Eh hebigageronimo je napisao/la:gerdonja za fia minut.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BL kviz
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: Bundesliga
Do kad će klubovi praviti greške Hotlby,Khedira,Ozil i slični igrači koji će odlaziti za šaku eura.Evo nešto gledam i ovaj transfer Perišića u Wolfsburg 7,5 mil a Galata platila Sneijdera 10 mil.Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eh hebiga ovo ti je prelaganogeronimo je napisao/la:šta je zajedničko za kreutzera, scholla i sternkopfa?
Mala ispravka. Allofs je činio čuda dosta vremena i Werder je bio dika njemačke lige dugo vremena. Ovo što se sad dešava (i unazad par godina) je zaista žalosno za ovako jedan klub.Saurman je napisao/la:Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bayern. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma znam
još gledam da izbacim kahna. scholliju ne nađoh zamjenu jer nisam bio siguran je li markus schupp igrao u ksc-u ili na betzenbergu. 
Vom Jäger zum Gejagten
Pa Allofs je uveliko i kriv za ova trenutna desavanja u Werderu - i ako isti ne volim.geronimo je napisao/la:Mala ispravka. Allofs je činio čuda dosta vremena i Werder je bio dika njemačke lige dugo vremena. Ovo što se sad dešava (i unazad par godina) je zaista žalosno za ovako jedan klub.Saurman je napisao/la:Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Jedino gdje je pogodio su bili Diego, Özil i Mertesacker.
Hebote kada se sjetim da je napravio sampionsku ekipu sa ulaganjem od 5 miliona € onda...
Možda je on radio neka čuda ali Werder je poslije titule prvaka krenuo strelovito ka dnu i sad ih u životu održava samo Schaaf kojeg iznimo cijenim čovjek izvlači i više od maximuma sa ovim igračkim kadrom a Alfos je na svaki mig Bayerna prodavao igrače Borowski,Ismael,Pizzarro i da ne zaboravim Marina,Nalda,Ozila,Klosea.geronimo je napisao/la:Mala ispravka. Allofs je činio čuda dosta vremena i Werder je bio dika njemačke lige dugo vremena. Ovo što se sad dešava (i unazad par godina) je zaista žalosno za ovako jedan klub.Saurman je napisao/la:Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 jan 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko ima najvise titula vice-prvaka Njemacke ? Veoma lagano pitanje. Ne nije u pitanju Leverkusen.

- anton 1983
- Kontakt:
Da se odma odmaknem, neam ja tak i onak volje nekom objašnjavat očito. već sam u prvom postu reko da je to borba za vjetrenjačama. Probleme nebunm delal, znaš mene.geronimo je napisao/la:Momci, zamolit ću vas fino da prestanete sa tim.![]()
Vidim ja da vi fino diskutujete i ako vam se da možete otići malo niže na forum gdje ima takvih tema na pretek.
samo ću reči, izjebali smo SERIU A, meni odsta a za hispance i engelandere me zaboli kita
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ako nije problem Gero
samo bih kratko da se nadovežem na raspravu na temu Bundesliga - Primera jer se neke bitne činjenice uvijek u ovakvim raspravama izostave.
Španija ima dva dominantna kluba i još nekoliko dobrih klubova, iako uspješnost tih ostalih varira po sezonama, ali nepobitna je činjenica da su klubovi u njemačkoj ligi ravnopravniji. pretpostavljam zbog izrazite centralizacije španjolske (madridsko metropolitsko područje čini desetinu populacije španjolske, barcelonino gotovo isto toliko, dakle 20 posto stanovnika španjolske živi u tim područjima). nasuprot tome, njemačka je primjer policentričnog sustava gradova i ima jedanaest metrolopolitskih područja sa više od 2 milijuna stanovnika (španjolska svega 3). isto tako, njemačka ima duplo više gradova većih od 200 000 stanovnika
činjenica je da je njemačka liga trenutno nešto slabija od primere, ali kriza bi to mogla promijeniti
pitanje je onda zašto je španjolska liga bolja. to može biti iz nekoliko kombiniranih faktora:
-bolje nogometne škole za mlade
-prednost veza s bivšim kolonijama
a za razvoj domaćih nogometaša
-gospodarska situacija (djeca u njemačkoj su bogatija, pa je veća vjerojatnost da će se baviti igračkama skupljim od nogometne lopte)
-kultura (snažniji status zvijezda koji utječe na ambicije djece, španjolska je uspješna u mnogim sportovima, te je u njihovoj kulturi sport iznimno bitan i popularan)
-klima (djeca više vremena mogu provoditi na igralištu)
-odgoj (koliko je roditelju stalo da dijete trenira)
Španija ima dva dominantna kluba i još nekoliko dobrih klubova, iako uspješnost tih ostalih varira po sezonama, ali nepobitna je činjenica da su klubovi u njemačkoj ligi ravnopravniji. pretpostavljam zbog izrazite centralizacije španjolske (madridsko metropolitsko područje čini desetinu populacije španjolske, barcelonino gotovo isto toliko, dakle 20 posto stanovnika španjolske živi u tim područjima). nasuprot tome, njemačka je primjer policentričnog sustava gradova i ima jedanaest metrolopolitskih područja sa više od 2 milijuna stanovnika (španjolska svega 3). isto tako, njemačka ima duplo više gradova većih od 200 000 stanovnika
činjenica je da je njemačka liga trenutno nešto slabija od primere, ali kriza bi to mogla promijeniti
pitanje je onda zašto je španjolska liga bolja. to može biti iz nekoliko kombiniranih faktora:
-bolje nogometne škole za mlade
-prednost veza s bivšim kolonijama
a za razvoj domaćih nogometaša
-gospodarska situacija (djeca u njemačkoj su bogatija, pa je veća vjerojatnost da će se baviti igračkama skupljim od nogometne lopte)
-kultura (snažniji status zvijezda koji utječe na ambicije djece, španjolska je uspješna u mnogim sportovima, te je u njihovoj kulturi sport iznimno bitan i popularan)
-klima (djeca više vremena mogu provoditi na igralištu)
-odgoj (koliko je roditelju stalo da dijete trenira)
Agieren statt reagieren
Bayern Minken.amerosm je napisao/la:Ko ima najvise titula vice-prvaka Njemacke ? Veoma lagano pitanje. Ne nije u pitanju Leverkusen.![]()
- anton 1983
- Kontakt:
Ovo je meni nadraže. najbitnija i jedina bitna rečenica, zakamuflažirana sa hrpom nebitnog texta kada je u pitanju ova tema!
To je isto kad ćujem likove da se grabe za onaj mutavi Uefa fair play, za kojeg niko nema pojma dal će se sprovesti, KAKO ĆE SE SPROVESTI, kakav će utjecaj imati i kako će on uopće funckonirati! najbitnije je prosrati se da će ići na ruku BUNDESLIGE
pa Ulije zbog tog fair play uvijek trljo ruke, a naš uspon i budući uspon i konkurentnost na tržištu nebu imo nikakve veze sa tim istim fair playom
Znači govori se u kondicionalu i nećemo što BI moglo vriejditi a ne o nećem što ĆE vrijediti.Pale_Companion je napisao/la:činjenica je da je njemačka liga trenutno nešto slabija od primere, ali kriza bi to mogla promijeniti
To je isto kad ćujem likove da se grabe za onaj mutavi Uefa fair play, za kojeg niko nema pojma dal će se sprovesti, KAKO ĆE SE SPROVESTI, kakav će utjecaj imati i kako će on uopće funckonirati! najbitnije je prosrati se da će ići na ruku BUNDESLIGE
pa Ulije zbog tog fair play uvijek trljo ruke, a naš uspon i budući uspon i konkurentnost na tržištu nebu imo nikakve veze sa tim istim fair playom
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ja kad sam govorio o nemogucnosti timova u Njemackoj da zadrze igrace bio sam napadnut. Holtby jedva docekao da ode.Saurman je napisao/la:Do kad će klubovi praviti greške Hotlby,Khedira,Ozil i slični igrači koji će odlaziti za šaku eura.Evo nešto gledam i ovaj transfer Perišića u Wolfsburg 7,5 mil a Galata platila Sneijdera 10 mil.Nema blesavije uprave od Wolfsburga definitivno još su doveli čovjeka (Allfos) koji je bio grobar Werdera rasprodao sve što valja.
Il je mozda i Schalke veci tim od Tottenhama, ipak igraju LP.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- anton 1983
- Kontakt:
I trebaš bit napadnut! Čak i pljusnut!Greivis je napisao/la:
Ja kad sam govorio o nemogucnosti timova u Njemackoj da zadrze igrace bio sam napadnut. Holtby jedva docekao da ode.![]()
anton 1983 je napisao/la:I trebaš bit napadnut! Čak i pljusnut!Greivis je napisao/la:
Ja kad sam govorio o nemogucnosti timova u Njemackoj da zadrze igrace bio sam napadnut. Holtby jedva docekao da ode.![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- anton 1983
- Kontakt:
Pa nisi ti baš pametan kad se povodiš primjerom Holtbya 
kaj da mu odgovaram kak treba il da se glupiram?
PS:
I daj onak bezveze prokomentiraj činjenicu da je VDV prešo iz Tottenhama u HSV
PS:
I daj onak bezveze prokomentiraj činjenicu da je VDV prešo iz Tottenhama u HSV
To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah.anton 1983 je napisao/la:Pa nisi ti baš pametan kad se povodiš primjerom Holtbya
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- anton 1983
- Kontakt:
NeGreivis je napisao/la: To mislis da je otisao samo sto je "poluenglez". Jah.
PS : VDV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.