FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2012, 17:57

pretjerujete, jašta nego bi imao mjesta u ekipi. malo precjenjujete pojedince, a potcjenjujete timski duh, atmosferu u ekipi i generalno posloženost ekipe.

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 07 jun 2012, 18:04

Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para :lol:

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jun 2012, 18:07

aleksandar_veliki je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Zna li neko ima li kakvih novosti po pitanju opreme za novu sezonu? (kappa, legea, lotto, macron, itd.....) Hvala
Jako, najrealnija opcija, mada nije sto posto sigurno, da se ogradim, da sutra ne bih bio kao alldin :lol:
Dobra opcija, jako inace pravi veoma dobru i kvalitetnu opremu! :D :D Mislim da je Olimpic imao jako, a mozda i sada imaju!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 jun 2012, 18:08

djidjipalermo je napisao/la:Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para :lol:
Ti si neki humorista il šta :?

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 07 jun 2012, 18:12

Ne, samo realista... ;)

Pisali ste i ovdje i na nasem forumu da Grahovac prelazi u Zelj jer stari vuk Amar njega dovodi za vece pare nego sto Borac ima, zatim se i ovdje pisalo da Avduka dolazi u Zelj, pa sad govorite o Kruni, a covjek vec odlucio da ostaje kod nas...

Jedino koga ste vi doveli od nas je Stanceski, jos nam i dali neku kintu za njega :D To je bio pogodak u centar :) Hvala vam...

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 07 jun 2012, 18:14

Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..

http://sportsport.ba/bh_fudbal/leotar-z ... nica/81862" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA ZELJO !!!

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 07 jun 2012, 18:17

Eto, imas ekskluzivu. Ja ti kazem da Kruna ne ide nigdje iz Borca...

Kajkuta nek` vode, jos usput i Maksimovica neka pokupe, i milina... Dajte im i vi Stanceskog i ima da budu "prejaki" :)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jun 2012, 18:19

@istina

Ma pusti ih, oni ti ionako na ovaj forum zalaze dok je pauza, kad je sezona u toku nigdje ih nema.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 07 jun 2012, 18:26

djidjipalermo je napisao/la:Eto, imas ekskluzivu. Ja ti kazem da Kruna ne ide nigdje iz Borca...

Kajkuta nek` vode, jos usput i Maksimovica neka pokupe, i milina... Dajte im i vi Stanceskog i ima da budu "prejaki" :)

Zar nisi u setnji i druzenju? :lol: Dug je prelazni rok a kod nas se i onako sve konkretno zavrsava u zadnjih 15 dana prelaznog tako da ti preporucujem da se ti nista ne sikiras. Sta nam bude trebalo dovescemo...
FORZA ZELJO !!!

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 07 jun 2012, 18:27

istina1981 je napisao/la:Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..

http://sportsport.ba/bh_fudbal/leotar-z ... nica/81862" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak su vam oni prekinuli niz ;)

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 07 jun 2012, 18:31

istina1981 je napisao/la: Zar nisi u setnji i druzenju? :lol: Dug je prelazni rok a kod nas se i onako sve konkretno zavrsava u zadnjih 15 dana prelaznog tako da ti preporucujem da se ti nista ne sikiras. Sta nam bude trebalo dovescemo...
Za sada ste na dobrom putu :)

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 07 jun 2012, 18:32

SiggySinatra je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:Ako Leotar dovede sve ove sto zele bice nam glavni konkurenti za titule..

Ipak su vam oni prekinuli niz ;)
Nemoj teskih tema :D . Brzo cete vi nazad. Taman jedna sezona u dugoj za konsolidaciju situacije i pravljenje plana za buducnost...
FORZA ZELJO !!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 jun 2012, 18:46

BlueTiger je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Zna li neko ima li kakvih novosti po pitanju opreme za novu sezonu? (kappa, legea, lotto, macron, itd.....) Hvala
Jako, najrealnija opcija, mada nije sto posto sigurno, da se ogradim, da sutra ne bih bio kao alldin :lol:
Dobra opcija, jako inace pravi veoma dobru i kvalitetnu opremu! :D :D Mislim da je Olimpic imao jako, a mozda i sada imaju!
Imaju jako dobru kombinaciju prugastu (plavo bjela za nas :D ) po mom subjektivnom misljenju.
Sto na kraju nebi bila losa opcija tj. mnogo bolje izgledaju od trenutnih.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 07 jun 2012, 19:05

Imaju jako dobru kombinaciju prugastu (plavo bjela za nas :D ) po mom subjektivnom misljenju.
Sto na kraju nebi bila losa opcija tj. mnogo bolje izgledaju od trenutnih.
Evo vec pokusavm da napravim par kombinacija u jako opremi! :D :D
slika - slika

slika - slika

slika

Evo ga, na brzinu sam odradio par modela. Nisam mogao da pronadem dobar sliku CODE.png za dresa pa sam uzeo bhtelecom. Po meni pravo prvi pravo dobar dres, slican onom diadorinom iz 2001. :D :D :D Kada pronadem template od jako opreme u visokoj rezoluciji odradit cu jednu kompletnu kolekciju! :D :DNego hoce li nam CODE ostati glavi sponzor ili neki novi dolazi? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 07 jun 2012, 19:36

djidjipalermo je napisao/la:Ma ne bi Kruna imao mjesta u Zeljeznicaru, pa Zeljo je mogao dovesti Grahovca i Avduku, samo da je htio, jer ima puno para :lol:
Ne bi to je sigurno, moze jedino igrati u Borcu i nasoj ligi u kojoj je "igračina" za raju iz BL., Grahovac je mali nacionalista zadojen od malena nacionalizmom i sličnim stvarima i on moze samo u Borcu igrati takvima u Želji nije mjesto niti ih je ikada bilo kako se taj mali ponaša u mladoj reprezentaciji i koju životnu filozofiju ima tome najbolje svjedoči naš Čolić ;) , dok je Avdukić koliko ja znam bio u nekim pregovorima i trazio je platu oko 6.000 - 7.000 KM i kad je odbijen vratio se u Borac, te neke stvari trebao bi da znas prije nego li počnes lupati gluposti
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 jun 2012, 19:37

Taj Bh Telecom logo ubi u pojam, inače su dresovi dobri...

djidjipalermo
Kontakt:

Post Postao/la djidjipalermo » 07 jun 2012, 20:06

SkyWallker je napisao/la:
Ne bi to je sigurno, moze jedino igrati u Borcu i nasoj ligi u kojoj je "igračina" za raju iz BL., Grahovac je mali nacionalista zadojen od malena nacionalizmom i sličnim stvarima i on moze samo u Borcu igrati takvima u Želji nije mjesto niti ih je ikada bilo kako se taj mali ponaša u mladoj reprezentaciji i koju životnu filozofiju ima tome najbolje svjedoči naš Čolić ;) , dok je Avdukić koliko ja znam bio u nekim pregovorima i trazio je platu oko 6.000 - 7.000 KM i kad je odbijen vratio se u Borac, te neke stvari trebao bi da znas prije nego li počnes lupati gluposti
:lol: A sta covjek napisa majko mila...

Kontaktirali ste i Puzigacu , koji je na odmoru u BL. ;) Naravno, ishod je kao i u slucaju Avduke, Grahe i ostalih :)

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 07 jun 2012, 20:53

Zasto vam ne radi stranica?

http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2012, 20:57

Kad će više ono izvlačenje za evropu, valjda će nas Bog pogledati.

Eno čitam onaj Mešanović iz Slobode se nudi prvaku, moglo bi se to završiti uskoro na obostrano zadovoljstvo.
Aco, Pile danas sam čuo kako Jamak pregovara sa nekim Turcima :mrgreen:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 jun 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jun 2012, 20:59

Amar_BiH je napisao/la:Zasto vam ne radi stranica?

http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
praviće se nova na .ba domeni ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, itatabisine, lakilone, MrkiMedo i 56 gostiju.