Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Ko ulazi u finale

Anketa je završila: 24 maj 2026, 07:25.

Prvak je
0
Nema glasova.
Real
0
Nema glasova.
Oly?
1
100%

Ukupno glasova: 1

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la kraljttbvb » 29 maj 2026, 14:18

POTPUNI ZAOKRET: Asvel će da ima TOP 3 najveća budžeta u Evroligi!

Asvel je prošle sezone platio penale jer nije imao minimalni budžet koji je propisala Evroliga, dok će sledeće sezone “otvoriti banku”.

Već u u Vilerbanu potpisali Armonija Bruksa pošto su ponudili više od Partizana koji je Amerikancu nudio ugovor na 2 miliona godišnje, a poslali su ponude i Timoti Luvavuu, Frenku Nilikini i Silvanu Francisku.

Očekuje se da će sledeće sezone samo na plate Asvel potrošiti 25 miliona evra.

To će prema nekim projekcijama biti treći budžet u Evroligi. Veći e da imaju samo grčki klubovi – Panatinaikos sa 27 miliona i Olimpijakos koji ima oko 25 miliona.
A ja se ponadao da ce ovi amateri zauvijek napustiti EL :damn:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 maj 2026, 14:23

kraljttbvb je napisao/la:
29 maj 2026, 14:18

Asvel je prošle sezone platio penale jer nije imao minimalni budžet koji je propisala Evroliga, dok će sledeće sezone “otvoriti banku”.

Već u u Vilerbanu potpisali Armonija Bruksa pošto su ponudili više od Partizana koji je Amerikancu nudio ugovor na 2 miliona godišnje, a poslali su ponude i Timoti Luvavuu, Frenku Nilikini i Silvanu Francisku.

To će prema nekim projekcijama biti treći budžet u Evroligi. Veći e da imaju samo grčki klubovi – Panatinaikos sa 27 miliona i Olimpijakos koji ima oko 25 miliona.
Ma neka ih ako ce ulagati u ekipu. Lijepo je kad neko novi bude malo u vrhu. Ono kad upisu 3 pobjede u sezoni je uzas. Tako komotno moze igrati i Krka u EL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 maj 2026, 14:27

DamirT je napisao/la:
29 maj 2026, 14:23
kraljttbvb je napisao/la:
29 maj 2026, 14:18

Ma neka ih ako ce ulagati u ekipu. Lijepo je kad neko novi bude malo u vrhu. Ono kad upisu 3 pobjede u sezoni je uzas. Tako komotno moze igrati i Krka u EL.
Oni su mi uvijek bili bezveze ekipa. Takodje i Monako i njihova dvoranica sa onim nekim likom sto vodi ono neko glupo navijanje :puke:

Daj Galatu, Besiktasa, ekipe iz Grcke, tamo gdje sve gori kad je utakmica. Ove NBA "clap your hands" ekipe treba maknuti iz EL :salut:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []