Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Trebat će kroz par mjeseci 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
nisam neki zagrizeni ljubitelj relija.
ono, zatvore ti ljudi cestu i ti picis.
pravi adrenalin-kik dobijes na ovim obicnim cestama.
ulazis u neku veliku krivinu a nemas blage sta te ceka na izlazu:
policija, insan, hajvan, fleka od ulja, kamenje i sl.
redovno ulazenje u makazice, ganjanje sa drugim autima - sve yebade koje ne mozes dozivjeti nigdje osim na obicnim cestama.
pa valjda smo pricali o gumama i receno je da uslikam gume.
nisi nista ak to ne uspijes za 45 min.
al odmah, nista cekanje. znaci, tebi oni ciko iz komisije vozacku, ti u svoje auto i banzaaaaai

ono, zatvore ti ljudi cestu i ti picis.
pravi adrenalin-kik dobijes na ovim obicnim cestama.
ulazis u neku veliku krivinu a nemas blage sta te ceka na izlazu:
policija, insan, hajvan, fleka od ulja, kamenje i sl.
redovno ulazenje u makazice, ganjanje sa drugim autima - sve yebade koje ne mozes dozivjeti nigdje osim na obicnim cestama.
ostatak? kakav crni ostatak? majku mu, znas li ti da je ovo auto bilo u bosni? nema ostatka.QUARESMA 18<<< je napisao/la:a sto je s ostatkom auta
pa valjda smo pricali o gumama i receno je da uslikam gume.
svi smo mi kacavendaEdin.- je napisao/la:yebe li tebe adzuka ?
nista, cim polozis namah nekog preradjenog gti-ja sa min. 300 ks i da pokusas oborit rekord na dionici tz-sa.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Trebat će kroz par mjeseci
nisi nista ak to ne uspijes za 45 min.
al odmah, nista cekanje. znaci, tebi oni ciko iz komisije vozacku, ti u svoje auto i banzaaaaai
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Što hoš da poginem adžuka
Ja znam jednog lika koji nenormalno vozi,uz to ima i damu da se povuče s kim god
i jednom sam išao s njim do Tuzle i rek'o sam da neću više nikad sjesti u njegovo auto.. Kakav je to narkoman, pa frajer me istraumirao samo tako.. Mislim da ide i po ovim street race-ovima u gradu navečer što budu.. 
Ja znam jednog lika koji nenormalno vozi,uz to ima i damu da se povuče s kim god
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
me nes baFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Što hoš da poginem adžuka
ovo sam ja trazio, i trazio, i trazio i nijesam naso.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Mislim da ide i po ovim street race-ovima u gradu navečer što budu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam mislio da auto uslikas, haj nije zurba, ima se vremena 
ps malo interijera vise uslikaj
EDIT: hajde secer slikaj, vidis da niko nista vise ne pise, svi cekaju na tebe
ps malo interijera vise uslikaj
EDIT: hajde secer slikaj, vidis da niko nista vise ne pise, svi cekaju na tebe
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@Fidelis sta kazes na ovaj VW
http://sportsport.ba/galerija/golf-desi ... gti/3311#0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/galerija/golf-desi ... gti/3311#0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj GTI je zesce sranje. Pa ovo dzaba kad bih dobio, odma bi ga stavio na pik da prodam. 
Ruzan samo tako, da je onaj normalni dizajn pa hajde.Edin.- je napisao/la:Ovaj GTI je zesce sranje. Pa ovo dzaba kad bih dobio, odma bi ga stavio na pik da prodam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
secerlook, ajd mi nadji nesto do milje/dvije eura da uvezem sebi, na ovaj fazon
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... s=SmallCar" onclick="window.open(this.href);return false;
ili oni JTD stilo 2 vrata
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... s=SmallCar" onclick="window.open(this.href);return false;
ili oni JTD stilo 2 vrata
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sto se tice ovog gti-ja, meni je ekstra.
ja sam predaleko, tako da ti se ne bi isplatilo. recimo da karta do mog grada kosta 130 eura, dok bi kartu do minhena platio 50 eura. za tu razliku mozes nasuti gorivo do bosne.
drugo, tesko je nekome uzeti auto, pogotovo ako se radi o starijim modelima.
sto se tice auta koje si postavio, cijena definitivno nije realna tj. moze se pregovarati i oboriti je za nekih 300-400 evra.
pa naso si ga sam, yebo ga ti.Bosniacum Lilium je napisao/la:secerlook, ajd mi nadji nesto do milje/dvije eura da uvezem sebi, na ovaj fazon
ja sam predaleko, tako da ti se ne bi isplatilo. recimo da karta do mog grada kosta 130 eura, dok bi kartu do minhena platio 50 eura. za tu razliku mozes nasuti gorivo do bosne.
sto se tice auta koje si postavio, cijena definitivno nije realna tj. moze se pregovarati i oboriti je za nekih 300-400 evra.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I dalje je samo Golf.HZ_ilidzaa je napisao/la:@Fidelis sta kazes na ovaj VW![]()
A i nece ugledati svjetlo dana nikad, al eto. Ja za razliku od vecine volim ovaj futuristicki izgled i sve. Npr., meni je Lambo Veneno fenomenalan (mozda je mrvicu samo zadnji kraj pretjeran) dizajnom, dok eto nekome nikako ne odgovara, no ne voli svatko ostre linije i detalje.
Al dobro, za GTi cu priznati da je auto, vozio sam 5icu GTi nekih mjesec dana ovdje, puno drugacija je vozna dinamika, mehanika, sve, sto je logicno i zaista je uzitak, al Golfovi kao takvi i vecina VW ansambla - smece. Ili makar previse novaca za nesto sto mogu i bolje naci za isti novac.
Subjektivno misljenje, naravno. (Bazirano na iskustvu i objektivnim cinjenicama.
...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
salim se drugsecer je napisao/la:sto se tice ovog gti-ja, meni je ekstra.
pa naso si ga sam, yebo ga ti.Bosniacum Lilium je napisao/la:secerlook, ajd mi nadji nesto do milje/dvije eura da uvezem sebi, na ovaj fazon![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako nije orginal švabo 90% da ce biti vracena kilometraza.Ako je švabo jedan kroz jedan 101% nije vracena...Kad se sjetim kako je mene i starog arap htio izlevatit za jedan kamion gore od tad im vise nista ne vjerujem taman da je iz pejgamberove loze.Bosniacum Lilium je napisao/la:salim se drugsecer je napisao/la:sto se tice ovog gti-ja, meni je ekstra.
pa naso si ga sam, yebo ga ti.Bosniacum Lilium je napisao/la:secerlook, ajd mi nadji nesto do milje/dvije eura da uvezem sebi, na ovaj fazon![]()
sto se tice auta koje si postavio, cijena definitivno nije realna tj. moze se pregovarati i oboriti je za nekih 300-400 evra.Trebao bih aBd ici s dajdzom uzet nesto slicno (za manje pare naravno, znam i ja da je ovo preskupo). On je stari diler automobila, tako da i ako me pokusa neko gore prevarit, nema nista od te ljubavi. Cuo sam da i dileri u Njemackoj vracaju kilometrazu, istina?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ljudi ima li ko kakav savjet ili pomoć
Vozim Citroena c5 2006 1,6 hdi imam problem da se ponekad prilikom paljenja auta odmah javlja na kompjuteru greška vezana za onaj ESP ,nešto ako se dobro razumjem vezano za proklizavanje auta, piše na ekranu ESP system faulty i lampica se pali,dok ima slučajeva da uopšte se nepali prilikom paljenja i vožnje. Pošto se dobro ne razumijem u auta i elektroniku u njima čuo sam da je zamjena ili popravka ovog dosta skupa, ali isto tako da se može auto bez problema voziti i ka se javlja ovaj problem. Da li može biti samo neka greška sa kompjuterom ili neznam nešto drugo. Ako se ko razumije i može pomoći ili bar dati savjet bio bih zahvalan 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Toliko se ne kontam, znam da i VW, Fiat i vecina drugih proizvodjaca, ima problem da se nasumicno pale lampice. Npr. kod ovog gore dvojca pali se lampica za airbag. Znam momke da su sami skidali te greske, imas dosta po forumima o tome. Proguglaj, vidi
Ako ne nadjes na nista ili se ne usudis na svoju ruku raditi. Servis, dijagnostika, sta ces...
Nema ti druge nego da odes to da provjerijs, a ja ti savjetujem da niposto ne vozis ako ti je ESP pokvaren.Bayern@heart je napisao/la:Ljudi ima li ko kakav savjet ili pomoćVozim Citroena c5 2006 1,6 hdi imam problem da se ponekad prilikom paljenja auta odmah javlja na kompjuteru greška vezana za onaj ESP ,nešto ako se dobro razumjem vezano za proklizavanje auta, piše na ekranu ESP system faulty i lampica se pali,dok ima slučajeva da uopšte se nepali prilikom paljenja i vožnje. Pošto se dobro ne razumijem u auta i elektroniku u njima čuo sam da je zamjena ili popravka ovog dosta skupa, ali isto tako da se može auto bez problema voziti i ka se javlja ovaj problem. Da li može biti samo neka greška sa kompjuterom ili neznam nešto drugo. Ako se ko razumije i može pomoći ili bar dati savjet bio bih zahvalan
Ako znas sta je EPS razumit ces zasto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ok hvalaElegant je napisao/la:Nema ti druge nego da odes to da provjerijs, a ja ti savjetujem da niposto ne vozis ako ti je ESP pokvaren.Bayern@heart je napisao/la:Ljudi ima li ko kakav savjet ili pomoćVozim Citroena c5 2006 1,6 hdi imam problem da se ponekad prilikom paljenja auta odmah javlja na kompjuteru greška vezana za onaj ESP ,nešto ako se dobro razumjem vezano za proklizavanje auta, piše na ekranu ESP system faulty i lampica se pali,dok ima slučajeva da uopšte se nepali prilikom paljenja i vožnje. Pošto se dobro ne razumijem u auta i elektroniku u njima čuo sam da je zamjena ili popravka ovog dosta skupa, ali isto tako da se može auto bez problema voziti i ka se javlja ovaj problem. Da li može biti samo neka greška sa kompjuterom ili neznam nešto drugo. Ako se ko razumije i može pomoći ili bar dati savjet bio bih zahvalan
djelomicno se slazem sa HZ_ilidzaa.
ono, i medju hendlerima ima iskrenih i dobrih ljudi, samo sto je vecina nevaljasta, tako da je gotovo nemoguce doci do tih dobrih.
dakle, trazis preko mobile i autoskauta, nadjes nesto u bayernu i spicis.
sta moze da bude?
najbezazlenije je da su ti razlicite dubine profila guma, a u najgorem slucaju da je motor pred rikom.
ako pocne trositi ulje, znaj da je gotov.
dakle, dubina profila, prevelike gume, razlicita velicina guma, abs senzori (tockovi + sipka volana)... rika motora.
takodjer.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se sjetim kako je mene i starog arap htio izlevatit za jedan kamion gore od tad im vise nista ne vjerujem taman da je iz pejgamberove loze.
ono, i medju hendlerima ima iskrenih i dobrih ljudi, samo sto je vecina nevaljasta, tako da je gotovo nemoguce doci do tih dobrih.
ma nije bas tako. u redu, to mozemo reci za privatna lica (bosnjak, ako budes kupovao, samo od privatnog lica) dok su hendleri vecinom krimosi, bez obzira na naciju.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako nije orginal švabo 90% da ce biti vracena kilometraza.Ako je švabo jedan kroz jedan 101% nije vracena
dakle, trazis preko mobile i autoskauta, nadjes nesto u bayernu i spicis.
im´o isti problem.Bayern@heart je napisao/la:Ljudi ima li ko kakav savjet ili pomoćVozim Citroena c5 2006 1,6 hdi imam problem da se ponekad prilikom paljenja auta odmah javlja na kompjuteru greška vezana za onaj ESP ,nešto ako se dobro razumjem vezano za proklizavanje auta, piše na ekranu ESP system faulty i lampica se pali,dok ima slučajeva da uopšte se nepali prilikom paljenja i vožnje. Pošto se dobro ne razumijem u auta i elektroniku u njima čuo sam da je zamjena ili popravka ovog dosta skupa, ali isto tako da se može auto bez problema voziti i ka se javlja ovaj problem. Da li može biti samo neka greška sa kompjuterom ili neznam nešto drugo. Ako se ko razumije i može pomoći ili bar dati savjet bio bih zahvalan
sta moze da bude?
najbezazlenije je da su ti razlicite dubine profila guma, a u najgorem slucaju da je motor pred rikom.
ako pocne trositi ulje, znaj da je gotov.
dakle, dubina profila, prevelike gume, razlicita velicina guma, abs senzori (tockovi + sipka volana)... rika motora.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dodje mi da kontaktiram ovog private dealer za ovog Mondea, ako ce ga spustit jos 300-400 € 
ma jok ba, nije to toliko zayebano. abs je za kocenje, esp stabilizacija.Elegant je napisao/la:a ja ti savjetujem da niposto ne vozis ako ti je ESP pokvaren.
dakle, slobodno gari, samo mojne ko sivonja u krivine i pazi se ako si na mokroj cesti.