FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pretjerujete, jašta nego bi imao mjesta u ekipi. malo precjenjujete pojedince, a potcjenjujete timski duh, atmosferu u ekipi i generalno posloženost ekipe.
-
djidjipalermo
- Kontakt:
Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para 
Dobra opcija, jako inace pravi veoma dobru i kvalitetnu opremu!aleksandar_veliki je napisao/la:Jako, najrealnija opcija, mada nije sto posto sigurno, da se ogradim, da sutra ne bih bio kao alldinBlueTiger je napisao/la:Zna li neko ima li kakvih novosti po pitanju opreme za novu sezonu? (kappa, legea, lotto, macron, itd.....) Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ti si neki humorista il štadjidjipalermo je napisao/la:Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para
-
djidjipalermo
- Kontakt:
Ne, samo realista...
Pisali ste i ovdje i na nasem forumu da Grahovac prelazi u Zelj jer stari vuk Amar njega dovodi za vece pare nego sto Borac ima, zatim se i ovdje pisalo da Avduka dolazi u Zelj, pa sad govorite o Kruni, a covjek vec odlucio da ostaje kod nas...
Jedino koga ste vi doveli od nas je Stanceski, jos nam i dali neku kintu za njega
To je bio pogodak u centar
Hvala vam...
Pisali ste i ovdje i na nasem forumu da Grahovac prelazi u Zelj jer stari vuk Amar njega dovodi za vece pare nego sto Borac ima, zatim se i ovdje pisalo da Avduka dolazi u Zelj, pa sad govorite o Kruni, a covjek vec odlucio da ostaje kod nas...
Jedino koga ste vi doveli od nas je Stanceski, jos nam i dali neku kintu za njega
- istina1981
- Kontakt:
Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/leotar-z ... nica/81862" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/leotar-z ... nica/81862" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA ZELJO !!!
-
djidjipalermo
- Kontakt:
Eto, imas ekskluzivu. Ja ti kazem da Kruna ne ide nigdje iz Borca...
Kajkuta nek` vode, jos usput i Maksimovica neka pokupe, i milina... Dajte im i vi Stanceskog i ima da budu "prejaki"
Kajkuta nek` vode, jos usput i Maksimovica neka pokupe, i milina... Dajte im i vi Stanceskog i ima da budu "prejaki"
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@istina
Ma pusti ih, oni ti ionako na ovaj forum zalaze dok je pauza, kad je sezona u toku nigdje ih nema.
Ma pusti ih, oni ti ionako na ovaj forum zalaze dok je pauza, kad je sezona u toku nigdje ih nema.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- istina1981
- Kontakt:
djidjipalermo je napisao/la:Eto, imas ekskluzivu. Ja ti kazem da Kruna ne ide nigdje iz Borca...
Zar nisi u setnji i druzenju?
FORZA ZELJO !!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ipak su vam oni prekinuli nizistina1981 je napisao/la:Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..
-
djidjipalermo
- Kontakt:
Za sada ste na dobrom putuistina1981 je napisao/la: Zar nisi u setnji i druzenju?Dug je prelazni rok a kod nas se i onako sve konkretno zavrsava u zadnjih 15 dana prelaznog tako da ti preporucujem da se ti nista ne sikiras. Sta nam bude trebalo dovescemo...
- istina1981
- Kontakt:
Nemoj teskih temaSiggySinatra je napisao/la:Ipak su vam oni prekinuli nizistina1981 je napisao/la:Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..
FORZA ZELJO !!!
Imaju jako dobru kombinaciju prugastu (plavo bjela za nasBlueTiger je napisao/la:Dobra opcija, jako inace pravi veoma dobru i kvalitetnu opremu!aleksandar_veliki je napisao/la:Jako, najrealnija opcija, mada nije sto posto sigurno, da se ogradim, da sutra ne bih bio kao alldinBlueTiger je napisao/la:Zna li neko ima li kakvih novosti po pitanju opreme za novu sezonu? (kappa, legea, lotto, macron, itd.....) Hvala![]()
Mislim da je Olimpic imao jako, a mozda i sada imaju!
Sto na kraju nebi bila losa opcija tj. mnogo bolje izgledaju od trenutnih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Imaju jako dobru kombinaciju prugastu (plavo bjela za nas) po mom subjektivnom misljenju.
Sto na kraju nebi bila losa opcija tj. mnogo bolje izgledaju od trenutnih.
Evo vec pokusavm da napravim par kombinacija u jako opremi!![]()
![]()
- 
- 

Evo ga, na brzinu sam odradio par modela. Nisam mogao da pronadem dobar sliku CODE.png za dresa pa sam uzeo bhtelecom. Po meni pravo prvi pravo dobar dres, slican onom diadorinom iz 2001.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- SkyWallker
Ne bi to je sigurno, moze jedino igrati u Borcu i nasoj ligi u kojoj je "igračina" za raju iz BL., Grahovac je mali nacionalista zadojen od malena nacionalizmom i sličnim stvarima i on moze samo u Borcu igrati takvima u Želji nije mjesto niti ih je ikada bilo kako se taj mali ponaša u mladoj reprezentaciji i koju životnu filozofiju ima tome najbolje svjedoči naš Čolićdjidjipalermo je napisao/la:Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Taj Bh Telecom logo ubi u pojam, inače su dresovi dobri...
-
djidjipalermo
- Kontakt:
SkyWallker je napisao/la:Ne bi to je sigurno, moze jedino igrati u Borcu i nasoj ligi u kojoj je "igračina" za raju iz BL., Grahovac je mali nacionalista zadojen od malena nacionalizmom i sličnim stvarima i on moze samo u Borcu igrati takvima u Želji nije mjesto niti ih je ikada bilo kako se taj mali ponaša u mladoj reprezentaciji i koju životnu filozofiju ima tome najbolje svjedoči naš Čolićdjidjipalermo je napisao/la:Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para, dok je Avdukić koliko ja znam bio u nekim pregovorima i trazio je platu oko 6.000 - 7.000 KM i kad je odbijen vratio se u Borac, te neke stvari trebao bi da znas prije nego li počnes lupati gluposti
Kontaktirali ste i Puzigacu , koji je na odmoru u BL.
Zasto vam ne radi stranica?
http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad će više ono izvlačenje za evropu, valjda će nas Bog pogledati.
Eno čitam onaj Mešanović iz Slobode se nudi prvaku, moglo bi se to završiti uskoro na obostrano zadovoljstvo.
Aco, Pile danas sam čuo kako Jamak pregovara sa nekim Turcima
Eno čitam onaj Mešanović iz Slobode se nudi prvaku, moglo bi se to završiti uskoro na obostrano zadovoljstvo.
Aco, Pile danas sam čuo kako Jamak pregovara sa nekim Turcima
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 jun 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
praviće se nova na .ba domeniAmar_BiH je napisao/la:Zasto vam ne radi stranica?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: haklamas, itatabisine, lakilone, MrkiMedo i 56 gostiju.