FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Muratović, Papac il Salihamidžić 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Kvesa je bolji od zadnje dvojiceKB-TM87 je napisao/la:Muratović, Papac il Salihamidžić

Dao BOG pa ti se SVAKA POZLATILA!MarkoDa je napisao/la:N E D J E LJ A ljudi,N E D J E LJ A najavili suncano bez oblaka,oko 24 stepena.Dajte da napunimo Grbavicu,daj da zagrmi JUG I SJEVER,daj da se veselimo zajedno jer ovi momci su svojom igrom i zalaganjem sa sveti dres itekako zasluzili.

NOTE: Danas mi pojedini pitari pricaju kao da je njih bilo 30.000 u TITOVOJ 2007, a nas duplo manje 2001 i 2002. Smijesno?

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Treba neki oglas napraviti za Nedjelju, da svi dodemo sa zastavama, salovima, majicama, ma da bude sve u plavom. Nekad je dobro bilo kada su davali, navijaci sa zastavama imaju slobodan ulaz, mada mislim ovaj put da ne treba dati slobodan ulaz jer to MI kao navijaci nismo zasluzili ove sezone. Treba normalno doci i PODRZATI SVOJ KLUB, pored navijanja, tako sto ce se i karta platiti, jer samo TAKO MOZEMO NAPRIJED

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR OLE OLE OLE.SAMPIONI.
Jedva cekam taj dan i siguran sam da kao navijaci necemo razocarati i da ce proslava biti kako dolikuje FK ZELJEZNICAR evo gledam ove klipove i suze mi na oci od nekog ponosa a sinoc kad sam vidio IVICU kako cestita AMARU to je bilo nesto najlbolje sto sam ove godine vidio .MarkoDa je napisao/la:N E D J E LJ A ljudi,N E D J E LJ A najavili suncano bez oblaka,oko 24 stepena.Dajte da napunimo Grbavicu,daj da zagrmi JUG I SJEVER,daj da se veselimo zajedno jer ovi momci su svojom igrom i zalaganjem sa sveti dres itekako zasluzili.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.DAO MI BOG I SINA PA IMAM PLAVOG NASLIJEDNIKA MANIJAKA.JURIS IDEMO NA SVE FROTOVE.FAMELIJA OSIM TREBA DA DOBIJE IME STADIONA ZA SVE STA SU ZA NAS URADILI.
Evo još nešto lijepoBijesan je napisao/la:Lijepe vijesti što se tiče Juga, usaglašeni stavovi, organizovano navijanje, udrani trans. Anarhija je prošlost![]()
Živjeli

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- rastafarian
- Kontakt:
izvor?ellaxaz je napisao/la:Evo još nešto lijepoBijesan je napisao/la:Lijepe vijesti što se tiče Juga, usaglašeni stavovi, organizovano navijanje, udrani trans. Anarhija je prošlost![]()
Živjeli
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Momci molim vas, ako zna neko, neka postavi. Naime, radi se o idejnom dresu Macrona za sezonu 2013. Dres je veoma slican http://www.google.ba/imgres?q=Zeljeznic ... ,s:83,i:17, a neko je vec bio postavljao na ovaj forum samo ne mogu da nadem!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Lijep je osjecaj,zaista predivan dozivljavati ovako lijepe trenutke i pisati ovako lijepu i svijetlu stranicu istorije naseg kluba.Neka imena ce ostati zauvijek ubiljezena u neke nove almanahe koji se kroz godine budu pisali.Rodila se u Zelji jedna nova generacija igraca koja dominira i koja u ovom teskom vremenu zivljenja donosi radost obicnom covjeku.Ponosan sam na sve i jednog igraca Zelje.Dali su nam osmijehe,ostavili nam svoje srce na terenu sirom ove zemlje.I sada kada osluskujem razmisljanja navijaca ostalih klubova vezano za igre Zelje,imam dojam da smo kroz te igre poceli da dobijamo na postovanju.Cestitaju nam ne zbog toga sto nas vole,ali osjecaju ljudi potrebu da nam cestitaju kao klubu koji je apsolutno svojim radom i zalaganjem zasluzio sve ovo sto se osvojilo.Najteze je zasluziti postovanje,a Amar i ova ekipa su to uspjeli u kratkom vremenskom roku.Ostavili smo trag koji ce sve ljude da zamisli na pravi nacin.I na pitanje,kako do uspjeha,Amar je dao jasnu formulu i upute svim onim klubovima koji hoce da idu naprijed i koji hoce da ostvare nesto.Sada se ti klubovi imaju na koga ugledati.Postali smo ponovo brend kroz posten rad,na treninzima,kroz ugled i posteno odigravanje utakmica.
Dugo su nas gledali kroz lupu i analizirali gdje cemo kao klub napraviti gresku,da bi mogli da se navale na nas i napakuju nam price koje bi se kroz medije plasirale i time rusili ogroman trud i rad svih igraca kao ekipe i jedne cjeline.Nisu uspjeli jer Zeljo nije grijesio.Radili su posteno i tim putem dosli do ovog uspjeha.I zato smo vrijedni svakog postovanja.
Sto se tice same jucerasnje utakmice,odigrali smo sigurno,zrelo i stekao sam dojam da smo mogli pobijediti da smo malo jace potegli.Nije izgleda trebalo,privodili smo utakmicu kraju,a u momentima kada se ocekivao najveci pritisak na terenu od strane Sirokog,mi smo imali loptu u nogama i kruzili sa njom oko njihovog sesnaesterca.
To je velika stvar.Bilo je kod nas igraca koji su igrali lose,ali mi ne pada napamet da ih sada analiziram.Ono gdje se slazem ovde sa svima je odlicna utakmica mladog Zole.Zaista djeluje kao rutiner a tako mlad momak,gotovo junior jos uvijek.Igrati na tako vaznoj poziciji za ekipu i u jednom duelu od velike vaznosti,protiv ekipe koja je jako kvalitetna,za ovog mladica nije predstavljalo nikakav problem.Pokretljiv i miran u predaji lopte,destrukcijom je napravio mnogo,zaista za svaku pohvalu je ovaj njegov nastup.Guso nas je zaduzio svojim odbranama ne samo juce,nego otkada je ponovo stao na gol.Raduje me dobra igra Kerle ,za koga se nije primijetilo da odavno nema zvanicnih utakmica.Djelovao je na terenu jako,odlucno,spremno na svaki duel,i u njemu imamo veliku sigurnost za ubuduce.Osim dvojice igraca koji su igrali ispod svakog nivoa,svi ostali su odigrali rutinski dobro i sigurno.
Moram spomenuti i cestitati ekipi Sirokog na zaista korektnoj igri i korektnom ponasanju na terenu.Ni u jednom trenutku nisu pravili pritisak na sudije,nisu imali ostre startove,nadigravali su se koliko su mogli,no u ovom trenutku,Zeljo je ipak za pola koraka bolja ekipa.A kada je to tako,onda korektni domacin na terenu nije uspio kroz igranje lopte da nadmudri onog malo boljeg.I to je posteno i na tim stvarima im od srca cestitam.Meni se kroz gledanje utakmice potvrdilo da je Jese definitivno najbolji stoper koji igra u nasoj zemlji.
S druge strane navijanje necu komentarisati.Ocekujem neku jaku kaznu za organizatora utakmice.Ono je slika koja se ne smije vidjati na sportskim borilistima nigdje.Samo uz jake kazne ono se mora i moze zaustaviti.Ako ih opale kaznom od par milja maraka,ono ce se uvijek desavati.Na terenu im cestitam,na tribinama se uzasavam njih i njihovog nacina pjevanja,skandiranja i na kraju gadjanja naseg trenera.To je strasno.Za svaku osudu.
CESTITAM PLAVOJ NACIJI NA DUPLOJ KRUNI.SASVIM ZASLUZENOJ.HVALA AMARE,HVALA IGRACI!
Dugo su nas gledali kroz lupu i analizirali gdje cemo kao klub napraviti gresku,da bi mogli da se navale na nas i napakuju nam price koje bi se kroz medije plasirale i time rusili ogroman trud i rad svih igraca kao ekipe i jedne cjeline.Nisu uspjeli jer Zeljo nije grijesio.Radili su posteno i tim putem dosli do ovog uspjeha.I zato smo vrijedni svakog postovanja.
Sto se tice same jucerasnje utakmice,odigrali smo sigurno,zrelo i stekao sam dojam da smo mogli pobijediti da smo malo jace potegli.Nije izgleda trebalo,privodili smo utakmicu kraju,a u momentima kada se ocekivao najveci pritisak na terenu od strane Sirokog,mi smo imali loptu u nogama i kruzili sa njom oko njihovog sesnaesterca.
To je velika stvar.Bilo je kod nas igraca koji su igrali lose,ali mi ne pada napamet da ih sada analiziram.Ono gdje se slazem ovde sa svima je odlicna utakmica mladog Zole.Zaista djeluje kao rutiner a tako mlad momak,gotovo junior jos uvijek.Igrati na tako vaznoj poziciji za ekipu i u jednom duelu od velike vaznosti,protiv ekipe koja je jako kvalitetna,za ovog mladica nije predstavljalo nikakav problem.Pokretljiv i miran u predaji lopte,destrukcijom je napravio mnogo,zaista za svaku pohvalu je ovaj njegov nastup.Guso nas je zaduzio svojim odbranama ne samo juce,nego otkada je ponovo stao na gol.Raduje me dobra igra Kerle ,za koga se nije primijetilo da odavno nema zvanicnih utakmica.Djelovao je na terenu jako,odlucno,spremno na svaki duel,i u njemu imamo veliku sigurnost za ubuduce.Osim dvojice igraca koji su igrali ispod svakog nivoa,svi ostali su odigrali rutinski dobro i sigurno.
Moram spomenuti i cestitati ekipi Sirokog na zaista korektnoj igri i korektnom ponasanju na terenu.Ni u jednom trenutku nisu pravili pritisak na sudije,nisu imali ostre startove,nadigravali su se koliko su mogli,no u ovom trenutku,Zeljo je ipak za pola koraka bolja ekipa.A kada je to tako,onda korektni domacin na terenu nije uspio kroz igranje lopte da nadmudri onog malo boljeg.I to je posteno i na tim stvarima im od srca cestitam.Meni se kroz gledanje utakmice potvrdilo da je Jese definitivno najbolji stoper koji igra u nasoj zemlji.
S druge strane navijanje necu komentarisati.Ocekujem neku jaku kaznu za organizatora utakmice.Ono je slika koja se ne smije vidjati na sportskim borilistima nigdje.Samo uz jake kazne ono se mora i moze zaustaviti.Ako ih opale kaznom od par milja maraka,ono ce se uvijek desavati.Na terenu im cestitam,na tribinama se uzasavam njih i njihovog nacina pjevanja,skandiranja i na kraju gadjanja naseg trenera.To je strasno.Za svaku osudu.
CESTITAM PLAVOJ NACIJI NA DUPLOJ KRUNI.SASVIM ZASLUZENOJ.HVALA AMARE,HVALA IGRACI!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I meni je Zolotic bio jedan od najboljih na terenu, i defanzivno je zaista presjekao mnogo lopti, i vidi se da ce biti strasan igrac.. Ono na cemu mora poraditi je predaja duzih lopti, i lopti "po zraku", jer sinoc sam zapamtio 3 lopte koje su se od njega odbile 3 metra pri primanju, i jos par pogresnih dodavanja narocito kad pokusava prebaciti dio terena, a ono od noge do noge je savladao.. Vidi se da ima jos tu neku malu tremu, sto je i logicno za njegove godine, i previse mi se robotizirano krece, odnosno nije opusten u trku, ali popravit ce se to vec do sljedece sezone puno puno...
Nadam se da ce u nedjelju biti prepuna Grbavica, lijepo vrijeme, neradni dan, dobar termin, proslava duple krune, sve su to razlozi zbog kojih bi i trebalo to biti tako...
FORZA ŽELJO
Nadam se da ce u nedjelju biti prepuna Grbavica, lijepo vrijeme, neradni dan, dobar termin, proslava duple krune, sve su to razlozi zbog kojih bi i trebalo to biti tako...
FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
boccaccio je napisao/la:Lijep je osjecaj,zaista predivan dozivljavati ovako lijepe trenutke i pisati ovako lijepu i svijetlu stranicu istorije naseg kluba.Neka imena ce ostati zauvijek ubiljezena u neke nove almanahe koji se kroz godine budu pisali.Rodila se u Zelji jedna nova generacija igraca koja dominira i koja u ovom teskom vremenu zivljenja donosi radost obicnom covjeku.Ponosan sam na sve i jednog igraca Zelje.Dali su nam osmijehe,ostavili nam svoje srce na terenu sirom ove zemlje.I sada kada osluskujem razmisljanja navijaca ostalih klubova vezano za igre Zelje,imam dojam da smo kroz te igre poceli da dobijamo na postovanju.Cestitaju nam ne zbog toga sto nas vole,ali osjecaju ljudi potrebu da nam cestitaju kao klubu koji je apsolutno svojim radom i zalaganjem zasluzio sve ovo sto se osvojilo.Najteze je zasluziti postovanje,a Amar i ova ekipa su to uspjeli u kratkom vremenskom roku.Ostavili smo trag koji ce sve ljude da zamisli na pravi nacin.I na pitanje,kako do uspjeha,Amar je dao jasnu formulu i upute svim onim klubovima koji hoce da idu naprijed i koji hoce da ostvare nesto.Sada se ti klubovi imaju na koga ugledati.Postali smo ponovo brend kroz posten rad,na treninzima,kroz ugled i posteno odigravanje utakmica.
Kao i uvijek do sada odličan post, bez obzira što se nekada nisam slagao sa tvojim mišljenjem u analizi nekih igrača.
Mogao bi nam i ZOLA postati KLOC

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nemoj me pogresno shvatiti ali Zola je bas u predaji lopte jak ima pregled igre da to u nasoj ligi nije normalno.Baja_Zvjerka je napisao/la:I meni je Zolotic bio jedan od najboljih na terenu, i defanzivno je zaista presjekao mnogo lopti, i vidi se da ce biti strasan igrac.. Ono na cemu mora poraditi je predaja duzih lopti, i lopti "po zraku", jer sinoc sam zapamtio 3 lopte koje su se od njega odbile 3 metra pri primanju, i jos par pogresnih dodavanja narocito kad pokusava prebaciti dio terena, a ono od noge do noge je savladao.. Vidi se da ima jos tu neku malu tremu, sto je i logicno za njegove godine, i previse mi se robotizirano krece, odnosno nije opusten u trku, ali popravit ce se to vec do sljedece sezone puno puno...
FORZA ŽELJO
- muha milanez
- Kontakt:
Fk Željezničar:
Nakon Bayerna i Milan čestitao Želji titulu
Nogometaši Željezničara su tri kola prije kraja osigurali titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a čestitke za ovaj uspjeh i dalje pristižu na adresu tima sa Grbavice. Titulu sarajevskom klubu čestitao sedmostruki prvak Evrope AC Milan. Čestitku je potpisao predsjednik Potpredsjednik Milana, Adriano Galliani.

Nakon Bayerna i Milan čestitao Želji titulu
Nogometaši Željezničara su tri kola prije kraja osigurali titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a čestitke za ovaj uspjeh i dalje pristižu na adresu tima sa Grbavice. Titulu sarajevskom klubu čestitao sedmostruki prvak Evrope AC Milan. Čestitku je potpisao predsjednik Potpredsjednik Milana, Adriano Galliani.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Moze mi neko objasniti zasto u zadnje vrijeme nije radila zvanicna stranica a sada pise kraj priče ??
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- scootyTM87
- Kontakt:
Zvanicna stranica nece biti vise aktivina, uskoro nova, sa novim izgledom i domenom .baThe Maniacs '87 je napisao/la:Moze mi neko objasniti zasto u zadnje vrijeme nije radila zvanicna stranica a sada pise kraj priče ??

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Glavna u komšiluku: Hebaćemo Vam mi majku
kad-tad
Amar mora otići
Neka svako sebi stavi zarez tamo gdje mu odgovara

Neka svako sebi stavi zarez tamo gdje mu odgovara

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kad tad je neminovno, al' valja to njima dočekat'.avlami97 je napisao/la:Glavna u komšiluku: Hebaćemo Vam mi majkukad-tad
Amar mora otići
![]()
![]()
![]()
Neka svako sebi stavi zarez tamo gdje mu odgovara![]()
![]()

-
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Glavna u komšiluku: Hebaćemo Vam mi majkukad-tad
Amar mora otići
![]()
![]()
![]()
Neka svako sebi stavi zarez tamo gdje mu odgovara![]()
![]()

Anamooni vec zaostaju 10 godina za nama, a zaostajaće sve više jer Samo je Jedan Grijeha je vrijedan a oni ostaju samo bijeda
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, 7republictz, mavi i 36 gostiju.