[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa kaze: SLAAAAAVIJA, dva svijeta granica!
Znam da se na golubarniku vise slusa Ljuba Alicic, ali moze proci i ova!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Opet onaj smajli fejs zvani staragarda I pajdo mu slinaš vode kolo, lizanje fu-pi (fupija ) u punom pogonu.
Slicni su fu i pi, ove trenutno predstavlja maca a one druge je memo uspjesno predstavio na farmi.
Slicni su fu i pi, ove trenutno predstavlja maca a one druge je memo uspjesno predstavio na farmi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Napredujes rapdino, samo nastavi, šuknut ćeš i ti nekad nekome valjdastaragarda je napisao/la:miran budimegaffon je napisao/la:Općepoznat pojam, kompleksi1922VFC1981 je napisao/la:Najtuznije je sto Sloboda igra ubjedljivo najbolji fudbal nazad 20-30 godina,necu da pretjeram pa da kazem u historiji nisam upoznat s tim a oni se bave tim kako Velez i Zeljo igraju.lp![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slike govore da se trenutno radi o prigradsko-kriminalnom klubu za neke je žalosno, ali tako je barem kada se vide ove slike. Sami su krivi, ali biti će uvijek i dosta onih koji će govoriti sami u sebi, a neki i javno sve ovo što nam se dešava se dešava pod aminovanjem pitara.MortemHz je napisao/la:
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Najjaci mi je ovaj neki na njihovoj temi koji rece kako bi Zeba i Stanic raskinuli ugovor na svoju stetu samo da se vrate u Zelju 
Bit ce da su se zazeljeli filozofije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pusti šta taj priča. Jedini klubovi gdje igrači žele igrati su FKS, Sloboda, Zrinjski i Lištica kako radi para tako i radi atmosfere u klubu i navijača FKS, Slobode i Zrinjskog . Oni su iz ove priče davno ispali i oni to znaju. Prema trenutnoj situaciji ostalo im je još ime. Da li će se uspijeti vratiti u ovu priču ili će ići prema većem dnu vrijeme će pokazati.belosevic28 je napisao/la:Najjaci mi je ovaj neki na njihovoj temi koji rece kako bi Zeba i Stanic raskinuli ugovor na svoju stetu samo da se vrate u Zelju
SRETAN BROJ - 1725
Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.belosevic28 je napisao/la:Najjaci mi je ovaj neki na njihovoj temi koji rece kako bi Zeba i Stanic raskinuli ugovor na svoju stetu samo da se vrate u Zelju
Ima i jedan,Neznam ciji je,vas il njihov,zaboravio sam,pisao na nasoj temi kako je finansijski bio zadovoljniji u zelji.Neznam kako je onda oprostio dug kada im je odlazio.mora iz zadovoljstva da je to.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
MortemHz je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.
Ima i jedan,Neznam ciji je,vas il njihov,zaboravio sam,pisao na nasoj temi kako je finansijski bio zadovoljniji u zelji.Neznam kako je onda oprostio dug kada im je odlazio.mora iz zadovoljstva da je to.
Ko je ovaj drugi poslije Siljka?MortemHz je napisao/la:
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Pa otiso bi u drzava-zeljo...I to na svoju stetuCoraco je napisao/la:Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
plus, filozofija-satrologijaRinuka je napisao/la:Pa otiso bi u drzava-zeljo...I to na svoju stetuCoraco je napisao/la:Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.
Ima i jedan,Neznam ciji je,vas il njihov,zaboravio sam,pisao na nasoj temi kako je finansijski bio zadovoljniji u zelji.Neznam kako je onda oprostio dug kada im je odlazio.mora iz zadovoljstva da je to.![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Velika imena su tu pored LjubA ahahaha
Djezzz te fupis
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.
Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
Samo posten odgovor molim!
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.
Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
Samo posten odgovor molim!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Počelo otkad imamo zajedničku temu za sprdanje
VAS
VAS
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fakat, slika i prilika onog sto su danas.MortemHz je napisao/la:
Jedna slika govori vise od 1000 rijeci
Trebalo je samo jos onog kera sto im je ometao igru ubaciti na ovu sliku
-
belosevic28
- Kontakt:
Da li je ovo ''fupi'' , ''fupis'' kako vec, sam smislio ili su mu pomogli duhovni vodje njihovog pdf-a?
Sad ce plavo proljece...
Sad ce plavo proljece...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dobro fupisPantelija je napisao/la:Počelo otkad imamo zajedničku temu za sprdanje
VAS
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.