Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jasko_juve
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la jasko_juve » 31 jan 2015, 23:05

bulbasor je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:slika
Svidja mi se listic, samo ako se dvoumim oko Big Al-a, da Juka ne podivlja u odbrani veceras pa ga zaustavi :mrgreen: :think:
Ma tesko ce on njega cuvat i ako podivlja..Vraca se polako, usao je u prvu petorku ponovo i uzima solidan broj suteva, a i Juka igra oko 25 minuta, a i ima problema sa licnim greskama.. Eh kad bi ovo bio jedini "problem" na tiketu :) izgleda fino tiket, bas sam ga izanalizirao i nadam se necemu,sta znam,mozda i dobitku :) sretno ako ko isprati naravno :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 31 jan 2015, 23:13

mahic je napisao/la:
master44 je napisao/la:I ja sam kontao hibberta manje, ide na rodju ako sam dobro upratio. Nesto me vuce 2 na cliperse, griffin over,sta vi mislite ?
Jel to cousins dobar u odbrani? Pratim nba godinama al se u njegov kvalitet u odbrani nisam uvjerio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Druže šta bi ti tipovo večeras?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 31 jan 2015, 23:52

Roy Hibbert 12,5 manje wwin

Koliko god Cousins bio loš u defanzivi ja ne mogu da vjerujem da Panjbert moze ubaciti 13p

premier

Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers 2 1,80
M.Carter-Williams 16,5 manje
N.Pekovic 15,5 više

kfc 6,16

Portland dvije izgubio tako da je red da dobiju

MCW zadnjih 5 na prosjeku 13,3p ide na Teaguea dobrog defender a i blow out vrlo izvjestan

Peckman is back vratile se i minute a Mozgova trpaju i dosta slabiji centri

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 31 jan 2015, 23:56

Duncan over (14,5)

Duncan voli da igra protiv Griffina koji je panjina u odbrani.U prosloj sezoni Duncan je ovu granicu u tri meca odigrana uvijek prelazio a da bi im u ovoj sezoni u dva meca uvali 39 poena ( 18 u prvoj a 21 u drugoj utakmici).
Ovo je po meni jedan od najsigurnijih parova iz NBA za danas pa ga ja igram na veci ulog nego inace i nadam se da ce nas Duncan ispostvovati.

Gay (20,5) over

Jučer je Sacramento igrao utakmicu protiv Clevelanda, Gay igrao 33min 20 koševa, Rođo 36min 21 koš i Sacramanto je izgubio 8 utakmica za redom!Večeras će im opet protiv Indiane bit teško ali imaju šanse!Cousinsa očekuje jako težak posao pod obručem,očekujem i dosta osobnih sa jedne i druge strane i zato mislim da će danas bit Gay taj koji će imat najviše prostora za igru!Indiana u zadnjih 5 utakmica sa dvojke prima visohih 25 koševa i to će Gay sigurno iskoristit!Inače Gay je standardno u odličnoj formi, stalno na 20+, zadnje 4 utakmice ubacuje 26,25,22,20!Zadnja 2 matchupa protiv Hilla ,Gay mu trpa 27 i 30!Ne vidim način kako Gay večeras ne bi prošao ovu granicu i ja bi ga odigrao over da je margina bila i 2 koša veća!

NEMOJTE KONTRIRATI OVO PROLAZI
:kafa: :kafa: SRETNO!!!

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 01 feb 2015, 00:04

GameFKS je napisao/la:
mahic je napisao/la:
master44 je napisao/la:I ja sam kontao hibberta manje, ide na rodju ako sam dobro upratio. Nesto me vuce 2 na cliperse, griffin over,sta vi mislite ?
Jel to cousins dobar u odbrani? Pratim nba godinama al se u njegov kvalitet u odbrani nisam uvjerio...

Druže šta bi ti tipovo večeras?
ima dobri tipova na forumu; slazem se sa vecinom ali su se pomjerili granice...

valenciounas manje od 12.5 (al' sad je na premier 10.5)
zach randolph vise od 17.5 (ako mozes naci na wwin)
tim duncan vise od 14.5
al jefferson vise od 17.5
michael carter williams manje od 17.5 (sad je 16.5 na premier i 15.5 na wwin)

na wwin imaju middleton i henderson; mislim da ce oba preko.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 feb 2015, 00:06

Kako su Pekovica postavili sa visokom marginom, ne znam samo kojom logikom, covjek je na 12.5p u prosjeku, nije igrao dugo tek hvata ritam, od povrede je samo u poslednjoj utakmici prebacio ovu granicu. Mada ipak vjerujem da moze prebaciti ovo prvenstveno jer obje ekipe njeguju brzu kosarku na dosta napada.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 01 feb 2015, 00:07

mahic je napisao/la:evo jedan tip od ovog lika kojeg pratim. ako ne znate engleski, ima google translate.

Ecuador Serie A
River Plate - Aucas
Pick: River Plate to win
@2.10 (bwin) ; @2.10( william hill) ; @1.85(bet365)
First round in Ecuador
Both teams are newcomers in first league.
Both teams will fight to stay in the league.
Last season River Plate finished on second position 5 points behind Aucas ,but both teams have similar quality as players.
Some important players left Aucas including their best player and topscorer Delgado with 22 goals last year .Also for this visit coach will have 2 important players out ,midfielder Marcarie(new one from Mushuc 30/2 ,injured) and the other topscorer of the team Lauro Cazal (17 goals last year) is not available due to problems with his documents .Big missings IMO.
The important thing here is that River Plate are team from Guayaquill ,city located on the sea ,while Aucas come from the mountains of Quito.
Also River Plate play on artificial surface and this will be another huge advantage of their favor .Already players of Aucas said this visit will be so hard because of the conditions (artificial surface + heat in city = burning legs).
River Plate with many factors on their side ,so I think they will debut with a win against poor and scared visitor like Aucas.
H2H in Guayaquill is 3-1-0 for River Plate.
$$$$

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 01 feb 2015, 00:22

probajte Wilson Chandler vise od 12.5 - ne igra Darrel Arthur i Kenneth Faried - Chandler ce imati veliku minutazu...

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 01 feb 2015, 00:36

Portland X2
SAS 1X
Cle 2
MCW under

sta mislite, probrano s foruma ovdje

nbbbbbba
Kontakt:

Post Postao/la nbbbbbba » 01 feb 2015, 00:44

Kenneth Faried (illness) and Darrell Arthur (illness) will not play against the Hornets on Saturday.

Big al preko maxbet??

Victor Oladipo (Achilles) will not play against the Mavericks on Saturday.

Vucevic preko ?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 feb 2015, 06:24

mahic je napisao/la:
mahic je napisao/la:evo jedan tip od ovog lika kojeg pratim. ako ne znate engleski, ima google translate.

Ecuador Serie A
River Plate - Aucas
Pick: River Plate to win
@2.10 (bwin) ; @2.10( william hill) ; @1.85(bet365)
First round in Ecuador
Both teams are newcomers in first league.
Both teams will fight to stay in the league.
Last season River Plate finished on second position 5 points behind Aucas ,but both teams have similar quality as players.
Some important players left Aucas including their best player and topscorer Delgado with 22 goals last year .Also for this visit coach will have 2 important players out ,midfielder Marcarie(new one from Mushuc 30/2 ,injured) and the other topscorer of the team Lauro Cazal (17 goals last year) is not available due to problems with his documents .Big missings IMO.
The important thing here is that River Plate are team from Guayaquill ,city located on the sea ,while Aucas come from the mountains of Quito.
Also River Plate play on artificial surface and this will be another huge advantage of their favor .Already players of Aucas said this visit will be so hard because of the conditions (artificial surface + heat in city = burning legs).
River Plate with many factors on their side ,so I think they will debut with a win against poor and scared visitor like Aucas.
H2H in Guayaquill is 3-1-0 for River Plate.
$$$$
Hvala mnogo Zemo! :salut: :salut:

Ispostovao je u kombu sa X2 na cityja i bvb. Steta imao sam jos dva tiketa gdje me srusila genoa i bvb na dvojku cistu. Ali pozitivan dan i nije da se kuka.

Zivio!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 feb 2015, 09:23

Đoković-Murray over 40.5 1.90, 3-2 4.70

igrali su finala na ovom turniru 2011. 3-0 za noklicu, pa 2013. 3-1 za noklicu i sad 2015. je valjda red na jedan meč u pet setova i 3-2 za noklicu koji je ovaj turnir osvajao četiri puta, a Andyju je ovo četvrti pokušaj da uzme kantu u Melbourneu, treći sa Đokovićem...
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 feb 2015, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 01 feb 2015, 10:19

slika

Werder - Hertha

Ekipe koje su primile najviše golova u ligi uz Frankfurt. Očajne odbrane, napad solidan i kao po običaju u BL bude golova pa ih očekujemo i ovdje.

Barca - Villareal

Znamo da Barca ne dobija puno žutih kartona. Napadat će cijelu utakmicu pa prema tome jedino ovi i mogu dobiti kartone. Nadamo se..

Augsburg - Hoffenheim

Ekipe koje se bore za EL i iz koje će kao pobjednik izaći Hoffenheim. Ako to žele onda ne bi smjeli gubiti od glavnih konkurenata. Hoffenheim ima odličnu ekipu dok Augsburg ima puno problema sa povredama. Hoff u gostima ima omjer 2 - 3 - 3.

Cesena - Lazio

Cesena je ekipa koja definitivno uz Parmu napušta Seriu A a Lazio je na 2 boda od LP. Ovo su utakmice koje se moraju pobjeđivati. Lazio ima dosta povrijeđenih igrača ali u napadu su svi tu osim Đorđevića što je za mene "pojačanje". Klose je daleko bolji igrač od njega i on će sigurno igrati u napadu. Uz Candrevu, Parola, Maurija oni će sigurno zabiti koji gol.

Sevilla - Espanol

Sevilla kući ima omjer 7 - 3 - 0 dok je Espanol najgora gostujuća ekipa. Sevilli su ovdje puno bitniji bodovi u borbi za LP i ne sumnjam ni malo u njih.

Sretno.

klada84
Kontakt:

Post Postao/la klada84 » 01 feb 2015, 10:39

Sevila-Valencia 155.5 vise
Po meni jedan od sigurnijih parova danas?
U zadnjih 5 susreta svaki puta su isli preko ove granice.Nadam se da i danas ispostuju.
Sretno ako neko isprati...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 feb 2015, 10:43

Sassuolo-Inter 7+ cisto da se isprati u 3 meca 2 puta je Sassuolo primio 7

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 01 feb 2015, 10:54

Celtic - Rangers 2 prolaz 4,80

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 feb 2015, 11:23

Danas samo inter moze primiti 7 od sasula hah

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 01 feb 2015, 11:35

11, 31, 85:105 :njanjanja:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 feb 2015, 11:39

Konyaspor-Eskisehirspor 3+ 1.90, 4+ 3.45, oba daju i 3+ 2.25

obično kada igraju bude golova a vole igrati i prelaze pa probati na sitno 1/2 i 2/1 al ko da gledam ide pol. 0:0 :lol:

slika
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 01 feb 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 feb 2015, 11:54

Osasuna-Zaragoza 4+ 3.60, 2/1

obično bude golova na ovim ranim tekmama u 2.španjolskoj pa da probamo, a i prelaz tko zna :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.