Ma nije samo to,nego su poceli gluposti pricati a imaju temu za te stvariGreivis je napisao/la:**** ove prijedloge gdje se samo nabacaju parovi na srecu bez ikakve analize.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma nije samo to,nego su poceli gluposti pricati a imaju temu za te stvariGreivis je napisao/la:**** ove prijedloge gdje se samo nabacaju parovi na srecu bez ikakve analize.
Win, 7-6 3-6 4-6masteRofPoker je napisao/la:Off topic je ali ubaciti cu se. I ja sam promasio Irigoyen za fine pare ali sam ja to jos sinoc odigrao, uz neku svoju analizu. Ne vidim mjesta da se momak napada, forma i rezultati su joj isli na ruku ali danas nije postojala na terenu.
Mislim da je prije pljuvanja, bolje postaviti par nego napadati ljude. Prepisao si par e onda suti i trpi a ne odmah ismijavati nekoga.
Da ne bude skroz off : idemo live
Mitu - Glushko tip 2 @ 3.75
trenutni rezultat je 7:6, pocetak drugog seta. Mec je totalno izjednacen, ima smisla probati ovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na ovo sam dodao i An.Kuznetsov - Golubev 1 . Jao koliko jbne patnje s ova 3 para, svaki od ova 3 tenisera su gubili 1. set i uspjeli da okrenu i dobiju, hajde ti Mayer dobij to lakše života tiConvicts1988 je napisao/la:Gdje su majstori za tenis, nek nam nabace koji par ovdje, ponuda je odlična : )
Edit: Ja sam mislio na ova 3 para uplatiti cener;
Chardy - Guez 1
V.Pospisil - Haase 1
L.Mayer - Rola 1
Gdje to mozes kombinovat odg i igrace, ako pogodis igrace da ce dat golove automatski si pogodio i odg tako da su kladionice samo u minusu a nesto ne vjerujem da to sebi dopustajuGuarin14 je napisao/la:Sanse su minimalne za prolaz ali jednostavno sam morao ovo probati, (vise zbog svog cejfa) kvote su odlicne, a i draze mi je ovako odigrati, nego igrati kornere, kartone i ostalo..
Cavani daje gol 2,70
Costa daje gol 2,50
PSG - Chelsea oba daju 1,85
Ukupna kvota 12,49
Luiz Adirano daje gol 4,0
Lewandowski daje gol 1,90
Shaktar - Bayern oba daju 1,90
Ukupna kvota : 14,44
hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...
lagano, TBlaxzg je napisao/la:Troicki V.-Robert S. 1.set +9.5 2.20
predobra kvota za ne probat, nema Robert los servis, a i podloga u DB je dosta brza(barem je bila prosle godine, ove nisam gledao niti jedan match)
Pusti debile. Oni vise vole kad neko nalupa bezveze deset parova ili napise nekoliko mogucih prelaza. Samo nastavi.hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...
Brate moze li se ovdje kako probati i 11+ vidim bilo je i takvih mecevaJanez je napisao/la:Znam da su neki već prozivali da je svima dostupno H2H i da se može vidjeti, ali ja postavljam prema tome pa ko voli neka izvoli.Nemam rođaka na Islandu, nemam komšiju pa da mi javi ima li povrijeđenih, da li je napadač dobro ručao i golman da li je spavao ili je radio dnevnu smjenu pa se držim međusobnih omjera u ovakvim mečevima.
![]()
Do LP i Engleza naletio sam na zanimljiv par koji ima u kladionicama, a riječ je Islandu i tamošnjem League Cup-u.
Sastaju se:
Kopavogur - Hafnarfjordur 4+ ( kvota 1,9 Premier )
Međusobni mečevi: KOPAVOGUR - HAFNARFJORDUR
21.03.14 LEA Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 10
15.12.12 KLU Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 7
20.07.08 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0
10.05.08 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 0 : 4
19.08.07 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 2 : 2
24.05.07 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0
Prema omjerima stvarno očekujem golove, a ovako finu kvotu od 1,9 treba iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.