FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 23:28

old school je napisao/la: kako si ti paglu lik za nepovjerovati
Nisi u toku šefe, a kad se nije u toku može se i provalit :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2012, 23:29

marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece

Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju

Hajde odleprsaj matere ti!!!!!!! Eto kvalitetna ekipa tuzlanske Slobode ispala sto je "Zeljo prodo" jednu tekmu a ne sto ste nadigrani od direktnog konkurenta za ispadanje i ne zato sto vam igraci nisu primili "miliona plata" ove sezone i sto su prijetili da nece igrati utakmice ukoliko im se njihovo ne isplati itd.. Ostavi se Osima Amara i Osima Ivice jer grijesis dusu i bacas ljagu na sebe i na Tuzlu jer ispadate coravi pored ociju i glupi pored mozga ako ne vidite da jednostavno samo sebe imate da krivite i nikog vise!!! Uz svo duzno postovanje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 maj 2012, 23:31

zeljocity je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ispali smo zato sto nam lopovi kroje sudbinu, a vi ste osvojili zato sto ste najbolje igrali, ali ne mogu a da se ne zapitam, zar i Osim, ili Oba Osima da su prljavih obraza, mislio sam po onom sto sam ih gledo na TV-u, da su to ljudi zbog kojih mogu reci ponosno ja sam Tuzlak, ja sam Bosanac i Hercegovac, ali sada su sve moje nade u nasu drzavu pale u vodu, pa zar je istina da u svakog para vrti gdje burgija nece

Sretno ali samo radi TM87, sretno vam u Evropi od dijeta koje je odraslo kraj i na Tusnju

Hajde odleprsaj matere ti!!!!!!! Eto kvalitetna ekipa tuzlanske Slobode ispala sto je "Zeljo prodo" jednu tekmu a ne sto ste nadigrani od direktnog konkurenta za ispadanje i ne zato sto vam igraci nisu primili "miliona plata" ove sezone i sto su prijetili da nece igrati utakmice ukoliko im se njihovo ne isplati itd.. Ostavi se Osima Amara i Osima Ivice jer grijesis dusu i bacas ljagu na sebe i na Tuzlu jer ispadate coravi pored ociju i glupi pored mozga ako ne vidite da jednostavno samo sebe imate da krivite i nikog vise!!! Uz svo duzno postovanje.

ja mislim da si jedino ti ovdje corav zar ne vidis da sam napisao potpuno istu stvar kao i ti , idi dijete uci za kontrolni majke ti razvijaj mozdane vijuge
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 24 maj 2012, 23:33

spielführer_21 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika
Šta su ovo išli kod vrhovnog vođe lopova na instrukcije?
:lol: :lol: :lol:
Ocekujem adekvatnu protekciju od naseg vodje @Armagedon.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 maj 2012, 23:35

admirone je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Izgleda da je Armageddon otiš'o spavat. Očekujemo da reaguje Mustafa Cerić :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2012, 23:36

marseille_unique je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

ja mislim da si jedino ti ovdje corav zar ne vidis da sam napisao potpuno istu stvar kao i ti , idi dijete uci za kontrolni majke ti razvijaj mozdane vijuge
Na koje lopove si mislio?? Sad mi se cupaj da si mislio na lopove iz vase uprave, a za Osime sto si rekao nema sta SVE ISTO KAO JA :?:
Who is your čampion??

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 maj 2012, 23:39

ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 23:40

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
admirone je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Izgleda da je Armageddon otiš'o spavat. Očekujemo da reaguje Mustafa Cerić :lol:

Mi smo osvojili trofeje u drzavi Bosni i Hercegovini,i ne vidim nista prirodnije nego da se ode na prijem kod Predsjednika ili clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine,a onaj kome to smeta neka se zali upravi vodovoda i kanalizacije!!!

Pa necemo valjda ici na prijem kod Ive Josipovica ili Angele Merkel! :oops: :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 maj 2012, 23:44

marseille_unique je napisao/la:ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
Ma ja ako opet braca Sandze za sve krive. Nego da se vratimo na ono "ja corav ti napisao sve isto kao ja" de izvoli.
Who is your čampion??

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 24 maj 2012, 23:44

Elegant je napisao/la:slika
Institucija 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 24 maj 2012, 23:45

FAIR PLAY
ŽUTI KARTONI: 95- Travnik ; 87 – Široki Brijeg; 86 – Čelik; 77 – Zvijezda; 76 – Zrinjski; 75 – Sloboda; 74 - Kozara; 72 - Leotar, Sarajevo; 70 – Velež; 66 – Rudar, Olimpic; 62 – Slavija; 57 – Borac,GOŠK; 56 – Željezničar.
CRVENI KARTONI: 9 – Velež; 7 – Zvijezda, Čelik, 6 – Rudar; 4 – Travnik, Slavija; 3 – Olimpic, Kozara, Sloboda; 2 – Leotar, Zrinjski, Borac, Sarajevo,1 – GOŠK, Željezničar, Široki Brijeg.
FORZA ZELJO

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2012, 23:46

Armageddon je moj idol, kako mu lijepo stoji onaj znak :lol: :lol: :lol: :lol: iako nisam navijač Želje, oduševljen sam :mrgreen: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

petersen
Kontakt:

Post Postao/la petersen » 24 maj 2012, 23:49

sve cestitke za prvake:D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 maj 2012, 23:52

hvala.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 maj 2012, 23:52

zeljocity je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:ako si ikad citao moje postove znaces da sam uvijek govorio i cak prestao ici na utakmice od kada su sandzaklije mafijasi iz firme zvane Giprom usle u Slobodu, mislio sam na raznorazne sibicare koji su usli u nas klub samo ne znam kako i ko ih progura
Ma ja ako opet braca Sandze za sve krive. Nego da se vratimo na ono "ja corav ti napisao sve isto kao ja" de izvoli.

pa i ja sam rekao da nam nste vi krivi sto smo ispali, ali mora se reci da nije u stilu osima da se pusta, ne ide korupcija uz njihove ime, samo pokusavam da kazem da me to razoralo, znas kad znas da je neko posten i onda te to tako izneanadi kad saznas da nisi dobro znao
Tuzlanski_Malisa

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 24 maj 2012, 23:55

Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portala
Pozz od novajlije! 8-)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 25 maj 2012, 00:03

Zel je napisao/la:Nisam siguran da je neko postavio ranije ovaj tekst sa jednog portala
Pozz od novajlije! 8-)
Pozz. Ako te nas veliki, najveci vodja (Armagedon) prihvati onda su te svi manijaci ko brata rodjenog prihvatili.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 maj 2012, 00:03

The Special None!

Evo neki vaš lik odgovorio na tu kolumnu!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 maj 2012, 00:03

Sto se Bakir Izetbegovic fura na Obamu. :lol: :lol:
Nadam se da Amar Osim nece samo napraviti gresku iz prosle godine kada je nakon odlaska Sehica dao povjerenje Karicu i na kraju Guso morao stati na gol. U ovom prijelaznom roku za mene je glavni prioritet dovesti kvalitetnog golmana. Mnogi kazu da trebamo istrpiti Bukvica i pozivaju se na Sehica, ali isto tako zaboravljaju vaznu cinjenicu da smo Sehica trpili u periodu Samira, Faruka i ostale kompanije i kada je glavni cilj bio uzeti bod na gostovanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 maj 2012, 00:13

aco kako tvoji iz jake stranke hoce li se ljutiti sto je Bakir primio Željine igrace? :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.