Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 23:19

Portillo je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la: a zbg cega je napustio klub...Ili ti znas nesto vise od mene ili sam ja pogresno informisan ;) :?:
Zbog toga jer u timu Madrida nema mjesta!

A to da je Raul legenda nogometa a ne Reala slazem se... al u panjevima. Kad malo bolje skontam i ti si pametan momak, samo fali neko da ti misli glavom. De suti bgt vise, dovoljno si se isprosipo za veceras.
pa ja odbacili ste ga ko zadnje smece,nije covjek glup da grije klupu stalno..sad bez vas igra kao kralj kome su krunu ukrali..ja sam zadovoljan sa svojom glavom a to sto u tvojoj nesto nestima je tvoj poblem... ;)
vuvu_zzz je napisao/la:da nije bilo Raula ne bi u tom periodu bilo ni 3 lige prvaka, djaba Zizou,Figo i ostala klapa ;)
to ja i govorim dao je puno realu a od.**** ste ga,nemoguce :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 okt 2010, 23:22

Hajde ne lupaj kad nemas pojma sta se tu sve dogodilo. Istina je da Raul u ovome Realu nema mjesta i da mu je Mourinho rekao: "Volio bih da ostanes, ali znaj da ako ostanes imaces ulogu ko Materazzi u Interu. Neces biti u prvoj postavi ali cu te ubacivati." A Raul je rekao da bi volio ostati ali da zna da nema mjesta u prvom timu i da zeli da mu klub nadje mjesto gdje ce otici i gdje ce biti standardan. Real mu je ucinio tu uslugu u rekao mu da ga mjesto u upravi ceka cim zavrsi karijeru. Haj sad idi spavaj i ne pricaj o stvarima koje ne znas.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 okt 2010, 23:23

Raul7 je napisao/la:Ne ne davno je Raul prvi na toj listi, pogledaj malo bolje ;) Raul, Inzaghi, Muller. Nece Raula niko vise nikada stici, a za 2 godine on se vraca u upravu Reala, za nesto vise postaje predsjednik :mrgreen: Jedva cekam taj dan. Zizou, Guti i Raul glavni u Realu :D
jes u ligi prvaka ,ali u svim evropskim takmičenjima nebih rekao ,mislim da je upravo ovako kako sam ja napisao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 okt 2010, 23:26

legenda reala je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Ne ne davno je Raul prvi na toj listi, pogledaj malo bolje ;) Raul, Inzaghi, Muller. Nece Raula niko vise nikada stici, a za 2 godine on se vraca u upravu Reala, za nesto vise postaje predsjednik :mrgreen: Jedva cekam taj dan. Zizou, Guti i Raul glavni u Realu :D
jes u ligi prvaka ,ali u svim evropskim takmičenjima nebih rekao ,mislim da je upravo ovako kako sam ja napisao
http://www.vesti-online.com/Sport/Fudba ... lera/print

Evo ovo sam nabrzaka nasao.Znaci Muller 66 a Raul prvi sa 68 u Evropskim takmicenjima s tim da je Raul sve te golove postigao u LP a Muller je igrao i u Kupu Uefa ;)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 23:28

Raul7 je napisao/la:Hajde ne lupaj kad nemas pojma sta se tu sve dogodilo. Istina je da Raul u ovome Realu nema mjesta i da mu je Mourinho rekao: "Volio bih da ostanes, ali znaj da ako ostanes imaces ulogu ko Materazzi u Interu. Neces biti u prvoj postavi ali cu te ubacivati." A Raul je rekao da bi volio ostati ali da zna da nema mjesta u prvom timu i da zeli da mu klub nadje mjesto gdje ce otici i gdje ce biti standardan. Real mu je ucinio tu uslugu u rekao mu da ga mjesto u upravi ceka cim zavrsi karijeru. Haj sad idi spavaj i ne pricaj o stvarima koje ne znas.
daj bgt kako skols i gigs imaju mjesta u manchesteru,pa se i nebune ako neigraju...to znaci da se klub sjajno odnosi prema njima...a to sto ste vi p.e.d.e.r.s.k.i klub pa dovodite neke di marije,kedire,oezile i igraju vam oni manekeni poput ronalda i higuaina to je vas problem..raul je legenda a real je sr.anje...mene bi bilo stid da navijam za real(sreca pa ne navijam ;) )
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 okt 2010, 23:30

Sexmachineboy je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Hajde ne lupaj kad nemas pojma sta se tu sve dogodilo. Istina je da Raul u ovome Realu nema mjesta i da mu je Mourinho rekao: "Volio bih da ostanes, ali znaj da ako ostanes imaces ulogu ko Materazzi u Interu. Neces biti u prvoj postavi ali cu te ubacivati." A Raul je rekao da bi volio ostati ali da zna da nema mjesta u prvom timu i da zeli da mu klub nadje mjesto gdje ce otici i gdje ce biti standardan. Real mu je ucinio tu uslugu u rekao mu da ga mjesto u upravi ceka cim zavrsi karijeru. Haj sad idi spavaj i ne pricaj o stvarima koje ne znas.
daj bgt kako skols i gigs imaju mjesta u manchesteru,pa se i nebune ako neigraju...to znaci da se klub sjajno odnosi prema njima...a to sto ste vi p.e.d.e.r.s.k.i klub pa dovodite neke di marije,kedire,oezile i igraju vam oni manekeni poput ronalda i higuaina to je vas problem..raul je legenda a real je sr.anje...mene bi bilo stid da navijam za real(sreca pa ne navijam ;) )
Istina je da se Real kroz historiju lose odnosio prema legendama kluba. Nikada necu prezaliti odlaske Hierra, Morientesa i Redonda. Raul kad je otisao zaplakao sam ali ovo je drugacija situacija i ja ti ne mogu objasnjavati jer si previse tvrdoglav i ne zelis da shvatis. Uglavnom boli tebe briga za Raula, lik vam je zabio mnostvo golova, usutkao je Nou Camp par puta, osvojio sve sto se moze osvojiti, rasturao je Barcu eurogolovima i sada je standardan u timu koji igra LP i tamo postavlja nove rekorde

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 okt 2010, 23:31

legenda reala je napisao/la:Kakva igra našeg KRALJA ,večeras je dokazao da je najbolji napadač svih vremena ,jeli večeras postao i najbolji strijelac evropski takmičenaja
fin vam taj kralj i bas ga cijenite..odbacili ste ga ko nesto poslije sexa(mada cijenim navijace koji ga postuju bas,i vjerujem da ih ima barem 90%)..raul je legenda fudbala ne reala,jer se prema legendama tako ne ophodi...pos.erem se na takav klub i upravu..jedino iskreni navijaci nesto valjaju,real je s.ranje zesce
:mrgreen: jao likova na ovom forumu..ajd sine ako nemas sta pametno reci bye bye :mrgreen:
Raul ce se vratiti u Real Madrid ;)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 23:32

Raul7 je napisao/la: Istina je da se Real kroz historiju lose odnosio prema legendama kluba. Nikada necu prezaliti odlaske Hierra, Morientesa i Redonda. Raul kad je otisao zaplakao sam ali ovo je drugacija situacija i ja ti ne mogu objasnjavati jer si previse tvrdoglav i ne zelis da shvatis. Uglavnom boli tebe briga za Raula, lik vam je zabio mnostvo golova, usutkao je Nou Camp par puta, osvojio sve sto se moze osvojiti, rasturao je Barcu eurogolovima i sada je standardan u timu koji igra LP i tamo postavlja nove rekorde
slazem se sa ovim svime sto si rekao(osim da sam tvrdoglav :roll: )
raul je unistavao i unistava sve,pa i barcu..ali sada je situacija drukcija i barca unistava vas mi imamo legendu messija,a vidjet ces kakva ce njegova karijera biti i gdje ce je provesti...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 okt 2010, 23:35

Raul7 je napisao/la:Hahhaaha cuj ga legenda fudbala a nije legenda Reala :mrgreen: Odoh se umiti, ne mogu sebi doci
:mrgreen: :mrgreen: stas ima svakavih likova na dunjaluku ovome

FK Željezničar

Podrška Papetu

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 okt 2010, 23:37

Raul7 je napisao/la: Istina je da se Real kroz historiju lose odnosio prema legendama kluba. Nikada necu prezaliti odlaske Hierra, Morientesa i Redonda. Raul kad je otisao zaplakao sam ali ovo je drugacija situacija i ja ti ne mogu objasnjavati jer si previse tvrdoglav i ne zelis da shvatis. Uglavnom boli tebe briga za Raula, lik vam je zabio mnostvo golova, usutkao je Nou Camp par puta, osvojio sve sto se moze osvojiti, rasturao je Barcu eurogolovima i sada je standardan u timu koji igra LP i tamo postavlja nove rekorde
slazem se sa ovim svime sto si rekao(osim da sam tvrdoglav :roll: )
raul je unistavao i unistava sve,pa i barcu..ali sada je situacija drukcija i barca unistava vas mi imamo legendu messija,a vidjet ces kakva ce njegova karijera biti i gdje ce je provesti...
Ok, ja bih da zavrsimo ovu diskusiju. Raul je sto se tice igracke karijere u Realu, svoje rekao pa nam sada ostaje da vidimo koliko ce se Messi zadrzati na Nou Campu i kakav ce biti u buducnosti

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 okt 2010, 23:42

ako se Real loše odnosio prema njima navijači ih nisu nikad zaboravili sjeti se samo aplauza Redondu i Morientesu ,a kakav bi aplauz doživio tek Raul kad bi se vratio na Bernabeo.
[youtube][/youtube]

pogledaj od 8:20 ,uvijek se sjećam ovog doživo je aplauz kao i Raul ,ali i zaslužio je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 23:46

ja sam rekao svaka cast navijacima ali klub(uprava i trener)nemaju dusu,ako me razumijete..i zbog toga nikad nebih mogao navijati za real jer nepostujem klubove koje samo novac zanima..navijacima svaka cast ;) ,posebno zbog robinja juce,tako mu i treba.. :oops:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 okt 2010, 23:50

legenda reala je napisao/la:
ako se Real loše odnosio prema njima navijači ih nisu nikad zaboravili sjeti se samo aplauza Redondu i Morientesu ,a kakav bi aplauz doživio tek Raul kad bi se vratio na Bernabeo.
[youtube][/youtube]

pogledaj od 8:20 ,uvijek se sjećam ovog doživo je aplauz kao i Raul ,ali i zaslužio je
Normalno npr. Redondo, Mory, Carlos, Hiero, Micheal, Sedorf,Sanches, Butragenjo, Mijatovic, Suker, Laudrup, Hugo su i posle odlaska o zavrs.karijere ostali bliski Realu..za Raula, Gutija da negovorimo :mrgreen: u Madridu su stekli najvecu slavu..i kaze lik nisu legende Reala, da nisu Singapura???..eto mora da je toliko glup da to napise, o ispada sali se, sam sebe ismijava :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 okt 2010, 23:51

Sexmachineboy je napisao/la:ja sam rekao svaka cast navijacima ali klub(uprava i trener)nemaju dusu,ako me razumijete..i zbog toga nikad nebih mogao navijati za real jer nepostujem klubove koje samo novac zanima..navijacima svaka cast ;) ,posebno zbog robinja juce,tako mu i treba.. :oops:
čuj tako mu i treba oni su njega otjerali, prpa im bila u dugovima bili i onda ko će pa haj Robinho i odma n adebiju za Cty dao go iz slobodnog... juče umalo da ih kazni al jbg odbranio je ... šta bi onda navijači Manchestera trebali ronaldu ili Milanovi kaki, ili tevez u city ili Beckham u Real i ostala mnogobrojna vrsta
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 okt 2010, 23:54

robovi88 je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:ja sam rekao svaka cast navijacima ali klub(uprava i trener)nemaju dusu,ako me razumijete..i zbog toga nikad nebih mogao navijati za real jer nepostujem klubove koje samo novac zanima..navijacima svaka cast ;) ,posebno zbog robinja juce,tako mu i treba.. :oops:
čuj tako mu i treba oni su njega otjerali, prpa im bila u dugovima bili i onda ko će pa haj Robinho i odma n adebiju za Cty dao go iz slobodnog... juče umalo da ih kazni al jbg odbranio je ... šta bi onda navijači Manchestera trebali ronaldu ili Milanovi kaki, ili tevez u city ili Beckham u Real i ostala mnogobrojna vrsta
a on leti samo za parama pa u zadnji trenutak za.j.e.ba i chelsea,a kao sto gore objasnih takve kretene neolim koji idu samo za novcem a to su npr.runi(od neki dan),ronaldo,tevez....a sad znas zasto volim messija i drustvo ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 okt 2010, 23:59

Ejj znas li ti da je klub Raulu platio 6 mill eura..imao je jos jednu godinu mogli su raskiniti ugovor i da ode, ali posto je legenda kluba dobio 100% kao zahvala za sve sto je u Madridu stekao u 16 tak godina provedeni ;) a kako klub RM nepustuje igrace svoje pokazuje samo odnos Zidane-Real, Mijatovic-Real, Valdano-Real, Carlos-Real, Suker-Real, Hiero-Real, Micheal-Real itdd ima ih puno koji nakon zavrst.karijere treniraju mladje uzraste RM o su u upravi..
De la Red koji nije stekao slavu, ali je bio u usponu napustio je nogomet zbog zdrv.problema ako znas o cemu pricam dovoljan ti je primijer sta je sada on u RM i nepostuju :mrgreen: postuju one koji su postovali Real, a igraci tipa Makalele, Robinho koji su poletili za novcem RM normalno da se nepostuju..ma sta ja ovdje imam ovom d..treba mu crtati :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 okt 2010, 00:01

robovi88 je napisao/la:
a on leti samo za parama pa u zadnji trenutak za.j.e.ba i chelsea,a kao sto gore objasnih takve kretene neolim koji idu samo za novcem a to su npr.runi(od neki dan),ronaldo,tevez....a sad znas zasto volim messija i drustvo ;)
Ček sekund Messi ne ide za parama de znaš li ti jednu stvar najplaćeniji je igrač Barce u timu gdje su pored njega Puyol,Xavi i Iniesta ja mislim da je to i budali dosta :lol:

Ali jbg šta sad fudbal je biznis moraju se oni osigurat za života,barem nisu ko debeli,Ronaldinho,Robinho malo zaradili pa se propili Ronaldo,Tevez i drugi još dobro igraju pa i Beckham je u Realu bio dobar samo što to vrijeme do Capella nismo imali pravog trenera da to složi ;)
Evo Makelele koji je otišao za parama će meni uvijek biti ejdan od dražih igrača jer je on te pare zaslužio,a ne ko Robinho dao jednom go Barci i odmah hoće nešto :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 00:05

joj jbt jeste bukvalisti...koji vam je racku..messi je najposteniji i najskroimniji fudbaler(logicno da ima najvecu platu jer je najbolji na svijetu),nesto kao nadal u tenisu..nerasipa se ne*ebe svaku zensku koju stigne(kao neki ;) )..a kao sto sam vec rekao za robinja stvrno je i mene izivcirao,tako mu i treba. :? .razumijem da volite real i branite ih,ali neka ima vremena,naucit cete i vi sta valja... ;) :roll:
evo vam intervju sa pikeom da shvatite o cemu govorim:

"Ma koliko ste snažni i talentovani, ako nemate ništa u srcu, nećete osvajati titule. I to je ono što je Barca pokazala u protekle dvije godine. Iako posjedujemo kvalitet i talenat, za mnoge igrače,ono što je bitno jeste sam klub. To je u našem srcu i to nas vodi osvajanjima trofeja."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 00:12

Los_Blanos2 je napisao/la:
Ejj znas li ti da je klub Raulu platio 6 mill eura..imao je jos jednu godinu mogli su raskiniti ugovor i da ode, ali posto je legenda kluba dobio 100% kao zahvala za sve sto je u Madridu stekao u 16 tak godina provedeni ;) a kako klub RM nepustuje igrace svoje pokazuje samo odnos Zidane-Real, Mijatovic-Real, Valdano-Real, Carlos-Real, Suker-Real, Hiero-Real, Micheal-Real itdd ima ih puno koji nakon zavrst.karijere treniraju mladje uzraste RM o su u upravi..
De la Red koji nije stekao slavu, ali je bio u usponu napustio je nogomet zbog zdrv.problema ako znas o cemu pricam dovoljan ti je primijer sta je sada on u RM i nepostuju :mrgreen: postuju one koji su postovali Real, a igraci tipa Makalele, Robinho koji su poletili za novcem RM normalno da se nepostuju..ma sta ja ovdje imam ovom d..treba mu crtati :mrgreen:
nebi ja rekao da je on otišao za novcem ,on je dolaskom Pereza otjeran a Chelsea je bio najkonkretniji kao i Del boske jer nisu imali zvučno ime ,a to su dva najveća promašaja Reala po meni ,odlaskom Makelela sve je propalo i vidimo gdje smo bili dok mu nismo našli pravu zamjenu ,mislim da tek ove sezone imamo prave zamjene za Makelela i tek imamo i šanse u LP.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 okt 2010, 01:40

Zarucnica Vaseg kapitena je veliki navijac Atletico Madrida. Kaze da joj je taj klub u srcu i da je cijela njena porodica navija za isti. :D :D
Molio bih da mi odogovorite je li istina da je Hierro otjeran jer se je "zakacio" s Perezom ? Ja koliko se sjecam isti je jedne prilike izjavio da nisu potrebne zvijezde, vec se treba graditi tim i "krpiti" rupe koje postoje, i da ga je Perez sistematki otjerao. Hvana unaprijed.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []