Ja isao prosle godine u Egipat preko sol.azura. Sto se mene tice korektni su bili, a i sponzori su Čeliku. Pa eto, preporuka
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Koja je po Vašem mišljenju najgora agencija u Sarajevu?
A koja najbolja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Valja li šta u Alanyi?
Pitanje kao i @Kaunas, koja agencija?
Pitanje kao i @Kaunas, koja agencija?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U Makarskoj 200 kuna 4 donera
ybt grob
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najbolja i najorganizovanija defff Fibula, bez konkurencije.
Btw.neko pitao za Alanju. Visoka vlaznost zraka, do iznemoglosti disanja. Nije slucajno i najjeftinija od svih turskih ljetovalista.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Eto bas sam trazio najskuplju.
Necu ni porediti sta sam jeo u Antaliji za te pare, ta komparacija i nije potrebna.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Raja ko misli avionom negdje ići , čuvajte se biće dobro dobrih otkazivanja letova ... Odmah sada vidite alternativu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Objavise li ovi nasi kad sta vise za onih 200KM
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zasto?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 10:24Raja ko misli avionom negdje ići , čuvajte se biće dobro dobrih otkazivanja letova ... Odmah sada vidite alternativu ...
- Shategabri
- Kontakt:
Aviokompanije imaju generalno problem sa manjkom uposlenih, a ima slučajeva kao u Francuskoj gdje su generalni štrajk pokrenuli uposleni, pa je otakazano masa letova.harden je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:54Zasto?bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jul 2022, 10:24Raja ko misli avionom negdje ići , čuvajte se biće dobro dobrih otkazivanja letova ... Odmah sada vidite alternativu ...
Dosta je tu i korona uticala kad su aviokompanije bile zatvorene, pa je dosta osoblja otpušteno.
Inače sarajevski aerodrom bilježi rekord po broju putnika u jednom mjesecu najveći broj putnika kad je juni u pitanju.
Dakle, popunjenost rasporeda + moguća otkazivanja, al sad ako si preko agencije, to bi trebao biti njihov problem i da ti riješe kako znaju i umiju.
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
Problem je što dosta ljudi mora ranije napisati kad će uzeti odmor. I sad uzmeš 15.07. i uplatiš Tursku. Odgode ti let i kaže ti agencija može li da ideš 01.08., a ti tad ne možeš uzeti godišnji, jer se neko drugi iz tvoje kancelarije prijavio za odmor početkom augusta.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:09al sad ako si preko agencije, to bi trebao biti njihov problem i da ti riješe kako znaju i umiju.
Agencija je donekle riješila problem i dala ti drugi termin, ali ti ipak ostaješ kući
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Jbg to je rizik u koji se upuštaš, mislio sam na to da ti onda moraju vratiti lovu.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:43Problem je što dosta ljudi mora ranije napisati kad će uzeti odmor. I sad uzmeš 15.07. i uplatiš Tursku. Odgode ti let i kaže ti agencija može li da ideš 01.08., a ti tad ne možeš uzeti godišnji, jer se neko drugi iz kltvoje kancelarije prijavio za odmor početkom augusta.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:09al sad ako si preko agencije, to bi trebao biti njihov problem i da ti riješe kako znaju i umiju.
Agencija je donekle riješila problem i dala ti drugi termin, ali ti olipak ostaješ kući![]()
Jasno, propade ti ljetovanje i onda moraš smisliti neku alternativu, tipa Jadran, Tuzla ili šta već.
Koševo Zapad
pa mislim za ljetovanje ne bi trebal da su problem charter letovi prema egiptu, turskoj ... problem su ove nisko budjetne tipa wizz i slicno ..
- FabioMiretti
- Kontakt:
upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
s tim da najveci problem sa personalom imaju aerodromi, koji su najvise i otpustali, tako da ovi trenutni problemi po pravilu ne zaobilaze nikoga
s tim da najveci problem sa personalom imaju aerodromi, koji su najvise i otpustali, tako da ovi trenutni problemi po pravilu ne zaobilaze nikoga
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
pa wizz svaki drugi dan otkaze let bilo u Sa ili njemackoj ... nije toliko problem u manjku kadra nego sto ubacuju razne linije a ne mogu ispostovati a lose planiraju letenje pa ih samo agencija izbaci iz plana ...FabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj mi to govoriti, rezervisao sam već letbob je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:48pa wizz svaki drugi dan otkaze let bilo u Sa ili njemackoj ... nije toliko problem u manjku kadra nego sto ubacuju razne linije a ne mogu ispostovati a lose planiraju letenje pa ih samo agencija izbaci iz plana ...FabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar si ti čuo za ove niskobudžetne, da ne kažem, vozio seFabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
- tuzlak1987
- Kontakt:
Do 8.7. se predaju prijave. Znaci tamo iza 20.7. mozemo ocekivati to u ponudi na ovim kupon platformama dok se administrativno to sve rijesi.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, LondonBlues i 56 gostiju.