FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 12:38

admirone je napisao/la:U Premieru u super ponudi :D
Eto znao sam. :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2012, 12:44

Ocekujem tesku utakmicu danas, siguran sam da cemo im dati barem jedan gol.

Sretno plavi ! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 maj 2012, 13:00

Bice danas realno jako tesko,ali imamo taj gol prednosti pa smo sigurno malo mirniji.Oni ce morati napasti ali svakako nece srljati,i njima je dovoljno da daju jedan gol pa da budemo egal,a onda sreca odlucuje.Mi moramo konsolidovati odbranu danas i vjerujem da ce biti koncentrisaniji nego protiv pitara.Moramo igrati puno bolje u odbrani nego zadnju tekmu jer Siroki ce znati iskoristiti eventualne propuste.Ono sto me smiruje je cinjenica da dajemo golove i u gostima i to prilicno lako i siguran sam da ce nasi igraci ofanzivno opredjeljeni da iskoriste jednu sansu ako im se ukaze,a hoce jer ce biti dosta prostora za dobre kontre.Volio bih da se desi da ne primimo gol u prvom poluvremenu,mi bi tada bili sigurniji a protivnik nervozniji,sto bi natjeralo njih da krenu bas u napad i da igraju uzurbanije,a takva je igra sklona greskama.Tu vidim nasu dobru sansu.Motiva ne nedostaje ni jednima ni drugima,malo sam zabrinut izjavom Amara poslije derbija da je imao dva igraca u terenu sa grcevima.Umor je stigao,ali nadam se da ce igraci smoci snage da ovo urade kako treba i obraduju nas jos jednim trofejom.Sretno plavi!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 maj 2012, 13:05

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 16 maj 2012, 13:10

Ako bude igrao Beslija to ce nam biti velika prednost i siguran sa da ce ga bas on zabiti iz neke polukontre. Adilovic ni pod razno bar ne od pocetka. Zolotic se jos uvjek ne moze nositi sa Jamakom tako da ovaj drugi treba poceti umjesto Patrika. I na kraju Amar se dokazao u ovim nokaut takmicenjima. Nismo izgubili u kupu vec par godina...
FORZA ZELJO !!!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 16 maj 2012, 13:19

Pozdrav manijaci,cestitke na tituli,nadam se veceras da cete i kup uzeti.Btw zanima me jedna informacija,inace iduce sedmice dolazim u Sarajevo na 1 dan imam nesh na Difu za obaviti,pa me zanima do koliko radi FAN SHOP i mozel se slobodno uci na stadion..I jos jedno pitanje mogul ja sa onom cestom od Skenderije (ulica Terezija) doci ravno do stadiona???a da izadjem sa Grbavice tamo kod zgrade paralamenta???hvala unaprijed.Pozdrav iz Bihaca. :)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 16 maj 2012, 13:20

Rekordmeister je napisao/la:Pozdrav manijaci,cestitke na tituli,nadam se veceras da cete i kup uzeti.Btw zanima me jedna informacija,inace iduce sedmice dolazim u Sarajevo na 1 dan imam nesh na Difu za obaviti,pa me zanima do koliko radi FAN SHOP i mozel se slobodno uci na stadion..I jos jedno pitanje mogul ja sa onom cestom od Skenderije (ulica Terezija) doci ravno do stadiona???a da izadjem sa Grbavice tamo kod zgrade paralamenta???hvala unaprijed.Pozdrav iz Bihaca. :)
Moš,ponesi pivi :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 16 maj 2012, 14:57

FK Željezničar osvojio je naslov prvaka, a klubu je na tituli čestitao jedan od najvećih evropskih i svjetskih klubova, FC Bayern München.

Ovo je prva čestitka koja je na Željinu adresu došla iz Münchena, a potpisao ju je predsjednik Izvršnog odbora Karl-Heinz Rummenigge. :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 maj 2012, 15:40

Sretno večeras, nadam se dobrom rezultatu. Nije me strah Širokog, ali se bojim tenzija na tribinama i općenito oko terena jer onaj dole krš jer ubjedljivo najprimitivnija (uz šumu naravno) sredina u državi pa i šire. Sjetite se prošlogodišnjeg polufinala. Da se igra u nekim normalnim okolnostima, Željo bi ih uz'o glat', ali ovako može biti svašta. Na hajr i na dobro.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 16 maj 2012, 15:45

Naprijed ZELJO, zivote moj!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 maj 2012, 15:47

čamac je napisao/la:Sretno večeras, nadam se dobrom rezultatu. Nije me strah Širokog, ali se bojim tenzija na tribinama i općenito oko terena jer onaj dole krš jer ubjedljivo najprimitivnija (uz šumu naravno) sredina u državi pa i šire. Sjetite se prošlogodišnjeg polufinala. Da se igra u nekim normalnim okolnostima, Željo bi ih uz'o glat', ali ovako može biti svašta. Na hajr i na dobro.
Ja bih te zamolio da ne jedeš **** ,je ce ti to štetiti zdravlju
Nije mi jasno da tako jedan momak 961 post napise ovakvu jednu glupost
Nikad u nas navijac nije uletio u teren(prosle godine u teren usao Security iz svojih osobnih razloga ,bit ce pao za velike pare na kladionici )

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 maj 2012, 15:50

čamac je napisao/la:Sretno večeras, nadam se dobrom rezultatu. Nije me strah Širokog, ali se bojim tenzija na tribinama i općenito oko terena jer onaj dole krš jer ubjedljivo najprimitivnija (uz šumu naravno) sredina u državi pa i šire. Sjetite se prošlogodišnjeg polufinala. Da se igra u nekim normalnim okolnostima, Željo bi ih uz'o glat', ali ovako može biti svašta. Na hajr i na dobro.
A vidiš ti si intelekt bez premca , oličenje kulture I čovjek bez predrasuda te moralni vrh ove zemlje , aje ukopaj se što dublje I znaš kako izreka kaže "bolje ti je svašta pojest nego svašta reći .

Inače večeras se nadam pravom nogometnu I spektaklu kakav zavređuje susrest ove dvije ekipe koje su jedne od rijetkih konstanti u našem nogometu.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 16 maj 2012, 15:52

Ma kume svugdje je to isto, samo je negdje zastupljeno u vecoj mjeri a negdje u manjoj. Balkan je to navikni se svi smo mi u par deka razliciti :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2012, 15:53

Ovakve iz Lištice ne bih izvlacio.Sta je ljudi poginulo u ratu a ovakve spodobe ostale zive.Boze ima li te???

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 16 maj 2012, 15:59

Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 16 maj 2012, 16:01

diplomatija je napisao/la:Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi
Ja mislim da sudi Vukasovic, nisam siguran.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 maj 2012, 16:03

tačno drug, to se tamo naloži, sve seljo do selje dođe da uvodi neki red, ali ipak ja mislim da gazda ostaje gazda i nakon večerašnjeg dvoboja, to je naš Željo uz Allahovu pomoć, samo kad ste već kod sudija Vukasović je nama baš sretan sudija, ja koliko znam sve važnije tekme smo dobili kad nam je on sudio, očekujem tradiciju i večeras :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 16 maj 2012, 16:03

BLU SKY je napisao/la:FK Željezničar osvojio je naslov prvaka, a klubu je na tituli čestitao jedan od najvećih evropskih i svjetskih klubova, FC Bayern München.

Ovo je prva čestitka koja je na Željinu adresu došla iz Münchena, a potpisao ju je predsjednik Izvršnog odbora Karl-Heinz Rummenigge. :D

? Cudno. Kakve veze ima Zeljo sa Bayernom.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 16 maj 2012, 16:04

Cincinnatus je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:FK Željezničar osvojio je naslov prvaka, a klubu je na tituli čestitao jedan od najvećih evropskih i svjetskih klubova, FC Bayern München.

Hoce Edina Dzeku ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 maj 2012, 16:05

Cincinnatus je napisao/la:

Pa giganti se paze :mrgreen: , mozda Dzeki oci mazu izgleda da im je jedna od zelja.
Druga stvar je takodze ta da na ovaj nacin skupljaju simpatije sirom evrope jer ne cestitaju samo nama nego i drugim prvacima drzava. Pametno sa njihove strane.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 16 maj 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kajkutenjoyer i 42 gosta.