PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Riziko
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Riziko » 30 nov 2017, 13:44

Iskusne zadnje 2 stranice.
Sve kako i treba biti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 30 nov 2017, 13:47

joker90 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:
Evolve je napisao/la:fuj u pm, ovo nema veze sa životom šta pojedinci pišu ovdje, tako oholo degutantno, užas jedan, stid vas može biti.
ne treba zlo zeliti ljudima, slazem se... ovo sto je joker napisao je degutantno i zlonamjerno... ali s druge strane dati podrsku zlocincu je takodjer degutantno i zlonamjerno... s moje strane (iako nisam musliman) reci cu sljedece... taj zlocinac je dobio sto je i zasluzio.. smrt i kaznu da svoje nedjela! drago mi je da nije vise medju nama...
Šta je Joker napisao yebem te ćorava?
ybm misa... ne ti... onaj evolution 87... izvini :)
45515

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 nov 2017, 14:09

J*bem i ovom Damiru Belju mater, prije sam navijao za njega kad se borio a sad nek popuši kurcinu

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2017, 14:12

Vucevich je napisao/la:J*bem i ovom Damiru Belju mater, prije sam navijao za njega kad se borio a sad nek popuši kurcinu
Nije do njega, jednostavno mu je neko

:mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 nov 2017, 14:22

Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 nov 2017, 14:26

joker90 je napisao/la:Pravi je našao moralisati o odgoju i zraku.. :lol:
Ko o čemu **** o poštenju :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 30 nov 2017, 14:32

miky_hz je napisao/la:Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
Zamisli u izvjestaju bude pisalo, domaci navijaci su zvizdukom ispratili himnu, a sa tribina vecim dijelom utakmice mogao cuti fasisticki pozdrav "Za dom spremni". Na sjevernoj tribini je tokom cijele utakmice bio istaknut transparent podrske osudjenom ratnom zlocincu Slobodanu Praljku :kafa:

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 30 nov 2017, 14:38

Nista Skripari furajte Gotovinu i Markaca danas, oni su em oslobodjeni em zivi, je**s ove optuzene. Zivili :njanjanja:
Vozdra masvi ljoze pionsam!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 30 nov 2017, 14:40

tale07 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Danas je delegat iz Capljine na ovoj tekmi u Sirokom,ovaj sto je jucer pio a skodi mu je isto iz Capljine.Kvota 1,01 da u izvjestaju nece pisati nista o povicima sa tribina.
Zamisli u izvjestaju bude pisalo, domaci navijaci su zvizdukom ispratili himnu, a sa tribina vecim dijelom utakmice mogao cuti fasisticki pozdrav "Za dom spremni". Na sjevernoj tribini je tokom cijele utakmice bio istaknut transparent podrske osudjenom ratnom zlocincu Slobodanu Praljku :kafa:
Delegat na utakmici finala kupa prosle godine je također bio neki hrvat i u izvjestaju je napisao da nije bili incidenata.

A svi smo vidjeli sta je bilo, pa Sirki dobi nekoliko utakmica bez navijaca i 25.000 KM, a na kraju odradi samo jednu bez navijaca a za pare Bog zna da li su uplatili ili ne.

Tako da se ne zamarate time, srecom imamo svi oci i usi da vidimo i cujemo sta ce se desavati danas. A da ce orgijati hoce 100%.
- Zeljeznicar -

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 30 nov 2017, 14:49

Zenzo je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
Delegat na utakmici finala kupa prosle godine je također bio neki hrvat i u izvjestaju je napisao da nije bili incidenata.

A svi smo vidjeli sta je bilo, pa Sirki dobi nekoliko utakmica bez navijaca i 25.000 KM, a na kraju odradi samo jednu bez navijaca a za pare Bog zna da li su uplatili ili ne.

Tako da se ne zamarate time, srecom imamo svi oci i usi da vidimo i cujemo sta ce se desavati danas. A da ce orgijati hoce 100%.
Dje ce ba oni, nisu oni od toga posla, to je proevropski narod :lol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 nov 2017, 14:55

Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude. :bih:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 nov 2017, 15:10

Vucevich je napisao/la:Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude. :bih:
Nije da se nije znalo, ali eto. Budimo doBRE komsije i susjedi :kafa:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 nov 2017, 15:24

Evolution87 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Najbolje sto je doslo od ove presude je da su svi fasistoidi i ustase izasli na vidiku. Medu njima i Pandza, Beljo, Plenkovic i ostali. Da ne bude vise zablude. :bih:
Nije da se nije znalo, ali eto. Budimo doBRE komsije i susjedi :kafa:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo je samo POTVRDA :bih:

Treba se sudit svima koji velicaju OSUDENJOG ratnog zlocinca. Time bi se zatvorio stadion Pecara :bih:

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 30 nov 2017, 15:43

Sve cu razumijeti,ali čemu spminjanje fašizma ovdje? Ajde raspravljamo se jel bio onakav il ovakav,to kontam. Jedni kazu jedno drugi drugo. Al kakve veze ima fašizam? Otac pokojnog Praljka bio UDBAš. To potvrđuje svu glupost najvećeg nacionalista ovog foruma koji se potpisuje s Vuchevic. On ne da ne skriva izljeve mržnje prema Hrvatima već pljuje otvoreno. Nekad je to High radio,samo bi on to barem kulturnije upakirao. Ovo što on radi je baš seljački
EKONNP

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 30 nov 2017, 15:51

slika

Sa krunicom i strojnicom. Ajmo naši :bih:
Vozdra masvi ljoze pionsam!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2017, 16:12

Športski protiv športskih danas. Bit ce jako zanimljivo vidjeti te silne izlive ljubavi, prijateljstva i svega ostalog sto krasi športske prijatelje i gospodu kako ih nekoc nazva jedan dobar decko zdurmitora.
Na hajr. Amin !

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 nov 2017, 16:20

skripar96 je napisao/la:On ne da ne skriva izljeve mržnje prema Hrvatima već pljuje otvoreno. Nekad je to High radio,samo bi on to barem kulturnije upakirao. Ovo što on radi je baš seljački
Molim te mi pokazi gdje sam ikada napisao da "mrzim Hrvate"? Rekao sam otvoreno da je potpuno facisticki da podrzavas OSUDJENOG ratnog zlocinca. To nije neka uvreda, niti nesto kontroverzno, nego jednostavna cinjenica. Kako drugo nazvati velicanje osudjenog ratnog zlocinca koji je kriv za ubistvo par hiljada civila?
Ajde raspravljamo se jel bio onakav il ovakav,to kontam. Jedni kazu jedno drugi drugo
Nema potrebe za "rasprave", zato postoji sud, koji je donio zakljucak.
To potvrđuje svu glupost najvećeg nacionalista ovog foruma
Najveci nacionalista :tokralju: , ne znam po kojem si to osnovu zakljucio jer bi isto ovako napisao da su Bosnjaci skandirali osudjenom ratnom zlocincu. A zanimljivo kako mislis da sam to ja a ne ti ili onaj koji ima -U- u potpisu.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 30 nov 2017, 16:27

Cuj ovog "masterovca", kur.ca - palca.
Ti masterovac? Iz Travnika master?
Je.bes zemlju gdje su ovakvi "masterovci".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2017, 16:33

ackeey je napisao/la:Cuj ovog "masterovca", kur.ca - palca.
Ti masterovac? Iz Travnika master?
Je.bes zemlju gdje su ovakvi "masterovci".
Da nisi starkelja, pitao bi te k'o ti drma kavez :mrgreen: Sta ti bi odjednom, idi prati kadete, pusti se prepucavanja onima koji razumiju sta je humor...
P.S. Da zitelju plave filozofije ''masterovci iz Travnika'' dobivaju diplome u Zetri (koja je u Sarajevu btw) :clap:

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 30 nov 2017, 16:47

To je humor :tokralju: :tokralju:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.