Ma dobar je Husref , samo ga ebu zivci....razumiem ja da on tako gradi autoritet, a opet neki igraci koji ginu za dres trebali bi imati imunitet.(do neke mere naravno ) Husref se igra sa vatrom forsira prosjecne igrace koji mozda na treningu djeluju dobro, a gura u drugi plan najbolje i tako nesvjesno stvara gnjev navijacima.pinoglavi je napisao/la:Izvini, prvi dio posta si realno napisao pa sam zato tako reagovao.slana_krv je napisao/la: Za.ebavam se, opusti se , istina je da me nervira njegov pristup, ali daleko da vjerujem u ovo sto sam napisao.
Kako god previse kukamo, znamo na koga ce se uperiti prst ako kola krenu nizbrdo (a vjerovali ili ne to zna i Husref), isto tako znamo kome zahvaliti ako se ispuni zacrtani cilj prije pocetka sezone, a vjerovali ili ne ispunili smo ga sa stilom i pretprosle i prosle sezone.
Uostalom kvalitetnog trenera za PL je izuzetno tesko naci, jos manji je broj onih koji bi se uklopili u ovaj sistem da imaju sve u svojim rukama sto se tice odlazaka i dolazaka
Sutra nek se desi mali kiks, zbog svega ovog to ce se pretvorit u ogroman problem, izgubit ce podrsku navijaca, pa samim tim i igraca, uprave itd. ....
zaista se igra sa vatrom a zar mu nije lakse pricati u 4 oka sa igracem koji mu uvijek pruza maksimum na trenu i rjesiti problem. Ja se posvadam sa zenom pa se pomirimom jer imamo zajednicki cilj.