Da jeste.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vedran potpisa za Velež a po meni da je ostao imali bi 3 boda viša. Mislim da je greška što smo ga pustili.
A da nismo Hodzurdu pustili imali bi 6 bodova vise,po meni greska.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
okretan brat ko regal

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Neće se ništa raditi Ad hoc niti će se išta prodavati tek tako. Sad je trenutno opšta mobilizacija svih koji vole Želju i nešto se pitaju , onda će se sve baciti na sto i vidjeti. šta i kako . . .
Nek ti skontaju pravo kako da krenemo da napredujemo ako je vec nesto pitaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imali bi jedino manje zivaca. Mladost mi je uzeo svojim izlijetanjima.
Od ovih sto je Velez uzeo ostsje jedino zal za Andjusicem jer je pokazao u ovoj ligi da moze.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ovi u upravi cekaju da neko dođe da im kaze sta i kako treba raditi, to je ta logika neka mene na poslu i neka plate ali da neko drugi radi za mene.

Jadni mi sa njima.
Mjau !
Svi koji mogu i znaju da naprave neke promjene na bolje, a do sad se ne oglasavaju u isti kos sa svima idu. Ako vide da ovi ne znaju, a oni to opusteno posmatraju onda su mozda i gori od ovih.
Uzas odron.Nasa djeca da idu u Velez a da nam igraju Jamak i Bekric.Dno dnovova i odrona.Nema para jel da nismo mi navijaci krivi koji smo od usta odvajali za karte.Sram vas bilo.
Sejo Bucan blizu potpisa za Zelju... Prije desetak godina je bio dobro krilo, valjda je ostalo jos kremena u njegovim nogama.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 26 sep 2020, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne ne ne mozemo u isti kos. Sto su se prihvatali posla ako ne znaju ili ne mogu, niko ih nije tjerao da udju u klub. Obecali su kule i gradove, mnogobrojne titule, nastavak razvoja infrastrukture itd itd itd., a nisu u stanju nove dresove dobiti vec 2 mjeseca.
Ovi trenutni se ne mogu amnestirati nikako za trenutno stanje u klubu. Ako zele nesto da ucine neka pod hitno sazovu Skupstinu i neka tamo zatraze rjesenja.
Mi obicni navijaci smo uz klub i NIKAD necemo dopustiti da ostane bez podrske ma ko god sjedio u Upravi
Ovi trenutni se ne mogu amnestirati nikako za trenutno stanje u klubu. Ako zele nesto da ucine neka pod hitno sazovu Skupstinu i neka tamo zatraze rjesenja.
Mi obicni navijaci smo uz klub i NIKAD necemo dopustiti da ostane bez podrske ma ko god sjedio u Upravi
Ne govorim ja za navijace. Govorim za ljude koji su uspjesni, imaju ideje i pravo da zamjene ove. Ne znam kako neko ko je takav, a upucen moze mirno posmatrati umjesto da se sastavi grupa takvih ljudi i krene prema Skupstini da se urade te promjene. U tom kontekstu govorim. Navijaci manje-vise. Mozemo traziti promjene, ali nemamo nigdje nikakvo pravo da glasamo za takvo nesto.tatastrumf je napisao/la: ↑26 sep 2020, 10:57Ne ne ne mozemo u isti kos. Sto su se prihvatali posla ako ne znaju ili ne mogu, niko ih nije tjerao da udju u klub. Obecali su kule i gradove, mnogobrojne titule, nastavak razvoja infrastrukture itd itd itd., a nisu u stanju nove dresove dobiti vec 2 mjeseca.
@Semper, oprostit ces, ali ako igdje izadje na portalima onda stavi ovdje. Ovako sa drugog foruma jok.
Druze ne radis svoj posao kako trebas, brises postove koji ti ne odgovaraju a ne sankcionises one koji vrijedjaju mene. Valjda je forum mjesto gdje se moze iznositi misljenje, neka saznanja, zamisli itd. Zalosno je da na formu pojedincima dozovoljeno da druge clanove nazivaju " debilima", da repliciraju sa rijecima " ne seri" . Ako se vec stite pojedinci na ovom forumu napravite viber grupu pa se medjusobno dopisujte a ne da ovdje privatizirate javni forum.
Ja na ovom forumu pisem jos od 2012.godine pa se mozete, tako da ta prica o nekom Misimovicevom forumasu ne pije vode....
Ja na ovom forumu pisem jos od 2012.godine pa se mozete, tako da ta prica o nekom Misimovicevom forumasu ne pije vode....
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 26 sep 2020, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.