FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 01:39

Neka smo naucili lekciju o skupoći, ali necemo barem uciti lekcije kako to izgleda kad ti vazan igrac hoce da ide, a ti mu ne das, pa ti igra al preko qrca, i kako ostatak ekipe pada psihicki sto nekome dopustas da se sprda s klubom, a opet ga ostavljas i uzdas se u njega

Meni je bas drago sto nema neymara, kad sam saznao da on i babo mu zarko zele za sejhovim parama, pustio bi ga i za 122 miliona

Eh sad, stvar je pameti i srece dovesti prava pojacanja za solidan novac, tu ni sto ni dvjesto miliona nisu malo, a ako ne znas i 500 miliona ti je malo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2017, 01:50

Otelo je napisao/la:
let3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.

Sad je preostao obracun sa nesposobnom bandom, odbrojavamo im posljednje dane.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi :x
Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za post :kafa:
Bog me ubio ako sam igdje pomenuo korisnike sa Liverpool teme i gdje je ko visio :crazy: :mrgreen:

Ja nikad nikoga nisam tjerao, niti svojatao neku temu ;) pogrešna adresa jarane.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 02 sep 2017, 01:56

Šta bi ? Jel Coutinho obukao dres Barce sa sedmicom na bolnim leđima ?
5 times champions of Europe. #YNWA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2017, 01:57

Romariooo je napisao/la:Neka smo naucili lekciju o skupoći, ali necemo barem uciti lekcije kako to izgleda kad ti vazan igrac hoce da ide, a ti mu ne das, pa ti igra al preko qrca, i kako ostatak ekipe pada psihicki sto nekome dopustas da se sprda s klubom, a opet ga ostavljas i uzdas se u njega

Meni je bas drago sto nema neymara, kad sam saznao da on i babo mu zarko zele za sejhovim parama, pustio bi ga i za 122 miliona

Eh sad, stvar je pameti i srece dovesti prava pojacanja za solidan novac, tu ni sto ni dvjesto miliona nisu malo, a ako ne znas i 500 miliona ti je malo
Ronaldo je htio u Real Madrid pa je Ferguson obavio razgovor sa njim i ostao je još jednu sezonu, znamo dobro kako je tu sezonu odigrao.
Suarez je htio u Arsenal pa je trenirao sa rezervnom ekipom, malo se smirio, dobio bokji ugovor pa je odigrao odličnu sezonu i sljedeće otišao u Barselonu.
Ima primjera koliko hoćeš. Svjetsko prvenstvo je naredne godine, nema potrebe da se pitam ima li Coutinho motiva da igra. Ima, ide SP, tamo igraju najbolji, ima plaća, valja je zaraditi.
Uostalom, za dva kola će Coutinho biti u orvom timu Liverpoola pa ćemo svi sve vidjeti.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2017, 01:58

Ako ima neko ljubazan da postavi link, sad ce predstavljanje Coutinha. Hvala.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 02:06

let3 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
let3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.

Sad je preostao obracun sa nesposobnom bandom, odbrojavamo im posljednje dane.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi :x
Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za post :kafa:
Bog me ubio ako sam igdje pomenuo korisnike sa Liverpool teme i gdje je ko visio :crazy: :mrgreen:

Ja nikad nikoga nisam tjerao, niti svojatao neku temu ;) pogrešna adresa jarane.
Citirasao sam pogrešno, planirao sam Lillarda :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 02 sep 2017, 02:16

Otelo je napisao/la:Kad je predstavljanje? Prođe i džuma i prvi dan Bajrama i prvi dan septembra. I leđa.
pusti to,navrati na vueltu ;)
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 02:24

branimir85 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Kad je predstavljanje? Prođe i džuma i prvi dan Bajrama i prvi dan septembra. I leđa.
pusti to,navrati na vueltu ;)
Da li mi vjeruješ da nemam vremena da izvještaje pročitam kako treba, a ne još da gledam?

Tu i tamo pohvatam neki video, ali necu da pišem kad ne gledam. No, sutra se možda uključim jer vidim da je dobra etapa :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 sep 2017, 07:48

Maestralno odradjeno od strane Liverpula. Da su sada pustili Kutinja, naredne sezone bi Mane rekao da hoce ici i tjerao inat. Nakon Manea neko drugi i tako u nedogled. Mora se povuci linija i igracima pokazati da je klub jaci od svakog pojedinca. Liverpul postoji sto godina i postojat ce jos 100. Kutinjo ima jednu karijeru. Liverpul moze bez njega i para od njega. Kutinjo ne moze provesti narednih pet godina na tribinama i u b timu. Ako si zeli upropastiti karijeru, ko ga ****. Medjutim, savit ce on siju, budite sigurni u to.

Barsa je pokusavala na prljav nacin doci do Kutinja. Dosadjivali su iako je klub jasno porucio da ne zeli prodati igraca ni za kakve pare. Uprava Barse je dobila razornu samarcinu od Pariza. Real ih samara i osvaja trofeje. Pritisak navijaca je ogroman. Sve to je doprinijelo da Barsa navali na Liverpul uzdajuci se u igracev pritisak iznutra. Umjesto da su trazili alternativu, fokusirali su se na Kutinja. I dozivjeli jos jedan poraz. Neka se pozdrave sa ovom sezonom. Real ce pregaziti ligu.

Liverpul je ojacao tim. Doveli su tri dobra igraca i sacuvali postojeci kadar. Doveli su Keitu za sljedecu sezonu. Ako Keita nastavi blistati, ako moze nadomjestiti Kutinja, Liverpul ce biti na slatkim mukama. I naredne sezone ce biti u prilici da Barsi prodaju Kutinja za 160 miliona i dovedu tri jaka igraca. Imas Keitu i jos tri vrhunska igraca.

Sa Kutinjom LFC ima odlicne sanse da ponovo bude top 4. Bez njega - tesko, gotovo nemoguce. **** pare ako ostanes bez LP. Sve te pare ces na kraju izgubiti jer se nisi plasirao u LP.

Naredne sezone neka Barsa izvali 160 miliona na pocetku prelaznog roka pa Liverpul mozda razmisli. Tu ce biti Keita a za 160 miliona mogu znatno ojacati tim.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 sep 2017, 07:59

messilla je napisao/la:Čestitke Redsima na najvećem uspjehu od dolaska Kloppa. Pustite ljude nek se raduju. :kafa:
Kad si bio dječak mali
Ljudi su te zayebali
U odsudnom dečačkom času
Umjesto Liverpula pokazaše ti Barsu.

I zato ti misliš da je barsa velika sada
Ne znaš da je njena veličina nova i mlada
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 sep 2017, 09:13

BoixosNois1899 je napisao/la:Da čujemo sad @Osima :kafa:
Nema potrebe. Ja na ovu temu nikad nisam dolazio da, sta ja znam, trolam, provociram i sl. vec sam jednostavno vvodio normalnu diskusiju. To sto su neki pogresno protumacili Boze moj. Isto tako necu sad provocirati sa tim predstavljanjem, bilo proslo.

I ovi sto lupaju ko Maksim po diviziji kako je uprava Liverpoola glupa...evo, dva posta iznad prelijepo objasnjenje. A vi se nastavite sladiti. Lp.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 02 sep 2017, 11:10

Romariooo je napisao/la:
gaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski. :salut:

Da se ispravim..

Oni pokušavaju da trolaju. *
Kako planirate namoliti coutinja,inace vaseg igraca, da se registruje za ligu prvaka

Haha sprdnje i budala majko moja,,imali na tacni nase glupsone sa 160 miliona i odbise hah, i sad se ovi forumasi ko nesto qrce

Ja ne znam, da sejh nije aktivirao klauzulu nego po redovnoj proceduri nudio 160 miliona za neymara, i da je ovaj kmecao da ga puste da ide, i da su nasi odbili ponudu i ostavili ga, pa vecina nas bi hebala mater upravi za taj glupi potez, a neymar bi u prvih 10 utakmica mora dati barem po hetrik da sapere ljagu i da mu se vjeruje i u buduce

A ovi slave i qrce se haha, ja kluba,navijaca i govana heh
Pa coutinho ce njih moliti da igra.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 sep 2017, 11:20

Valencia je napisao/la:Maestralno odradjeno od strane Liverpula. Da su sada pustili Kutinja, naredne sezone bi Mane rekao da hoce ici i tjerao inat. Nakon Manea neko drugi i tako u nedogled. Mora se povuci linija i igracima pokazati da je klub jaci od svakog pojedinca.
To se moze gledati i iz drugog ugla. Zasto bi vise ijedan mladi talenat potpisao za Liverpool kada znaju da ce ih poslije zadrzavati protiv njihove volje kada budu trebali napredovati u svojoj karijeri? Sto se prije pomire s tim da su odskocna daska, lakse ce biti svima. Sigurno se ne ide u Liverpool da ti to bude vrhunac karijere.
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 11:20

Valencia je napisao/la:Maestralno odradjeno od strane Liverpula. Da su sada pustili Kutinja, naredne sezone bi Mane rekao da hoce ici i tjerao inat. Nakon Manea neko drugi i tako u nedogled. Mora se povuci linija i igracima pokazati da je klub jaci od svakog pojedinca. Liverpul postoji sto godina i postojat ce jos 100. Kutinjo ima jednu karijeru. Liverpul moze bez njega i para od njega. Kutinjo ne moze provesti narednih pet godina na tribinama i u b timu. Ako si zeli upropastiti karijeru, ko ga ****. Medjutim, savit ce on siju, budite sigurni u to.

Barsa je pokusavala na prljav nacin doci do Kutinja. Dosadjivali su iako je klub jasno porucio da ne zeli prodati igraca ni za kakve pare. Uprava Barse je dobila razornu samarcinu od Pariza. Real ih samara i osvaja trofeje. Pritisak navijaca je ogroman. Sve to je doprinijelo da Barsa navali na Liverpul uzdajuci se u igracev pritisak iznutra. Umjesto da su trazili alternativu, fokusirali su se na Kutinja. I dozivjeli jos jedan poraz. Neka se pozdrave sa ovom sezonom. Real ce pregaziti ligu.

Liverpul je ojacao tim. Doveli su tri dobra igraca i sacuvali postojeci kadar. Doveli su Keitu za sljedecu sezonu. Ako Keita nastavi blistati, ako moze nadomjestiti Kutinja, Liverpul ce biti na slatkim mukama. I naredne sezone ce biti u prilici da Barsi prodaju Kutinja za 160 miliona i dovedu tri jaka igraca. Imas Keitu i jos tri vrhunska igraca.

Sa Kutinjom LFC ima odlicne sanse da ponovo bude top 4. Bez njega - tesko, gotovo nemoguce. **** pare ako ostanes bez LP. Sve te pare ces na kraju izgubiti jer se nisi plasirao u LP.

Naredne sezone neka Barsa izvali 160 miliona na pocetku prelaznog roka pa Liverpul mozda razmisli. Tu ce biti Keita a za 160 miliona mogu znatno ojacati tim.
opet nidje argumenta, samo klasično naprđivanje

cuj prljav nacin da se dodje do njega, onda je svaki transfer prljav, jel ima razlike npr sa pokusajem liverpoola da dovede onog stopera iz southamptona, sta je tu prljavo, igrac zeli u zanimljiviji klub ili za vecim parama i nema tu sta liverpool njemu posebno prati mozak, niti barca coutinju, svako zna gdje mu je bolje i nema tu neke potrebe za ubjedjivanjem iza ledja njegovog trenutnog kluba

to da smo se pozdravili s ovom sezonom, i da ce real pregaziti ligu, klasicno naprdjivanje i gatanje, ne znam sto bi, vec zaostaju za nama u ligi, suplja proricanje obicna

"I naredne sezone ce biti u prilici da Barsi prodaju Kutinja za 160 miliona"

hoce al u qrcu, zlatne kočije jedanput ti prodju kroz selo i nikad vise, stvari se mijenjaju iz sedmice u sedmicu, a kamoli za cijelu jednu sezonu, ko normalan moze znati sta ce barci uopste trebat narednog ljeta, i kako ce tada coutinjo izgledati, i kakvih jos imena moze da se pojavi i za koje cijene

da je liverpool ojacao vidjecemo, hebe te menadzer igrica jarane, u stvarnom zivotu kad se neko razocara u nesto, to se odrazi i na to kako ce raditi svoj posao, ne bih da proricem ko ti, al da se moram kladiti, prije bih stavio pare na to da ce oslabiti nego ojacati ili biti isti, kako coutinjo kao igrac tako i liverpool kao ekipa, sta su bolan ojacali, dobili su samo levata oxa, keita je na pricek godinu dana, a glavni igrac ih bojkotuje i ismijava, kakav je tu napredak

iz tvojih postova se samo vidi da ti je barca kao navijacu uniteda nabila strahovite komplexe karajuci vas u finalima, posljedice hegemonije i dalje traju, to sto ti pises nije realno stanje stvari nego tvoje puste zelje, sto je babi milo to joj se i snilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 sep 2017, 11:21

treba razumit Poolovce, valja nesto slavit', trofeje svakako ne mogu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 sep 2017, 11:48

Scof1eld je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Maestralno odradjeno od strane Liverpula. Da su sada pustili Kutinja, naredne sezone bi Mane rekao da hoce ici i tjerao inat. Nakon Manea neko drugi i tako u nedogled. Mora se povuci linija i igracima pokazati da je klub jaci od svakog pojedinca.
To se moze gledati i iz drugog ugla. Zasto bi vise ijedan mladi talenat potpisao za Liverpool kada znaju da ce ih poslije zadrzavati protiv njihove volje kada budu trebali napredovati u svojoj karijeri? Sto se prije pomire s tim da su odskocna daska, lakse ce biti svima. Sigurno se ne ide u Liverpool da ti to bude vrhunac karijere.
Demantovao te Keita. Dajk i Lemar su isto tako zeljeli preci u Liverpul.

Kada igras u manjem klubu i zove te Liverpul, to dozivljavas kao vrhunac karijere.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 sep 2017, 12:22

Robert Fernández: "Deulofeu je igrač koji se razvio u La Masiji i mogli smo vidjeti njegove dobre igre u Evertonu i Milanu, tako da smo se odlučili na njegovu 'buy-back' opciju."

"Što se tiče Paulinha, gledali smo njegove igre u Guangzhouu već neko vrijeme i odlučili smo da bi on mogao biti igrač koji bi nam pomogao po pitanju njegove fizičke snage, iskustva i kvalitete. Vjerujem da će on promijeniti mišljenja brojnih navijača svojim igrama, a može igrati na sve tri pozicije u veznom redu."

"Dembélé je mlad igrač o kojem se ne treba puno govoriti, pun je entuzijazma i očekujemo velike stvari od njega. Pomoći će nam sa svojim golovima i asistencijama, kao i svojom brzinom."

"Marlon, Munir, Samper i Douglas su otišli na posudbe kako bi se dokazali, a vjerujemo kako će neki od njih uspjeti izrasti u kvalitetnije igrače ove sezone te konkurirati za prvi tim u Barceloni."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2017, 12:24

Robert: Paulinho je koštao 40 miliona + bonusi.

Yebo im dan majku bezobraznu, zar nije klauzula bila 40 miliona.

Robert: Imamo mnogo povjerenja u Vermaelena i vjerujemo da može biti veoma koristan. Imao je mnogo povreda, ali Valverde je jako sretan s njim.

Dan te ****. Ovo su ili Perini špijuni ili ljudi koji nemaju gram mozga.

Soler: Liverpool je tražio 200 miliona za Coutinha.

Soler: Ne želimo riskirati budućnost kluba na ovakvom tržištu. Imamo odgovornost i uzdamo se u naš sportski projekat. Smatram da imamo sjajan tim.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 12:30

messilla je napisao/la:Robert: Paulinho je koštao 40 miliona + bonusi.

Yebo im dan majku bezobraznu, zar nije klauzula bila 40 miliona.

Robert: Imamo mnogo povjerenja u Vermaelena i vjerujemo da može biti veoma koristan. Imao je mnogo povreda, ali Valverde je jako sretan s njim.

Dan te ****. Ovo su ili Perini špijuni ili ljudi koji nemaju gram mozga.

Soler: Liverpool je tražio 200 miliona za Coutinha.

Soler: Ne želimo riskirati budućnost kluba na ovakvom tržištu. Imamo odgovornost i uzdamo se u naš sportski projekat. Smatram da imamo sjajan tim.
fakat je buducnost kluba bila upitna da se nasijedalo na ove lude cijene, vjerujem sto posto da bi liverpool pustio coutinja za 200 miliona, mogli smo i lemata uzeti za 130 miliona, a sinoc kad su predstavnici psg bili na kamp nou vjerovalo se da ce se zavrsiti di marija, no medjutim trazili su 80 miliona za igraca koji ulazi u tridesete

i hajd ti tu sad budi pametan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2017, 12:34

Budućnost Kluba je svakako upitna. Platili su Dembelea 105 miliona + 10 miliona kad upiše 50 nastupa + 10 miliona ako se plasiramo u LP. Paulinho sa 29 koštao 40 + bonusi. I zato nemaju pravo da seru i prodaju sličnu priču.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.