Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha.bambus je napisao/la:jel neko sa foruma " zaluto" kad je kuci krenoSivi pezo mislim

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha.bambus je napisao/la:jel neko sa foruma " zaluto" kad je kuci krenoSivi pezo mislim
Najsnazniji igrac lige, najbolja scena na pocetku meca kada dva igraca Beotara od kojih onaj krupni desni stoper mu ne mogu ni prikuciti lopti.katarakta je napisao/la:Kako se Karic gradi
U blatusu skrenuo..izlaz iz zenice...Beduin je napisao/la: Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha.
Jedino ubacit Veselog u prvu i slozit im neku kontru preko njega i Karica. Kako mi je krivo sto ne mozemo racunati na ova 4 igraca, samo sa jednim od njih 100% spremnim bili bi znatno jaci. Najgore je sto i Skahic nije 100% spreman a znatno je bolji od Merzica na stoperu. Nisu ovi izraelci stvarno nista posebno dobri, sve se nadam da mora i nas jednom sreca prokinuti.Sariel je napisao/la:Cimi mi se da su fizicki jaci.jos bez beka i sa mehificem.dabogda.
SrNje sta ce bit.nJoy je napisao/la:Moze li neko ko je vidio samo u PP da napise sta je bilo na poluvremenu na jugu?
Inace Dzidic je masina, on i Kostic ce biti zid na 16, samo bek neki da bude spreman za uzvrat i imamo makar nulu dole nadam se
Nemam pojma brate, cini mi se da nisam nigdje zalutao.bambus je napisao/la:U blatusu skrenuo..izlaz iz zenice...Beduin je napisao/la: Gdje zaluto? Mozda sam ja bauljo po cesti, hahaha.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.