Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
postoji nagrada za osvojen kup. mislim da je 50 hiljada.
i kad bi se dijelile pare to opet nije isto. na Bilino polje u finalu dođe 10-tak hiljada, isto tako i na Grabavicu i Koševo. većini dođe bar 5 hiljada.
a opet upitno je da li bi u recimo Bihać došlo više od hiljadu navijača evo sada Čelika i više od dvije hiljade navijača Sarajeva itd.
daleko smo mi još od finansijsko-organizacione snage da napravimo takvu stvar ozbiljnom...
i kad bi se dijelile pare to opet nije isto. na Bilino polje u finalu dođe 10-tak hiljada, isto tako i na Grabavicu i Koševo. većini dođe bar 5 hiljada.
a opet upitno je da li bi u recimo Bihać došlo više od hiljadu navijača evo sada Čelika i više od dvije hiljade navijača Sarajeva itd.
daleko smo mi još od finansijsko-organizacione snage da napravimo takvu stvar ozbiljnom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Željezničar će sigurno otići, za ostale ne znam, mada sumnjam da će i Široki i Zrinjski imati problemaMokroguz je napisao/la:Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ni jedan klub od ova 4 prvoplasirana nece imati problema sa licencom posto iz godine u godinu je dobijaju.
-
- Kontakt:
Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj
Upravo to. Reprogram duga ce uticati u nekom smislu.samosarajvo je napisao/la:Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... entsAnchor
Zbog ovoga ima razloga malo sumnje ove godine iako nisam siguran da je sve ovo vjerodostojno, inace cekamo da vidimo. Nesta je i Zrinjski deverao oko licence sam cuo, a Siroki je osigurao sve davno, Velez takodjer izgleda.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da nikad ni jedan klub nije imao problema zbog dugova prema PU, jer se redovno potpisivao reprogram i tu je PU izlazila u susret. Najveći problem su dugovi prema raznim firmama (dobavljačim), bivšim igračima i trenerima, uposlenicima. Ako oni tuže klub ili ne potpišu reprogram onda se javlja problem.
Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.
I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.
Baš ste čudna raja
I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.
Baš ste čudna raja

Ja te volim, volim Željo..
To što vi tako razmišljate džio, ne mora značiti da smo i mi takvi. 

Cinjenica je da ima raje koja vise voli neuspjeh Zeljeznicara nego uspjeh Sarajeva, ali isto tkao ima i raje koja vise voli neuspjeh Sarajeva nego uspjeh Zeljeznicara......gio10 je napisao/la:Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.
Baš ste čudna raja
Sreca pa nismo svi isti.

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Zeljo najblizi tituligio10 je napisao/la:Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.
Baš ste čudna raja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pratim malu HNL zadnjih mjeseci i mogu reći da smo mi što se tiče regularnosti debelo iznad njih.
Osijek se odjednom probudio,pa iako je bio kanta za napucavanje i bez pobjede u gostima,sad šamara sve redom...Dinamova filijala.
Sad se i Slaven probudio,kad se Osijek probudio,pa šamara Istru u Puli.
Koja smijurija od lige.
Osijek se odjednom probudio,pa iako je bio kanta za napucavanje i bez pobjede u gostima,sad šamara sve redom...Dinamova filijala.
Koja smijurija od lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
HNL je bolja liga od nase, ali neregularna milijun puta vise. Od B ekipa u prvoj ligi pa do ovih situacija u zadnjim kolima gdje Osijek tuce vodece klubove, a gubi od zadnjih, te Slavena pokradu u Puli na korist istog Osijeka. Bljak.tepsija je napisao/la:Pratim malu HNL zadnjih mjeseci i mogu reći da smo mi što se tiče regularnosti debelo iznad njih.
Koja smijurija od lige.
Mi mozemo bit zadovoljni ovom ligom, barem sto se regularnosti tice zasada i nadam se da u ova 3 kola nece bit potrebe za pisanjem o namjestanjima i slicnim glupostima...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Oj ovih teoreticara zavjere. Kad vise ne mogu da pisu o PL onda idu na HNL. Iduci tjedan ocekujem i JSL na ovoj temi. Bit ce da nije problem u PL, vec u ljudima kojim je sve nemoguce i onda se kao jedino objasnjenje javlja to da je sve namjesteno
Recimo da su Osijeku sjele pare, bile place igracima i da su poludili, a da namjestaju u njihovu korist onda bi Lokomotiva dobila Belupa, al Lokomotiva je uzasna i ne moze dobit ni Dugopolje, a kamol Osijeka i Belupa.
De sad da cudnemo malo o Engleskoj. Ipak je zadnji Sunderland dobio utakmice koje su pomogle Liverpoolu

De sad da cudnemo malo o Engleskoj. Ipak je zadnji Sunderland dobio utakmice koje su pomogle Liverpoolu

Mozemo preselit na temu HNL da ovdje ne syebemo temu.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lokomotiva je prošlo kolo odigrala namještenu utakmicu 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma sve je namjesteno.
:DLjudi smjesni ste,napisite prije tekme te vase dojave.Od 10 tih vasih dojava 9 ne prodje.Da napomenem ovom momku evo Belupo ipak nije dobio Istru a trebao je jer Istra izjednacila iz nepostojeceg penala.Zalosno je kad ljudi svoje frustracije zbog padova na kladionici lijece lazima i izmisljotinama srecom ova nasa liga je ove sezone (bar do sada) pokazala da su sve price bile suplje.Nadam se da ce tako i ostati.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
HNL je sto puta neregularniji od našeg Prema.
Kad vidiš da jedan klub ima svoje dvije ekipe u istoj ligi (na papiru) i još par njih (bez pisane potvrde), možeš se samo pos'rati na tu istu ligu. A onda, najjači trenutak ikad, nelegitimni gazda tog kluba je ljudima iz naše države (i preko Drine također) bogisusalahkrist kad osvoji tu ligu sa svim tim + proračunom od 30 milijuna eura.

Kad vidiš da jedan klub ima svoje dvije ekipe u istoj ligi (na papiru) i još par njih (bez pisane potvrde), možeš se samo pos'rati na tu istu ligu. A onda, najjači trenutak ikad, nelegitimni gazda tog kluba je ljudima iz naše države (i preko Drine također) bogisusalahkrist kad osvoji tu ligu sa svim tim + proračunom od 30 milijuna eura.

Hayley <3
Izgleda su sve neregularne osim naše lige.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Premijer liga je dobra kakva je 1. liga Federacije,npr. u 1. ligi Federacije Gošk se borio 15 kola za premijer ligu a na proljeće ne mogu nikoga dobiti a plaće igračima veće nego što ih ima pola premijerligaških klubova
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s