gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Misliš ako mi je stalo da vi uđete u baraž?Otelo je napisao/la:liedson tipuj,ako ti je stalo do lige
pa ima i toga,samo vi pobjedite.Pa da mi mozemo i izgubiti__Liedson__ je napisao/la:Misliš ako mi je stalo da vi uđete u baraž?Otelo je napisao/la:liedson tipuj,ako ti je stalo do lige![]()
Ne brini ništa, naravno da ću da tipujem, 3 boda su naša a i svakako moram zadržat prvu poziciju na listi strijelaca.
De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
I tako Kockari ostadose bez ikakvih nada za prolazak u 2. liguViper je napisao/la:De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
EDIT: Vidi se da za juventus navijate
KB-TM87 je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1-1![]()
the scouser je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1-1![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1:1![]()
Kod: Označi sve
Clan 4d.
U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.Kod: Označi sve
Clan 4e.
Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili neracuna u konacni rezultat.Kod: Označi sve
Clan 4.
Kad citav tim propusti kolo/zakasni, racuna se rezultat od 3:0 u korist protivnika.mafijašiMaestro^^ je napisao/la:I tako Kockari ostadose bez ikakvih nada za prolazak u 2. liguViper je napisao/la:De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
EDIT: Vidi se da za juventus navijate.
Oduzimanje nekoliko bodova na početku nove sezone..123456 je napisao/la:Ovo zaista nije fer od strane La Vecchia Signora.Na ovaj nacin su postupili nesportski i ja cu u savezu pokrenuti inicijativu da se ovaj klub kazni.Kako ce glasiti kazna i dal ce je biti obavjesticu vas poslije sastanka Saveza.
Edin TM87 je napisao/la:Ma to defender nastelio nisu oni krivi
Slazem se, i to bas im oduzeti bodova__Liedson__ je napisao/la:Oduzimanje nekoliko bodova na početku nove sezone..123456 je napisao/la:Ovo zaista nije fer od strane La Vecchia Signora.Na ovaj nacin su postupili nesportski i ja cu u savezu pokrenuti inicijativu da se ovaj klub kazni.Kako ce glasiti kazna i dal ce je biti obavjesticu vas poslije sastanka Saveza.
Zasto ne?anonimni je napisao/la:možda da ponove utakmicu ako mi pobijedimo
halali..bas mi je krivo..ehhh u sta li sam ja gledao..pritisak je ucinio svojethe scouser je napisao/la:Pintole....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.