tech je napisao/la:Amar izjavi da smo još tanki i nejaki za nešto ozbiljnije u Evropi, i da od žrijebi sve ovisi. Ako nas sreca u žrijebu pripazi mogli bi proci to drugo pretkolo, što bi bilo jako dobro radi koeficijenta i narednih sezona.
Protiv Dinama, Partizana, Basela,Salzburga, Bate Borisova i tako tih klubova - nemamo šta tražiti.
Ovo ostalo se možemo necemu nadati, mada više nema definitivno lakih protivnika - sve su to prvaci svojih država i liga.
Sasvim je u pravu,nema tu puno filozofije.Ako pogledamo moguce protivnike,realno imamo male sanse.I to nije tragedija uopste,vec dobar pokazatelj koliko tek jos moramo napredovati da bi dosli na nivo da mozemo da kazemo,e hajde sada na izvlacenje jer ce biti zanimljivo i mozemo se nosati sa svakim.Da bi mi to mogli potrebno je jos mnogo napretka u svim strukturama kluba.Gledajuci to normalno,mi imamo napredak svake sezone i samo treba da idemo u tom pravcu.Ovu ligu moramo da igramo maksimalno,i da gledamo da budemo prvi,a da se nadogradjujemo strukturalno svake godine dok ne dodjemo na taj zeljeni nivo za evropu.Prema tome,Amar je sasvim realan.
Ono sto mi trebamo da ocekujemo kao navijaci,da nasi skupo prodaju svoju kožu na terenu.Ne treba se bojati nikoga,poginuti na terenu,pokusati igrati svoju igru koliko to protivnik dozvoljava i ko zna,mozda se moze napraviti iznenadjenje.
Bice jako bitan prelazni rok,da vidimo koliko smo u stanju zadrzati osnovu igrackog kadra,koliko mozemo nekoga i prodati a da se dobro zaradi,te nadograditi ekipu sa ponekim dobrim igracem koji moze biti samo pojacanje.
Mislim da ce ovo ljeto u pauzi biti zanimljivije nego inace zadnjih godina.