Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
od ovih sto su igrali svi su pod ugovorom na par godina, vjerovatno ce se nesto prodat nesto dovest, do sad smo dobro trgovali pa se nadam da cemo sljedece godine bit bolji, ali nece biti hobotnice guseŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
A week after winning the Premijer Liga title FK Željezničar completed the domestic double by lifting their fifth Bosnia-Herzegovinian Cup at the expense of NK Široki Brijeg.
A week after winning the Premijer Liga title FK Željezničar added their fifth Bosnian-Herzegovinian Cup to their collection by closing out a narrow 1-0 aggregate final victory against NK Široki Brijeg.
Though this return leg finished goalless, with Goran Zakarić passing up an excellent late chance for the hosts to force extra time and penalties, the stalemate ensured the holders retained their trophy after winning the first leg through Muamer Svraka's solitary goal at the Grbavica Stadium on 25 April.
The visitors might have doubled their aggregate lead with just four minutes played when Benjamin Čolić fired wide. Široki Brijeg battled gamely, though, and at the other end Juan Manuel Varea missed a glorious chance to level on 33 minutes with only Željezničar goalkeeper Adnan Gušo to beat.
Thereafter there was little to separate the two sides and after Zakarić fluffed his lines with eight minutes remaining, Željezničar were able to celebrate a double-winning season and a 27-match unbeaten sequence in the Bosnian-Herzegovinian Cup that has spanned three seasons.
"We managed to keep our first-leg lead and win our second title this season," said Željezničar coach Amar Osim. "We have proven therefore that we are, at the moment, the best club in the country."
kosewsko hill je napisao/la:ukucajte fkzeljeznicar.com![]()
jesmo od olimpica jedan sigurno, ne znam je li bilo josSemper je napisao/la:Jesmo li ove godine primili gol u Kupu? Ja se ne sjećam.
Jesmo postigao ga je Admir Rascic u uzvratnoj utakmici protiv Olimpica krajem Oktobra. Inace u drugoj eri Amara u kupu smo primili osam golova, s tim sto smo 6 golova primili u prvoj sezoni.Semper je napisao/la:Jesmo li ove godine primili gol u Kupu? Ja se ne sjećam.
**** ga papaka ce uvijek biti! Lijepo je procitati da ne vlada jednoumlje, mogu razumjeti da se svasta navija ali da neko pogodi trenera je mrtvi papanluk.Zao mi je normalnih ljudi koji moraju da zive sa papcima...Sam cin gadjanja Amara je odraz nemoci ekipe sirokog, nekad je i bolje da vas je malo na tribinama bar su oni koji gaje sportski duh!ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
A seljak se uvijek nađe.Sad je samo bitno da netko progura malo uEuropi,jer jedino tamo mozemo nas nogomet poboljsati.Onda igrači nece ici za sicu vec za ozbiljne pare.Amar je jedan veliki gospodin kojeg svi normalni ljudi postuju.S time sam sve rekao.Da je bar on nas trener.Sad bi se mi radovali!!!pile87 je napisao/la:**** ga papaka ce uvijek biti! Lijepo je procitati da ne vlada jednoumlje, mogu razumjeti da se svasta navija ali da neko pogodi trenera je mrtvi papanluk.Zao mi je normalnih ljudi koji moraju da zive sa papcima...Sam cin gadjanja Amara je odraz nemoci ekipe sirokog, nekad je i bolje da vas je malo na tribinama bar su oni koji gaje sportski duh!ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
Nemogu da spavam koliko sam sretan
Upravo tako, nama jednostavno na terenima treba vise sporta a manje svih drugih stvari a to je osnovni preduslov za nesto vise za bilo koju ekipu.Inace treba spomenuti i fer i korektnu igru i ponasanje igraca sirokog.ŠB.TRN je napisao/la:A seljak se uvijek nađe.Sad je samo bitno da netko progura malo uEuropi,jer jedino tamo mozemo nas nogomet poboljsati.Onda igrači nece ici za sicu vec za ozbiljne pare.Amar je jedan veliki gospodin kojeg svi normalni ljudi postuju.S time sam sve rekao.Da je bar on nas trener.Sad bi se mi radovali!!!
Ma igrači se nasi uvijek korektno ponasaju jer su pic ke!!Treba nama jedan kao sto je kod vas Beslija,borac da sve postroji.To je kod nas bio Bajkusa prije.Kao sto ti rece treba nam vise sporta,vece kazne za nerede,bilo kakve i manja liga.Ovo zadnje je najnuznije!!pile87 je napisao/la:Upravo tako, nama jednostavno na terenima treba vise sporta a manje svih drugih stvari a to je osnovni preduslov za nesto vise za bilo koju ekipu.Inace treba spomenuti i fer i korektnu igru i ponasanje igraca sirokog.ŠB.TRN je napisao/la:A seljak se uvijek nađe.Sad je samo bitno da netko progura malo uEuropi,jer jedino tamo mozemo nas nogomet poboljsati.Onda igrači nece ici za sicu vec za ozbiljne pare.Amar je jedan veliki gospodin kojeg svi normalni ljudi postuju.S time sam sve rekao.Da je bar on nas trener.Sad bi se mi radovali!!!
ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
Jedini razlog zašto on nije reprezentativac i zašto je još uvijek klupa u Želji jesu njegovi ho-ruk odlasci. Nadam se da je došao pameti...neroazzuro je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
![]()
Braco mila,koji si ti kralj! Bas se ismijah! Moram i ja stvarno pohvalit veceras sve osim onog na tribinama. Mislim da vas ono treba pocet brinut.
P.S. Kerla je kalibar za reprezentaciju,svi su smijesni pored njega. Ono nisam jos vidio na nasim terenima.