Corleone de skontajte se vi koji pokusavate opravdat ona kriminalna dodavanja, sta je po vama bio razlog takvog izdanja, pa onda opletite kako treba. A ne iz jedne solje u drugu presipat. Il' je ovo, ako nije to, onda bi moglo da bude ovo, ako opet nije ni to, onda je nesto skroz trece.
Fakat ne kontam zasto pokusavate kiksera obicnog opravdat. Da mu je to prvi puta pa bi i shvatio, medjutim to mu nije prvi puta al' nikako.
De da se naprimjer vratimo na povredu Spahica i da se malo igramo teorijama zavjere.
Spahica je povrijedio na treningu ko? Vedad Ibisevic
Jesmo li culi da se nesto desavalo prije utakmice, na rubu incidenta? Jesmo.
Ko je bio u toj prici? Jel bio Vedad? Jest.
Jel mozda moglo da se desi da je Spahic ustvari mogao da se izdere na Vedada zbog toga sto je povreda bila malo i teze prirode nego sto je to opisao onaj plasticar? Ja mislim da jeste.
Jel Spahic zbog toga mogao da ostane na klupi u najvaznijoj utakmici? Jeste.
Jel onda mogao da kaze Safetu, daj sad meni tu cijelu stranu da cuvam kako bi vam pokazao da ja mogu da igram? Nece sad ulazit ni Kolasinac jer mi on na toj strani ne treba. Cuvat cu je sam.
Tu dolazi do incidenta gdje Vedad mozda krece na Spahica sa rijecima: ne mozes ti odredjivati ko ce igrat a ko ne!
Ovaj tjera sve u qrac i prijeti Safetu.
Kolasinac ustaje i prilazi i kaze, neka, nije problem, kapiten odlucuje! Sve zarad mirne atmosfere pred mec.
Safet jadan kakav je, pristane i pored toga sto zna da bi mogli imati problema jer je go.vno rovito.
U slucaju poraza, narod ce razapet Safeta, ne LEPOG jer nije znao za ovo gore, a na terenu se vidjelo da to nije to i da taktika i postavka je djecija.
Ostalo je historija.
Ovo gore napisano je samo teorija zavjere. Mogucnost tacnosti iste 0,10% - 90% ... tacnost nikada, ni priblizno, necemo saznati. Makar tangente sa istom.
Al' pricati o nekakvim tremama iskusnih igraca mislim da je nepotrebno i mislim da ne pije vode nikako. Nije prva utakmica i nije neki jaci protivnik tipa Brazil, Spanija, Francuska, Italija, Holandija.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!