Jedna super prijateljska tekma. Grci fantastican protivnik , da je nekako odigrati sa njima po jednu ovakvu tekmu svako mjesec dana !!!!
- Safet Susic
Svaka cast Pape za sve sto je uradjeno oko ove tekme. Mnogim strucnjacima i misliocima su usta zatvorena veceras, uz to se isprobalo par alternativa i kombinacija. Veliki plus za buducnost i predstojece utakmice. Uradio je veceras ono za sto bi mnogim trenerima trebalo jedno 60-70 minuta. Cim je uvidio da postava ne terenu ne funkcionise izvrsio je zamjenu vec posliij 30 minuta. Zao mi je Pandze al tim i igra moraju biti na prvom mjestu. Super izmjene , neki momci koji su dugo cekali pravu sansu dobili su je (Stilic,Zec pa i Muslimovic).
- Mujdza
Veceras bio dobar mada me malo zabrinula ona greska koja nas je mogla kostati gola. Pouka , nikako ne dozvoliti da Mujdza bude zadnji covjek u odbrani pri iznosenju lopte VRLO BITNO.
- Mravac
Vec odavno je meni kao i Susicu Mravac bez ikakvih razmljsnja neupitan u prvih 11. Tako je bilo prije godinu dana ,tako je i sada.
- Spahic dobar veceras. Jedina zamjerka je da je pocetkom utakmice imao tendenciju da glumi veznjaka i napucava lopte prema Dzeki. Svaka je bila izgibljena. Izgleda da mu je Pape skrenuo paznju na to pa je to kasnije puno bolje izgledalo kada je iznosio loptu bez napucavanja.
- Salihovic
Njega i Lulica ne treba razdvajati na ljevoj strani. Ipak je primjetan manji pad forme ali opet je kljucni covjek za repku.
- Zahirovic
Stavljam ga ispred Rahimica , dakle u prvih 11 od danas. Otkrice , a zato zasluge idu Safetu Susicu naravno. Dovoljno je napisano komplimenata za ovog momka tako da ne ponavljam. Uglavnom dobar i defanzivno i ofanzivno. Cita igru fantasticno od tajminga za startove do postavljanja u prostoru.
- Medunjanin
Trenutno prvo ime nase repke. Danas je briljirao..... (da napomenem , kod Cire nikada nije dobio pravu sansu, za Papeta neupitan)
- Lulic
Standardno dobar bio danas ..
- Dzeko
NItko sretniji od mene da napisem da je Dzeko danas bio najbolji igrac utakmice. Snaga, brzina, okretljivost. borbenost. Dosta je napredovao. Nijedan poraz mi ne moze tesko pasti uz ovakav trud kao danas. U isto vrijeme zal za utakmicom protiv Rumuna i onim (ne)zalaganjem tada.
-Zec
Razocarenje dana. Propustio je svoju sansu zauvijek.
- Muslimovic
Slicno kao za Zeca. IMao je puno loptu u nogama a nista smisleno nije napravio.
- Stilic
Malo razocarenje. Nje bio tako los al ni nista posebno. Licno mi je trenutno ispred Misimovica (u stvari svak mi je trenutno ispred MIsketa).
Da smo imali jos jednog iole raspolozenog napadaca uz Dzeku danas bi slavili pobjedu.
Nadam se da ce se izvuci neke pouke danas u vezi dinamicnosti igre. Ne mogu da zamislim da vise ovdje ima mjesta za MIsketa u prvih 11. Jednostavno moderan fudbal ne dozvoljava setace ekipi. Bio to Mravac,Miske ,Dzeko ,Pele il netko deseti. Protiv Bjelorusa Lulic spic/poluspic. Ze out Pjanic in. I to je skoro to. Naravno , jos Papac in .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,