Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Austrija – Tunis 1 @ 2.05
Jednostavno nemam pojma zasto je ovolika kvota na Austriju ali ja ovo uzimam,
austrija odlicna ekipa, imaju 7 bundesligasa, od toga najboljeg strijelca bundeslige (najaca na svijetu) i jos dvojicu koji su u top 5 BL.(Webber, Santos...)
Imaju dobru odbranu, sjajna krila, odlicnu kontru cak i polukontru.
Imaju hobotnicu na golu Marinovica koji dize nivo igre.
Igraju kljucnu tekmu veceras, jer ako pobjede(cak i X im je dosta)osigurali su prolaz dalje, organizovaniji su, kvalitetniji su, ozbiljniji su i imaju strasan motiv, rukomet je u expanziji u austriji otkad su nedavno bili domacini evropskog prvenstva.
Tunis me razocarao, mislio sam da mogu nesto al tanko, ubijedjen sam da cemo ih i mi pobjediti aBd, imali su velika ocekivanja a sad su na dnu, moral im je upao totalno, tako to ide sa africkim ekipama koje dosta toga cupaju na emociju, a njima su baterije prazne, losi su u odbrani, hrvati su ih busili sa krila a austrijanci su tu najjaci.
Mislim da nisu realne kvote i ja igram ovo u singlu.
austrija odlicna ekipa, imaju 7 bundesligasa, od toga najboljeg strijelca bundeslige (najaca na svijetu) i jos dvojicu koji su u top 5 BL.(Webber, Santos...)
Igraju kljucnu tekmu veceras, jer ako pobjede(cak i X im je dosta)osigurali su prolaz dalje, organizovaniji su, kvalitetniji su, ozbiljniji su i imaju strasan motiv, rukomet je u expanziji u austriji otkad su nedavno bili domacini evropskog prvenstva.
Tunis me razocarao, mislio sam da mogu nesto al tanko, ubijedjen sam da cemo ih i mi pobjediti aBd, imali su velika ocekivanja a sad su na dnu, moral im je upao totalno, tako to ide sa africkim ekipama koje dosta toga cupaju na emociju, a njima su baterije prazne, losi su u odbrani, hrvati su ih busili sa krila a austrijanci su tu najjaci.
Semper Fidelis
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Slazem se, ispratit cu te svakako! Neka nam je Bog na pomocifixator je napisao/la:Austrija – Tunis 1 @ 2.05

Slažem se,ovdje je moguča 2 a i kvota je ebozovna..Torres_9 je napisao/la:charlotte - minesota 2 3,4 kvota
nastavljamo u istom ritmu i skidanja ovih poklona,sarlot bez jefersona i skembe,Kemba Walker (knee) not expected to play Mon.Indijanac stivenson uzet ce barem 15ak suteva a ide na wiginsa koji je sjajan odbrambeni igrac.Puno je vise talenta u mladim vukovima i bez 2-ice najboljih igraca sarlot ce ovdje tesko do pobjede
-
- Kontakt:
Početak dana.
Makedonija ( -27,5+) zg2
Ovčina ( -2,5+) 2
Santos ( -3,5+) 2
Na 6 KM.
Makedonija ( -27,5+) zg2
Ovčina ( -2,5+) 2
Santos ( -3,5+) 2
Na 6 KM.
Nešto novo na SP, listići nisu prošli
da vidimo kako će ovaj proći
3,5/Tej I. VIŠE 1.85
5,5/Weber R. VIŠE 1.40
3,5/Santos R. VIŠE 1.50
Austrija 3.5 sedmerca VIŠE 1.75
6.79
all in
Tunis dosta prima sa krila i imaju sporu tranziciju iz napada u obranu, sporije se vraćaju pa tako bi austrijska krila trebala dati više od zadane granice, očekujem barem četiri sedmerca za Austriju, a kod Tunižana mislim da Tej ide preko zadane granice.

3,5/Tej I. VIŠE 1.85
5,5/Weber R. VIŠE 1.40
3,5/Santos R. VIŠE 1.50
6.79
all in

Tunis dosta prima sa krila i imaju sporu tranziciju iz napada u obranu, sporije se vraćaju pa tako bi austrijska krila trebala dati više od zadane granice, očekujem barem četiri sedmerca za Austriju, a kod Tunižana mislim da Tej ide preko zadane granice.
-
- Kontakt:
Everton večeras 100% pobjeđuje.
Takođe, Bologna kao i Alžir bi trebali doći.
- Evolution87
- Kontakt:
Everton
Alzir
Santos over
Silagy over
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Alzir
Santos over
Silagy over
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
AS Nancy Lorraine-Orleans US 45 2+ 1,41
Algeria-RSA 2+ 1,51
k.2,12
Algeria-RSA 2+ 1,51
k.2,12
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kad izgubis od Dudija Sele, rijeci su suvisne. Ivo rutinski, kao i Groth. Kukushkin pokazao da je debil svoje vrste.edoox je napisao/la:Struff - Sela 1 @1,50
Njemac se oslanja na dobar servis i forhend. Psihicki dosta jaci igrac od Sele, kojeg jedan poen moze izabaciti iz fokusa i glatko da izgubi mec.
Karlovic - Bemelmans 1 @1,30
Div sa Salate ce opaliti sigurno preko 30tak as udaraca. Odlicno igra na pocetku godine, sto je dokazao pojedivsi i Noleta. Ako Nole nije mogao naci nacin da mu reternira, ne znam kako ce tek Ruben. Moguce 3-0 u setovima.
Groth - Krajinovic 1 @1,35
Australac odlicnog servisa i uz pomoc publike bi trebao proci Krajinovica.
Kukushkin - Jaziri 1 @1,35
Kukushkin odlicna na pocetku sezone. U Sydneyu je pobjedio IStomina, Delpa, Cuevasa, Mayera i to sve u dva seta. Jaziriju je ovo tek prvi turnir.
_________________________________________________________________________________________________
Goffin, Gasquet, Anderson, Kyrgios, Tomic sigurice.
Moguca iznenadjenja: Nadal - Youzhny 2 @5,80 ili Miha uzima bar jedan set @2,00
Kohlschreiber - Mathieu 2 @4,00 ili Mathieu uzima bar jedan set @1,55
Kavcic - Duckworth 2 @2,00 ; rezultat 0:3 @5,50
__________________________________________________________________________________________________
Puig - Ar. Rodionova 2 @4,00 na dame se ne kladim, ali na sistem vrijedi uzeti ove kvote.
Safarova - Shvedova 2 @4,00
Sigurice jedva, ostalo no comment. MOzda je najbolje lupati velike kvote u sistem, pa sta bude.
Giraldo 1
Garcia Lopez 2
A. Ramos 2
Ymer 2
Pospisil 1
Dame : Oprandi 2, Flipkens 2, S.Zhang 2, Lucic 2, Schiavone 2.
pazi ni jedna nula u Engleskoj prvoj ovo kolo, do sadaSiouxLukavac je napisao/la:Everton večeras 100% pobjeđuje.

Nancy-Orleans 1 1.75, 1/1 2.55
domaćin u lošoj seriji, nanizali su pet uzastopnih poraza, dolazi im rekao bih protivnik po mjeri i eto prilike za prekid negativnog niza i za pobjedu napokon.
Everton-WBA 1 1.90, 1/1 2.80, h 0:1 1 3.05
Domaćin zadnjih pet utakmica četiri poraza i jedan neriješeni ishod, dolazi im protivnik ko naručen za jednu pobjedu vjerujem i od dva ili više razlike.
- diplomatija
- Kontakt:
Engleski stručnjaci i analitičari kazu 2:1 za Everton, ja kažem 0:2 za wba
-
- Kontakt:
Boston zd1
Charlotte h2
Atlanta z2
Washington zd2
Nurkić 2
Anthony 2
Everton 1
Jong Twente 2+
Charlotte h2
Atlanta z2
Washington zd2
Nurkić 2
Anthony 2
Everton 1
Jong Twente 2+
jozinho je napisao/la:3,5 - Duvnjak D.(Hrv) Manje
Goluža je dobio salve kritika što ga nije odmrao na prošlim natjecanjima i ne vjerujem da će igrati više od 20-tak minuta da se ponovno ne bi dogodilo da kad dođe borba za medanje da ne može stajati na nogama i večeras bi Karačić i Slišković trebali dobiti veću minutažu jer Dule će nam u nastavku natjecanja trebati odmoran.
3,5 - Santos R. (Aus) Više 1,85
Tunižani su dosta spori u vraćanju u obranu i dosta duboko igraju obranu s izlascima na vanjske igrače i ostavljaju dosta prostora na krilima jer mi smo Tunis uništili kontrama i s krila,a tu upravo vidim priliku za Santosa koji je do sada zabijao 6 i 3 gola.

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Lazarov prodje lagano, ali je Ovcina na zalost pokvario odlican tiket.Pasha_car_aga je napisao/la:K. Lazarov 8,5 manje 1,85
Po meni je ovo sigurica dana, na njega ce se obratiti posebna paznja danas i vjerujem da nece vise od 6 golova postici, posebno ako se zna da cemo uci motivisani u ovu utakmicu, tako da vjerujem kako ce se posebna paznja obratiti upravo prema najvecoj opasnosti po nas gol.
Ovcina 2,5 vise 1,85
Cisto jer se zna da uzima po 6,7 suteva po utakmici, najbrzi je nas igrac u kontri i ako mu uspiju dodati dvije lopte u kontri to je vec na granici, kazem ako uspiju dodati u kontri jer protiv Austrije su mu poslali 5 lopti u kontru koje su zavrsile u autu!
Sretno ako ko sta prepise!
Idemo dalje, nema odmora dok traje obnova.
zgmiky je napisao/la:Nešto novo na SP, listići nisu prošli![]()
3,5/Tej I. VIŠE 1.85
5,5/Weber R. VIŠE 1.40
3,5/Santos R. VIŠE 1.50
6.79
all in![]()

- BenjooJutub
- Kontakt:
Teniseri da vas vidim
Treba mi parova za tenis, kvote oko 3-5, pa da džaba sam ne lupam parove, vi što se bolje razumijete da mi proberete šta

Treba mi parova za tenis, kvote oko 3-5, pa da džaba sam ne lupam parove, vi što se bolje razumijete da mi proberete šta

Dodig-Souza 2 3.90 i dostaBenjooJutub je napisao/la:Teniseri da vas vidim![]()

- BenjooJutub
- Kontakt:
zgmiky je napisao/la:Dodig-Souza 2 3.90 i dostaBenjooJutub je napisao/la:Teniseri da vas vidim![]()

A ovdje ako odigram 2, to znači da će Souza uzeti barem jedan set?
Ako je tako, onda je i ovo odlična kvota a sigurnije je nego čista dvica.
Nije benjo tako.
Ako je ovo hendicep na setove, a vjerujem da jeste jer je premalo za gemove, onda Souza mora uzeti barem 2 seta da bi prosla dvica na njega.
Ako je ovo hendicep na setove, a vjerujem da jeste jer je premalo za gemove, onda Souza mora uzeti barem 2 seta da bi prosla dvica na njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.