Hvala drug.collector je napisao/la:orbit je napisao/la:Jel zna neko hoće li klub raditi malo duže (poslije 17h) zbog velike potražnje za kartama za utakmicu protiv BM?
vjerovatno hoce jer je i protiv Atromitosa produzena satnica rada kluba sa 17 na 19 !!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi argentinski stil furamo, vi njemackiDzoleZeljo je napisao/la:Dakle, samo jug za njih?
Ovaj mi jedan kolega koji bas prati Njemacku ligu, ujednu zivi gore, rece da su on gore izmedu sebe nesto najavljivali brojku oko 10.000. Pa kontam, jebote, nije moguce. Zamislite onda koliko bi ih doslo. Morali bi im dati jug i dio zapada.
Mada, predpostavljao sam da ste im samo jug obezbijedili.
Iskreno, nemojte se zacuditi ako ga napune kao sibicu.
Nemojte me svatiti pogresno, ali Njemci su znali dolaziti u velikim brojkama na gostovanja.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo vasih protivnika ispod.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosta im je jug
-
bordobijeli
- Kontakt:
aaa jesu vise svi dosadni s ovim koliko cemo zaraditi ,gdje god okrenes o tome se pise .jasno mi je da pare pokrecu sve al brate dragi daj malo o igracima neki nesto.uzmes novine ,pa portali samo o milionima .mene licno kao navijaca zabolli za zaradu ja bi volio da ih mlatnnemo na kosevu a da marke ne zaradimo nego milion a da izgubimo 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neka i bolje je ovako, da se malo skine euforija sa ledja igraca.bordobijeli je napisao/la:aaa jesu vise svi dosadni s ovim koliko cemo zaraditi ,gdje god okrenes o tome se pise .jasno mi je da pare pokrecu sve al brate dragi daj malo o igracima neki nesto.uzmes novine ,pa portali samo o milionima .mene licno kao navijaca zabolli za zaradu ja bi volio da ih mlatnnemo na kosevu a da marke ne zaradimo nego milion a da izgubimo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ne znam meni je bezz ta prica ,izgleda kao mamicev dinamo samo o novcu prica .naravno ne mislim od ljudi iz kluba nego da novinari to potenciraju .daj pricu o sportu o atmosferi ,ocekivanjima .Sarajlijc@ je napisao/la:Neka i bolje je ovako, da se malo skine euforija sa ledja igraca.bordobijeli je napisao/la:aaa jesu vise svi dosadni s ovim koliko cemo zaraditi ,gdje god okrenes o tome se pise .jasno mi je da pare pokrecu sve al brate dragi daj malo o igracima neki nesto.uzmes novine ,pa portali samo o milionima .mene licno kao navijaca zabolli za zaradu ja bi volio da ih mlatnnemo na kosevu a da marke ne zaradimo nego milion a da izgubimo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
FK Sarajevo
8 min.
Nevjerovatno! Do danas prodato blizu 2,000 ulaznica za play off utakmicu Sarajeva...
Napuni(će)mo Koševo!
8 min.
Nevjerovatno! Do danas prodato blizu 2,000 ulaznica za play off utakmicu Sarajeva...
Napuni(će)mo Koševo!
gdje su oni ublehasi sto kazu 20 hiljada maksimalno
Face TV radi obe utakmice 
Od kojeg dana su karte u prodaji? Ukoliko je neko već kupio volio bih da je uslika i postavi. Da vidimo dizajn, izgled...Head je napisao/la:
![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
U ponedjeljak pocinje prodaja u klubu i po gradu, ovo 2000 sto se prodalo je prodato preko portala kupikartu.ba, a sto se tice dizajna vjerovatno kao i protiv Haugesunda i Atromitosa sto je bila.

1946
- BordoMahala
- Kontakt:
Sta je "TRIBINA SJEVER-Zona I" ?
Putovao sam romobilom iz Banovića pa mi je trebalo vremena da stignem na staru destinaciju (pdf FK Sarajevo)
Pošto nisam imao interneta u rudniku, samo da čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici protiv Grka. Duljević me je dosta pozitivno iznenadio kako je kvaliteteno igrao protiv Grka i Borca nisam mislio da u ovome trenutku može onako igrati. Dosta jak tim imamo za ovu našu PLBiH ligu i treba realno očekivati ove sezone dosta dobar plasam i u ligi i u kupu. Što se tiče evrope priželjkivao sam od jakih protivnika Gladbaš ili Špance, samo neka smo izbjegli Spartu i Ruse. Kada bi na Hasetu bio remi protiv Gladbaša ja bih bio presretan realno, ali prvo Veleža da odradimo
. Haj valjda nas protiv Veleža bude više od 6 000. Dženan Uščuplić šta reći
. Dođe vrijeme kada Sarajevo igra na Hasetu da bude posjeta 35 000, vakat je bilo više. Slušam onu emisiju neznalica (izuzev donekle relanog predsjednika Slobode) na OBN-u, pa smučio mi se je život. Onome krmku Sinanoviću zabraniti prilazak klubu i stadionu na 1000 metara, kakav dušman i jedan obični mahalski kvazinovanar i neznalica.
btw:
Hipotetski
, ako bi prošli Gladbaš imali li ikakve šanse da se igra grupa na Hasetu ili je difinitivno ovo za Bilino polje 
Pošto nisam imao interneta u rudniku, samo da čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici protiv Grka. Duljević me je dosta pozitivno iznenadio kako je kvaliteteno igrao protiv Grka i Borca nisam mislio da u ovome trenutku može onako igrati. Dosta jak tim imamo za ovu našu PLBiH ligu i treba realno očekivati ove sezone dosta dobar plasam i u ligi i u kupu. Što se tiče evrope priželjkivao sam od jakih protivnika Gladbaš ili Špance, samo neka smo izbjegli Spartu i Ruse. Kada bi na Hasetu bio remi protiv Gladbaša ja bih bio presretan realno, ali prvo Veleža da odradimo
btw:
Hipotetski
SRETAN BROJ - 1725
NIjemci su gospoda,a i bogati su tako da bice ih puna juzna tribina bas lijep ugodjaj na stadionu..Aragon je napisao/la:Koliko god da ih dodje, sto se mene tice dobro su dosli.
Nadam se da cu prije tekme sa njima i popiti koju pivu u gradu
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma da ti iskreno kazem, ja ocekujem Sjever, istok i jug krcatim.Dzanelemi je napisao/la:gdje su oni ublehasi sto kazu 20 hiljada maksimalno
Na zapadu minimalno 10.000 od 20.000, pa eto.
Ja sam da ce Vas biti najmanje 30.000 sa njihovih 4.000..
pitic je napisao/la:Putovao sam romobilom iz Banovića pa mi je trebalo vremena da stignem na staru destinaciju (pdf FK Sarajevo)![]()
Pošto nisam imao interneta u rudniku, samo da čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici protiv Grka. Duljević me je dosta pozitivno iznenadio kako je kvaliteteno igrao protiv Grka i Borca nisam mislio da u ovome trenutku može onako igrati. Dosta jak tim imamo za ovu našu PLBiH ligu i treba realno očekivati ove sezone dosta dobar plasam i u ligi i u kupu. Što se tiče evrope priželjkivao sam od jakih protivnika Gladbaš ili Špance, samo neka smo izbjegli Spartu i Ruse. Kada bi na Hasetu bio remi protiv Gladbaša ja bih bio presretan realno, ali prvo Veleža da odradimo. Haj valjda nas protiv Veleža bude više od 6 000. Dženan Uščuplić šta reći
. Dođe vrijeme kada Sarajevo igra na Hasetu da bude posjeta 35 000, vakat je bilo više. Slušam onu emisiju neznalica (izuzev donekle relanog predsjednika Slobode) na OBN-u, pa smučio mi se je život. Onome krmku Sinanoviću zabraniti prilazak klubu i stadionu na 1000 metara, kakav dušman i jedan obični mahalski kvazinovanar i neznalica.
btw:
Hipotetski, ako bi prošli Gladbaš imali li ikakve šanse da se igra grupa na Hasetu ili je difinitivno ovo za Bilino polje
Definitivno Bilino.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bit' će nas 40 hiljada, ne sikirajte se. 
@pitic dobro došao tamo gdje pripadaš!
@pitic dobro došao tamo gdje pripadaš!
Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", 21. augusta, bit će odigrana prva utakmica play off-a između Fudbalskog kluba Sarajevo i njemačkog predstavnika, Borussia Monchengladbach.
Glavni sudija bit će Antonio Miguel Mateu Lahoz, a njegovi pomoćnici, Pau Cebrian Devis i Jon Nunez Fernandez. Četvrti sudija bit će Juan Martinez Munuera. Svi pomenuti dolaze iz Španije.
Glavni sudija bit će Antonio Miguel Mateu Lahoz, a njegovi pomoćnici, Pau Cebrian Devis i Jon Nunez Fernandez. Četvrti sudija bit će Juan Martinez Munuera. Svi pomenuti dolaze iz Španije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Daj neka neko kaze ko tacno zna pojedinacno po tribinama koliko ima sjedecih mjesta na Hasetu. Sad je s ovim novim stolicama kapacitet zapada smanjen??
Hvala!
Hvala!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!