FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 26 sep 2010, 01:58

Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise preovladava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu nisliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.

Pozdrav svima!

hvala ti na ovako lijepim rijecima i zaista nisi ni jednu rijec slagao!! svi su se mogli uvjerit ko smo jer ko god da je odnio barem bod iz Banovica dobio je ovacije na kraju od nasih navijaca!!ja se nadam da cemo izborit opstanak i da cemo postat stabilan premijerligas!! veliki pozzz za tebe!! :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 26 sep 2010, 02:11

Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise preovladava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Bili su na najboljem putu da nakon teme Borac i zrinjski,zatvore i temu Velez,ali,srecom, modovi su ih rezolotno sasjekli banovima.Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu nisliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.

Pozdrav svima!
:lol: :mrgreen: Ma daaaaaaaj! Pa 99% postova su ti provokacije i ti nekoga optužuješ za gašenje tema?! :shock: Kakav slučaj! :cry:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 26 sep 2010, 10:49

Željovac je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise preovladava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Bili su na najboljem putu da nakon teme Borac i zrinjski,zatvore i temu Velez,ali,srecom, modovi su ih rezolotno sasjekli banovima.Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu nisliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.

Pozdrav svima!
:lol: :mrgreen: Ma daaaaaaaj! Pa 99% postova su ti provokacije i ti nekoga optužuješ za gašenje tema?! :shock: Kakav slučaj! :cry:
Molim vas da na ovoj temi ovakvu vrstu prepucavanja izostavite.
Unaprijed hvala

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 sep 2010, 10:45

Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise provejava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Bili su na najboljem putu da nakon teme Borac i Zrinjski,zatvore i temu Velez,ali,srecom, modovi su ih rezolutno sasjekli banovima.Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu misliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.

Pozdrav svima!
Hvala na lijepim rijecima i da jos dodam su Lesinari skanirali ''JEB*MO BALIJE,DOK SU JOS NA NOGAMA'' e bas vam veliko hvala,mi vas ugostimo a vi tako.Nije problem samo se opustite naletit ce te na nesto tvrdo pa ce te vidjeti.
1947!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 sep 2010, 11:30

Budućnost u zadnja tri kola nije postigla pogodak,očajniči je potreban jedan napadač koji će završiti fantastičan posao koji odrade svi ostali momci u ekipi.Ona dva jadna napadača trebaju malo na hlađenje.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 sep 2010, 12:30

Po ovome izvjestaju,odigrali ste odlicno! Steta sto niste pobjedili.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 sep 2010, 12:31

Neprilagodjen je napisao/la:Po ovome izvjestaju,odigrali ste odlicno! Steta sto niste pobjedili.
ja fakat nisam mogao da vjerujem kako su dobro igrali.Pa na terenu izmijene 6-7 pasova,naprave dribling ,halilović izbaci dva-tri igrača,ali završnice nema nikako.Nikad mi u životu nije bilo više krivo što nismo pobijedili ili barem go dali

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 27 sep 2010, 13:02

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise provejava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Bili su na najboljem putu da nakon teme Borac i Zrinjski,zatvore i temu Velez,ali,srecom, modovi su ih rezolutno sasjekli banovima.Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu misliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.

Pozdrav svima!
Hvala na lijepim rijecima i da jos dodam su Lesinari skanirali ''JEB*MO BALIJE,DOK SU JOS NA NOGAMA'' e bas vam veliko hvala,mi vas ugostimo a vi tako.Nije problem samo se opustite naletit ce te na nesto tvrdo pa ce te vidjeti.
Nema potrebe lagati po forumu..

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 27 sep 2010, 13:14

Bjorn Borg je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:

Pozdrav svima!
Nema potrebe lagati po forumu..

iskreno, ja to nisam čuo.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 27 sep 2010, 14:52

za neutralan
buraz nemoj se praviti naivan,kad znas o cemu govorim,ako nisi skontao procitaj ponovo moj post pogotovo prvi dio istoga...a sto se tice aplauza pa uvijek je bilo ako ne mozes pobjediti pridruzi se ;)
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 27 sep 2010, 17:02

r_emir je napisao/la:
nisam ni ja to cuo al sam uvjeren da sam cuo "UBI ZAKOLJI DA TURCIN NEPOSTOJI!"...i to nemozete reci da niste govorili.... ali a zaista neznam cemu tolka mrznja??? :evil:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 27 sep 2010, 17:31

Vi banovicani ocekujete gospodu kada vam dolazi navijacka skupina. :shock:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 sep 2010, 18:32

kuman_@mel je napisao/la:
r_emir je napisao/la:
nisam ni ja to cuo al sam uvjeren da sam cuo "UBI ZAKOLJI DA TURCIN NEPOSTOJI!"...i to nemozete reci da niste govorili.... ali a zaista neznam cemu tolka mrznja??? :evil:

ja nista nisam cuo,vjerovatno zato sto se lesevi nisu ni culi :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 27 sep 2010, 21:14

neutralan__ je napisao/la:
kuman_@mel je napisao/la:
r_emir je napisao/la:

ja nista nisam cuo,vjerovatno zato sto se lesevi nisu ni culi :mrgreen:
@ kuman_@mel onda ti se prividjalo

@neutralan__ ha..ha :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 okt 2010, 13:26

Još jedan kiks kući....prelazim na plavce iz Doline Cupova...Buducnost u srcu Zeljo u dusi
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 01 okt 2010, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 okt 2010, 14:03

Ljumani_Banovici je napisao/la:Još jedan kiks kući..odričem se kluba..prelazim na plavce iz Doline Cupova
Dobro dosao :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 okt 2010, 14:41

pile87 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Još jedan kiks kući..odričem se kluba..prelazim na plavce iz Doline Cupova
Dobro dosao :D
Hvala ;)
1947!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 okt 2010, 14:51

**** ja takvog navijaca koji se zbog rezultata odrice svog kluba :oops:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 okt 2010, 18:22

BegAx je napisao/la:
**** ja takvog navijaca koji se zbog rezultata odrice svog kluba :oops:
ma nisam bas mislio na odricanje,ali eto tako se to kaze.Buducnost u srcu Željo u dusi.Na to mislim ;)
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 okt 2010, 20:26

ISTINA ZA VEDRANA !!!
R.I.P VEDRAN PULJIĆ

LJUMANI
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.