Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 23:21
Ne mogu da ne napišem nesto konkretno... Nisam ljut što smo izgubili nisam bgmi, ljut sam kad vidim kako smo izgubili... Zbog jednog jedninog igrača a to je Subašić... Pa dokad više **** mater... Jebote penal, **** te sve one obrane kad primis dva gola ko da sam ja branio... Prvi gol Vejić usrao ok, ali onaj puca skoro pa iz mrtvog kuta a on se pomiče sa prve stative pa i beba mala kada se rodi zna da golmani pokriVaju prvu stativu iz tih situacija... Ajde bgti nekako cu preci i preko tog gola ali onaj drugi ooooooo Bože moj dragi paa... Ma ne znam, ne znam, ne znam nisam pametan... Ovo mu je vec 3 ili 4 gol ovakav ove sezone... Bola stavi Radoševića, spusti ovoga malo na zemlju da vidi da nije nezamjenjiv... Toliko o njemu... Igrači Hajduka su bili i škrti barem u 3 ciste situacije Tomasov u dvije i jos netko u jednoj ne mogu se sjetiti... Sudac onaj drugi gol je cisto zaledje... Minimalno pola metra je onaj bio u zaledju...
Na kraju izgubi se jbga sta ces, ovi jesu bolji ali ne može se u Europu pa se gubiti na glupostima... Nista idemo dalje, u nedjelju Rijeka... Igrači jesu umorni ali to im je posao tako da nema nikakvih opravdanja...Po pobjedu i prekinuti ovaj crni niz od 4 utakmice bez pobjede...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Zadnja izmjena:
Barney Stinson, dana/u 16 sep 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine