Bolje biciklom u qrve nego mercedesom na posaogio10 je napisao/la:![]()
![]()
Jedina svijetla tačka moje vukoje.bine
Zato svaki dan biciklom se vozim do njihove jazbine
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja nocas samo metal tucem,poslije ponoc prelazim na samoubilacke pjesme.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
LBJ MVP je napisao/la:Bolje biciklom u qrve nego mercedesom na posaogio10 je napisao/la:![]()
![]()
Jedina svijetla tačka moje vukoje.bine
Zato svaki dan biciklom se vozim do njihove jazbine
Što jest' jest
Moram ti reći, skupe su im usluge, mislim nije da sam pitao lično, nego imam provjeren izvor
Ja te volim, volim Željo..
Moram ti reći da ja nemam para ionako
Al mogao bih kad biciklom svratit
Jedno 4 sata do tamo i nazad bi mi trebalo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Greenfingers
- Kontakt:
Sad gledam ovaj X factor, američki, na FOX-u, nemogu da vjerujem kako zena pjeva, 42 godine, pjva maloprije od Prince-a Purple Rain, al je odpjevala za deset, neznam kako se zove, jel neko zna? jedna od pet finalista, neznam da sam ikad gledao i slusao da neko ovako dobro pjeva...
edit:
evo je
[youtube][/youtube]
edit:
evo je
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Greenfingers, dana/u 07 avg 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
U brezanskim selima 
Ne javljaj se višeLBJ MVP je napisao/la:U brezanskim selima
Šta ćeš bezveze u Rajlovcu kad ti imaš brezanke free
- Greenfingers
- Kontakt:
znam da ima neki Izbod kod BrezeLBJ MVP je napisao/la:U brezanskim selima
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/981 ... _foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo strancima dajugio10 je napisao/la:Ne javljaj se višeLBJ MVP je napisao/la:U brezanskim selima![]()
![]()
Šta ćeš bezveze u Rajlovcu kad ti imaš brezanke free
Ima,ima,blizu sam i ja tu.Kad si završio i koju školu?Greenfingers je napisao/la:znam da ima neki Izbod kod BrezeLBJ MVP je napisao/la:U brezanskim selimaa sa mnom u skolu je islo par momaka iz Breze, iz Župče mislim da je jedan od njih...
Kako misliš strancima, onim van Breze, ili van BiH?LBJ MVP je napisao/la:Samo strancima dajugio10 je napisao/la:Ne javljaj se višeLBJ MVP je napisao/la:U brezanskim selima![]()
![]()
Šta ćeš bezveze u Rajlovcu kad ti imaš brezanke free![]()
![]()
Ako misliš na ove prve strance, eto mene u Brezu biciklom
I prvim i drugimgio10 je napisao/la:
Kako misliš strancima, onim van Breze, ili van BiH?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zna li neko gdje mogu dobiti rezervnu diplomu i svjedocanstva? Samo u srednjoj skoli ili kako? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
LBJ MVP je napisao/la:I prvim i drugimgio10 je napisao/la:
Next stop: Breza
Nadam se da ste gostoljubivi
Muški nisu,al oni ti i neće trebatgio10 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:I prvim i drugimgio10 je napisao/la:
Next stop: Breza
Nadam se da ste gostoljubivi![]()
Poznat' sam po tome što lomim neprijateljske defanzive
A o mom finišu ne vrijedi trošiti riječi
if u know what i mean

A o mom finišu ne vrijedi trošiti riječi
if u know what i mean
e je*i se Steph pred ovu mubareć noć ti nama ovo stavljaš
Btw ja bi da čestitam svim postačima koji su uspjeli i istrajali u svojoj vjeri. Sutra poslije Bajram-namaza ću vam čestitat ako Bog da i Bajram!
Btw ja bi da čestitam svim postačima koji su uspjeli i istrajali u svojoj vjeri. Sutra poslije Bajram-namaza ću vam čestitat ako Bog da i Bajram!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 211 gostiju.