FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
previse se ovdje sere po Husrefu, nije u pravu za sve sto ucini i nije bezgresan, ali nije ni debil, a kako su krenuli, ovdje ce od njega napravit' neznalicu i debila, a i generalno se ovdje pise puno gluposti, ja u sali, a drugi u neznanjutuzlak1987 je napisao/la:Mozda radne navike, neka ga pusti da igra da ga vidimo :DChinaglia je napisao/la:nasao mu je Husref manu, mozda frizura i brada :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Pa kako nije zadovoljan sa Lazevskim, ono sto kombinuje protiv Zvjezde na natopljenom terenu mogu garantovati da nismo dugo imali boljeg beka :S
Ma dobar je Husref , samo ga ebu zivci....razumiem ja da on tako gradi autoritet, a opet neki igraci koji ginu za dres trebali bi imati imunitet.(do neke mere naravno ) Husref se igra sa vatrom forsira prosjecne igrace koji mozda na treningu djeluju dobro, a gura u drugi plan najbolje i tako nesvjesno stvara gnjev navijacima.pinoglavi je napisao/la:Izvini, prvi dio posta si realno napisao pa sam zato tako reagovao.slana_krv je napisao/la: Za.ebavam se, opusti se , istina je da me nervira njegov pristup, ali daleko da vjerujem u ovo sto sam napisao.
Kako god previse kukamo, znamo na koga ce se uperiti prst ako kola krenu nizbrdo (a vjerovali ili ne to zna i Husref), isto tako znamo kome zahvaliti ako se ispuni zacrtani cilj prije pocetka sezone, a vjerovali ili ne ispunili smo ga sa stilom i pretprosle i prosle sezone.
Uostalom kvalitetnog trenera za PL je izuzetno tesko naci, jos manji je broj onih koji bi se uklopili u ovaj sistem da imaju sve u svojim rukama sto se tice odlazaka i dolazaka
Sutra nek se desi mali kiks, zbog svega ovog to ce se pretvorit u ogroman problem, izgubit ce podrsku navijaca, pa samim tim i igraca, uprave itd. ....
zaista se igra sa vatrom a zar mu nije lakse pricati u 4 oka sa igracem koji mu uvijek pruza maksimum na trenu i rjesiti problem. Ja se posvadam sa zenom pa se pomirimom jer imamo zajednicki cilj.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 19 jul 2016, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
M je velicine da moze i mnogima koji nose L ..barca_87 je napisao/la:ee ljudi da vas pitam ,treba mi neko uzet dres jer ja ne mogu nisam u tz .kakve sU velicine ,sad mi kaze da ima u bingu samo s i l ,ja nosim m ,jesul normalne velicne ,da nije ovjde L otprilike standardni m. tako je neko piso ak se ne varam .
- Beduin
- Kontakt:
Inace ne volim replicirati ovom forumskom Ismetu Hori, ali za razliku od njega i jos vecine forumasa ima i nas koji pricamo sa fudbalerima ili sa zajednickim prijateljima i momcima koji su im nekako valjali pa tako imamo i uvid u neke stvari.
Necu iznositi nikakav detalj ovdje, pogotovo sto svako ovo cita, ali samo neka se zna da nije nikakva forma u pitanju i kako je Merzic spremniji npr. od Kostica. Cuj u boljoj formi, Kostic ce sa jednom nogom bolje odigrati od onog jazavca.
Zasto Merzic nije igrao beka protiv Beitara, nebitno Husref da ga zamolio ili on se sam javio? Karrinu moju bi i probao.
Cak nije bitno ni to da li cemo dobiti Olimpica, najmanje ce Merzic uticati na to (mada karma je ravaku), bit je to da je Kostic daleko bolji centarfor od njega i kao takav mora da igra jer nije u slabijoj formi od gore pomenutom.
Za Zeca nemam uvid u kakvoj je formi, ali Mehidic me toliko iritirao protiv Beitara, kao i cijelo BP, da svi smo saglasni kako je on najgore rjesenje za prvih 11. Da nakon jednog dribinga proslijedi loptu beku ili sredini (a nerijetko nema potrebe ni za tim driblinbom), onda bi sigurno bio i bolji igrac a i vece povjerenje navijaca bi imao. Ali on iz godine u godinu to ne cini.
Imas Zeca ali jos ne racunas na njega.
Imas Govedaricu i igrao ti u Evropi, ali ipak ponovo Mehidic je ispred obojice.
Dovedes Fatica kao beka i ne isprobavas ga na prirodnoj poziciji, vec stavljas na DM.
Dovedes Lazevskog i nisi zadovoljan sa njim, a umjesto Fatica ti onda najboljeg proslogodisnjeg CB hoces na beka, iako se ne snalazi tu.
Imas najboljeg proslogodisnjeg CB Kostica, ali ti zelis Merzica.
Sada dovodis Subica (iako mi je drago da on dolazi)...
I tako dalje. Ma daaj ba.
A Piric jos uvijek tu, iako si doveo Bobica i Erica, a talentovanog Azira saljes u cvajtu (hajde, mozda momak bude dobro branio pa naredne godine bude naa prvi golman, mada cisto sumnjam u to).
Necu iznositi nikakav detalj ovdje, pogotovo sto svako ovo cita, ali samo neka se zna da nije nikakva forma u pitanju i kako je Merzic spremniji npr. od Kostica. Cuj u boljoj formi, Kostic ce sa jednom nogom bolje odigrati od onog jazavca.
Zasto Merzic nije igrao beka protiv Beitara, nebitno Husref da ga zamolio ili on se sam javio? Karrinu moju bi i probao.
Cak nije bitno ni to da li cemo dobiti Olimpica, najmanje ce Merzic uticati na to (mada karma je ravaku), bit je to da je Kostic daleko bolji centarfor od njega i kao takav mora da igra jer nije u slabijoj formi od gore pomenutom.
Za Zeca nemam uvid u kakvoj je formi, ali Mehidic me toliko iritirao protiv Beitara, kao i cijelo BP, da svi smo saglasni kako je on najgore rjesenje za prvih 11. Da nakon jednog dribinga proslijedi loptu beku ili sredini (a nerijetko nema potrebe ni za tim driblinbom), onda bi sigurno bio i bolji igrac a i vece povjerenje navijaca bi imao. Ali on iz godine u godinu to ne cini.
Dovedes Fatica kao beka i ne isprobavas ga na prirodnoj poziciji, vec stavljas na DM.
Dovedes Lazevskog i nisi zadovoljan sa njim, a umjesto Fatica ti onda najboljeg proslogodisnjeg CB hoces na beka, iako se ne snalazi tu.
A Piric jos uvijek tu, iako si doveo Bobica i Erica, a talentovanog Azira saljes u cvajtu (hajde, mozda momak bude dobro branio pa naredne godine bude naa prvi golman, mada cisto sumnjam u to).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na osnovu cega ste tako sigurni da ce pocet Merzic i Mehidic? Fakat ne kontam vas.
A sad adio...
Izmišlja čovjek toplu vodu....pametuje nešto i od jednostavnog želi da zakomlikuje situaciju bez potrebe...Beduin je napisao/la:Inace ne volim replicirati ovom forumskom Ismetu Hori, ali za razliku od njega i jos vecine forumasa ima i nas koji pricamo sa fudbalerima ili sa zajednickim prijateljima i momcima koji su im nekako valjali pa tako imamo i uvid u neke stvari.
Niko,niko samo Sloboda !!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vecinom ovako kako bude na treningu bude i na utakmici, ako je neko gledao trening to ce 99% biti..Pozitiva je napisao/la:Na osnovu cega ste tako sigurni da ce pocet Merzic i Mehidic? Fakat ne kontam vas.
Bomba kako cujem, neki Spanac se vrti oko Tusnja 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:Bomba kako cujem, neki Spanac se vrti oko Tusnja
I ja sam čuo,ako mislimo na istog,bit ćemo pravi kradljivci igrača

Pobjeda je bolja od orgazma!
Nemojte tih spanaca engleza bugara ti nece dobiti papire do sl sezone ,a i kad ih registrujes moraju sjediti na klupi i gledati nase talente 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mozda je vec dobio radnu dozvolu hahaSlobodas je napisao/la:Nemojte tih spanaca engleza bugara ti nece dobiti papire do sl sezone ,a i kad ih registrujes moraju sjediti na klupi i gledati nase talente
Niko, niko, samo Sloboda
Ovo je naš drug Blackmore 2 sa foruma napisao upravi stadiona neki dan prije čiščenja tribine koju su preuzeli, pa me zamolio da objavim, pošto je on zaboravio pass.
"Zamolio bih Vas da u ime svih građana TK, svih navijača FK Sloboda,kao i zbog poštovanjima prema svim korisnicima JU Gradski stadion Tušanj očistite sjevernu tribinu ( a to niste učinili najmanje dvije godine), koja je prepuna smeća, pred početak predstojeće fudbalske/nogometne sezone u Premijer lige BIH.
Tribina je u lošem stanju, mnogo je prljava i ponavljam prepuna smeća, a kao što Vam je i poznato.
Siguran sam da imate budžet, kao i da imate sredstva koja su obezbjeđena za održavanja i čišćenje, kako terena tako i tribina.
Ponavljam još jednom, da to uradite kako bi opravdali Vaš mandat upravljanja JU Gradski stadion Tušanj, kao i da ukažete poštovanje prema svim korsinicima istog.
S Poštovanjem"
a ovo je njihov odgovor:
"Vasu kritiku svakako uvazamo, od nedelje je pocela akcija ciscenja sjeverne tribine, po kisi smo skupljali kabasto smece danas vec peremo sa smrkovima kompletnu tribinu.
Za utakmicu u petak ce sjeverna tribina predvidjena za navijace i ljubitelje FK Sloboda biti u maximalno optimalnom stanju te Vas uvjeravamo da se ovakve stvari nece ponoviti, jer smo sada mi preuzeli ciscenje sjeverne tribine.
Jos jednom Vam se zahvaljujemo na kritici i nadamo se dobroj saradnji sa nasim vjernim navijacima.
S postovanjem!
Srdacan pozdrav!"
ŠEĆER SRDAČNO ZAHVALIO NA KRITIKAMA, TAKO DA UBUDUĆE NAM VALJA KRITIKOVAT AKO HOĆEMO DA NEŠTO URADI, JER BEZ TOGA NEMA RADA.
"Zamolio bih Vas da u ime svih građana TK, svih navijača FK Sloboda,kao i zbog poštovanjima prema svim korisnicima JU Gradski stadion Tušanj očistite sjevernu tribinu ( a to niste učinili najmanje dvije godine), koja je prepuna smeća, pred početak predstojeće fudbalske/nogometne sezone u Premijer lige BIH.
Tribina je u lošem stanju, mnogo je prljava i ponavljam prepuna smeća, a kao što Vam je i poznato.
Siguran sam da imate budžet, kao i da imate sredstva koja su obezbjeđena za održavanja i čišćenje, kako terena tako i tribina.
Ponavljam još jednom, da to uradite kako bi opravdali Vaš mandat upravljanja JU Gradski stadion Tušanj, kao i da ukažete poštovanje prema svim korsinicima istog.
S Poštovanjem"
a ovo je njihov odgovor:
"Vasu kritiku svakako uvazamo, od nedelje je pocela akcija ciscenja sjeverne tribine, po kisi smo skupljali kabasto smece danas vec peremo sa smrkovima kompletnu tribinu.
Za utakmicu u petak ce sjeverna tribina predvidjena za navijace i ljubitelje FK Sloboda biti u maximalno optimalnom stanju te Vas uvjeravamo da se ovakve stvari nece ponoviti, jer smo sada mi preuzeli ciscenje sjeverne tribine.
Jos jednom Vam se zahvaljujemo na kritici i nadamo se dobroj saradnji sa nasim vjernim navijacima.
S postovanjem!
Srdacan pozdrav!"
ŠEĆER SRDAČNO ZAHVALIO NA KRITIKAMA, TAKO DA UBUDUĆE NAM VALJA KRITIKOVAT AKO HOĆEMO DA NEŠTO URADI, JER BEZ TOGA NEMA RADA.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Ja kako znam i vidim tu je francuz treca liga.....proba
Veznjak
Veznjak
Moram priznat da mi je Efendic u zadnje vrijeme strasno porastao u ocima. Poceo sam ga gotivit.
Druga stvar. Jedva cekam pocetak prvenstva. Super liga, mi super. Bas se radujem dobrom fudbalu. Ne daj se Slobodo!
Druga stvar. Jedva cekam pocetak prvenstva. Super liga, mi super. Bas se radujem dobrom fudbalu. Ne daj se Slobodo!
A sad adio...
joksimovicu, da li cete ti, tvoja familija i prijatelji, doci u subotu na Tusanj, to vam je prva i posljednja tekma koju cete (mozda) pogledat' ove sezone, jer Subic dolazi, ali nece igrat' protiv Olimpica
- Beduin
- Kontakt:
A ko i kad preuzima ciscenje Zapadne tribine? Valja im poslati kritiku i na taj racun.Mortus je napisao/la:Ovo je naš drug Blackmore 2 sa foruma napisao upravi stadiona neki dan prije čiščenja tribine koju su preuzeli, pa me zamolio da objavim, pošto je on zaboravio pass.
S Poštovanjem"
a ovo je njihov odgovor:
S postovanjem!
Srdacan pozdrav!"
J3bote, Zapad daleko posjeceniji od Sjevera, iako je uvijek bio skuplji, trebali su zubima do sad ga ocistiti i odrzavati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije to sto mislite ide Hervas iz drzave.
Nego Subic izradio, upitanju je Arbeloa
Nego Subic izradio, upitanju je Arbeloa
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 19 jul 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mislim da se zapad koliko toliko cisti.Beduin je napisao/la:A ko i kad preuzima ciscenje Zapadne tribine? Valja im poslati kritiku i na taj racun.Mortus je napisao/la:Ovo je naš drug Blackmore 2 sa foruma napisao upravi stadiona neki dan prije čiščenja tribine koju su preuzeli, pa me zamolio da objavim, pošto je on zaboravio pass.
S Poštovanjem"
a ovo je njihov odgovor:
S postovanjem!
Srdacan pozdrav!"
J3bote, Zapad daleko posjeceniji od Sjevera, iako je uvijek bio skuplji, trebali su zubima do sad ga ocistiti i odrzavati.
Zlatan Nalić sin tuzlanski