Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

orbit
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la orbit » 16 jan 2015, 23:51

@adis30 Pratim! :thumbup: :thumbup:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 16 jan 2015, 23:52

Prelista dosta parova na nba forumu i najviše mi se sviđa Bosh i Carter-WIlliams. Wade ne igra veceras, više lopti za boša. Carter ima minutažu 40+ minuta tako da bi trebao prebacit ovih smiješnih 15 poena.

Bosh over 22
C-W over 15

:salut:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jan 2015, 23:56

Hvala druže, pratim. :thumbup:

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 16 jan 2015, 23:58

SPY je napisao/la:Prelista dosta parova na nba forumu i najviše mi se sviđa Bosh i Carter-WIlliams. Wade ne igra veceras, više lopti za boša. Carter ima minutažu 40+ minuta tako da bi trebao prebacit ovih smiješnih 15 poena.

Bosh over 22
C-W over 15

:salut:
Trebao bi MCW lagano preko opet ne igra Wroten a s druge strane fale Davis i Holiday pa ne bi trebao ni BO brzo doci

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 17 jan 2015, 00:04

slika
slika
slika
Na vama je da izbacite uljeze i sastavite od ova 3 jedan tiket ;)

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 jan 2015, 00:13

Nisam dugo pisao sa analizama, jer me zaista slabo ide u posljednje vrijeme, pa da dzaba raju ne uvaljujem ali eto, veceras imam viska vremena, pa da sa vama podjelim sta sam odigrao. Ostao mi samo cener na racunu pa sam bacio na jedan listic sve ili bos ili hadzija.. Meni se svidja listic, sada da li ce proci ili ne, hebiga, da znam da ce proci prodao bi sve iz kuce i ulozio na to :mrgreen:

Carter Williams over 15,5

Ni veceras nema Wrotena, znaci i veceras u Philadelphiji ce biti "one - man show" u reziji MCW-a . Protiv Toronta takodjer Wroten nije igrao i Carter-Williams je proveo 41 minutu na parketu i ubacio 29 poena uz sut iz igre 12-25. Veceras rival Phili je New Orleans koji ce veceras biti oslabljen neigranjem svog najboljeg igraca Davisa i pocetnog playmakera Holidaya, tako da ih NO ne bi trebao bas ubiti za poluvrijeme..Ocekujem mnogo minuta i mnogo suteva MCW-a, naravno da on nije Ray Allen ili neki slicni prvoklasni suter, ali uz nekih 40 minuta na parketu, dvadesetak uzetih suteva i nekih 6,7 slobodnih bacanja i neki mnogo losiji igraci bi postigli 16 poena.

Joe Johnnson over 15,5
Krenuvsi da pisem analizu za ovaj par, uocio sam jedan "interesantan" statisticki podatak..Niti jednom u ovoj sezoni se nije desilo da nakon dvije utakmice ispod 15,5 Joe i trecu ode ispod..U prosloj utakmici protiv odlicne odbrane Međeda Joe je sutira mizernih 25% i nije izveo niti jedno slobodno bacanje i postigao je svega 8 poena, u utakmici protiv Houstona Joe je sutira takodjer ocajnih 30% iz igre i izveo samo 2 slobodna bacanja i postigao 12 poena. U prosloj sezoni u 3 meca protiv Washingtona je postizao 16,20 i 16 poena sva tri puta preko ponudjene margine. Ove sezone je na prosjeku od 16,2 poena po mecu i veceras Joea ocekujem bolje procente suta i koje slobodno bacanje sto bi trebalo biti dovoljno za tih magicnih 16 poena.

Butler over 18,5
Stao je Jimmy..Nakon nevjerovatnih partija u toku ove sezone u posljednjim utakmicama, ne pruza partije kao sa pocetka sezone, ali jednostavno po ovoj granici ja ga moram odigrati.Kao i uvijek kada igraju Bullsi i veceras je rubrika izostanaka "fino" popunjena, tako da ce veceras nastupati bez Noe, Dunleavya i McDermotta, a Butler je igrac koji od svih igraca u NBA ligi najvise minuta provodi na parketu. Rival Chicagu veceras su moji Celticsi koji nikada svoju kozu ne prodaju tako jeftino Bullsima sto potvrdjuju i ovogodisnje utakmice u kojima su Bullsi jedno teskom mukom pobijedili, jednu tek nakon produzetaka a jednu su i izgubili, tako da ne bi trebalo doci do BO a iako kojim slucajem dodje, Thibbs uvijek maximalno ispustuje i Butler ce biti na parketu minimalno 36 minuta i mislim da bi preko Crowdera trebao prekinuti od 5 utakmica zaredom bez overa i zabiti 19.

Griffin over 21,5
Posljednji par za veceras, a ujedno i par koji mi se najvise svidja je Blake Griffin protiv "masine u odbrani" Kevina Lovea. Prosle sezone kada je Love nastupao za Minesottu Griffin mu je uvaljao 32 i 23 a Griffin je nevjerovatno napredovao, nije to vise igrac koji zna samo zakucati, procenti slobodnih bacanja su porasli, ubacio je u svoj napadcki arsenal i mid-range koji ga nekada slusa a nekada i ne, a cesto zna i "cveknuti" koju tricu. Clipersi nisu u idealnoj poziciji, igraju losije od ocekivanog zato Doc Rivers maximalno koristi Griffina, kada su utakmice u egalu najcesce na parketu provodi 38,39 minuta, a Cleveland sigurno nece biti lak zalogaj. Igrac koji je na prosjeku od 22,6 poena, koji redovno busi svoj matchup, koji je prva napadacka opcija svoje ekipe i koji provodi najvise vremena na parketu u svojoj ekipi se jednostavno mora uzeti po ovoj granici.

Sretno svima, kao sto sam gore i napisao ja cu ovo sve opizditi na jedan listic kvota je 11,71 na cenera 117 KM, pa sta bude, ko zeli moze uzeti neki par i opiciti u singleu, kome se ne svidja nek preskoci, ja svima od srca zelim sretnu noc i da se sto vise zeleni, nakon ocajnog dana.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2015, 00:46

Mislim da Evans veceras ide lako preko granice.

Davis koji je najvaznija karika ekipe nece igrati tako da ce Evans morati preuzeti mnogo odgovornosti.

Nick Young se takodjer cini vrlo izglednim s obzirom da Kobe nece igrati a i ako bude igrao njemu je receno da do kraja sezone nece igrati vise od 32 minute po mecu.

Treci par je Lowry koji ima skoro nemogucu misiju prebacivanja svoje granice jer ce sa protivnicke strane imati sjajnog Teaguea koji je u odbrani dosta jak i siguran a i DeRozan se vratio pa ce skoro sve ici preko njega.

Nadam se da nisam zakasnio sa analizom i sretno svima veceras. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 17 jan 2015, 00:53

Boston-Chicago h2
Durant over
Cousins over

LAC-Cavsi h2
James over
Griffin over
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 17 jan 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 17 jan 2015, 00:55

Kakve su sanse da Monroe-15,5,Wall-17,5 i Lillard-22,5 prebace ? :damn:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 jan 2015, 00:58

Phili nema Wrottena - više minuta za MCW
Pelikanima nema Holidaya i Davisa
Grizlisima nema Conleya
Miamiu nema Wadea
Sacramentu nema Gaya

to je sto ja nadjoh ko nece igrat, tim vodjen sam igro MCW+, Evans+, Randolph+, Deng+, Cousins+

uz jos neke parove iskombinovo an nekoliko listica, sretno nam :clap: :clap:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 17 jan 2015, 01:03

Čudi me, da niko nije na Oladipa igrao over :think:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 17 jan 2015, 10:08

Evo mojih prijeloga, pa neka uzme neko ako mu se išta svidi :

Austrija - Bosna i Hercegovina 1 @ 1,45 ; (-2,5) 1 @ 1,85

Ja sam ovo jučer uhvatio na @1,55 , a mislim da bi do početka kvota još mogla pasti. Nisam ljubitelj ove naše generacije u smislu da smatram da ovdje mogu nešto više napraviti, a pogotovo protiv reprezentacije kakva je Austrija. Imamo taj dobar spoj mladosti i iskustva,ali mislim da tu fali neka zvijezda i neki igrač koji je sposoban sam riješiti neku utakmicu (pogotovo kada je Prce još uvijek rovit). Austrijanci većinom nastupaju u najačoj rukometnoj ligi na svijetu (bundesliga), a glavni igrači su im Weber i Szilagy. Jučer smo mogli vidjeti sve mane koje Bosna ima u igri, i da je bila neka druga reprezantcija a ne Iran ono bi lagano iskoristili. Očekujem i danas da će bar jednom doći te crne minute i da će Austrijanci to objeručke prihvatiti. Prije dvije godine smo igrali u kvalifikacijama i u prvoj utakmici Austrija je dobila lagano 11 razlike sa istim nositeljima igre kao i danas, dok smo i mi igrali u sličnom timu (sa možda par i jačih igrača)

Dragan Milosavljević (11,5) UNDER @ 1,85

Milosavljević poslije povrede igram sasvim dobro i uglavnom se tu negdje vrti oko ove margine (prosjek 11,4). Danas očekuje Partizan teška utakmica sa preporođenim Metalcom koji igra nevjerovatnu odbranu, tako da se ovdje očekuje igra na prilično mali broj poena i posjeda. Veliki plus ovaj okladi je što se danas vraća i Edo Murić koji je u prvom dijelu sam nosio igru Partizana i koji je jako kvalitetan igrač. Metalac najlošije brani reket, tako da će sigurno biti lopti za Mačvana i pogotovo Milutinova, a i uz nastup Murića očekujem da Gagi uzme vjerovatno i koji šut manje i vidim ga ispod ove margine.

Bury FC - Wycombe Wanderers 2 @ 2,70 ; X2 @ 1,50

O Wycombu sam pisao dosta prošlih sedmica,i o kvaliteti koju oni predstavljaju u ovoj ligi. Sa druge strane Bury je imao odlično otvaranje sezone, na početku su čak bili i prvi ali su kasnije upali u lošu formu i došli su na 9. mjesto koje je vjerovatno i realno s obzirom na stanje ekipe. Kod kuće igraju posebno zamiljivo, jer su nakon 5 vezanih pobjeda uvezali 5 mečeva bez pobjede da bi ponovo u prošlom kolu pobjedili oslabljeni Masnfield. Kod njih je još uvijek mala klinika,a ni danas domaći trener neće moči računati na Nardiela, Jalala , O'Briena, Milsa i Thompsona. Jučer su objavili informaciju da su doveli dva igrača na posudbu Riley (Bolton) i Pope (Charlton), ali nijedan od njih neće konkurisati za današnji meč. Sa druge strane gosti će vjerovatno istrčati u istom sastavu samo bez Scowena (prešao u Barnsley), ali se vraća kapiten i najbolji igrač Hayes. Očekjuem izjednačenu utakmicu, ali na ovu kvotu jednostavno moram probati na goste.

Plymouth Argyle - Luton Town 0-2 @ 1,60 ; 0-3 @ 1,20

Možda i derbi današnjeg kola u L2, meč dvije ekipe koje se nakon svega neočkivano drže na visokim pozicijama. Luton je u sezonu ušao kao novajlija u ligi nakon dominantne promocije iz Konferencije, i oslonili su se na mlade igrače sa dosta mali budžetom. To se pokazalo kao puni pogodak i sada se nalaze u borbi za play off (iako su do prije par sedmica bili i prvi). Danas kod gostiju neće biti trećeg napadača Lafajeta koji je otišau u konferenciju, a sve se to čini za povratak Andy-a Johnsona koji je blizu toga da karijeru završi tamo gdje je sve počelo. Sinoć kasno je došla potvrdna odluka od QPR-a za nastavak posudbe za Harrimana koji se očekuje danas. Gutridge i Lawless su odigrali po poluvrijeme za rezervnu ekipu, ali se ne očekuje njihov povratak u ovom kolu. Domaćini nisu imali nikakvih promejna, i očekuje se isti sastav kao i prošle sedmice. Ovo su inače dvije jako tvrde ekipe i sigurno su u TOP 5 odbrana u ligi. Zadnja dva meča Plymoutha su završila 0:0, kao i posljednji Lutonov. U prvom dijelu su igrali meč koji je bio i "televised" i Plymouth je slavio 0:1 uz dosta bolju igru Lutona. Nije loše probati i 0:0 @ 8,00

Još par prijedloga :

Wimbledon - Carslie 3+ @ 1,95
Derby County - Notthingam Forrest 1 @ 1,65
Duško Čelica (4,5) UNDER @ 1,85
Shrewsbury - Hatelpool gost ne daje go @ 1,90
ZELJEZNICAR 1921!

trosito
Kontakt:

Post Postao/la trosito » 17 jan 2015, 10:14

trosito je napisao/la:IND - DET 2-1,75
ORL- MEM2 1.45
SAC -MIA 2 2,37
vase misljenje dal bi to proslo.
evo proslo
:D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jan 2015, 10:55

mirzatele je napisao/la:Durantula 27.5 over
Gasol.P 17.5 over

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 17 jan 2015, 10:58

http://prntscr.com/5ti5t0" onclick="window.open(this.href);return false; Zuti su po meni najsigurniji ovde.Sinoc me Butler i Memphis na koseve oborise http://prntscr.com/5ti6fr" onclick="window.open(this.href);return false;

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jan 2015, 11:04

Metalac - Partizan 2 1.6
Weber 5.5 vise

Da, Metalac igra sjajno kod kuce, ali moraju jednu i izgubiti a to ce biti danas. Partizan jednostavno ima puno kvalitetnije pojedince i napokon su skoro svi zdravi i spremni ( Macvan, Milosavljevic, Pavlovic, Muric ) Partizan je trenutno cetvrti i sigurno da zele osigurati final four ali i progurati se na trecu ili drugu poziciju dok je Metalac vec sada svjestan da nit moze u ff nit mogu bit na dnu, mozda i puste zemljacima :mrgreen:

Weber hrvatima dao 7 golova. Izvodi sedmerce, trci kontre, a nasi golmani bas i nisu sjajni tako da mislim da ce lagano preci.

tiper1x2
Kontakt:

Post Postao/la tiper1x2 » 17 jan 2015, 11:17

weber over, pčelica over, duvnjak over ???? 4,91kv?? savjet neki? možel proći ovo?

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 17 jan 2015, 11:18

mirzatele je napisao/la:Metalac - Partizan 2 1.6
Weber 5.5 vise

Da, Metalac igra sjajno kod kuce, ali moraju jednu i izgubiti a to ce biti danas. Partizan jednostavno ima puno kvalitetnije pojedince i napokon su skoro svi zdravi i spremni ( Macvan, Milosavljevic, Pavlovic, Muric ) Partizan je trenutno cetvrti i sigurno da zele osigurati final four ali i progurati se na trecu ili drugu poziciju dok je Metalac vec sada svjestan da nit moze u ff nit mogu bit na dnu, mozda i puste zemljacima :mrgreen:

Weber hrvatima dao 7 golova. Izvodi sedmerce, trci kontre, a nasi golmani bas i nisu sjajni tako da mislim da ce lagano preci.
I on a i onaj sto im lijevo krilo igra. Frajer trci ko Bolt.
Mi nikada odustati necemo...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jan 2015, 11:21

Zasto je ovolika kvota na Romu ? :hmmmmm:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jan 2015, 11:22

Lugo - Girona 3+ @2,2

slika
Ako se pogleda statistika medjusobnih omjera u posljednje 2 godine u 4 utakmice uvijek je bilo minimalno 3 gola. Sto i danas ne probati, po ovoj kvoti vrijedi.
1946

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.