znaci onako kako mi je trener i rekaoedo_malesak je napisao/la:Fatko je napisao/la:I sta pise u sportu za Husica

znaci onako kako mi je trener i rekaoedo_malesak je napisao/la:Fatko je napisao/la:I sta pise u sportu za Husica
Jeste,ovo je forum a ne otpad,idi sabiri zeljezo,nema razlike pijaca i forum zbog takvih kao ti,samo lazi i dezinformacijeastra1922 je napisao/la:pa care ovo je forum a to ti je isto kao pijaca nema puno razlike sta mislis da ostali pisu samo istinu i samo provjerene stvari.svoje misljenje zadrzi za sebe a mene vise ne uzimaj usta.kada vidis moj post ne citaj ga vise i gotovo.ja sam na ovom forumu iz zabave nista drugo..i boze sacuvaj da cu se ja prepirat stobom
valjda nam ko noge ne polomiemir_dj je napisao/la:
Ja sam zadovoljan porazom 2-0 od vasastra1922 je napisao/la:valjda nam ko noge ne polomiemir_dj je napisao/la:bice zanimljiva utakmica sa gradinom,kad nas ljudi sad otresu
Super za nas ako je potpisao a ako nije fakat nema smisla da nas ložiš.elemental je napisao/la:Savic potpisao za Zvijezdu!!!!
Raci nam je li to 100% tacna vijest, ili su to neka tvoja nagdjanja.edo_malesak je napisao/la:Super za nas ako je potpisao a ako nije fakat nema smisla da nas ložiš.elemental je napisao/la:Savic potpisao za Zvijezdu!!!!
Eh to je vec druga stvar, samo reci nam kad je to potpisao danas ili ????elemental je napisao/la:Ako laze Savic lazem i ja.
Pa od koga si ti cuo da je potpisao za Slaviju, je li informacija iz prve,druge,trece ruke,....Benjo_AFC86 je napisao/la:haha, a ja baš čuo prije 1h da je Savić potpisao za Slaviju.. ali ništa zvanično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.