FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

D€LUX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la D€LUX » 22 maj 2012, 14:03

pile87 je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:
memce1987 je napisao/la:Mozeli mi iko reci kada Patricku istice ugovor?

Hvala
Ja mislim na ljeto 2013 ali bi trebao otici na ljeto. Raja buba da imamo ponudu od 600 000 eura za njega.
Ma raja buba, vidjeli na trensfermaktu da mu je vrijednost 600 000 eura vrijednost pa smatraju da ne moze otici za neke druge pare...Nekako sam ubjedjen da cemo dovesti nekog lijevaka u ekipu, jer po Amarovoj prici jos odavno fali nam takav tip igraca za nesto brzu igru, cini mi se da je to pokusao sa Drakulom al nije islo, pa vjerujem da ce opet probati ubosti sta...

[youtube][/youtube]

evo jednog lijevak , izuzetno brz ja ga na grbavici gledao ... odlican ...
>>No body likes us but we dont care<<

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2012, 14:11

Odlican je mali ali ima ugovor i to do 2015. Tesko da bi ga oni prodali za neku sicu, pogotovo nama.
NO PYRO NO PARTY

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 22 maj 2012, 14:22

Amar izjavi da smo još tanki i nejaki za nešto ozbiljnije u Evropi, i da od žrijebi sve ovisi. Ako nas sreca u žrijebu pripazi mogli bi proci to drugo pretkolo, što bi bilo jako dobro radi koeficijenta i narednih sezona.
Protiv Dinama, Partizana, Basela,Salzburga, Bate Borisova i tako tih klubova - nemamo šta tražiti.
Ovo ostalo se možemo necemu nadati, mada više nema definitivno lakih protivnika - sve su to prvaci svojih država i liga.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 maj 2012, 14:26

tech je napisao/la:Amar izjavi da smo još tanki i nejaki za nešto ozbiljnije u Evropi, i da od žrijebi sve ovisi. Ako nas sreca u žrijebu pripazi mogli bi proci to drugo pretkolo, što bi bilo jako dobro radi koeficijenta i narednih sezona.
Protiv Dinama, Partizana, Basela,Salzburga, Bate Borisova i tako tih klubova - nemamo šta tražiti.
Ovo ostalo se možemo necemu nadati, mada više nema definitivno lakih protivnika - sve su to prvaci svojih država i liga.
A što to mi ne bi protiv partizana ili dinama nemamo šta tražiti, mi smo klasa ista kao oni?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 22 maj 2012, 14:27

Brković iz Veleža dolazi 100% provjereno!!
AMAR AMAR OSIM OSIM

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 22 maj 2012, 14:32

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
tech je napisao/la:Amar izjavi da smo još tanki i nejaki za nešto ozbiljnije u Evropi, i da od žrijebi sve ovisi. Ako nas sreca u žrijebu pripazi mogli bi proci to drugo pretkolo, što bi bilo jako dobro radi koeficijenta i narednih sezona.
A što to mi ne bi protiv partizana ili dinama nemamo šta tražiti, mi smo klasa ista kao oni?
Niko sretniji od mene da smo ista klasa, ali realno nismo ;)
Oni su sređeniji klubovi, bogatiji, sa mnogo vecim budžetom, igraci su im i bolji i skuplji od naših trenutnih, plus što imaju dosta više iskustva po evropskim natjecanjima.
Kad se sve to sabere, teško da bi šta mogli napraviti protiv njih.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 maj 2012, 14:34

Sasvim je u pravu,nema tu puno filozofije.Ako pogledamo moguce protivnike,realno imamo male sanse.I to nije tragedija uopste,vec dobar pokazatelj koliko tek jos moramo napredovati da bi dosli na nivo da mozemo da kazemo,e hajde sada na izvlacenje jer ce biti zanimljivo i mozemo se nosati sa svakim.Da bi mi to mogli potrebno je jos mnogo napretka u svim strukturama kluba.Gledajuci to normalno,mi imamo napredak svake sezone i samo treba da idemo u tom pravcu.Ovu ligu moramo da igramo maksimalno,i da gledamo da budemo prvi,a da se nadogradjujemo strukturalno svake godine dok ne dodjemo na taj zeljeni nivo za evropu.Prema tome,Amar je sasvim realan.
Ono sto mi trebamo da ocekujemo kao navijaci,da nasi skupo prodaju svoju kožu na terenu.Ne treba se bojati nikoga,poginuti na terenu,pokusati igrati svoju igru koliko to protivnik dozvoljava i ko zna,mozda se moze napraviti iznenadjenje.
Bice jako bitan prelazni rok,da vidimo koliko smo u stanju zadrzati osnovu igrackog kadra,koliko mozemo nekoga i prodati a da se dobro zaradi,te nadograditi ekipu sa ponekim dobrim igracem koji moze biti samo pojacanje.
Mislim da ce ovo ljeto u pauzi biti zanimljivije nego inace zadnjih godina.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 maj 2012, 14:44

tech je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Niko sretniji od mene da smo ista klasa, ali realno nismo ;)
Oni su sređeniji klubovi, bogatiji, sa mnogo vecim budžetom, igraci su im i bolji i skuplji od naših trenutnih, plus što imaju dosta više iskustva po evropskim natjecanjima.
Kad se sve to sabere, teško da bi šta mogli napraviti protiv njih.
Takav je bio i Šerif prošlw godine i na kraju smo ih prošli. Tako da to nema veze..
Što se tiče Amara i njegovih izjava ko ga poznaje zna zašto ovako priče. Mi pobjedimo osam nula nekoga i on dođe i kaže ekipa je tanka ..
Potpis!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 maj 2012, 14:48

Nije Amar nikad rekao da je ekipa tanka. O Boze... :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 maj 2012, 14:58

Ne može se porediti Sherif sa Dinamom i Partizanom.Pogotovo onaj prošlogodišnji Sherif, jer su promijenili pola ekipe pred evropske utakmice, i mi smo ih dobili većinom zbog toga, a ne zbog nekog našeg kvaliteta.Tako da, molite Boga da nas ne zapadnu Dinamo ili Partizan, zbog popratnih efekata.
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 22 maj 2012, 14:59

seven je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Ovako stoje stvari za stadione, za Ligu prvaka (ovo je za 2011-12):

Kategorija 2 - prva i druga kvalifikaciona runda
Kategorija 3 - treca kvalifikaciona runda
Kategorija 4 - play-off pa sve do polufinala

Za Ligu Evropu (ciklus 2012-15):

Kategorija 2 - prva i druga kvalifikaciona runda
Kategorija 3 - treca kvalifikaciona runda i play-off
Kategorija 4 - grupna faza pa sve do polufinala

E sada mene zanima jeli neko zna koje je Koševo kategorije, znamo da je sigurno najmanje kategorije 2, ali jeli vece?

P.S. Evo sada sam nasao isto tako da je za ove zadnje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo bio potreban stadion najmanje kategorije 3, a znamo da smo igrali na AFH protiv Francuske sto znaci da zadovoljava tu kategoriju. Ipak, mnogi govore da je tu UEFA malo progledala kroz prste za neke stvari, a isto tako je ta utakmica bila 2010., sigurno su neki kriteriji poostreni, iako oficijelni bilten za stadione na uefa-inoj stranici je izdanje 2010 godina, sto znaci da jos nije izdat novi.
mislim da su BP i stadion u BL jedini iz kategorije 3
Ja koliko sam uspio upraviti pricu oko stadionu sitvacija je sljedeca:
1. Kosevo - 2 Kategorija (Dobro su na progledati kroz prste prosle godine, i ne znam do kada ce to moci vise tako)
2. Zenica - 3 Kategorija
3. Banja Luka 3, pa moguce da postane i 4 Kategorija (Usput, jedini je stadion u BIH koji se radi kontrektno u EUFA standardima, ostali su svi na vrat-nos)
4. Siroki-Brijeg - 3 kategocija

NOTE: Ako grijesim, neka me neko ispravlja odmah! Nego, po meni se sada ovdje javlja duplo veci problem za nas. Naime, posto je Kosevu stadionu koji je svrstan u 2 kategoriju, sta cemo ako PRODEMO u trecu rudnu kvalifikacija u Ligu Prvaka? Banja Luka i Siroki imaju uvjete za ove runde, ali iz dobro poznatih razloga dole ne mozemo. Zenica ostaje kao alternativa, mozda ce Zenicani ipak evo godine vidjeti evropu, sala mala. Problem jos veci moze biti ako Zenica nije u 3 kategoriji, sta onda?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 maj 2012, 15:42

Šta onda? Treba sredit taj Lavor da se na njemu mogu normalno igrat utakmice. Ovi iz grada i opštine nisu u stanju da saberu pare da one tute na zapadu počupaju i zamijene normalnim stolicama nego skupljaju pare u nekakvom fondu kao da je humanitarna akcija, a da ne pričam o ostalim manjkavostima, to niko i ne spominje. A u najskorije vrijeme treba razmišljati o renoviranju Grbavice, konkretno zapada, u kojem će bit svlačionice, press, doping i sve one sobe što je Amar spominj'o neki dan. Eto ti Koldžo izazova za naredni mandat koji ćeš sigurno dobit, ostavi se šuplje i marš na pos'o, hoćeš se čitav život hvalit reflektorima. Svako živ sređuje stadion samo u Sarajevu niko ništa ne radi, pare na sunce i bagere na stadione!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 maj 2012, 15:53

bagrcavi je napisao/la:Ne može se porediti Sherif sa Dinamom i Partizanom.Pogotovo onaj prošlogodišnji Sherif, jer su promijenili pola ekipe pred evropske utakmice, i mi smo ih dobili većinom zbog toga, a ne zbog nekog našeg kvaliteta.Tako da, molite Boga da nas ne zapadnu Dinamo ili Partizan, zbog popratnih efekata.
Samo da kazem da ja u ovu ekipu vjerujem i to je nesto sto su nasi momci sa Amarom zasluzili nakon prva cetri kola da nam je neko rekao da ce ova ekipa srusiti sve moguce rekorde niko o od nas ne bi vjerovao zato samo hrabro i ponosno pa sta god da bude ,neki dan sam spominjao marketing ali niko nije nista komentarisao mi moramo iskoristiti ovu sansu koja nam se ukazala da se jos vise dignemo dupla kruna, liga prvaka dolazi dijaspora godisnje karte tu moramo napraviti euforiju ako neko ima informacije kako to klubovi u okruzenju rade pa nije sramota prepisati jer sam vise vidio reklama za Partizan,Dinamo ,Hajduka...... nego za Zelju.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 15:55

ako ste toliki beton ko što pišete,šta ste onda tako ucvikali od partizana?

yebo partizan,ispao od konobara iz šamroka... 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 22 maj 2012, 15:58

Armageddon2012 je napisao/la:ako ste toliki beton ko što pišete,šta ste onda tako ucvikali od partizana?

Za vas smo beton bili i ostali, dok ste vi po drugim ligama kuburili mi imamo titula ko vi nastupa u evropi, da ne pominjemo polufinale kupa uefa... Zato nakupi kamenja u dzepove i idi vjezbaj gadjanje to vam je glavni sada sport u BL...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 22 maj 2012, 15:58

Armageddon2012 je napisao/la:ako ste toliki beton ko što pišete,šta ste onda tako ucvikali od partizana?

Ima nas dovoljno sto molimo Boga da bude bas partizan ili dinamo akbda,
zbog puno toga
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 maj 2012, 16:01

Velika je razlika između "možemo" i "imamo realne šanse". Mi smo i sa Sheriffom bili na "možemo" pa smo prošli, ali smo isto tako i sa oba Maccabija bili na "možemo" pa smo lagano ispali. I sa Partizanom i sa Dinamom smo na "možemo", ali realno bi bilo da ispadnemo, a naš prolaz protiv njih bi se smatrao iznenađenjem. Ima par timova s kojima imamo realne šanse, a sa ovim ostalim smo na "možemo" ili bolje rečeno "možemo al teško". S Baselom mislim da nismo ni na tome. Stoga se nadam najlakšem mogućem protivniku jer želim da guramo što dalje, ionako nema nekih ultra atraktivnih protivnika u ovom Champions žrijebu.

I da, to što je Partizan ispao od Shamrocka nema nikakve veze s tim šta ćemo gledati ovog ljeta, i mi imamo taman šanse kao i taj Shamrock. Pusti tu logiku ako je ovaj izbacio onog onda i mi možemo. I Basel je izbacio Uniteda, al svaka budala zna da je United za klasu jači klub.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 22 maj 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 16:02

ultra_CImanija je napisao/la:

Za vas smo beton bili i ostali, dok ste vi po drugim ligama kuburili mi imamo titula ko vi nastupa u evropi, da ne pominjemo polufinale kupa uefa... Zato nakupi kamenja u dzepove i idi vjezbaj gadjanje to vam je glavni sada sport u BL...
nije tema borac,već pitanje zašto ste ucvikali od bezveznog partizana,kad ste tako jaki?

nije manchester,jbt
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 maj 2012, 16:06

pa u pravu je sto posto, realno kao i uvijek. i da smo nosioci žrijeb bi bio bitan, a ovako je apsolutno krucijalan.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2012, 16:08

Trebinje, 23.05.2012. u 17:00

30. kolo, F.K. Leotar - F.K. Željezničar

Glavni sudija: Semir Kaplan, Stolac;

Pomoćnici: Siniša Janjić, Bijeljina i Sučić Anto, Novi Travnik;

Četvrti sudija: Tomislav Čuić,Tomislavgrad;

Delegat: Čedo Ševarika, Banja Luka;

Kontrolor suđenja: Bandić Gojko, Grude.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.