PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Beduin » 07 nov 2015, 22:15

MojGradMojKlub je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi istupamo iz lige, jer su onda definitivno sudije protiv nas. :D

A sta se imamo prepucavati, RAja ima svojih problema, mi svojih, sa jacima nema fajde se trpati o PL, tako da... ima od naredne sezone FLBiH Prepucavanja da se uzari.
Joj kad se prebace dogodine na 1. LFBIH Prepucavanja pa krenu prosvjetljivati ostale sa pdf-a, eeeeeee bola niste vi dostojni nas, eeeeeee kad je RAje po 3 milje u Kaknju bilo, eeeee bola kad je Veleeeeeeež p.n.e. redom karo, eeee brato a ono Sarajevo što je opet prvak da znate kako smo tek njih karali :lol:
A kad ih nabije Radnicki pa kad u tekiji varalica rekne: volio bih da sam cura da se isplacem. :urnebes: Il kako ono rece on, hahaha.

A rekoh da necu vise se saliti, istupam sa teme navakat. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 07 nov 2015, 23:42

Joooj kad ih natrpaju u Simin Hanu ahaha
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 04:13

Znaci imamo osiguran cirkus na forumu ispao Velez ili ne, cekaju ih u Fedexu Simovci a ova sva ekipa iz Tuzle automatski staje iza tog kluba.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 nov 2015, 04:22

Normalno da pratimo,i praticemo B ekipu slobode.
Sta je tu cudno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 nov 2015, 11:30

Ma nece biti osnove, jer ipak ni po cemu se ne moze Sloga prepucavati sa Velezom, osim po stabionosti kluba i trenutnom posjetom. :D
Ja opet kazem, volio bih da Velez ostane u ligi i nadam se tome.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 nov 2015, 18:08

Zamrla najjaca tema :D Valjda ljudi ne smiju da se zaHebaju na Zeljin racun, da ih ''sikluk ne prebije'' :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 18:36

mene samo jedno interesuje...jel i danas hodao po krovu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 08 nov 2015, 18:39

staragarda je napisao/la:mene samo jedno interesuje...jel i danas hodao po krovu
Nije...Spustili su ga ovi iz Rudara i Slavije spustili na zemlju :lol: :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 18:53

Rinuka je napisao/la:
staragarda je napisao/la:mene samo jedno interesuje...jel i danas hodao po krovu
Nije...Spustili su ga ovi iz Rudara i Slavije spustili na zemlju :lol: :lol:
uf,uf...kad masina tvoja krene :urnebes: :urnebes: ....oni su djaba ono farbali i popravljali...slabo kad zapisti ona lokomotiva :urnebes: :urnebes: ...al hajd...nema Osima,nema strumfeta...mogla bi im valjat za federalne :urnebes: :urnebes:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 nov 2015, 19:00

Sloboda kao da je Real a Tuzla Madrid, nalaze mane i pokusavaju da se sprdaju se sa svima. Da mi je ovo neko pricao lani, ne bih mu vjerovao.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2015, 19:02

Bolje da su stavili pretis lonac, jeftinije bi ih doslo a mozda bi cesce pistao,grah bi pravili :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 19:04

Ado76 je napisao/la:Bolje da su stavili pretis lonac, jeftinije bi ih doslo a mozda bi cesce pistao,grah bi pravili :lol: :lol:
znaci,placem :urnebes: :urnebes: ...cuj,pretis lonac.....ahahahahahaha

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 08 nov 2015, 19:23

koja ljubomora i zavist, haha, imate kompleks od najbolje ekipe u drzavi, tamam da je i zadnja liga, pa i jedan Glasgow Rangers je izbacen u zadnju, a Celtic opet ima kompleks od plavih, bas kao i vi ;) da se razumijemo, neutralan sam, volim lijep fudbal i to je to, samo znam da Željo ima najbolju atmosferu u i oko kluba, svima se desi kiks. Sloboda, heh, Tuzlacima svaka cast, mada digli su se previse, sta ces, ne sjecam se jesu ikad bili prvi od kada postoji premijer liga, to ti je ko da Norwich bude sad prvi, zamisli te erupcije odusevljenja, razumljivo nema govora. Samo mi šega kad se pojavi i kompleks sredine, grada ili mjesta, to mi je naj genijalnije. Kad sve to vidis ovdje, pogledas posjecenost nasih utakmica, dobijes jednu realnost ;)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2015, 19:31

megaffon je napisao/la:koja ljubomora i zavist, haha, imate kompleks od najbolje ekipe u drzavi, tamam da je i zadnja liga, pa i jedan Glasgow Rangers je izbacen u zadnju, a Celtic opet ima kompleks od plavih, bas kao i vi ;) da se razumijemo, neutralan sam, volim lijep fudbal i to je to, samo znam da Željo ima najbolju atmosferu u i oko kluba, svima se desi kiks. Sloboda, heh, Tuzlacima svaka cast, mada digli su se previse, sta ces, ne sjecam se jesu ikad bili prvi od kada postoji premijer liga, to ti je ko da Norwich bude sad prvi, zamisli te erupcije odusevljenja, razumljivo nema govora. Samo mi šega kad se pojavi i kompleks sredine, grada ili mjesta, to mi je naj genijalnije. Kad sve to vidis ovdje, pogledas posjecenost nasih utakmica, dobijes jednu realnost ;)
Reci da je ovo neka neukusna sala :pray:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2015, 19:40

Nama su se smijali, a sada su pravi k...i
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2015, 19:44

Ado76 je napisao/la:
megaffon je napisao/la:koja ljubomora i zavist, haha, imate kompleks od najbolje ekipe u drzavi, tamam da je i zadnja liga, pa i jedan Glasgow Rangers je izbacen u zadnju, a Celtic opet ima kompleks od plavih, bas kao i vi ;) da se razumijemo, neutralan sam, volim lijep fudbal i to je to, samo znam da Željo ima najbolju atmosferu u i oko kluba, svima se desi kiks. Sloboda, heh, Tuzlacima svaka cast, mada digli su se previse, sta ces, ne sjecam se jesu ikad bili prvi od kada postoji premijer liga, to ti je ko da Norwich bude sad prvi, zamisli te erupcije odusevljenja, razumljivo nema govora. Samo mi šega kad se pojavi i kompleks sredine, grada ili mjesta, to mi je naj genijalnije. Kad sve to vidis ovdje, pogledas posjecenost nasih utakmica, dobijes jednu realnost ;)
E zamisli koliko ovaj zna onda :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 08 nov 2015, 19:48

Realnost je da se vi palite, ko na guranje, za nebitne stvari, ili ste jos uvjek djeca, ne kontate. Sportski poz ;)

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2015, 19:55

megaffon je napisao/la:Realnost je da se vi palite, ko na guranje, za nebitne stvari, ili ste jos uvjek djeca, ne kontate. Sportski poz ;)
Realno,jel sta pistalo danas u dolini cupova :rol:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 08 nov 2015, 19:57

MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
E zamisli koliko ovaj zna onda :urnebes: :urnebes:
Vidi se da zna :urnebes: :urnebes: Evo i ja da se malo opet aktiviram na forumu,obveze :D nisu dozvoljavale.Pozz ajatolahu foruma :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2015, 20:06

megaffon je napisao/la:Realnost je da se vi palite, ko na guranje, za nebitne stvari, ili ste jos uvjek djeca, ne kontate. Sportski poz ;)
djeca smo :urnebes: :urnebes: ..hajd razligu levatino :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.