Idemo probati večeras sa jednim iznenađenjem u tenisu. Veoma dobra kvota na Bustu, i vjerujem da bi mogao iznenaditi:
GL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa jeste Ćorić favorit, naravno da tvoja prognoza je realnija, ali ja ću na sitno pokušati s 2. Uglavnom neko će pogoditi hahahamrkva je napisao/la:Ja sam igrao suprotno,nije u formi i ne lezi mu ova podloga.
Daj nam neku analizu majstoreadis30 je napisao/la:Halep S. - Pliskova Ka. 2 3,50
Pa nerijetko se desava da teniseri-ke koji osvoje turnir odmah sljedeci ispadnu u prvom kolugrobar1099 je napisao/la:Daj nam neku analizu majstoreadis30 je napisao/la:Halep S. - Pliskova Ka. 2 3,50
Znaci mogla bi se probati tu dvica ili TR2 na neki manji ulog, hvala u svakom slucajuadis30 je napisao/la:Pa nerijetko se desava da teniseri-ke koji osvoje turnir odmah sljedeci ispadnu u prvom kolugrobar1099 je napisao/la:Daj nam neku analizu majstoreadis30 je napisao/la:Halep S. - Pliskova Ka. 2 3,50
Halep tek dosla u Australiju iz Kine,gdje je prije dva dana osvojila turnir pa sad dug put,umor vremenska razlika,vrijeme + prosle godine ispala ovdje u prvom kolu pa ne brani ništa bodova.Dakle hladno moze da izgubi i da se priprema za prvi Grand Slam.
Pratimorbit je napisao/la:
Još ovo probat' i vozdra do SP.![]()
Ermine daj neku analizu hahaTorres_9 je napisao/la:orlando kp2 5 kvota
evo analize ne igra 'im tobias harris, drugi najbolji igrac orlanda, (ne igra ni fournier), igraju u gostima, Bullsima se vraca Rose veceras, tako da je sve na strani Bullsa; jedino je kvota 5 primamljiva pa kad se kocka nek' se kocka...grobar1099 je napisao/la:Ermine daj neku analizu hahaTorres_9 je napisao/la:orlando kp2 5 kvota
Pratim te majstore i odigrao sam halep tr2, imamo isto razmisljanje (Y)risingforce je napisao/la:Vesely – Bellucci - 1 1,60
- Duel dva lijevoruka tenisera, forma je na strani Čeha, do sada u 2015.godini ima 3 pobjede i poraz, dok je ovo Bellucciju prvi mec poslije duze pauze.. Mislim da je Jiri ovdje favorit, on voli igrati na tvrdoj podlozi, ima snazne udarce i voli krace razmjene, dok je Brazilac neko ko ne voli tvrdu podlogu, ima cak i negativan skor na hardu 69-77, ipak on je igrac koji je na sljaci odigrao 4 puta veci broj meceva u karijeri i to je podloga na osnovu koje je 64.igrac svijeta..
Dakle, obzirom na stil igre koji zahtjeva tvrda podloga i na trenutnu formu tj takmicarski ritam, prilicno sam ubjedjen u pobjedu Čeha..
Halep – Pliskova tr2 (svi rezultati osim 2-0 u setovima)
-Simona je odlicno usla u novu sezonu, osvojila je Shenzen prilicno lahko i otputovala preko 7000 km juznije, u Australiju gdje ce uslijediti posljednje pripreme pred prvi Grand Slam sezone, AU Open..
Da skratim pricu, mislim da ce Simona na ovom turniru u Sydneyu napraviti pametan potez i mec odigrati sa pola snage, tj namjerno izgubiti, jer sigurno je da joj je sada najpotrebniji odmor pred prvi Grand Slam sezone gdje ce biti jedan od glavnih favorita (mislim da nece riskirati neku povredu, ovo je mozda i sezona koja je prekretnica u njenoj karijeri, cilj joj je broj 1 na svijetu, a prvi Grand Slam sezone je jako bitan za taj njen cilj) Ovdje je prva nositeljica (direktno je u 2.kolu), ne brani poene, samo da odigra prvi mec dobit ce odredjenu svotu novca.. Da ne bi ispalo da ova prica nema neko ozbiljnije pokrice u praksi, navodim vam 2 slucaja iz prosle sezone..
18.06.2014. Halep gubi u 2.kolu Hertogenboscha 6 dana prije Wimbledona..tj ovaj mec je predala zbog „povrede“ u 2.setu
20.08.2014. Halep gubi u prvom kolu New Heavena od Rybarikove sa 2-1 u setovima, mec je odigran 5 dana prije pocetka US Opena..kvota na Rybarikovu je bila oko 7...
Vjerujem da ce se Halep odluciti da ovaj mec „tankira“, a za svaki slucaj cu odigrati da ne pobjedi 2-0 u setovima, mislim da je ovo vrlo dobra oklada, Pliskova igra u sjajnoj formi, prije par dana je pobjedila i Azarenku, odigrala je vec 1.kolo Sydneya i sigurno je da se vec navikla i na klimu i na podlogu za razliku od svoje danasnje protivnice..
sretno ko prati
Woking FC - Oxford City 1 @ 1,45hamzaTM87 je napisao/la:
Za danas :
Josip Sobin (12,5) OVER @ 1,85
Zadar - Cibona kp1 @ 1,55 ; (-4,5) 1 @ 1,85
mahic je napisao/la:evo analize ne igra 'im tobias harris, drugi najbolji igrac orlanda, (ne igra ni fournier), igraju u gostima, Bullsima se vraca Rose veceras, tako da je sve na strani Bullsa; jedino je kvota 5 primamljiva pa kad se kocka nek' se kocka...grobar1099 je napisao/la:Ermine daj neku analizu hahaTorres_9 je napisao/la:orlando kp2 5 kvota
prodje pjeskeTorres_9 je napisao/la:orlando kp2 5 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.