Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
Još ako je mrzi..Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
Gospodjica "ljutim se zbog lajka" i ja smo skupa oko dvije godine bili.I znala je uzvracati slicnim stvarima kad bi se posvadjali.insider je napisao/la:Gabrielle je napisao/la:Ništa ne iritira (nezrelu) djevojku kao lijepa suparnica koja joj uzima plijen![]()
To vrijedi isključivo pod uslovima da je Otelo bar mrvicu u njenom srcu/glavi/duši. AKo nije, može radit šta hoće, neće je pogoditi.
Zapravo, ako Otelo uradi nešto od onoga što mu savjetujemo, a gospođica nezrela uzvrati na sličan način, onda hemija postoji. Možda je ovo zapisano i u nekim vjerskim knjigama, moram provjerit.
Gledaj iskustva što govori iz njega..Dex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Uvjeren sam u toDex je napisao/la:Gospođica će ti se za par dana javit 100 %, ili pak večeras kad će ti reć da je pretjerala, a ti fino iskuliraj
Cover k. nevalja izvini al' koja se treba još pali na lika koji gleda serijeOtelo je napisao/la:
@ivar cover je genijalan
Ma neću..Ma mogao sam ja i kad sam ustao,al dok sam sve odradio bilo 12 sati,bježi,po onoj vrućini ne mogu hodati,a ne trčati..Dex je napisao/la:Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda![]()
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo![]()
@Otelo Sad pokaži ko je gazda
Ja legnem i čekam pogodno vrijeme da dominiram putemNarin je napisao/la:Ma neću..Ma mogao sam ja i kad sam ustao,al dok sam sve odradio bilo 12 sati,bježi,po onoj vrućini ne mogu hodati,a ne trčati..Dex je napisao/la:Jes vidio Narin, podučen, moja bivša je isto bila "Gospođica smeta mi lajk i srce na zidu" dok ona sve isto radi, a kad joj kažeš, pravi se luda![]()
Nemoj prespavat, ja sam danas bajk furo![]()
@Otelo Sad pokaži ko je gazda
iVar je napisao/la: @Bagrcavi domoljub pa šta, barem imam krvne osnove za to.
Cover je zbog mene a ne zbog neke trebe a ni ne preferiram barenje putem fb slikaiVar je napisao/la:Cover k. nevalja izvini al' koja se treba još pali na lika koji gleda serijeOtelo je napisao/la:
@ivar cover je genijalanizvini jarane, msm normalno je ali smatraće te svaka tetkom vjeruj mi..ne d'o Bog da gledaš još turske saFunice..aaaa meĆi kakav perverzni cover nek misli da bariš kakvu, eto je nazad za dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.