PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa ne mozes onako finog kera mjesati sa ovim avlijanerima..Sta ti je jadno pasce skriviloEvander je napisao/la:Fakat, slika i prilika onog sto su danas.MortemHz je napisao/la:
Jedna slika govori vise od 1000 rijeci![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo je samo jos onog kera sto im je ometao igru ubaciti na ovu sliku
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580Ado76 je napisao/la:Ko je ovaj drugi poslije Siljka?MortemHz je napisao/la:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa sto ne kazes da je to Hans Kristijan AndersenShooter je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580Ado76 je napisao/la:Ko je ovaj drugi poslije Siljka?MortemHz je napisao/la:
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ovu sliku je stavio navijac Zeljeznicara na vasu temu.dejavu je napisao/la:Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Svi najvazniji fudbaleri Slobode imaju ugovore na 2 ili 3 godine.Neki i na 4 god.A svi imaju aneks ugovora da ako Sloboda izbori evropu automstski se produzava za godinu jos.Naravno idu i bonusi igracima.Elem Sloboda ima sve igrace pod jakim ugovorima.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Nisam pravio sliku,ali moje neko misljenje je da na svim ovim slikama su ili lopovi i kriminalci,ili klovnovi..Ovaj zadnji ti je samo dokaz da pravim i postenim ljudima kod vas pristup nije dozvoljen, zbog ovakvih poput ovog gnjide na toj zadnjoj slici.dejavu je napisao/la:Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Cim vidim ovog debilcica, mrak na oci. A posto vidim da se ismijavaju svi sa slike, vidjevsi ovog hadalja odmah sam povezao I slucaj sa rahmetli Mirzom, a to nikako ne moze u isti kos sa ovim ostalim ici.Rinuka je napisao/la:Nisam pravio sliku,ali moje neko misljenje je da na svim ovim slikama su ili lopovi i kriminalci,ili klovnovi..Ovaj zadnji ti je samo dokaz da pravim i postenim ljudima kod vas pristup nije dozvoljen, zbog ovakvih poput ovog gnjide na toj zadnjoj slici.dejavu je napisao/la:Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
nasa noc traje danima
[youtube][/youtube]MuhamedTM je napisao/la:Djezzz te fupis
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.
Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
Samo posten odgovor molim!
Aferim, ovo je fuj videoCoraco je napisao/la:[youtube][/youtube]MuhamedTM je napisao/la:Djezzz te fupis
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.
Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
ali to je bilo par minuta a vi iz dana u dan.
Jos trebate napraviti fupi's fb stranicu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
narodniheroj
- Kontakt:
To ti malo bombaš a ???zeza je napisao/la:Svi najvazniji fudbaleri Slobode imaju ugovore na 2 ili 3 godine.Neki i na 4 god.A svi imaju aneks ugovora da ako Sloboda izbori evropu automstski se produzava za godinu jos.Naravno idu i bonusi igracima.Elem Sloboda ima sve igrace pod jakim ugovorima.
Jedini ko ima prave informacije za Slobodu je forumaš @ solinas , povuci se iz svijeta insajdera
Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..
Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbg stari, ovdje virtualno se liže 15-20ak osoba, a na tribini opet jedni drugima yebataju. Dok se vi ližete i virtualno i evo na ovaj veoma veoma čudan način.MuhamedTM je napisao/la:Aferim, ovo je fuj videoCoraco je napisao/la:[youtube][/youtube]MuhamedTM je napisao/la:Djezzz te fupis
![]()
ali to je bilo par minuta a vi iz dana u dan.
Jos trebate napraviti fupi's fb stranicu.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nemam ja ništa protiv tebe lično, ali pišeš o nekim stvarima koje malo ljudi zna, a 100% bi o tome pisao @ solinas da iam išta od toga.zeza je napisao/la:Narodni
100% istina,vjeruj
PS neka ste razvalili pakaš onim međugorcima, zadugo će vas se sječati
- Beduin
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
Fakat je covjek postao asocijacija ventranja po objektima. Nestalo i nabrijavanja, hvale, golemosti, fulanje je aktuelno kao i drugi razlozi, npr. cuko i sl. Ma daj ba, liga nam je shega, samo je pitanje ko ce koje godine iznova nas nasmijavati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Niko se ne lize,nego se sprdamo sa malenima, koji realno i jesu samo za sprdnju..
Sledecu domacu utakmicu ce voditi iz onog pretis loncaBeduin je napisao/la:joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo..Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde..
![]()
![]()
![]()
Fakat je covjek postao asocijacija ventranja po objektima. Nestalo i nabrijavanja, hvale, golemosti, fulanje je aktuelno kao i drugi razlozi, npr. cuko i sl. Ma daj ba, liga nam je shega, samo je pitanje ko ce koje godine iznova nas nasmijavati.
Narodni
Hvala na cestitkama,igrali smo super.Oni su nas prije tekme podcijenili u izjavama i zato su popusili.
Za ugovore vjeruj 100%.
A mozes i pratiti sta ce se pisati u medijima ako izborimo evropu.Azmir nije vesla sisao.Svaki ima aneks za +1 ako izborimo evropu.Svaki ko je Azmiru bitan
Hvala na cestitkama,igrali smo super.Oni su nas prije tekme podcijenili u izjavama i zato su popusili.
Za ugovore vjeruj 100%.
A mozes i pratiti sta ce se pisati u medijima ako izborimo evropu.Azmir nije vesla sisao.Svaki ima aneks za +1 ako izborimo evropu.Svaki ko je Azmiru bitan
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.