Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
'ta će Tan doš'o da pere pare, 'ta će on, znam ja u Cardiffu mu dižu transove "Tan out"EXIT je napisao/la:Pricao sam o stadionu prije neki dan. Nije dzaba Dino potegnuo tu pricunakon odlaska Tana......Ima puno problema da dobijemo Kosevo, vrlo je tesko zakonski izvesti i koci se od strane pojedenih ljudi... i zbog toga sam govorio da se neiznenadite ako budemo selili... Nikakve koncesije za Tana nedolaze u obzir a to je najbolje sto mozemo dobiti za Kosevo.
Cini mi se da su nasi uspjeli dogovoriti zemljiste na lokaciji na kojoj smo trazili...
Nakon ovog evropskog iskoraka nesumnjam da ce sad Amidza uvaliti jos love u nas a infrastruktura je prioritet: akademija, trening kamp i stadion.
Nemojte ljudi letiti u oblake. Daleko smo mi jos od borusije, i sta god bude trebamo znati da smo za 6 mjeseci naseg Amidje vec dosli u 7-8 najboljih ekipa bivse yu. Strah me i pomisliti sta ce biti za godinu i uz nadam se povoljniji zrijeb.
Ja iskreno ne bih volio da se selimo igdje mada kad bi se to desilo podrzao bi naravno.EXIT je napisao/la:Pricao sam o stadionu prije neki dan. Nije dzaba Dino potegnuo tu pricunakon odlaska Tana......Ima puno problema da dobijemo Kosevo, vrlo je tesko zakonski izvesti i koci se od strane pojedenih ljudi... i zbog toga sam govorio da se neiznenadite ako budemo selili... Nikakve koncesije za Tana nedolaze u obzir a to je najbolje sto mozemo dobiti za Kosevo.
Cini mi se da su nasi uspjeli dogovoriti zemljiste na lokaciji na kojoj smo trazili...
Nakon ovog evropskog iskoraka nesumnjam da ce sad Amidza uvaliti jos love u nas a infrastruktura je prioritet: akademija, trening kamp i stadion.
Nemojte ljudi letiti u oblake. Daleko smo mi jos od borusije, i sta god bude trebamo znati da smo za 6 mjeseci naseg Amidje vec dosli u 7-8 najboljih ekipa bivse yu. Strah me i pomisliti sta ce biti za godinu i uz nadam se povoljniji zrijeb.
sto mrznja,pa azmir lijepo rece,ako se ostali klubovi ne probude,ne pocnu raditi,mjenjat nesto,ulagat u ekipe sarajevo ce vladat barem sigurnih 10 godina..sekac je napisao/la:pogledaj koja mržnja i zavist citiram:""ako se ne aktiviramo, ako se ne udruzimo"
rega je azmir ispaowienultras je napisao/la:sto mrznja,pa azmir lijepo rece,ako se ostali klubovi ne probude,ne pocnu raditi,mjenjat nesto,ulagat u ekipe sarajevo ce vladat barem sigurnih 10 godina..sekac je napisao/la:pogledaj koja mržnja i zavist citiram:""ako se ne aktiviramo, ako se ne udruzimo"![]()
neznam stvarno gdje ti vidis zavist i mrznju...to je realna slika..eto recimo gredic..dok sarajevo grabi velikim koracima prema evropskoj eliti,on drka ****,i objasnjava kako je sve oslo u ****,a nepoduzima nista..
azmir barem ima plan....pa o tom potom
on u citavvoj emisiji nije rekao nista konkretnoexbabilon je napisao/la:Sta je konkretno Gredic rekao protiv Sarajeva ili Tana?
jesi zenskomravojed je napisao/la:Ramo oplodi me
jesi li siguran da je dotjerivanje koševa do nivoa grupne faze LP (ne dalje) toliko skupo? a i da jeste i to je daleko...prvo ga srediti do grupe EL ...EXIT je napisao/la:Skupa je rekonstrukcija Koseva... Da bi se dotjeralo za grupne faze treba minimum 15 mil eura. Niko nije budala da ulaze u nesto tolike pare kad sutra mogu da te otjeraju ili ti utrpaj merlinov koncert pa ti saniraj teten itd.
Druga je stvar da ti upravljas sa tim, a to je kocesija. Opet onda snosis visoke troskove odrzavanja a nemas pravo iznajmljivati poslovne prostore kojih je ionako malo da pokriju troskove odrzavanja...
Ja sam sentimentalan, vezan za Kosevo od 80`tih, ali sa poslovne strane, novi stadion sa shoping centrom i hotelom je ipak puno bolja investicija i za klub koji se pkusava podici na noge da bude samodrziv od svojih "biznisa"...
MA NE MOGU SHVATIITI da sad mi da prodamo dva igraca da cemo vratiti 80% onog sto je tan dolaskom u klub ulozio, okoo 4.6 mil.AdiFKS je napisao/la:Ovo Ramo sto kaze, plus, taj period izgradnje kluba i renomea...proci ce par godina, u kojem periodu ce se usvojiti i zakon o privatizaciji, gdje ce upravljacke dionice prerasti u vlasnistvo![]()
Automatizmom, ono za sta si dao u startu oko 5 miliona, ne 3 kako debili nagadjaju, , i kasnije nadogradio sa odredjenom cifrom i ulaganjem, fakticki ce biti oplodjeni kapial kroz taj proces, a Tan u naredne 3godine moze samo izrazito, od pocetnog ulaganja, zaraditi.
Al dobro, nisu svi Dr.ekonomije na preporuku
presmijesna skupina realno u ovakvoj euforiji i situaciji ovakva brojnost
bravo momakCuspajz je napisao/la:presmijesna skupina realno u ovakvoj euforiji i situaciji ovakva brojnost,jos slike slavlja iz red pointa raduju se tatini sinovi neda im tata u bl opasno je
Trenutno korisnika/ca: Haksss, skoJaa, Varijantas8 i 81 gost.