FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Uz pošteno sudjenje Borac pada u hendikepu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Nazalost zbog posla vcrs ne mogu na stadion. Idemoo jakoo, bice tesko ali moramo se boriti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nas standardno najgori igrac ovu utakmicu preuzeo i ulogu Trojanskog konja.
Kako pi..ckast fudbal u drugom poluvremenu .. valjda izdrze zadnjih 20 minuta ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Sta li Zizovic izvodi
Nastavlja Zizovic da prosipa bodove. A o debilu Predragovicu ne treba trositi slova.
-
- Kontakt:
Da nam golman ne pokloni go ne bi ga do sabaha dali…Katastrofa drugo poluvrijeme, ja mislim da ni zizovic ne zna kako su uspjeli bod izvuci
Uff sta reci najvažnija utakmica prvenstva do sad i isto tako i najteža. Vidjelo se koliko i njima i nama znaci ovo.
Za razliku od zadnje dvije utakmice ovdje ne bi potpisao bod ali eto dobro na kraju ispade. Malo s dozom rezerve uzmite ove njihove napade, nemamo mi problema da nas neko napada samo veceras je malo vise puhalo jer Subic desno djecu svakome pravi, lijevo Sasa na neprirodnoj poziciji i opet smo sve čistili do njihovog gola i crvenog. Nisu prije toga neki zicer imali da kažemo neko nas izvukao, sve odbrana rutinski čistila.
Sudije očekivano vidno za njih navlace i natezu ali nisu ti ukrali 2 boda kao što sam i pretpostavljao. Fedor je redovno nas najgori igrač a čini mi se da ga Zizovic najviše gotivi i nada se njegovim boljim igrama ali iz utakmice u utakmicu je los
Da se spomene i da je ovo potpuno drugi Borac u odnosu na prethodne utakmice. Šteta opet sto nismo dobili, mislim da smo ovo nekako morali ali jbg teško s crvenim.
Za razliku od zadnje dvije utakmice ovdje ne bi potpisao bod ali eto dobro na kraju ispade. Malo s dozom rezerve uzmite ove njihove napade, nemamo mi problema da nas neko napada samo veceras je malo vise puhalo jer Subic desno djecu svakome pravi, lijevo Sasa na neprirodnoj poziciji i opet smo sve čistili do njihovog gola i crvenog. Nisu prije toga neki zicer imali da kažemo neko nas izvukao, sve odbrana rutinski čistila.
Sudije očekivano vidno za njih navlace i natezu ali nisu ti ukrali 2 boda kao što sam i pretpostavljao. Fedor je redovno nas najgori igrač a čini mi se da ga Zizovic najviše gotivi i nada se njegovim boljim igrama ali iz utakmice u utakmicu je los
Da se spomene i da je ovo potpuno drugi Borac u odnosu na prethodne utakmice. Šteta opet sto nismo dobili, mislim da smo ovo nekako morali ali jbg teško s crvenim.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Sto neko rece u ovoj Tuzli uvijek neka lakrdija.
Tacno. Uvijek su kod nas ovakve utakmice, nekako smo seljacka sredina, ruralna, a nikako da vidimo da je problem u nama.
Igra Slobode je doprinjela tome da nas ljudi vide takve; negledljiva, prgava, na srce i mišiće, pa dokle može -može.
Nikoga nismo organizovano napali, niti se branili, sve je bilo na silu nekako.
Večeras nismo ni znali sta hocemo; da li da napadnemo ili da se branimo, pa je to izgledalo na momente brutalno dobro a na momente smiješno.Neki igraci su mislili da se branimo, a neki da treba napast, pa kad su svi uhvatili moment "napad" dobro je bilo, ali inace smiješno.
Zizovic pogresno vodi ovu ekipu i prosipa bodove gdje ne bi smio. Mislim da je vrijeme da polako razmišlja o odlasku. Treba nam trener koji ekipi zna objasnit kad da napada a kada ne, da se i jedno i drugo rade timski, a ne svako onako kako on misli da je dobro.
Publika ponovo Pokazala odanost- uprkos ovakvoj igri.
Ponasanje seljacki, tacka.
Tacno. Uvijek su kod nas ovakve utakmice, nekako smo seljacka sredina, ruralna, a nikako da vidimo da je problem u nama.
Igra Slobode je doprinjela tome da nas ljudi vide takve; negledljiva, prgava, na srce i mišiće, pa dokle može -može.
Večeras nismo ni znali sta hocemo; da li da napadnemo ili da se branimo, pa je to izgledalo na momente brutalno dobro a na momente smiješno.Neki igraci su mislili da se branimo, a neki da treba napast, pa kad su svi uhvatili moment "napad" dobro je bilo, ali inace smiješno.
Zizovic pogresno vodi ovu ekipu i prosipa bodove gdje ne bi smio. Mislim da je vrijeme da polako razmišlja o odlasku. Treba nam trener koji ekipi zna objasnit kad da napada a kada ne, da se i jedno i drugo rade timski, a ne svako onako kako on misli da je dobro.
Zadnja izmjena: napapijri1987, dana/u 11 sep 2021, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je mozda i najbolja tekma Borca ove sezone. Mi drugo poluvrijeme - katastrofa. Imamo osam bodova više od njih, to niko nije mogao ni sanjati pred početak prvenstva. Idemo dalje
Niko, niko, samo Sloboda
Ne znam sta ti tacno smeta, jel trebamo aplaudirati ekipama koje dodju na Tusanj i pokradu nas npr.napapijri1987 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:09Sto neko rece u ovoj Tuzli uvijek neka lakrdija.
Problem sto defanzivno igramo, pa igrači su nam stvoreni za to i očito funkcioniše. Prošle godine Grado lepršavo igrao pa na kraju smo tražili da odleprsa s klupe kad je 2-3 slabije utakmice vezao. I čitali su se naslovi "Sloboda dobro igrala ali ipak izgubila", meni je opet draži naslov "Sloboda se branila i došla do boda ili pobjede".
I uopšte nismo neka mesarska ekipa, gore je Borac veceras udarao nego mi.
Evo ti Veleza slika i prilika seljačke ekipe, od kmecanja po medijima, valjanja i zadržavanja igre na terenu, udaraju, izvode U21 cim počne utakmica, gađaju ti golmana topovskim udarom pa neces čuti da se žale. Tako da se slažem da nam je problem u mentalitetu samo ja na nesto skroz drugo mislim. A mislim da vazda pljujemo svoje i da nam stalno nesto smeta počevsi eto od nazivanja Šećera Buljonijem a svim silama se bori nesto uraditi od kluba.
Veceras ako ne znaš šta smo radili, branili smo se nakon postignutog gola i tražili kontre - nismo ništa dočekali jer nas je Borac bas zatvorio, nazad vise puhalo nego inače ali opet ništa specijalno do gola nisu napravili.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ne smeta meni care odbrana ali de neka je organizovano, a ne da ti onaj crnac ulazi izmedju redova kako hoce, to se organizovanoj odbrani ne dogadja.
Sta mislis zasto nas je Borac sve vise napadao i postajao opasniji ( do crvenog) ? Jer su vidjeli ovo sto sam i ja, da je sve neorganizovano i na silu. Dosli su sa respektom prema nasoj odbrani i u razvoju utakmice shvatili da je slaba i da nije timska.
Osokolili se i prodali nam onaj vic iz kornera.
Odbrani koje se bojis ne prodajes onako jeftine viceve, jer je fora sa skolskih poligona.
Može ova ekipa više vjeruj.
Edit; druze sve mi to isto radimo; ne damo loptu, bacamo flase na teren, vrsimo konstantni pritisak na sudije sa tribina; sve protiv nas svirano je popraceno povicima:" lopovi, lopovi...".
Ne voli raja to vidjet, podsjeca ih na nize lige...to je moj problem druze.
Edit 2; nije problem tuzlace u napadackom fudbalu nego organizovanom.
Da ekipa uvijek zna sta radi i da radi prema zajednickom cilju, a ne da izgledaju kao 11 drugova koji onako iz zajebancije igraju fudbal.
Sta mislis zasto nas je Borac sve vise napadao i postajao opasniji ( do crvenog) ? Jer su vidjeli ovo sto sam i ja, da je sve neorganizovano i na silu. Dosli su sa respektom prema nasoj odbrani i u razvoju utakmice shvatili da je slaba i da nije timska.
Odbrani koje se bojis ne prodajes onako jeftine viceve, jer je fora sa skolskih poligona.
Edit; druze sve mi to isto radimo; ne damo loptu, bacamo flase na teren, vrsimo konstantni pritisak na sudije sa tribina; sve protiv nas svirano je popraceno povicima:" lopovi, lopovi...".
Edit 2; nije problem tuzlace u napadackom fudbalu nego organizovanom.
Da ekipa uvijek zna sta radi i da radi prema zajednickom cilju, a ne da izgledaju kao 11 drugova koji onako iz zajebancije igraju fudbal.
Zadnja izmjena: napapijri1987, dana/u 11 sep 2021, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav odlazak Zizovica kada sa ekipom koja trazi samo opstanak ima gornji dio tabele sada. Te price su bezvezne jer nismo mi ni za napadackog fudbala i gubili bi bodove tako. Ali da je veceras bio malo previse ultradefanzivan jeste i nije se trebao povuci onako ali cjelokupno je zahvalan trener.
Losih prvih 20 drugog PV. Trebalo je igrati u ovom slucaju ali hajde ti pogodi to. Da nismo primili gol pricalo bi se ovdje da je Ziza genije.
Losih prvih 20 drugog PV. Trebalo je igrati u ovom slucaju ali hajde ti pogodi to. Da nismo primili gol pricalo bi se ovdje da je Ziza genije.
Maksimum i bi.Sky9 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 20:40Kako očekivati bilo šta u subotu, kad će istrčati sa 14 igrača protiv nas. U takvom omjeru snaga možemo osvojiti max bod. Puno stvari će se morati poklopiti za pobjedu, a najviše će nam trebati sreće jer će nas sudije uništavati na sve moguće načine.
Ali kako se kaže SAMO JAKO TUZLANSKI, HOĆEMO POBJEDU![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Prvo momci imaju pravo i da imaju los dan. Drugo, mi smo hendikepirani usli u utakmicu zbog kartona. Maksimovic na beku!? I takav je odlicno zatvorio Zakarica. Sudija je navlacio dovoljno da izazove nervozu, mada sam ocekivao penal za njih. Dzenis koliko god da je srcan zbog cega ga cijenim, cijelo 2. poluvrijeme je psovanjem sudija visio za crveni. Fedor treba biti klupiran. Nas problem je povlačenje nakon postignutog gola. To nas je kostalo pobjede protiv strumfova. Drugo ponašanje publike na A sektoru treba regulisati. Znam da nas cesto kradu, ali ne treba bacati kamenje na teren. Sve nas to nervira, ali samo steti klubu. Moja laicka primjedba, koliko sam cuo sa zapada su kontradiktorna dovikivanja Zizovica i Jahica, nekoliko puta sam vidio igrace kako sire ruke jer ne znaju sta da rade. Uglavnom, bod dobar, idemo dalje korak po korak.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Jel se samo meni cini, ili je vranjes vrhom kopacke dohvatio loptu ?? Pogotovo na zadnjem snimku.. ako je dirao, onda je offside
Prvo poluvrijeme OK, drugo je bilo najlošije u ovoj sezoni. Igrači kao da su bili u nekakvom grču, strahu, šta je ono.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Drug meni nije problem kritikovati ako treba i popljuvati samo ako ima logike. Evo slazem se da možemo bolje tj. taj dio kad napadati kad se braniti pogotovo. Ali vidi mi da to usavršimo bili bi mašinerija je.bena koju ova liga rijetko vidi s takvim stilom igre gdje si vrlo opasan po gol i defanzivno postavljen, i da se onda bez problema presaltas u ofanzivu i stvaraš prilike. Recimo Radnik je donekle takav bio kad su Kup uzeli s Petrovićem. Brutalno se branili a mi smo u finalu vidjeli kako znaju napadati.napapijri1987 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 23:41Ne smeta meni care odbrana ali de neka je organizovano, a ne da ti onaj crnac ulazi izmedju redova kako hoce, to se organizovanoj odbrani ne dogadja.
Ova ekipa mozda nije dosta stvari ali je.biga timska jest kako god okreneš. Taj vic iz kornera smo i mi drugima prodavali sad ga mi primili i ****, nije to toliko do vica koliko do odličnog ubačaja, moglo je ono i iz i igrane akcije. Čini mi se i da Zizovic još uvijek nije svjestan jačine i potencijala/limita ekipe ali polako uci i to ja se nadam.
Vec sam pisao gore, nemamo problema da neko napada i sigurno se i tako osjecamo, samo veceras je zbog Subica i izostanka Osmica i Civica dozvoljeno Borcu vise ubačaja nego inače ali do crvenog nisu imali ništa ozbiljno osim gola. Poslije crvenog smo visili opasno i zreli bili za poraza. A Borac je prepun igrača koje ne smijes same ostaviti, bolje njega nego Zakarica ili Vranjesa npr, nekad biras koga ti je bitnije pokriti.
A u vezi tog edita nisi nista novo rekao sto je na stadionima PL takvo ponašanje. Ja bi volio da nije ali bi volio i da uvijek imamo posteno sudjenje i da napadački igramo ali svakog trpamo po 3-0 i svašta nešto ali eto jedno su zelje drugo realnost.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.