PS: tvoja me rečenica asocira nenadje.bivo na pjesmu "djevojčice kojim miriše koža"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ću vas pomiritiCautinho je napisao/la:Vidio sam kako si normalno pricao za Oman.Otelo je napisao/la: Ima njih sigurno 6-7 sa kojima cesto pricam na fb i na forumu i to normalno.Samo sa tobom ne mogu.
I jos dosta stvari,pitam nesto za pomoc,ti se napravis kao da ti dosadjujem.
Ali ne,nije to,imas ti neki problem samnom otkad znas za mene,nesto zasto si uvijek ljutit prema meni.
Eto odgovorio sam, kupo seAgresivnoDjubre je napisao/la: @dex
Neka malo zafrkancije,al dominiram.Eto odgovor.
Iftario i odo na kafu .Veceras cemo da dissamo .AgresivnoDjubre je napisao/la:
Inace gdje su mi one zenturace @karlovacko i @dex ?
Ma normala,sad cu ti odgovorit i ja odo na kafu pa cemo veceras.Dex je napisao/la:
Eto odgovorio sam, kupo se
Čista zafrkancija je sve naravno, ništa ne shvatam ozbiljno
Dogovoreno.karlovacko je napisao/la: Iftario i odo na kafu .Veceras cemo da dissamo .
Nemoj bolan,napast ce te ljudi sto se sa mnom druzis.iVar je napisao/la:@Agresivni...ja ti se moram izvinut još jednom..im'o sam stereotip vezan za tebemislio sam da si neki huligan koji mrzi sve živo, a kad vidim kulturu, pravopis još voliš prirodu, ma da imaš sise zaljubio bi se u tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sada proklinjem dan kad' me je prvi put srela.Dex je napisao/la:
Ne znam zašto me ova pjesma u zadnje vrijeme opasno pogađa
Amin još jednomSteph je napisao/la:Sada proklinjem dan kad' me je prvi put srela.Dex je napisao/la:
Ne znam zašto me ova pjesma u zadnje vrijeme opasno pogađa
amin
može skypeAgresivnoDjubre je napisao/la:Nemoj bolan,napast ce te ljudi sto se sa mnom druzis.iVar je napisao/la:@Agresivni...ja ti se moram izvinut još jednom..im'o sam stereotip vezan za tebemislio sam da si neki huligan koji mrzi sve živo, a kad vidim kulturu, pravopis još voliš prirodu, ma da imaš sise zaljubio bi se u tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma samo opusteno,kuliranje do kraja.Zajedno cemo zafrkavati ove dame,sto vazda sjede same.A imam sise,ako hoces pokazat cu ti na skajpu.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 47 gostiju.