PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Lista igraca za prvu ligu :
Goalgetter, Cilic LFC, Jasko_juve, LBJ MVP, Samir_tm87, Juventus 0244, muhovic, jasmin256, bavarian_bk, S-Y-L-A-R, Toxicity, apocalyps, Unforgotten, majestic24, Barca u srcu, caNYOn, Funjai, RiNo, dr.van Nostrand, dziza_23
Lista igraca za drugu ligu :
Cospy89, alacious, barca_87, schweinsteiger, ever, NK/RK Krivaja, memisana, bavarac_33, Emir ZENICA, Desimal, fanatic, armin, el_ninjo, KB-TM87, foSte, Zubanovic89, ReTry, kanarinac, Moggiano, Senaid L.F.C
Lista igraca na cekanju :
Plivadon, arnes86, fikretandelija, armelinho, ****, LFC_YNWA, black64, JocK26 (Redosljed ce biti jos objavljen)
Za ove igrace sto nisu primljeni, vecina njih ima manje od 50 postova, zbog toga idu zasad na listu cekanja, dok jedan drugi igrac ne odustane.
Zrijeb timova danas poslije 00:00 h!! Sve o zrijebu ce biti objavljeno kasnije, oko 23:30 h- I Nemojte citirati ovaj komentar, da svi forumasi mogu biti obavjesteni !!
Goalgetter, Cilic LFC, Jasko_juve, LBJ MVP, Samir_tm87, Juventus 0244, muhovic, jasmin256, bavarian_bk, S-Y-L-A-R, Toxicity, apocalyps, Unforgotten, majestic24, Barca u srcu, caNYOn, Funjai, RiNo, dr.van Nostrand, dziza_23
Lista igraca za drugu ligu :
Cospy89, alacious, barca_87, schweinsteiger, ever, NK/RK Krivaja, memisana, bavarac_33, Emir ZENICA, Desimal, fanatic, armin, el_ninjo, KB-TM87, foSte, Zubanovic89, ReTry, kanarinac, Moggiano, Senaid L.F.C
Lista igraca na cekanju :
Plivadon, arnes86, fikretandelija, armelinho, ****, LFC_YNWA, black64, JocK26 (Redosljed ce biti jos objavljen)
Za ove igrace sto nisu primljeni, vecina njih ima manje od 50 postova, zbog toga idu zasad na listu cekanja, dok jedan drugi igrac ne odustane.
Zrijeb timova danas poslije 00:00 h!! Sve o zrijebu ce biti objavljeno kasnije, oko 23:30 h- I Nemojte citirati ovaj komentar, da svi forumasi mogu biti obavjesteni !!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Primit sam yes
@goalgetter napisao si da ce zdrijeb biti obavljen poslije 00:00 a sve o zdrijebu kasnije oko 23:00
@goalgetter napisao si da ce zdrijeb biti obavljen poslije 00:00 a sve o zdrijebu kasnije oko 23:00
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
@Goalgetter
ja imam drugi acc na kojem imam vise od 60 postova, ovaj sam napravio jer nisam htio da bude nekih prepirki oko voljenih klubova
ja imam drugi acc na kojem imam vise od 60 postova, ovaj sam napravio jer nisam htio da bude nekih prepirki oko voljenih klubova
Znači meni Malaga večeras po dogovoru.Da konačno dobijem špansku ekipu i da igram ofanzivan fudbal kako i dolikuje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kad si spomenuo taktiku igre da se nadovezem ako bi mogao pomoci sta da igram sa francuskim ekipama ako ih dobijem(eng,njem,spanjolci ofanziva talijani defenzivno ali francuzi e to ne znam)LBJ MVP je napisao/la:Znači meni Malaga večeras po dogovoru.Da konačno dobijem špansku ekipu i da igram ofanzivan fudbal kako i dolikuje
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve cu vam tada objasniti sto se tice izvlacenjaSenaid L.F.C je napisao/la:Primit sam yes
Novi account = Novi igrac. Nazalost, trebao si se prijaviti sa onim , ali sad je kasno. Jer smo jednostavno postavili ovu brojku od 50 postova, jer ima igraca koji se prijave, i na kraju uopste ne udju na forum.black64 je napisao/la:@Goalgetter
Zna li se konačna lista klubova koji su u opticaju za 1. ligu?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Od svih igrača ti se ne bi trebao žalitjasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()
Pa ti bi sa Željom igrao ako ništa u finalu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
super ekipa u drugoj ligi sto je ,ja sam mislio sve da ce bit neaktivnih puno al kakvi ova postava ubija 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Goalgetter
- Kontakt:
Zrijeb timova za 3. sezonu SportSport.ba PES6 Lige
Zrijeb se odrazava danas oko 00:00 h, i bice naravno LIVE.
Prijenos ce biti na sljedecoj stranici : http://www.livestream.com/pes6league?t=449956
1. Izvlacenje timova za 2. Ligu
Izvlacice se preko programa ''Compomaster'', i svako ce moci pratiti uzivo dodjelu timova.
Sljedeci timovi ce biti na izvlacenju :
Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, Palermo, PSV, Sunderland, Ajax
2. Izvlacenje timova za 1. Ligu
Izvlacenje timova za 1. Ligu ce takodje biti LIVE i preko alternativne metode, izvlacenjem papirica.
Besiktas, Newcastle, Paris SG, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Lille, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar
Zrijeb se odrazava danas oko 00:00 h, i bice naravno LIVE.
Prijenos ce biti na sljedecoj stranici : http://www.livestream.com/pes6league?t=449956
1. Izvlacenje timova za 2. Ligu
Izvlacice se preko programa ''Compomaster'', i svako ce moci pratiti uzivo dodjelu timova.
Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, Palermo, PSV, Sunderland, Ajax
2. Izvlacenje timova za 1. Ligu
Izvlacenje timova za 1. Ligu ce takodje biti LIVE i preko alternativne metode, izvlacenjem papirica.
Besiktas, Newcastle, Paris SG, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Lille, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
stavarno je prekasno a valjda ustat sutra na sehur u 3 sata neka bude u 23:00 to je najrealnije i tad ih je vecina tujasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ako ne mozes biti imas snimak da pogledas i ja moram na sehur, ali isto tako planiram i večeras na Teraviju, tako da prije 23:30 neću biti kući, takodjer i goalgetter ne može prije dok još nešto razmotrimo i pripremimo biće oko 00:00 sati, nije da se mora pratit izvlačenjeSenaid L.F.C je napisao/la:stavarno je prekasno a valjda ustat sutra na sehur u 3 sata neka bude u 23:00 to je najrealnije i tad ih je vecina tujasko_juve je napisao/la:i ne znam sto je to veceras u 00:00???daj pomjerite to malo nazad..nema smisla..jel moze u 23:00 ??? valja cekat ponoc, a moram vidit hocel bit regularno!!!!![]()
..za jedno pola satakanarinac je napisao/la:ajde kace izvlacenje
-
jasko_juve
- Kontakt:
goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A nemoj tako,ima nas koji smo na teraviju islijasko_juve je napisao/la:goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Goalgetter
- Kontakt:
Morao sam jbgjasko_juve je napisao/la:goalgetter da si bogdom poceo sa izvlacenjem a ne sto tamo pises viceve, *eble te zene..![]()
Evo za 5-10 min. krece zrijeb za 2. ligu, pripremite se
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Znaci,Liverpool 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.