i jos jedan pobjednicki druze; nek' si ga ispratio jer to znaci $$$$.GameFKS je napisao/la:Ispratiomahic je napisao/la:nema na cemu druze. samo ima jedan problem, navijas za pogresan klubGameFKS je napisao/la:mahic - svaka čast probrao sam Cartera , Randolpha , Wall-a i Jenningsa![]()
Inače sam duduk za NBA, al' kako ti tipuješ - pogađam
- salim se malo (sarajevo uzima titulu ove godine - kad bi se mogao okladiti na isto, sigurica godine)
evo za veceras probacemo ovo:
Deng vise od 12.5 (ova granica nece ostati ovako niska)
Ibaka vise od 11.5
Valenciounas vise od 10.5
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
prodje 1 od 3; a Griffin nas zeznu (23 ubaci). parsonsa ne vrijedi spominjati, lik pucao 6 puta. ko je odigrao sva tri za iste pare, uduplao je novac, jer je koeficijent 6.33. uplatis 3km (1km po listicu) dobijes 6.33.mahic je napisao/la:Probaj:zvucnikK je napisao/la:Ajmo svi fino zzamoliti Mahica,da nam od vecerasnjeg NBA da 3 para,3 lika,3 bilo sta.Ocemo popravni.Mislim da je red
Parsons vise od 14.5
Westbrook vise od 22.5
Bledsoe vise od 16.5
Drugi tiket
Griffin vise od 23.5
Nurkic manje od 7.5
Dragic manje od 16.5
Treci:
Lebron vise od 26.5
Davis vise od 24.5
Leonard vise od 15.5
Ovaj treci je vise osjecaj nego analiza
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mahic je napisao/la:i jos jedan pobjednicki druze; nek' si ga ispratio jer to znaci $$$$.GameFKS je napisao/la:Ispratiomahic je napisao/la: nema na cemu druze. samo ima jedan problem, navijas za pogresan klub- salim se malo (sarajevo uzima titulu ove godine - kad bi se mogao okladiti na isto, sigurica godine)
evo za veceras probacemo ovo:
Deng vise od 12.5 (ova granica nece ostati ovako niska)
Ibaka vise od 11.5
Valenciounas vise od 10.5

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
samo da se zahvalim @mahic na analizi za Ibaku, Denga i Valenciounasa, svaka čast ! 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
I od mene veliko HVALA,@mahic zahvaljujući tebi moja banka je u plusu.Toxicity je napisao/la:samo da se zahvalim @mahic na analizi za Ibaku, Denga i Valenciounasa, svaka čast !

Nema na cemu momci; drago mi je vidjeti navijaca fks i navijaca zelje sretnog u isto vrijeme; rijetka pojava. 

Hvala tebi na odličnom odabiru parova, i analizi istih.mahic je napisao/la:Nema na cemu momci; drago mi je vidjeti navijaca fks i navijaca zelje sretnog u isto vrijeme; rijetka pojava.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Slatinash_7
- Kontakt:
I ja bi da se zahvalim Letecem,uzeo sam one Smederevcane,i to dva puta zbog greske na wwinu,al sad nece da mi isplate,jedna utakmica stoji zelena a druga kao da se jos nije zavrsila..Da li neko ima slican problem?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SoldierOfFortune
- Kontakt:
@mahic, da se i ja pridruzim grupi iznimno zahvalnih ljudi. Ne znam sta da ti kazem osim svaka cast, kapa dole i hvala puno kako za parove tako i za analizu istih.
Pozz
Pozz
Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umiralo, OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO. Kapija, Tuzla, 25. maj 1995. godine
Kod mene isto jos nije obradjen tiket iako nisam duplirao par...Slatinash_7 je napisao/la:I ja bi da se zahvalim Letecem,uzeo sam one Smederevcane,i to dva puta zbog greske na wwinu,al sad nece da mi isplate,jedna utakmica stoji zelena a druga kao da se jos nije zavrsila..Da li neko ima slican problem?
-
- Kontakt:
hajmo neke prijedloge za dns, valja sad okrenuti ovaj bonus u wwinu 

nemam trenutno vremena da pisem duge analize jer radim al' evo sta mi se svidja ovako na prvu:
Bradley – vise od 14.5
Chandler – vise od 13.5
Lawson – manje od 16.5
Harris – manje od 15.5
Collison – vise od 15.5
pa izaberete ono s' cim se slazete. od ovih svih nekako mi je Harris manje od 15.5 najveci zicer jer lik u zadnjih par tekmi ulazi sa klupe, 11 poena protiv Ind, 9 protiv NY, a Memphis realno ima bolju odbranu od prethodnih...
jos nesto interesantno je sljedece:
Matthews 16.5 na premier - 18.5 na wwin
Evans 17.5 na premier - 19.5 na wwin
Bradley 14.5 na premier - 16.5 na wwin
Lillard 21.5 na premier - 23.5 na wwin
pa ako vam nesto ovo gore znaci, to i bolje, vrijedno je spomenuti.
Bradley – vise od 14.5
Chandler – vise od 13.5
Lawson – manje od 16.5
Harris – manje od 15.5
Collison – vise od 15.5
pa izaberete ono s' cim se slazete. od ovih svih nekako mi je Harris manje od 15.5 najveci zicer jer lik u zadnjih par tekmi ulazi sa klupe, 11 poena protiv Ind, 9 protiv NY, a Memphis realno ima bolju odbranu od prethodnih...
Ispratio na jednom Breadley over , Harris under, Collison over.mahic je napisao/la:nemam trenutno vremena da pisem duge analize jer radim al' evo sta mi se svidja ovako na prvu:
Bradley – vise od 14.5
Chandler – vise od 13.5
Lawson – manje od 16.5
Harris – manje od 15.5
Collison – vise od 15.5
Na drugom Matthews , Lillard , Evans, Breadley over, Harris under. SRETNO
-
- Kontakt:
@mahic
Jis jednom svaka cast
Dodao sam jos Nurkica, Lowrya i Beala manje i uzeo fine pare.
Ocekujemo i vcrs opet nesto
Jis jednom svaka cast

Dodao sam jos Nurkica, Lowrya i Beala manje i uzeo fine pare.
Ocekujemo i vcrs opet nesto

-
- Kontakt:
Kuću na Griffina.
@zgmiky
baci neki prijedlog za rukomet da je zanimljivije pratit ove utakmice danas
@zgmiky
baci neki prijedlog za rukomet da je zanimljivije pratit ove utakmice danas
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Favoriti danas moraju ispoštovati. Vjerovatno i 4 najjače ekipe na svijetu u ovom trenutku. Sumnjam da im današnji protivnici mogu parirati.
Sretno..
Definitivno pogurati Svedsku i Dansku danas,Francuska ce ici sve bolje u narednim utakmicama jer su fizicki najdominantniji,mogli bi do finala dogurati. A danas bi mogao i Gensheimer preci 6.5 s' obzirom kako Egipat igra odbranu ocekujem puno penala za Svabe.
Znaci
Svedska- Poljska 1 1.60
Danska - Island 2 1.30
Gensheimer (6.5) Over 1.90
Kvota je 3.95,trebalo bi lagano da prodje
Znaci
Svedska- Poljska 1 1.60
Danska - Island 2 1.30
Gensheimer (6.5) Over 1.90
Kvota je 3.95,trebalo bi lagano da prodje
NJEMACKA-EGIPAT (D7m)- Njemacka vise sedmeraca
SVEDSKA-POLJSKA (D7m) Svedska vise sedmeraca
FRANCUSKA-ARGENTINA (D7m)-Francuska vise sedmeraca
DANSKA-ISLAND (D7m) - Danska vise sedmeraca
5,91
Mišljenje ?
SVEDSKA-POLJSKA (D7m) Svedska vise sedmeraca
FRANCUSKA-ARGENTINA (D7m)-Francuska vise sedmeraca
DANSKA-ISLAND (D7m) - Danska vise sedmeraca
5,91
Mišljenje ?
sretno druze samo me strah za te svedjane, jer poljaci znaju biti nezogdni, a i uspjesni su poljaci u medjusobno duelima, svedska igra dobro ovo svjesto i nadam se da ce proci, a relno ostali parovi bi trebali poroci sto se tice jacine ekipanele-BHF je napisao/la:
Favoriti danas moraju ispoštovati. Vjerovatno i 4 najjače ekipe na svijetu u ovom trenutku. Sumnjam da im današnji protivnici mogu parirati.
Sretno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.