjak....
Ovaku utakmica dosta obecava i ako budemo ovako igrali ne bi trebali imati problema sa Bjelorusima.
Nije vrijeme za eksperimentisanje sada ali mislim da bi nam legla Cirina formacija sa 3 stopera(Rangeri i Lazzio igraju tako) i ofanzivnim bekovima.

----------------------Hasagic------------------
-------Mravac-------Spahic-------Papac------
Mujdza------------------------------------Lulic
----------------------Rahimic-------------------
-------------Pjanic--------------Medo----------
---------------------------Ibricic---------------
------------------------Dzeko--------------------

Jest ovo dobro i ovo nam je trebalo konkurencija,gledam sad da sam zaboravio Salihovica :D
Tu bi mozda mogla i jos malo defanzivnija ekipa sa Salihom umjesto Mede a Medo na mjesto Ibricica.
Koliko smo defanzivni toliko smo i ofanzivni ;)

KONACNO imamo ljevaka u ekipi!!!!Lulic,Salihovic,Medunjanin,Papac,Subasic....sjecate li se kad nismo imali niti jednog :roll:
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 10 avg 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 avg 2011, 23:41

TKC je napisao/la:
Tacno ovako:

----------------Dzeko
----------------Pjanic
----------------Hasagic
Onda nam ni 100 Edina i dvjesta Harisa ne bi pomoglo :lol: Najozbiljnije :|

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 avg 2011, 23:42

Profesor je napisao/la:
tanzla je napisao/la: Begovic na golu. :mrgreen:
Uz ovakvu predstavu kakvu nam je pokazao veceras Mravac zasluzuje biti u prvih 11. Ali jedna lasta ne cini proljeca. Nadam se da nije tako u njegovom slucaju.
Ja ipak ne bih da rizikujem. Svaka njemu cast, ali Pandza je bolji. Naravno to je samo moje misljenje.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 avg 2011, 23:43

misilim da smo igrali sa ibricicom protiv rumuna i otisli smo u pisdu mat..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 avg 2011, 23:43

RKO je napisao/la:Dobra utakmica sa nase strane nadigrali smo ih stoi statistika pokazuje. Samo steta sto nismo dali gol. Zahirovic je igrac koji puno obecava. Dzeko jak ko stjena veoma dobra partija. Kapiten odigrao kapitenski,Spaha je pola ekipe ;)
Uglavnom sad koliko vidim imamo najvise problema tamo gdje ih nismo imali,u napadu. Osim Dzeke nista,
Zec poslab Muslimovic takodjer Vedo povrijedjen. Mislim da bi protiv Bjelorusije trebali igrati sa Dzekom u napadu i mozda Ibricicem kao poluspicem sto i jest njegova pozicija a ne neki bek ili krilo veznjak....
Ovaku utakmica dosta obecava i ako budemo ovako igrali ne bi trebali imati problema sa Bjelorusima.
Nije vrijeme za eksperimentisanje sada ali mislim da bi nam legla Cirina formacija sa 3 stopera(Rangeri i Lazzio igraju tako) i ofanzivnim bekovima.

----------------------Hasagic------------------
-------Mravac-------Spahic-------Papac------
Mujdza------------------------------------Lulic
----------------------Rahimic-------------------
-------------Pjanic--------------Medo----------
---------------------------Ibricic---------------
------------------------Dzeko--------------------

Jest ovo dobro i ovo nam je trebalo konkurencija,gledam sad da sam zaboravio Salihovica :D
Tu bi mozda mogla i jos malo defanzivnija ekipa sa Salihom umjesto Mede a Medo na mjesto Ibricica.
Koliko smo defanzivni toliko smo i ofanzivni ;)

KONACNO imamo ljevaka u ekipi!!!!Lulic,Salihovic,Medunjanin,Papac,Subasic....sjecate li se kad nismo imali niti jednog :roll:
Ibri svaka cast al ja bi njega u utakmicu stavio samo kad bi morao. On i Miske potrce samo kad ih neko dobro zaganja. Do tad nista. Iskreno govorim, bez da zapocinjem bezpotrebne diskusije.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 avg 2011, 23:45

znal ko imal kakav pregled ovih prijateljskih na eursportu ?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 avg 2011, 23:45

Jako dobra, povremeno sjajna igra nasih momaka. Znam da su kvalifikacije za SP daleko, ali ako je ovo stvarno najjace sto Grcka ima - dovedite ih. Optimizam raste pred utakmice s Bjelorusijom i nekoliko izmjena na bolje bi trebalo biti dovoljno bar za 4 boda. To je ono sto sad minimalno ocekujem. Znam da su mnogi napadali Susica, ali nacin na koji igramo pod njegovim vodstvom je nesto sto smo dosad rijetko imali. Vrlo lijepo i precizno.

Steta samo sto niko onom wannabe Batistuti nije vilicu slomio. Grcka jeste najodvrantniji tim u Evropi, ali sto ovaj idiot prednjaci, to je nevjerovatno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.