Na utakmici protiv Borca sam ovo napisao i drago mi je da vecina sada vidi Ono sto sam ja vec prije 4 kola.napapijri1987 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:09Sto neko rece u ovoj Tuzli uvijek neka lakrdija.
Tacno. Uvijek su kod nas ovakve utakmice, nekako smo seljacka sredina, ruralna, a nikako da vidimo da je problem u nama.
Igra Slobode je doprinjela tome da nas ljudi vide takve; negledljiva, prgava, na srce i mišiće, pa dokle može -može.
Nikoga nismo organizovano napali, niti se branili, sve je bilo na silu nekako.
Večeras nismo ni znali sta hocemo; da li da napadnemo ili da se branimo, pa je to izgledalo na momente brutalno dobro a na momente smiješno.Neki igraci su mislili da se branimo, a neki da treba napast, pa kad su svi uhvatili moment "napad" dobro je bilo, ali inace smiješno.
Zizovic pogresno vodi ovu ekipu i prosipa bodove gdje ne bi smio. Mislim da je vrijeme da polako razmišlja o odlasku. Treba nam trener koji ekipi zna objasnit kad da napada a kada ne, da se i jedno i drugo rade timski, a ne svako onako kako on misli da je dobro.
Publika ponovo Pokazala odanost- uprkos ovakvoj igri.
Ponasanje seljacki, tacka.
Zizovic vodi ovu ekipu kompletno pogresno i izgubio je bruku bodova; Sarajevo, Siroki, Zeljo, pa evo i ovi levati sada.
Sa ozbiljnim trenerom bismo imali 4-5bodova vise i bili u ravnopravnoj trci za Evropu.
Tu utrku za Evropi smp upravo danas izgubili i vjerovatno ce cilj biti opstanak.
Steta, liga je slaba, imali smo dobar raspored, rezultati ostalih ekipa su nam se poklopili...