Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
-
lucif3R666
- Kontakt:
Šuplje priče, nije školarac.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
iste takve slike imas kad je medo prvi put dosao na okupljanje, svi stoje jedan uz drugog samo on 3-4 metra odaljen sam stoji. polahko sa izjavamaGreivis je napisao/la:Ja jos nisam vidio sliku sa priprema ovih na kojoj Hajrovic prica sa nekim. Uvijek sam i izoliran. Ocigledno da su price tacne.
Dzeko stidi se!
-
lucif3R666
- Kontakt:
treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012
Bice da mu Dzeki nije oprostio.
lucif3R666 je napisao/la:treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012
Mislim, da mu i uvali jezik da neke nece razuvjeriti . Podcjenjujes moc mahalanjajuznjak> je napisao/la:Valjda kada neko novi dodje u svlacionicu obaveza ostalih igraca je da ucine sve da ga prime na najbolji nacin i da mu olaksaju na sve nacine sto brze privikavanje na nove drugare. Ne vjerujem da su Dzeko i kompanija toliko nezreli da ne urade tako nesto . Dobro bi bilo da padne neki gol tako sto se Hajra asistirati Dzeki pa da docekamo neki zagrljaj i slicno
-
deni_m1312
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Ma kakvo to. Bice dobar Hajro, treba malo vremena da prodje.zgembo89 je napisao/la:HAjrovic izbori faul smao Ibisevic ga pozdravio,a evo svaki put slike trening,ispred hotela,opustanje neko,na aerodromu covjek sve sam mislim da ce u sebi reci e jesam se s*ebao..nadam se da nije tako
Kazem ako je se to desilo, licno ne vjerujem u te price.bhsport je napisao/la:Cartmane kako tako, nije on pokvario atmosferu, njega su pozvali da dodje, pa nisu djeca bolan da zbog jednog novog igraca prospes sve sto se gradilo godinama.Cartman je napisao/la:Ako je ovaj smrad pokvario atmosferu u ekipi onda ga treba odyebat iste sekunde.dadnan je napisao/la:NE DAJ SE HAJROVICU UZ TEBE SMO.
Nemoj da te sjebu pojedina ponasanja suigraca. Dobro ti nama dosao i pokazi sta znas.
Pa kad mu vidim samo ono lice zao mi ga bude.
Ne daj se, bolji si od mnogih koji nam griju klupu ako ne i najbolji i uskoro aBd u pocetnu.
I ne vidim nikakav razlog da on igra od pocetka u Slovackoj.
Ti si bar dugo ovdje, ne mogu da vjerujem sta pises.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerujem da ni sa Begovicem nije bilo drugacije. Doci ce sve na svoje, ako i ima nekih tenzija sigurno nece potrajati.
Za Begovica to nije bilo, jer iako je pricao gluposti na radiu, ipak nikada nije odbio BiH. Mudonja i Izet jesu, i zasluzili su sve kritike i ne bas odlican docek. Medunjanin je nakon mnogo utakmica postao pravi clan ekipe, Izet jos nije ni blizu toga.Donnie Darko je napisao/la:Isto se dogadja kao i sa Medunjaninom. Kad se sjetim samo koliko je taj mrznje dobio protiv prvog baraza. Vise sigurno i od Cire i od Misimovica i ostalih.
Vjerujem da ni sa Begovicem nije bilo drugacije. Doci ce sve na svoje, ako i ima nekih tenzija sigurno nece potrajati.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nije, jos. Jednog dana ce biti. I slazem se da su zasluzili kritike, apsolutno.Cartman je napisao/la:Za Begovica to nije bilo, jer iako je pricao gluposti na radiu, ipak nikada nije odbio BiH. Mudonja i Izet jesu, i zasluzili su sve kritike i ne bas odlican docek. Medunjanin je nakon mnogo utakmica postao pravi clan ekipe, Izet jos nije ni blizu toga.Donnie Darko je napisao/la:Isto se dogadja kao i sa Medunjaninom. Kad se sjetim samo koliko je taj mrznje dobio protiv prvog baraza. Vise sigurno i od Cire i od Misimovica i ostalih.
Begovic je bio omrazen kada je odbio biti zamjena Hasagicu. Mislim da je i to bas pred baraz bilo, tacnije pred Francusku. Sigurno ni ekipi nije bilo svejedno. Koliko je pritiska bilo na njemu, samo se cekao kiks pa da ga se razapne u medijima.
Ibra čim okači kopače o klin, treba ga dovesti za selektora.lucif3R666 je napisao/la:treba ibra da dodje pa da posamara obojicu , sto su ga usta uzeliValencia je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/izet-h ... /130208012
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, antetokounmpo, AzRimiRzA, Bordo10, Confiance, darker10, dedo26, dena24, DjaniTarik, donniedarko, eaglebvb09, edin139, EnesSS, feniksptica, forgempp, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Guest1945, HariTz, harko35, head88, inzomni, izdzezveubrazil, JoeBleck, KarlMarx, Kljukusar, lakilone, Lavcina, ludilompredozirani, Lynx, Nane17, NazorUso, NebeskaSila96, NKZ199207, onajlikk, Pensioner26, Proximic, RacioEmocionalan, RajvoSA03, riki46, RoadRunner85, signalidunapark, Soli, TefalTava, tuzlanskinacin, Wolffire i 330 gostiju.