Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

reLe23
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la reLe23 » 12 jan 2015, 23:06

Borna Ćorić - Carreno Busta TIP:2 2,80

Idemo probati večeras sa jednim iznenađenjem u tenisu. Veoma dobra kvota na Bustu, i vjerujem da bi mogao iznenaditi:

GL :salut:

mrkva
Kontakt:

Post Postao/la mrkva » 12 jan 2015, 23:08

Ja sam igrao suprotno,nije u formi i ne lezi mu ova podloga.

reLe23
Kontakt:

Post Postao/la reLe23 » 12 jan 2015, 23:10

mrkva je napisao/la:Ja sam igrao suprotno,nije u formi i ne lezi mu ova podloga.
Pa jeste Ćorić favorit, naravno da tvoja prognoza je realnija, ali ja ću na sitno pokušati s 2. Uglavnom neko će pogoditi hahaha :)

Sretno, kako god !

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 12 jan 2015, 23:24

Halep S. - Pliskova Ka. 2 3,50

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 12 jan 2015, 23:30

adis30 je napisao/la:Halep S. - Pliskova Ka. 2 3,50
Daj nam neku analizu majstore
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 12 jan 2015, 23:51

http://prntscr.com/5rrkr6" onclick="window.open(this.href);return false; za nocas po meni nba 80% prolaznost a tenis nek mi je bog na pomoci

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 12 jan 2015, 23:53

grobar1099 je napisao/la:
Pa nerijetko se desava da teniseri-ke koji osvoje turnir odmah sljedeci ispadnu u prvom kolu

Halep tek dosla u Australiju iz Kine,gdje je prije dva dana osvojila turnir pa sad dug put,umor vremenska razlika,vrijeme + prosle godine ispala ovdje u prvom kolu pa ne brani ništa bodova.Dakle hladno moze da izgubi i da se priprema za prvi Grand Slam.

tiper1x2
Kontakt:

Post Postao/la tiper1x2 » 12 jan 2015, 23:56

pozdrav forumaši.. ja sam se tek danas prijavio ovdje, mada sam i do sada pratio vaš rad, bilo je lijepo čitati vaše "prolazne" ali i " one što ne prolaze" tiketi-parovi-singlovi .. nebitno .. pratio sam vas, zaradio sam u ovoj sedmici nešto " sitno " i sam sam analizirao neke parove do sada, pa evo pošto od sada sam ovdje, da to podijelim i sa vama..Ovako :
Tiket 1:
Butler PREKO
Toronto 1 (pobjeda)
Tampa Bay kp2 (konačni pobjednik Tampa)
Garcia Lopez 1
Young 1

Tiket 2:
Niemieni 1
Radwanska 1
Bradley PREKO
Monroe PREKO
Suarez 2

Kvote nisu velike oko 10 obje, ali za neki "solidan" ulog, može se nešto skinuti .. Uglavno ko prati sretno

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 13 jan 2015, 00:02

adis30 je napisao/la:
Pa nerijetko se desava da teniseri-ke koji osvoje turnir odmah sljedeci ispadnu u prvom kolu

Halep tek dosla u Australiju iz Kine,gdje je prije dva dana osvojila turnir pa sad dug put,umor vremenska razlika,vrijeme + prosle godine ispala ovdje u prvom kolu pa ne brani ništa bodova.Dakle hladno moze da izgubi i da se priprema za prvi Grand Slam.
Znaci mogla bi se probati tu dvica ili TR2 na neki manji ulog, hvala u svakom slucaju

Barca mes que un club!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jan 2015, 00:09

orlando kp2 5 kvota

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 13 jan 2015, 00:11

orbit je napisao/la:slika

Još ovo probat' i vozdra do SP. :salut: :mrgreen:
Pratim :salut: :salut:

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 13 jan 2015, 00:12

Torres_9 je napisao/la:orlando kp2 5 kvota
Ermine daj neku analizu haha :urnebes:

Barca mes que un club!

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 13 jan 2015, 00:23

evo analize ne igra 'im tobias harris, drugi najbolji igrac orlanda, (ne igra ni fournier), igraju u gostima, Bullsima se vraca Rose veceras, tako da je sve na strani Bullsa; jedino je kvota 5 primamljiva pa kad se kocka nek' se kocka...
Zadnja izmjena: mahic, dana/u 13 jan 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 13 jan 2015, 00:26

Vesely – Bellucci - 1 1,60

- Duel dva lijevoruka tenisera, forma je na strani Čeha, do sada u 2015.godini ima 3 pobjede i poraz, dok je ovo Bellucciju prvi mec poslije duze pauze.. Mislim da je Jiri ovdje favorit, on voli igrati na tvrdoj podlozi, ima snazne udarce i voli krace razmjene, dok je Brazilac neko ko ne voli tvrdu podlogu, ima cak i negativan skor na hardu 69-77, ipak on je igrac koji je na sljaci odigrao 4 puta veci broj meceva u karijeri i to je podloga na osnovu koje je 64.igrac svijeta..
Dakle, obzirom na stil igre koji zahtjeva tvrda podloga i na trenutnu formu tj takmicarski ritam, prilicno sam ubjedjen u pobjedu Čeha..

Halep – Pliskova tr2 (svi rezultati osim 2-0 u setovima) 2,00

-Simona je odlicno usla u novu sezonu, osvojila je Shenzen prilicno lahko i otputovala preko 7000 km juznije, u Australiju gdje ce uslijediti posljednje pripreme pred prvi Grand Slam sezone, AU Open..
Da skratim pricu, mislim da ce Simona na ovom turniru u Sydneyu napraviti pametan potez i mec odigrati sa pola snage, tj namjerno izgubiti, jer sigurno je da joj je sada najpotrebniji odmor pred prvi Grand Slam sezone gdje ce biti jedan od glavnih favorita (mislim da nece riskirati neku povredu, ovo je mozda i sezona koja je prekretnica u njenoj karijeri, cilj joj je broj 1 na svijetu, a prvi Grand Slam sezone je jako bitan za taj njen cilj) Ovdje je prva nositeljica (direktno je u 2.kolu), ne brani poene, samo da odigra prvi mec dobit ce odredjenu svotu novca.. Da ne bi ispalo da ova prica nema neko ozbiljnije pokrice u praksi, navodim vam 2 slucaja iz prosle sezone..

18.06.2014. Halep gubi u 2.kolu Hertogenboscha 6 dana prije Wimbledona..tj ovaj mec je predala zbog „povrede“ u 2.setu
20.08.2014. Halep gubi u prvom kolu New Heavena od Rybarikove sa 2-1 u setovima, mec je odigran 5 dana prije pocetka US Opena..kvota na Rybarikovu je bila oko 7...

Vjerujem da ce se Halep odluciti da ovaj mec „tankira“, a za svaki slucaj cu odigrati da ne pobjedi 2-0 u setovima, mislim da je ovo vrlo dobra oklada, Pliskova igra u sjajnoj formi, prije par dana je pobjedila i Azarenku, odigrala je vec 1.kolo Sydneya i sigurno je da se vec navikla i na klimu i na podlogu za razliku od svoje danasnje protivnice..

sretno ko prati
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 13 jan 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 13 jan 2015, 00:32

risingforce je napisao/la:Vesely – Bellucci - 1 1,60

- Duel dva lijevoruka tenisera, forma je na strani Čeha, do sada u 2015.godini ima 3 pobjede i poraz, dok je ovo Bellucciju prvi mec poslije duze pauze.. Mislim da je Jiri ovdje favorit, on voli igrati na tvrdoj podlozi, ima snazne udarce i voli krace razmjene, dok je Brazilac neko ko ne voli tvrdu podlogu, ima cak i negativan skor na hardu 69-77, ipak on je igrac koji je na sljaci odigrao 4 puta veci broj meceva u karijeri i to je podloga na osnovu koje je 64.igrac svijeta..
Dakle, obzirom na stil igre koji zahtjeva tvrda podloga i na trenutnu formu tj takmicarski ritam, prilicno sam ubjedjen u pobjedu Čeha..

Halep – Pliskova tr2 (svi rezultati osim 2-0 u setovima)

-Simona je odlicno usla u novu sezonu, osvojila je Shenzen prilicno lahko i otputovala preko 7000 km juznije, u Australiju gdje ce uslijediti posljednje pripreme pred prvi Grand Slam sezone, AU Open..
Da skratim pricu, mislim da ce Simona na ovom turniru u Sydneyu napraviti pametan potez i mec odigrati sa pola snage, tj namjerno izgubiti, jer sigurno je da joj je sada najpotrebniji odmor pred prvi Grand Slam sezone gdje ce biti jedan od glavnih favorita (mislim da nece riskirati neku povredu, ovo je mozda i sezona koja je prekretnica u njenoj karijeri, cilj joj je broj 1 na svijetu, a prvi Grand Slam sezone je jako bitan za taj njen cilj) Ovdje je prva nositeljica (direktno je u 2.kolu), ne brani poene, samo da odigra prvi mec dobit ce odredjenu svotu novca.. Da ne bi ispalo da ova prica nema neko ozbiljnije pokrice u praksi, navodim vam 2 slucaja iz prosle sezone..

18.06.2014. Halep gubi u 2.kolu Hertogenboscha 6 dana prije Wimbledona..tj ovaj mec je predala zbog „povrede“ u 2.setu
20.08.2014. Halep gubi u prvom kolu New Heavena od Rybarikove sa 2-1 u setovima, mec je odigran 5 dana prije pocetka US Opena..kvota na Rybarikovu je bila oko 7...

Vjerujem da ce se Halep odluciti da ovaj mec „tankira“, a za svaki slucaj cu odigrati da ne pobjedi 2-0 u setovima, mislim da je ovo vrlo dobra oklada, Pliskova igra u sjajnoj formi, prije par dana je pobjedila i Azarenku, odigrala je vec 1.kolo Sydneya i sigurno je da se vec navikla i na klimu i na podlogu za razliku od svoje danasnje protivnice..

sretno ko prati
Pratim te majstore i odigrao sam halep tr2, imamo isto razmisljanje (Y)

Barca mes que un club!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jan 2015, 00:41

Chicago-Orlando under 197,5 1,43
definitivo Bullsi protiv slabijih ekipa kao da imaju problema, uvijek je to nesto zategnuto.
Orl ima svakako slab roster, imaju moguce ponovo izostanaka i otprilike je da nece ovog puta ici na 90+.
Bullsi bi mogli ubaciti oko 100 ali i tu je jedan ?. Najprije moguc jedan sveukupno under.

Brooklyn-Houston under 203.0 1,40
Netsi su uz Cleveland dvije najuvjerljivije underaske ekipe u NBA.
Igraju sporim tempom igre, neefikasan su naapad dok su 6. odbrana lige.
Houston igrao po istoku, igrali neki dan kod Knicksa, vratili se kuci da odigraju protiv Jazza pa ponovo u New York...
Sumnjam u razbijanje, ocekujem vise sporog tempa i pokusaja igranja odbrane od Netsa, KG i Brook ne igraju jakim tempom... Samo je potrebno malo srece sa loptanjem Raketa, nece im valjda ulaziti bas sve...

k. 2,00
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 13 jan 2015, 10:18

hamzaTM87 je napisao/la:

Za danas :

Josip Sobin (12,5) OVER @ 1,85

Zadar - Cibona kp1 @ 1,55 ; (-4,5) 1 @ 1,85
Woking FC - Oxford City 1 @ 1,45

Ponovljeni meč druge runde FA Trophy-a (kup za neligaške timove) i to nakon što je današnji domaćin za vikend prokockao vodstvo od 2:0 do 75. minute. Primili su prvo gol iz sumnjivog penala, pa zatim pred sami kraj iz prekida. Woking se u konferenciji nalazi na 7. mjestu i samo su dva boda udaljeni od mjesta koja vode u play off. Za sada u ovom prelaznom roku nisu mjenjali igraćki kadar tako da se očekuje da će na teren istrčati isti tim kao i prije tri dana. Sa druge strane Oxford City je stariji oxfordski klub, ali već par godina imaju problema i trenutno su u šestom rangu takmičenja na sredini tabele (ali doduše u tim ligama su razlike uvijek male pa ih samo 4 boda dijele od play offa). Nalaze se u dobroj formi i u zadnjih 9 mečeva su poraženi samo jednom. Danas će za njih zaigrati i napadač Greg Pearson koji ima ligaško iskustvo (igaro za Burton). Woking uvijek obraća pažnju na ovaj kup, najuspiješniji su tim otkada se igra u ovom sistemu, jer finale donosi meč na Vembliju i igranje pred TV kamerema što ovim igračima predstavlja svakako veliki motiv. Inače i razlika na terenu je velika, i očekujem da će večeras na solidno ispunjenom Kingfield-u doći do pobjede

Chris Lofton (17,5) UNDER @ 1,85

Odmah da naglasim da je ovo veliko kockanje, jer Lofton je odličan šuter i čovjek koji ima svu slobodu u svojim rukama. Ali iskren da budem malo me iznenadila margina. On je jedan od najboljih strijelaca eurokupa i nalazi se na prosjeku od preko 2o poena po meču, ali u zadnje vrijeme je ušao u šutersku krizu. U prvom meču TOp32 faze protiv Karšijake je dao samo 5 poena za 30 minuta igre, u prošlom meču turskog prvenstva protiv Fenera je dao 8, prije toga Efesu 13, Konjasporu 9. Jasno se vidi da je u padu forme, a u svim ovim mečevima šut iz igre je na mizernim procentima (tridestak %). Danas će igrati protiv Parisa koji u eurokupu svojim protivnicima dopušta nešto preko 74 poena po meču, tako da po ovoj još uvijek nemaloj granici moram uzeti Loftona u underu.

Daniel Gimeno Traver - Laslo Djere 1 @ 1,20 ; 2:0 @ 1,45

Prvo kolo turnira u Kazablanci nam donosi duel iskusnog Španca i mladog talentovanog Srbina. O Traveru se nema šta reći, jedan od lisaca na šljaci koji već dugo godina dominira na ovom nivou, a tome u prilog ide i 12 titula na šljaci na ovom rangu. Spremao se prije početka za šljaku i zato je odabrao ovaj turnir, jer će poslije na južnoameričku turneju kompletno preskakajući prvi dio sezone na betonu. Sa druge strane je Djere koji je mlad igrač koji je eksplodirao prošle sezone na fjučers nivou, ali ovo je još uvijek za njega drugi svijet. Na CH nivou nije ostvario još nijednu pobjedu i nije nikada igrao protiv igrača iz TOP 200. Ovdje je uspio da uđe u turnir zahvaljujući dosta slaboj konkurenciji (zbog kvala AO), ali ne vidim kako danas ozbiljnije može napatiti Španca.

Možda kasnije još nešta dodam
ZELJEZNICAR 1921!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 13 jan 2015, 12:55

S. Mejia 10,5 više

U dosadasnjem djelu eurocupa na prosjeku je od 11,8p.,kuci pruza dosta bolje partije pa je prosjek dosta veci.Igra 35+ min,uzima 10-ak suteva,danas protiv Sassarija ocekuje se utakmica na dosta koseva,pa je i od Sammya ocekivati više od 10.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 13 jan 2015, 13:00

mahic je napisao/la:
evo analize ne igra 'im tobias harris, drugi najbolji igrac orlanda, (ne igra ni fournier), igraju u gostima, Bullsima se vraca Rose veceras, tako da je sve na strani Bullsa; jedino je kvota 5 primamljiva pa kad se kocka nek' se kocka...
:mrgreen: :mrgreen: :clap:
SAMO ČELIK !

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jan 2015, 13:23

prodje pjeske :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.