10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Goalgetter
Kontakt:

10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2011, 18:20

Reprezentacija BiH 10. Augusta protiv Grčke

slika

Nogometna reprezentacija BiH odigrat će 10. augusta prijateljsku utakmicu protiv Grčke na Bilinom polju. Ovu informaciju večeras je potvrdio i selektor Safet Sušić. Ovaj duel počeo se dogovarati još prije naše suspenzije, a FIFA je već ranije objavila da ćemo igrati susret sa Grcima i to u vrijeme dok smo bili suspendovani, iako tada nismo ni znali možemo li igrati utakmice.

Ovo će biti dobra provjera pred ključne utakmice u kvalifikacijama protiv Bjelorusije, a Sušić je odlučio da se susret odigra u Zenici.

slika slika

Treba maksimalno iskoristiti ovu utakmicu, pozvati par novih i svjezih igraca, pogotovo krila i defanzivne igrace ;) .
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 jun 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

haris1812hz
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la haris1812hz » 08 jun 2011, 18:30

Obavezno pozvati Papca i Begovica (samo sumnjam nekako da ce ovaj doci) i jos neki novi imena.

I da vidimo tandem Spahic - Papac u odbranu. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jun 2011, 18:34

Sve moguce igrace pozvati, nadam se da ce i Papac "popustiti" ovo nam je prilika da se pripremimo pred Bjele da najjaci moguci sastav oprobamo. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2011, 18:34

Grcka je u odbrani teska ko' tuc a u napadu veze nemaju vec hronicno :mrgreen:
Slika i prilika Bjelorusa samo u starijoj verziji.
Neko rece isprobati krila i druge igrace u avgustu desetog. :roll:Covjek bi rekao da Balea cekamo da zaigra :lol: Nije problem isprobati ali je gotovo sigurno da u ta doba tek igraci nece liciti ni na sta.Jest da ce im pripreme biti u toku ali jedina utjeha je sto je i Grcima ista prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jun 2011, 18:47

Nezgodan termin, al' tako je i njima i nama. Jedna odlična provjera (btw, stvarno se u ovih godinu i pol dana moglo uživati u ovim prijateljskim (barem kada pogledamo protivnike, a ne igru), jer smo igrali sa Ganom, Švedskom, Njemačkom i sada na red dolazi Grčka. Naftaše izostavih jer oni nisu neko renomirano ime u svijetu fudbala).

Nadam se da će se do tada iskristalizirati neke stvari. Dakle, da će se izgladiti nesporazumi sa Begovićem i Papcem, da će se pozvati i Jahić koji može igrati na više pozicija, a zašto ne probati i sa Cocalićem? Dakako, tu su još i svi mogući i nemogući (defanzivni) vezni, pa da vidimo na čemu smo s njima. Iskren da budem, ja sam ovdje da se prvo poluvrijeme odigra sa najjačom postavom, a da u 2. poluvremenu isproba ta nova/stara/ imena, te da vidimo može li se na njih računati u predstojećim kvalifikacijskim mečevima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haris1812hz
Kontakt:

Post Postao/la haris1812hz » 08 jun 2011, 18:58

Evo siri spisak od potencijalni igraci
Denni Avdic (Werder Bremen)
Said Husjinovic (Werder Bremen)
Jasmin Sudic (Malmo FF)
Ervin Zukanovic (Eupen)
Josip Colina (Grasshopper Club Zürich)
Izet Hajrovic (Grasshopper Club Zürich)
Emir Kujovic (Kayserispor) Nisam siguran da moze igrati za nas jer prema transfermarkt.de rodjen je u Bijelo Polje - jedino da su mu roditelji iz Bosne?
Admir Ljevakovic (FK Teplice)
Ajdin Mahmutovic (FK Teplice)
Ivan Krstanovic (Dinamo Zagreb)
Milan Djuric (FC Parma)
Jasmin Buric (Lech Poznan)
Edin Cocalic (Panionis)
Amir Spahic (Slask Wroclaw)
Haris Bukva (SK Sturm Graz)

Ako imate vi jos koje dodajte :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 jun 2011, 19:05

Cocalic i Zukanovic trebaju dobiti poziv, a ostali NE
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

haris1812hz
Kontakt:

Post Postao/la haris1812hz » 08 jun 2011, 19:26

Pauk je napisao/la:Cocalic i Zukanovic trebaju dobiti poziv, a ostali NE
Ja bi isto volio vidjeti Izet Hajrovica, momak 19 godina, odigrao je ove sezone 27 utakmica i postigao 8 golova.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 08 jun 2011, 19:29

a molim te obrazlozenje za pozivanje zukanovica i cocalica a ne za Ljevakovica, Mahmutovica,Hajrovica itd ...
Vjerovatno zato sto Zeljina skola dominira :)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jun 2011, 19:35

U odnosu na utakmicu protiv Rumuna/Albanije, trebali bi pozvati Begovica i Papca, i mozda 2-3 novih imena. Begovic mislim da je odsjedio svoju kaznu, nadam se da je malo razmislio o tome sto je uradio. Besicu i Vranjesu pruziti malo vecu minutazu, oni su nam buducnost ;) .

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 08 jun 2011, 20:11

Dushi_Rob je napisao/la:
a molim te obrazlozenje za pozivanje zukanovica i cocalica a ne za Ljevakovica, Mahmutovica,Hajrovica itd ...
Nije zbog toga, nego zato su smo u odbrani slabi, Mravac nije za repke, a Susic nece Nadarevica vise, ostaju samo Pandza i Spahic.

Zukanovic i Cocalic imaju potencijal, pa im treba dati sansu barem 45 minuta protiv Grcke.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 09 jun 2011, 00:02

Ama odakle vam ova informacija???

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2011, 00:29

dobro je sto igramo u 8 mjesecu sa Grckom,odlicna provjera! pozvati sve najbolje igrace koje BIH ima u ovom trenutku,prije svih Papca i Begovica,pa i Nadarevica i Cocalica,probati ih zasto ne... po meni Papac ako se odazove i povratak Salihovica za nas ce prestavljati velika pojacanja,bicemo bar 30% jaci s ovom dvojicom! Papac je iskusan i provjeren igrac,koji ce nam mnogo pomoci,naravno ako se konacno odazove,a ne vidim razloga zasto ne bi... Susicu je utakmica sa Grckom veoma vazna pred odlucujuce utakmice sa Bjelorusijom!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 jun 2011, 00:48

kakvi ba Kristanovici i Husejnovici ? jedino treba pozvat Begovica, Papca i mozda Jahica

pa vidjet kako igramo sa Begovicom, Papcom i Salihovicom uz vec danasnju momcad, ispred nas su dvije najvaznije tekme, nije sad vrijeme za eksperimente sa ovim ostalim igracima
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 09 jun 2011, 01:06

bordo_Sarajevo je napisao/la:kakvi ba Kristanovici i Husejnovici ? jedino treba pozvat Begovica, Papca i mozda Jahica

pa vidjet kako igramo sa Begovicom, Papcom i Salihovicom uz vec danasnju momcad, ispred nas su dvije najvaznije tekme, nije sad vrijeme za eksperimente sa ovim ostalim igracima
ma haj svi mogu nekako, al husejinovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oj, majko moja, verder bi ga sad prodao za milju eura, al niko ga nece....prebacio bi ga on u B tim, al ni ovi ga nece...zato svaku tekmu je na tribinama
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

GhostRider
Kontakt:

Post Postao/la GhostRider » 09 jun 2011, 01:21

Pauk je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Nije zbog toga, nego zato su smo u odbrani slabi, Mravac nije za repke, a Susic nece Nadarevica vise, ostaju samo Pandza i Spahic.

Zukanovic i Cocalic imaju potencijal, pa im treba dati sansu barem 45 minuta protiv Grcke.
Moram priznati da ne pratim domacu ligu, al' imam nekakav osjecaj da su ova dvojica sto ih guras u repku iz kluba sa Grbavice. Objektivno gledano, nece oni vidjeti poziva u skorije vrijeme.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 09 jun 2011, 09:29

meni je drago da konačno u prijateljskim igramo sa jačim ekipama a ne sa nekim levatima kao do sada. a ja bih probao kojeg igrača iz naše lige a dao bi bar 45 minuta nekome drugom da brani prosto da vidim sa čim raspolažemo ako Hasagić bude povrijeđen.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 jun 2011, 09:34

Prava prilika da Pape uputi pozive nekim novim igračima koji će nam zasigurno trebati u narednim mečevima. Po meni ja bih isprobao; Cocalića,Avdića,Zukanovića i neko krilo iz U-21.

Što se tiče mogućih povrataka nadam se da će se vratiti Saša Papac koji je izrazio želju za tim i nadam se da će i Pape ohladiti, te da će mu uputiti poziv za ovaj prijateljski meč. Zajedno sa Spahićem činili bi odličan tandem. 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2011, 09:40

BH Patriot je napisao/la:Prava prilika da Pape uputi pozive nekim novim igračima koji će nam zasigurno trebati u narednim mečevima. Po meni ja bih isprobao; Cocalića,Avdića,Zukanovića i neko krilo iz U-21.

Što se tiče mogućih povrataka nadam se da će se vratiti Saša Papac koji je izrazio želju za tim i nadam se da će i Pape ohladiti, te da će mu uputiti poziv za ovaj prijateljski meč. Zajedno sa Spahićem činili bi odličan tandem. 8-)
Problem i jeste sto je Pape ohladio.Sasvim sa razlogom.
Za neupucene Papac godinama ne igra stopera zbog ''zdrastvenih''razloga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 09 jun 2011, 09:46

harishp je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Prava prilika da Pape uputi pozive nekim novim igračima koji će nam zasigurno trebati u narednim mečevima. Po meni ja bih isprobao; Cocalića,Avdića,Zukanovića i neko krilo iz U-21.

Problem i jeste sto je Pape ohladio.Sasvim sa razlogom.
Za neupucene Papac godinama ne igra stopera zbog ''zdrastvenih''razloga.
Da, hvala na toj informaciji Harise nisam znao. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.