Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Pasha » 20 apr 2014, 20:05

postoji nagrada za osvojen kup. mislim da je 50 hiljada.

i kad bi se dijelile pare to opet nije isto. na Bilino polje u finalu dođe 10-tak hiljada, isto tako i na Grabavicu i Koševo. većini dođe bar 5 hiljada.

a opet upitno je da li bi u recimo Bihać došlo više od hiljadu navijača evo sada Čelika i više od dvije hiljade navijača Sarajeva itd.

daleko smo mi još od finansijsko-organizacione snage da napravimo takvu stvar ozbiljnom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2014, 23:19

Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 apr 2014, 23:22

Mokroguz je napisao/la:Ako ne odu Siroki, Zrinjski i Zeljo u Evropu sad kad su u ovakvoj formi, rank lige ce fasovati. Ovo govorim zbog drame oko licence koja ce uskoro uslijediti.
Željezničar će sigurno otići, za ostale ne znam, mada sumnjam da će i Široki i Zrinjski imati problema
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 23:24

Ni jedan klub od ova 4 prvoplasirana nece imati problema sa licencom posto iz godine u godinu je dobijaju.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 apr 2014, 23:28

Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2014, 23:33

samosarajvo je napisao/la:Nešto su čačkali ove godine vezano za licence...i porez su sad ubacili ja msm u taj finansijski izjvestaj
Upravo to. Reprogram duga ce uticati u nekom smislu.

http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... entsAnchor

Zbog ovoga ima razloga malo sumnje ove godine iako nisam siguran da je sve ovo vjerodostojno, inace cekamo da vidimo. Nesta je i Zrinjski deverao oko licence sam cuo, a Siroki je osigurao sve davno, Velez takodjer izgleda.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 23:40

Mislim da nikad ni jedan klub nije imao problema zbog dugova prema PU, jer se redovno potpisivao reprogram i tu je PU izlazila u susret. Najveći problem su dugovi prema raznim firmama (dobavljačim), bivšim igračima i trenerima, uposlenicima. Ako oni tuže klub ili ne potpišu reprogram onda se javlja problem.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 apr 2014, 10:16

Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.

I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.

Baš ste čudna raja :thumbup:
Ja te volim, volim Željo..

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 21 apr 2014, 10:26

To što vi tako razmišljate džio, ne mora značiti da smo i mi takvi. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2014, 10:38

gio10 je napisao/la:Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.

I onda kad ja poželim prolaz Zrinjskom u finale, mene napadaju i govore mi da navijam za fašistički klub, a 90% njih bi dalo guze da i Obilić uzme ligu prije Želje.

Cinjenica je da ima raje koja vise voli neuspjeh Zeljeznicara nego uspjeh Sarajeva, ali isto tkao ima i raje koja vise voli neuspjeh Sarajeva nego uspjeh Zeljeznicara......

Sreca pa nismo svi isti.
:salut:

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 21 apr 2014, 10:38

gio10 je napisao/la:Kako je meni drago kad vidm pitarske teorije zavjere, znam onda da je Željo bliži tituli od bilo kojeg drugog kluba.

Zeljo najblizi tituli :lolno: :clap: :?:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 apr 2014, 17:10

Pratim malu HNL zadnjih mjeseci i mogu reći da smo mi što se tiče regularnosti debelo iznad njih.
Osijek se odjednom probudio,pa iako je bio kanta za napucavanje i bez pobjede u gostima,sad šamara sve redom...Dinamova filijala.
Sad se i Slaven probudio,kad se Osijek probudio,pa šamara Istru u Puli.
Koja smijurija od lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 apr 2014, 18:32

tepsija je napisao/la:Pratim malu HNL zadnjih mjeseci i mogu reći da smo mi što se tiče regularnosti debelo iznad njih.
Osijek se odjednom probudio,pa iako je bio kanta za napucavanje i bez pobjede u gostima,sad šamara sve redom...Dinamova filijala.
Sad se i Slaven probudio,kad se Osijek probudio,pa šamara Istru u Puli.
Koja smijurija od lige.
HNL je bolja liga od nase, ali neregularna milijun puta vise. Od B ekipa u prvoj ligi pa do ovih situacija u zadnjim kolima gdje Osijek tuce vodece klubove, a gubi od zadnjih, te Slavena pokradu u Puli na korist istog Osijeka. Bljak.

Mi mozemo bit zadovoljni ovom ligom, barem sto se regularnosti tice zasada i nadam se da u ova 3 kola nece bit potrebe za pisanjem o namjestanjima i slicnim glupostima...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 apr 2014, 19:01

Oj ovih teoreticara zavjere. Kad vise ne mogu da pisu o PL onda idu na HNL. Iduci tjedan ocekujem i JSL na ovoj temi. Bit ce da nije problem u PL, vec u ljudima kojim je sve nemoguce i onda se kao jedino objasnjenje javlja to da je sve namjesteno :lol: Recimo da su Osijeku sjele pare, bile place igracima i da su poludili, a da namjestaju u njihovu korist onda bi Lokomotiva dobila Belupa, al Lokomotiva je uzasna i ne moze dobit ni Dugopolje, a kamol Osijeka i Belupa.

De sad da cudnemo malo o Engleskoj. Ipak je zadnji Sunderland dobio utakmice koje su pomogle Liverpoolu :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 apr 2014, 19:04

Mozemo preselit na temu HNL da ovdje ne syebemo temu.. :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2014, 19:06

Lokomotiva je prošlo kolo odigrala namještenu utakmicu ;)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 apr 2014, 19:29

Ma sve je namjesteno.:D:DLjudi smjesni ste,napisite prije tekme te vase dojave.Od 10 tih vasih dojava 9 ne prodje.Da napomenem ovom momku evo Belupo ipak nije dobio Istru a trebao je jer Istra izjednacila iz nepostojeceg penala.Zalosno je kad ljudi svoje frustracije zbog padova na kladionici lijece lazima i izmisljotinama srecom ova nasa liga je ove sezone (bar do sada) pokazala da su sve price bile suplje.Nadam se da ce tako i ostati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2014, 19:50

HNL je sto puta neregularniji od našeg Prema.

Kad vidiš da jedan klub ima svoje dvije ekipe u istoj ligi (na papiru) i još par njih (bez pisane potvrde), možeš se samo pos'rati na tu istu ligu. A onda, najjači trenutak ikad, nelegitimni gazda tog kluba je ljudima iz naše države (i preko Drine također) bogisusalahkrist kad osvoji tu ligu sa svim tim + proračunom od 30 milijuna eura. :bow: :bow: :bow:
Hayley <3

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2014, 20:34

Izgleda su sve neregularne osim naše lige.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 apr 2014, 21:51

Premijer liga je dobra kakva je 1. liga Federacije,npr. u 1. ligi Federacije Gošk se borio 15 kola za premijer ligu a na proljeće ne mogu nikoga dobiti a plaće igračima veće nego što ih ima pola premijerligaških klubova :clap:.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: insimadop i 26 gostiju.