Pokazati ću na bijelu tačku, dati ću i crvenidiplomatija je napisao/la:Ko moze neka pohiti i nadje gdje moze odigrati penal na valencia-Getafe, Gonzales Gonzales voli pokazati na penal vise od gianluce rocchia

Kralju sretnoo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pokazati ću na bijelu tačku, dati ću i crvenidiplomatija je napisao/la:Ko moze neka pohiti i nadje gdje moze odigrati penal na valencia-Getafe, Gonzales Gonzales voli pokazati na penal vise od gianluce rocchia
Imalo bolja je ona, koja te ne uslovljava nekim min. kombinacijama kako bi odigrao zeljeni tip, i mislim svakako prvenstveno na online klad.diplomatija je napisao/la:Doktore sta smatraš pod imalo bolja, naša rijetko koja ima penale u ponudi, a većina raje se zalijepila za premier koji je vec haman pa godina kako je izbacio penale iz ponude
Ne bih se ja zalijetao sa Arsenalom, M'brough ima niz od pet pobjeda u ligi, rastavili su City-a, igraju na zavidnom nivou, uz to sve, znamo kakva je kiks epika Arsenal...BelminM23 je napisao/la:Istra 1961 - Rijeka 2 1,46
Roma - Parma 1 1,26
Arsenal - Middlesbrough 1 1,47
kv. 2.7
wwin
odlične prijedloge daješ, svaka častElvirRahimic je napisao/la:Hannover - Paderborn - 1
Q:1,80
Hannover dobar kod kuce,falilo je i malo srece u zadnjim utakmicama,dok Paderborn polako gubi korak i kroci prema 2.ligi.Pravi mec za Hannover da upise prvu pobjedu u drugom dijelu prvenstva.
Mouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
poprilično sam siguran u prolaz, sretno ko isprati
na ovo stavljam samo kuću i ženu, djecu ću ostaviti za X2Mouse je napisao/la:Barcelona - Levante 1
poprilično sam siguran u prolaz, sretno ko isprati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.