FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 00:00

bambus je napisao/la:jel neko sa foruma " zaluto" kad je kuci kreno :D Sivi pezo mislim :mrgreen:
Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 00:04

Evo sad udjo u lucu.lose brate ja sam sjeban.ha sta mogu slavit sto nismo izgubili.
A i nije da nije bilo robije bili su i na jugu navijali momci citavo vrijeme svaka.cast :salut:
A i za incidente.poluvrijeme??? Wtf?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 jul 2016, 00:06

katarakta je napisao/la:Kako se Karic gradi :tokralju:
Najsnazniji igrac lige, najbolja scena na pocetku meca kada dva igraca Beotara od kojih onaj krupni desni stoper mu ne mogu ni prikuciti lopti. :tokralju:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 00:08

Cimi mi se da su fizicki jaci.jos bez beka i sa mehificem.dabogda.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 01 jul 2016, 00:10

Pirija napokon da je odradio utakmicu kako od njega ocekujemo (osim onog razvlacenja kod ispucavanja)
Efendic dole i nekako naprijed nikako, malo ga i zeza sto je pored njega Mehidic
Merzic nije za stopera, koristit ga kao zamjenu za Stjepana
Dzidic , klasa covjek
Kostic lose skroz, spor je on za beka.
Stjepanovic bara bara
Ordaga na trenutke zablista na trenutke se kao totalni amater ponasa sa loptom
Miljan isto kao i dalje pod rucnom nekom igra, nikako da procepi
Mehidic, igrac za klupe ne prvi 11
Zeba puno prica sudiji, razumijem da je kapiten i sve ali puo ide sudiji i zbog toga je i dobio karton, a sa loptom se osjeti koliko je on dobar igrac
Mahir bice pravo pojacanje.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 00:14

Ma kostic nije bek al mikako..jos se vraco na svoju poziciju.valjda po automatizmu :lol: a ljudi ubise po toj strani :o

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 01 jul 2016, 00:15

Beduin je napisao/la: Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha. :urnebes:
U blatusu skrenuo..izlaz iz zenice... :urnebes:
!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 jul 2016, 00:16

Sariel je napisao/la:Cimi mi se da su fizicki jaci.jos bez beka i sa mehificem.dabogda.
Jedino ubacit Veselog u prvu i slozit im neku kontru preko njega i Karica. Kako mi je krivo sto ne mozemo racunati na ova 4 igraca, samo sa jednim od njih 100% spremnim bili bi znatno jaci. Najgore je sto i Skahic nije 100% spreman a znatno je bolji od Merzica na stoperu. Nisu ovi izraelci stvarno nista posebno dobri, sve se nadam da mora i nas jednom sreca prokinuti.
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 jul 2016, 00:17

sve nešto kontam da je Husref htio da vidi kako će to izgledati bez Veselog, pa da iznenadi sa njim tamo u uzvratu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 01 jul 2016, 00:18

Moze li neko ko je vidio samo u PP da napise sta je bilo na poluvremenu na jugu?

Inace Dzidic je masina, on i Kostic ce biti zid na 16, samo bek neki da bude spreman za uzvrat i imamo makar nulu dole nadam se

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jul 2016, 00:19

Ako nista Izraelci sto im je danas igralo to i imaju, Husref neka analizira. Na klupi su imali 5 igraca i golmana. Znaci kratka im je ekipa, najopasniji definitivno zuti, Einbinder i Valpoort..

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 jul 2016, 00:19

Gol, samo gol u izraelu trebam ja..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 00:20

nJoy je napisao/la:Moze li neko ko je vidio samo u PP da napise sta je bilo na poluvremenu na jugu?

Inace Dzidic je masina, on i Kostic ce biti zid na 16, samo bek neki da bude spreman za uzvrat i imamo makar nulu dole nadam se
SrNje sta ce bit.
Vidli su svi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 00:20

Ljudi dragi, vjerujte mi da smo osjetno kvalitetniji od prosle sezone. Nama u ovoj ekipi fali 5 igraca zbog povrede ili administrativne procedure, a opet smo odigrali kvalitetno prvu utakmicu u Evropi u novijoj historiji. Pritisak je to, i jos igras kao domacin na tudjem terenu udaljenom 100tinjak km od Tuzle.
Brojka na tribinama odlicna, skoro 6000 ljudi po mojoj slobodnoj procjeni. Fukara je bilo u finom broju, ali ponovo zapeli sa navijanjem, mi na Zapadu smo par puta im pokazali kako se navija, Cipu svi gotive i svaki put smo ga ispratili kad bi poveo navijanje. Nekakva tuca medju Fukarama na poluvremenu bila, specijalci ih ogradili da ne bi eskaliralo jos vise, nemam pojma o cemu je bila rijec!?
Hvala nam svima sto smo osvjetlali obraz Tuzle i BiH, bez ijednog incidenta ili vrijedjanja.

Uz Dzidica, epitet najboljeg igraca bi trebao ponjeti i Piric. Odlicno je branio, sve skinuo gostima, svaku loptu uhvatio, par puta na vrijeme istrcao i uhvatio ili izbacio loptu ispred gostujucih napadaca. Motiviran je bio kao nikad do sad, barem sve utakmice koje sam ga ja gledao. Vecerasnjom utakmicom je sebe prodao 1000%.
Pored njih dvojice odlicni su bili i Stjepanovic i Karic. Nemanja pokazuje da jos nije za starog gvozdja, ginuo je na terenu, presjecao napade, skoro bez greske odradio svoj posao. Karic je pokazao da ce unistiti golmane u PL ove sezone, budite sigurni u to. Samo da ga krila isprate.
Govedarica je bio relativno los, osim pred kraj utakmice kad je imao par dobrih prodora i ubacivanja, ali i tu je ponovo dokazao da je limitiran u centarsutevima, cistu situaciju on ubacuje pravo na golmana loptu. Ali jeste pomagao dosta i beku, jer Kostic se jadan borio na neprirodnoj poziciji.
Husref mi ide na tuki uzasno, ostavlja Veselog na klupi i ubacuje 10 minuta pred kraj, bolan, bolan. Kakva ce to taktika biti, ponajbolji igrac u timu da ti sjedi na klupi i to kad igras pred domacom publikom i imas sansu da pobijedis i olaksas sebi u uzvratu. Ma mars ba ti i tvoj ego.

Uglavnom, ludiloo. Nismo napravili incident nikakav, necemo biti kaznjeni, uzimamo cistih 200.000 eura od Evrope, zasad. Pirica da prodamo po cijeni koju sam nacuo, i nekih 40-50 hiljada KM od karti, mogli bismo skoro milion KM zaradi pred sami pocetak sezone.

PS. Hvala domacinima, gostoljubivi pravo kao i uvijek, bilo ih je par stotina i na tribinama u svojim obiljezjima Celika, najcesce. A valjda ih je bilo par i na jugu sa Fukarama, znaju se momci i paze od ranije. Njihova stvar sto su odlucili navijati sa Fukarama. :D

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 jul 2016, 00:22

Ma ja ne znam koji krac sutit vise.prozivke su javne i u po utakmice.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 01 jul 2016, 00:23

Nakon gledanja tekme, ubijedjen sam da nasi mogu odigrari hrabrije, pa sta bude. Ide PL pred nama, neka se cuvaju za to. Komentari iz SA su pateticni, ne citirajte ih.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2016, 00:23

bambus je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha. :urnebes:
U blatusu skrenuo..izlaz iz zenice... :urnebes:
Nemam pojma brate, cini mi se da nisam nigdje zalutao. :urnebes:

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 01 jul 2016, 00:27

Najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti, dobra su ekipa. Puše nam u sredini i po bokovima.Nedostaje lijevi bek i igrač kao što je bio Sarić da povuče naprijed. Ostali koliko su mogli odigrali su spram svojih mogućnosti. Biće zeznuto u revanšu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 01 jul 2016, 00:30

Ma utakmica tvrda bila al Pirija je brinirao ako ga poslije ovog ne prodamo necemo nikad :thumbup:
Zna li neko hocel ova dvojica biti registrovani za revans vidi se da smo truba na beku a ni Merzic mi ne djeluje sigurno na stoperu.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 jul 2016, 00:37

Cuj pobili se na jugu. Pa to nije moguce ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.