Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Il se uslikaj s tom koju ona ne podnosi, i iskoristi neki njen poklon da završi na slici 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jarane moj @Otelo cura ti je bolid iz '94te! Vjeruj mi.
@Bagrcavi domoljub pa šta, barem imam krvne osnove za to.
@Bagrcavi domoljub pa šta, barem imam krvne osnove za to.
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 06 avg 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja bih sad u inat stavio na cover fotku neke jaranice i vozdra.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Može i ovo. Samo joj kontriraj, i, pobogu, NE JAVLJAJ JOJ SE PRVI. Doći će ona sama, čim vidi da te nema više u šaciDex je napisao/la:Il se uslikaj s tom koju ona ne podnosi, i iskoristi neki njen poklon da završi na slici
Stari mudrac.insider je napisao/la:Ja bih sad u inat stavio na cover fotku neke jaranice i vozdra.
Ja neki dan raskino onako, odmah slika s drugom curom
I cover Five F's
I Otelo, vratit će se plakajući, molit će samo da te nazad ima jer će shvatit šta je izgubila
I Otelo, vratit će se plakajući, molit će samo da te nazad ima jer će shvatit šta je izgubila
RADI MAJKE MI!Gabrielle je napisao/la:Može i ovo. Samo joj kontriraj, i, pobogu, NE JAVLJAJ JOJ SE PRVI. Doći će ona sama, čim vidi da te nema više u šaciDex je napisao/la:Il se uslikaj s tom koju ona ne podnosi, i iskoristi neki njen poklon da završi na slici![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Necu da zbog nje skidam prelijep cover.
Ignorisat cu je pa cemo vidjet.
Ignorisat cu je pa cemo vidjet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen

Eto ti lajk na taj prelijepi cover
I da, prođi s tom trebom kraj nje, zagrli je prijateljski, poljubac u obraz, smij se s njom i da kad prolazi kraj tebe nikako nemoj bit skrhan, jer će vidjet da te uništila mentalno
I da, prođi s tom trebom kraj nje, zagrli je prijateljski, poljubac u obraz, smij se s njom i da kad prolazi kraj tebe nikako nemoj bit skrhan, jer će vidjet da te uništila mentalno
Hvala ljudi.Sve se svodi na ignoriranje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
To vrijedi isključivo pod uslovima da je Otelo bar mrvicu u njenom srcu/glavi/duši. AKo nije, može radit šta hoće, neće je pogoditi.
Zapravo, ako Otelo uradi nešto od onoga što mu savjetujemo, a gospođica nezrela uzvrati na sličan način, onda hemija postoji. Možda je ovo zapisano i u nekim vjerskim knjigama, moram provjerit.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Još ako je mrzi..Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
cover ti k. nevalja 
Gospodjica "ljutim se zbog lajka" i ja smo skupa oko dvije godine bili.I znala je uzvracati slicnim stvarima kad bi se posvadjali.insider je napisao/la:Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
To vrijedi isključivo pod uslovima da je Otelo bar mrvicu u njenom srcu/glavi/duši. AKo nije, može radit šta hoće, neće je pogoditi.
Zapravo, ako Otelo uradi nešto od onoga što mu savjetujemo, a gospođica nezrela uzvrati na sličan način, onda hemija postoji. Možda je ovo zapisano i u nekim vjerskim knjigama, moram provjerit.
@ivar cover je genijalan
Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Gledaj iskustva što govori iz njega..Dex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Valja trčati sutra,danas sam zakazao,zeznuo me alarm..
Ma samo u kost, slušaj nas, mi smo objektivni 
Uvjeren sam u toDex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
- karlovacko
- Kontakt:
Prebij je !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo
@Otelo Sad pokaži ko je gazda
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo
@Otelo Sad pokaži ko je gazda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.