Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

arelinho
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la arelinho » 17 feb 2015, 16:34

Greivis je napisao/la:**** ove prijedloge gdje se samo nabacaju parovi na srecu bez ikakve analize.
Ma nije samo to,nego su poceli gluposti pricati a imaju temu za te stvari :thumbdown: :thumbdown:

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 17 feb 2015, 16:51

Troicki V.-Robert S. 1.set +9.5 2.20

predobra kvota za ne probat, nema Robert los servis, a i podloga u DB je dosta brza(barem je bila prosle godine, ove nisam gledao niti jedan match)
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 17 feb 2015, 16:52

Statističke zanimljivosti za neke od večerašnjih utakmica:

Reading - Wigan

Na sedam od prethodnih osam duela ovih ekipa postizano je bar tri gola.

Bristol City - Peterborough

Na poslednjih sedam okršaja ovih rivala postizano je najmanje tri gola.

Notts County - Sheffield Utd

Na poslednjih 8 duela ova 2 tima golovi su postizani na obe strane.

Scunthorpe - Chesterfield

Chesterfield u dosad 10 odigranih utakmica nije uspio pobijediti Scunthorpe u gostima.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 feb 2015, 16:55

masteRofPoker je napisao/la:Off topic je ali ubaciti cu se. I ja sam promasio Irigoyen za fine pare ali sam ja to jos sinoc odigrao, uz neku svoju analizu. Ne vidim mjesta da se momak napada, forma i rezultati su joj isli na ruku ali danas nije postojala na terenu.
Mislim da je prije pljuvanja, bolje postaviti par nego napadati ljude. Prepisao si par e onda suti i trpi a ne odmah ismijavati nekoga.
Da ne bude skroz off : idemo live

Mitu - Glushko tip 2 @ 3.75
trenutni rezultat je 7:6, pocetak drugog seta. Mec je totalno izjednacen, ima smisla probati ovo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Win, 7-6 3-6 4-6

Eh da sve ovako lahko ide gdje bi nam bio kraj.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 17 feb 2015, 17:08

Convicts1988 je napisao/la:Gdje su majstori za tenis, nek nam nabace koji par ovdje, ponuda je odlična : )

Edit: Ja sam mislio na ova 3 para uplatiti cener;

Chardy - Guez 1
V.Pospisil - Haase 1

L.Mayer - Rola 1

:hmmmmm:
Na ovo sam dodao i An.Kuznetsov - Golubev 1 . Jao koliko jbne patnje s ova 3 para, svaki od ova 3 tenisera su gubili 1. set i uspjeli da okrenu i dobiju, hajde ti Mayer dobij to lakše života ti :pray:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 17 feb 2015, 17:11

Bolje ne pratite al' ipak da postavim :mrgreen:

Souza - Arguello 1 @ 1.60, TR 2:0 @ 2.75, (-2.5) h1 @ 1.93

Ako neko stigne na live :thumbup:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 feb 2015, 17:19

Sanse su minimalne za prolaz ali jednostavno sam morao ovo probati, (vise zbog svog cejfa) kvote su odlicne, a i draze mi je ovako odigrati, nego igrati kornere, kartone i ostalo..

Cavani daje gol 2,70
Costa daje gol 2,50
PSG - Chelsea oba daju 1,85

Ukupna kvota 12,49

Luiz Adirano daje gol 4,0
Lewandowski daje gol 1,90
Shaktar - Bayern oba daju 1,90

Ukupna kvota : 14,44

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 17 feb 2015, 17:21

Guarin14 je napisao/la:Sanse su minimalne za prolaz ali jednostavno sam morao ovo probati, (vise zbog svog cejfa) kvote su odlicne, a i draze mi je ovako odigrati, nego igrati kornere, kartone i ostalo..

Cavani daje gol 2,70
Costa daje gol 2,50
PSG - Chelsea oba daju 1,85

Ukupna kvota 12,49

Luiz Adirano daje gol 4,0
Lewandowski daje gol 1,90
Shaktar - Bayern oba daju 1,90

Ukupna kvota : 14,44
Gdje to mozes kombinovat odg i igrace, ako pogodis igrace da ce dat golove automatski si pogodio i odg tako da su kladionice samo u minusu a nesto ne vjerujem da to sebi dopustaju

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 17 feb 2015, 17:23

Bet Live, samo bjezite od su.paka iz Premiera :salut:

Takodjer ko ima racun na wwinu, moze u singlu baciti svu cetvoricu na par centi, da daju prvi gol, kvote su odlicne :thumbup:

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 17 feb 2015, 17:35

Nishioka - Sijsling 2 @ 1.46

Sijsling u posljedne vrijeme igra nešto bolji tenis, iako to nije ni blizu njegovog nivoa, ipak uspio je doci do 1/4 finala u Zagrebu, i u Memfisu uzeti set Tomicu. Sa druge strane je mladi Japanac Nishioka koji je prosao kvalifikacije, gdje je bio i favorit, ali sa pobjedama protiv Dacieka, Girona i Bangoure, sigurno da ne možete se čuditi nastupu u glavnom žrijebu. Igra previše defanzivno, nema neki poseban servis i tu je u velikom zaostatku za Sijslingom.
Po ovoj kvoti, moram ispratiti makar to bio i stari choker iz Holandije.

Krajinovic - Kokkinakis 2 @ 1.30

Mladi Grk ove sezone igra odličan tenis. Odlični rezultati koji su plod igre, koja je uveliko napredovala u odnosu na proslu godinu. Forehand i servis su sada puno ubojitiji, kretanje popravljeno i Kokk ce sigurno do TOP 100 ove godine ako ne bude povreda. Krajinovic je tu negdje na granici TOP 100 ali nije najbolje ušao u ovu sezonu. Porazi od nekih igrača slicnog kalibra, ne ulijevaju samopouzdanje. Kokkinakis u ovom trenutku kvalitetniji igrač, u puno boljoj formi, već je odigrao 3 meča i vidim ga kao pobjednika u ovom duelu.

Giraldo - Monaco 1 @ 1.74

Monaco se vraća nakon povrede, nije previše trenirao, pa ni rezultati nisu dobri. Poraz od De Bakkera je bolan, a Giraldo je puno kvalitetniji igrač sa nevjerovatnim returnom, koji mu na zemlji može donijeti dosta toga protiv Monaca koji i ne servira baš kako može.

Novikov - Patino
Estrella - Cunha
Krajicek - Jung
Svi TR 2:0 @ 3.68

Ovo igram prvenstveno što je svaki od ponuđenih favorita u puno boljoj formi, razlika je velika u klasi ovih igrača, i sigurno će i oni željeti da brzo riješe svoj meč. Protivnici nemaju nesto cime bi ih mogli ugroziti, i ocekujem lagane pobjede trojice favorita na ovom Challengeru.

Munoz de la Nava - Dzumhur TR 0:2 @ 2.57

Nikad bolji Damir, protiv ocajnog Munoza, koji se prosle sedmice borio sa nekom bolesti, nije baš full spreman sigurno, a od Damira nije bolji igrač ni na jednoj podlozi, koliko god on bio podcijenjen sa ovakvom kvotom na Hardu. Jednostavno kvota koja se mora probati.

Darcis - Przysiesny 1
Nedovyesov - Mertl 1
Kubot - Arnaboldi 1
@ 2.54

Tripl iz Wroclawa sa veoma jakog dvoranskog Challengera. Ponovo su izraziti favoriti u planu, i svojom formom i jednostavno kvalitetom igre su daleko ispred svojih rivala.

Rojas - Olivares 2 @ 1.61
(WWin)

Futures time, Olivares kvalitetniji igrač, dosta solidan bio na proslosedmicnom Challengeru u Santo Domingu, pa zbog toga i igram ovo.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 feb 2015, 17:41

Svaka cast za analizu Forster. To se cijeni. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 feb 2015, 17:56

PSG - Chelsea dp2 (vise golova u drugom pol) @ 2,00
Shaktar - Bayern dp2 @2,00

probati na cenera ove dvije pa sta bude :mrgreen:

prve su utakmice 1/8 LP, vjerujem da ce i jedni i drugi uci oprezno u utakmicu i prvobitno cuvajuci svoj gol, ako i padne koji ocekujem ga u drugom dijelu, naravno uvijek postoji mogucnos nekog brzog gola ali nadam se da veceras ga nece biti. Gosti ce vjerovati u revans a domacini teziti da ne prime pogodak, pa da probamo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 feb 2015, 17:58

hjk helsinski :roll:
Manijaci Zeljini

hypnox
Kontakt:

Post Postao/la hypnox » 17 feb 2015, 18:02

Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 17 feb 2015, 18:07

hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...

boli te k, pa sami su ga odigrali, nek seru kolko hoce. svi su pametni kad zavrsi mec
laxzg je napisao/la:Troicki V.-Robert S. 1.set +9.5 2.20

predobra kvota za ne probat, nema Robert los servis, a i podloga u DB je dosta brza(barem je bila prosle godine, ove nisam gledao niti jedan match)
lagano, TB
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 feb 2015, 18:08

hypnox je napisao/la:Koji ste vi kraljevi, ja mislim da niti jednog covika nisu ovoliko izasrali na forumu nego moj tiket, analiza je bila tocna sta iman lagat, to je drugo sta je ovo ili prodala mec ili je dosla sa menstruacijom pa nije uspila dobit 3 gema, sve u svemu ovome se nisam nada tako da cu razmislit ocu li sta postavljat na ovaj forum jer mislim da ima ljudi ovde koji su odigrali 50 tiketa i od toga 45 pali pa im niko nije reka niti rici a ulazu po 5 kn...
Pusti debile. Oni vise vole kad neko nalupa bezveze deset parova ili napise nekoliko mogucih prelaza. Samo nastavi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 17 feb 2015, 18:17

Moroka-Bidvest 2 1,95

gosti zadnjih 5 imaju tri pobjede i dva remija, dok su domaćini u lošijoj formi, pobjeda i po dva poraza i remija ali ono što mene više vuče na dvicu jesu međusobne, u zadnjih 5 Bidvest je pobjeđivo.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 17 feb 2015, 18:19

Znam da su neki već prozivali da je svima dostupno H2H i da se može vidjeti, ali ja postavljam prema tome pa ko voli neka izvoli. ;) Nemam rođaka na Islandu, nemam komšiju pa da mi javi ima li povrijeđenih, da li je napadač dobro ručao i golman da li je spavao ili je radio dnevnu smjenu pa se držim međusobnih omjera u ovakvim mečevima. :thumbup:

Do LP i Engleza naletio sam na zanimljiv par koji ima u kladionicama, a riječ je Islandu i tamošnjem League Cup-u.

Sastaju se:

Kopavogur - Hafnarfjordur 4+ ( kvota 1,9 Premier )

Međusobni mečevi: KOPAVOGUR - HAFNARFJORDUR
21.03.14 LEA Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 10
15.12.12 KLU Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 7
20.07.08 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0
10.05.08 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 0 : 4
19.08.07 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 2 : 2
24.05.07 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0

Prema omjerima stvarno očekujem golove, a ovako finu kvotu od 1,9 treba iskoristiti.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 17 feb 2015, 18:32

Janez je napisao/la:Znam da su neki već prozivali da je svima dostupno H2H i da se može vidjeti, ali ja postavljam prema tome pa ko voli neka izvoli. ;) Nemam rođaka na Islandu, nemam komšiju pa da mi javi ima li povrijeđenih, da li je napadač dobro ručao i golman da li je spavao ili je radio dnevnu smjenu pa se držim međusobnih omjera u ovakvim mečevima. :thumbup:

Do LP i Engleza naletio sam na zanimljiv par koji ima u kladionicama, a riječ je Islandu i tamošnjem League Cup-u.

Sastaju se:

Kopavogur - Hafnarfjordur 4+ ( kvota 1,9 Premier )

Međusobni mečevi: KOPAVOGUR - HAFNARFJORDUR
21.03.14 LEA Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 10
15.12.12 KLU Kopavogur Hafnarfjordur 1 : 7
20.07.08 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0
10.05.08 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 0 : 4
19.08.07 PEP Kopavogur Hafnarfjordur 2 : 2
24.05.07 PEP Hafnarfjordur Kopavogur 4 : 0

Prema omjerima stvarno očekujem golove, a ovako finu kvotu od 1,9 treba iskoristiti.
Brate moze li se ovdje kako probati i 11+ vidim bilo je i takvih meceva :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

hypnox
Kontakt:

Post Postao/la hypnox » 17 feb 2015, 18:38

Evo vam moj tiket a svi oni sta su prigovarali mogu stavit 5 kn a ne 50...

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.