FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel za goste ovaj sektor 1A?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Burberry46
- Kontakt:
ima li neko da zna dokle su stigli nasi navijaci iz Atine moze u pp
- RockyMaivia
- Kontakt:
Sletili su u BL.mume je napisao/la:ima li neko da zna dokle su stigli nasi navijaci iz Atine moze u pp
edit: ****, ne viđo da je navijači.
Zadnja izmjena: koala, dana/u 08 avg 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Camoranesi
- Kontakt:
Neka nama Rame.. iako sam Manijak, bez Rame nije to to
Živ bio komšija

Živ bio komšija

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
ja sam samo na kulturan nacin pokusao ukazati na to da mi neko mater vrijeđa a u tim stvarima nisam bas pri sebi kad puknem, a nisam pukaoaleksandar_veliki je napisao/la:Hvala Aco na korektnosti, pa prevali to preko jezika, zar je toliko teskorammstein je napisao/la:vratio i hvala braći za podršku!

hvala u svakom slucaju

nego, sta velis na fizičku spremu strojeva s koševa?

Imal ko kakvih slika igraca iz banjaluke ??
Ja ako kazem da je prespremna ekipa, nisam to rekao uzaludaleksandar_veliki je napisao/la:
Jucer sam se odmah nakon utakmice posuo pepelom. Iskreno, mislio sam da Sarajevu prijeti ktastrofa, ali kao stao sam vec rekao, na srecu sam pogrijesio. Pozitivno iznenadjen i sretan sto se ime jednog naseg kluba nakon pet godina naslo u bubnju playoff faze. Gledao sam samo pregled na youtubeu i dosta dobro izgledalo, onaj ko je gledao tekmu moze vise reci. Sjajan uspjeh, vrijedan svake hvale.
Jasno je bilo da je ekipa MLADA, za evropu moramo imati dva igraca iskusna i dobra... zato smo na ksoevu poslije drugog gola PALI, ne fizički nego psihicki

Garantujem da ova ekipa fizički ravnopravno moze igrati sa vecinom evropskih timova, jer ono sto radi strucni stab sa igracima je nivo evrope, od nacina treninga, uslova, dodataka sihrani isl.
Zato sam govorio prije prve tekme MI CEMO IH POJESTI TRKAČKI JER SMO MLAĐI I SPREMNIJI, ALI NAS MOGU UZETI NA ISKUSTVO

jedva cekam nasu ligu da pokazemo st amozemo!

Evo mogu li ja hvala Acika neka si vratio pravu rajualeksandar_veliki je napisao/la:Hvala Aco na korektnosti, pa prevali to preko jezika, zar je toliko teskorammstein je napisao/la:vratio i hvala braći za podršku!

Sarajevo ljubavi moja!
- el-fighter
- Kontakt:
Niste bas imali srece sa zrijebom, ali napunite Kosevo, pokoljite se s njima, pa sta Bog da.
I da, u 3. kolu malo iskombinujte sastav, cisto da se malo nadigravamo na Kosevu.
I da, u 3. kolu malo iskombinujte sastav, cisto da se malo nadigravamo na Kosevu.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
imam neki cudan osjecaj da ce nasi traziti da se igra u petakel-fighter je napisao/la:Niste bas imali srece sa zrijebom, ali napunite Kosevo, pokoljite se s njima, pa sta Bog da.

- RezervniGolman
- Kontakt:
Rama pravo mi je drago sto te vratise. Neznam jesi li upratio sinoc sam napisao IGRAJTE ZA RAMU i bogami odigraserammstein je napisao/la:imam neki cudan osjecaj da ce nasi traziti da se igra u petakel-fighter je napisao/la:Niste bas imali srece sa zrijebom, ali napunite Kosevo, pokoljite se s njima, pa sta Bog da.
I da, u 3. kolu malo iskombinujte sastav, cisto da se malo nadigravamo na Kosevu.pa onda sa punim sastavima pa kom opanci kom...

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Bice ovo... bajno.. barem ce se pricati godinama, ali nesto kontam da ce i amidza sada uvidjeti dokle se i sa kojim sredstvima moze doci pa bi se ovo moglo i cesce dogadjati.. hvala mu do neba... u nepunih godinu dana sve se okrenulo za 180 stepeni... prava organizacija, pravi ljudi na pravome mjestu i na kraju mozda najvaznije....sreca..
Kako cemo odigrati? Ma boli me qrac... ovi momci ce i radi sebe i radi nas ostaviti zadnje atome snage.. sanse su male ali ako me cemu naucio ovaj evropski izlet, treba vjerovati!
Neka ono dadnu sve od sebe, i to je sve sto trazim..
Kako cemo odigrati? Ma boli me qrac... ovi momci ce i radi sebe i radi nas ostaviti zadnje atome snage.. sanse su male ali ako me cemu naucio ovaj evropski izlet, treba vjerovati!
Neka ono dadnu sve od sebe, i to je sve sto trazim..
ribo pastrmko brate nisam upratio, ama tresao sam se ko Banjaluka nekad davno, haman pa mi nije bilo dobro...
odmah poslije otisao pod tus , dosao sebi malo... kontam, jel moguce?
a iskreno, od kako sam saznao raspored za prvenstvo to trece kolo najvise cekam... posebno sad poslije ovog proslaska grka, nas ce biti 10 000 vas 5 000
pa da napravimo HAOS
vala razbu na podršci!
odmah poslije otisao pod tus , dosao sebi malo... kontam, jel moguce?
a iskreno, od kako sam saznao raspored za prvenstvo to trece kolo najvise cekam... posebno sad poslije ovog proslaska grka, nas ce biti 10 000 vas 5 000

vala razbu na podršci!
Ma nikad se ne treba predavati,treba ostaviti srce na terenu ali i pametno odigrati bez srljanja.Ta nisu i oni vanzemaljci
.Mislim, za neke sanse oko prolaska,da su vam jako potrebni:bolji golman od Bandovica i jedan dobar stoper-skakac jer vam tu najvise "skripi".Bez toga bogami nisu velike sanse,ali eto
Sretno Sarajevu i pratim ih ko da igraju moji Rodjeni

Sretno Sarajevu i pratim ih ko da igraju moji Rodjeni

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
momci da malo o zaradi pricamo hehe
120.000 eura - 2 kolo ulaznice 40 hiljada eura tv prava ?
130.000 eura - 3 kolo ulaznice 60 hiljada eura tv prava 15 hiljada eura
150.000 eura - play off ulaznice ocekujem 100 hiljada eura tv prava 250 hiljada eura
sve ukupno 850 hiljada eura 1 700 000 hiljada maraka jel moguce sa jos nekim reklamama da se dodje na dva miliona
ako je ovo tu nedje hocu muslimovica u napadu da vidim hehe
P.S koja uzivancija moj najbolji jaran inace manijak nakon prcanja proslog cetvrtka danas me pita da idemo zajendo na utakmicu sarajeva

150.000 eura - play off ulaznice ocekujem 100 hiljada eura tv prava 250 hiljada eura
sve ukupno 850 hiljada eura 1 700 000 hiljada maraka jel moguce sa jos nekim reklamama da se dodje na dva miliona
P.S koja uzivancija moj najbolji jaran inace manijak nakon prcanja proslog cetvrtka danas me pita da idemo zajendo na utakmicu sarajeva

Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 08 avg 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Hvala svima na čestitkama drago mi je što dolaze sa svih strana hvala veliko ! 

Sarajevo ljubavi moja!
Da se opet ponovim.... bice bajno... 30 milja plus na Kosevu... vjerovatno najmasovnije gostovanje iza rata brat bratu 3000 plus....vjerovatno i 3000 drezdenovaca...
Samo bih molio raju iz dijaspore, navijace drugih timova, ostale da nenose raznorazne dresove raznoraznih drugih timova.... ako vec nemate ili necete da nosite obicnu bordo majicu (btw. bordo majice fks mozete nabaviti u fanu shopu, moze se naruciti i preko neta
), obucite obicnu bijelu majicu.... dajte da to lici na nesto... a i da se neprave bezveze problemi... sto se tice stimunga, HZ i UD obecavaju vrhunski provod i opste ludilo.... samo se opustitie, i pustite da vas masa povede. 
Za ovo se ustvari zivi.....
Samo bih molio raju iz dijaspore, navijace drugih timova, ostale da nenose raznorazne dresove raznoraznih drugih timova.... ako vec nemate ili necete da nosite obicnu bordo majicu (btw. bordo majice fks mozete nabaviti u fanu shopu, moze se naruciti i preko neta

Za ovo se ustvari zivi.....
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 08 avg 2014, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Otprilike si tu negdje što se ulaznica tiče.PRotiv norvezana je bilo nekih 11 hiljada ljudi x 8 km prosjecna karta a protiv grka 14 hiljada x 8 km prosjecna karta.Stavio sam 8 jer je bilo i onih karata preko clanske a i uvijek se provuce neko bez karte.kanarinac je napisao/la:momci da malo o zaradi pricamo hehe
Nisam siguran da smo dobili 15.000 eura za TV prava sad al haj ko zna...isto tako ovo 250.000 eura za play off nije sigurno al ja ocekujem barem 200.000.Oduzmi na sve to organizaciju 3 domace tekme(ukljucujuci Borusiju) te putovanja u Norvešku,Grčku - povratak avionom u BL te put i sve sto ide uz to u Njemačku.OStaje nekih mozda 1,2 - 1,3 mill ciste zarade
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Fudo, Hajdeee, JavierBosnia, mercurial, mnon46, svabonja i 84 gosta.