SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Posto smo ovo kolo dobili sluzbenim rezultatom, ne znam da li se vaze golovi.. Ovo kolo sam dao dva gola.. a izgleda jedan mi je naznacen. Sad il oba ili nijedan. Necu jedan.. Radi se o ekipi Spamm..
- pintol_TM87
- Kontakt:
da se vaze sad bih bio najbolji strijelac..tako da nista od golova da si ih 5 daoFliX je napisao/la:Posto smo ovo kolo dobili sluzbenim rezultatom, ne znam da li se vaze golovi.. Ovo kolo sam dao dva gola.. a izgleda jedan mi je naznacen. Sad il oba ili nijedan. Necu jedan.. Radi se o ekipi Spamm..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako nam je malo falilo da preotmemo titulu Mislish Unitedu
. Još jednom čestitke saigračima na plasmanu u prvu ligu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jel se gleda rol razlika ili međusobni omjer.Jbt imamo isto bodova ko United i Hammersi,al lošija gol razlika
U stvari jednaki smo s Jedinstvom,ali bolji Čekićari 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ MVP
Poredak na tabeli odredjuje veci broj osvojeni bodova.Ako je broj osvojeni bodova isti za dalji poredak na tabeli prvo se gleda:
Tacka 1: Bolja gol razlika.
Tacka 2: Vise dati golova.
Tacka 3: Medjusobni susreti (Ako je nerjeseno racuna se ko je vise postigao golova u gostima)
Tacka 4: Ako i nakon Tacke 1,2 i 3 se nemoze odrediti ko je bolji na tabeli gledat ce se ko je bio bolji u 1. kolu te sezone.Ako i nakon toge se nemoze odrediti dalje se gleda 2.kolo pa tako redom (3,4,...18 kolo)dok se nedodje do tacnoga poretka.
Tacka 5: U tacki 4 se primjenjuju pravila iz Tacki 1,2 i 3.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Znači ekspresno iz prve u drajtu
Moramo u rebuilding donnie 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A i vi znaci sa nama.LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtuMoramo u rebuilding donnie
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:A i vi znaci sa nama.LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtuMoramo u rebuilding donnie
tabele (desni klik -> open image in new tab - da bi vidjeli cijelu sliku
) prema nezvanicnim rezultatima:

sutra nekad sredim sve i postam zvanicne tabele i parove za baraz
FK Bilder:Zadnja Klupa 2:0 (el-fighter,suhakrpa)
FK Topnici:FK Delfin 1:1 (arelinho-123456)
Blue Train:FK Pjetlovi 1:0 (Nimla_RZ)
Gongashi:Crazy Legs 1:0 (*p!p!t@*)
Joint_fc:Green Dragons 3:0 (miky_hz x2, Monolog)
FK Formula:FC Ljuta Krajina 1:1 (Tribalian - LjumanM95)
Pivopije:Mislish United 3:1 (Faraon iz Visokog, RK Gradacac, NK/RK Krivaja - tevezito)
BH Fanaticos:Čekićari 0:0
Jedinstvo Manchester:SK Stolac Hercegovina 1:1 (forza - elninho_resTO)
FC Grizzlies:FK Garaže 2:1 (Donnie Darko, LBJ MVP - alacious)
La Vecchia Signora:FC Premier 0:3 SLU.
Red Bavarian:Backspace United 2:0 (effe_sa,ribery)
FK Kljusinari:NK Vukovi zla 1:0 (zjaka)
Spamm:Spartans FC 3:0 SLU.
FK Gromovi:FK Kockari 3:1 (BelminM23, zenicanin x2 - Maestro^^)

sutra nekad sredim sve i postam zvanicne tabele i parove za baraz
a da ga ****s,nije nas htjelo ovo zadnje kolo.Sve u gol,al se je vidjelo cim je prva tekma u Njemackoj zapocela da su gosti u teskoj poziciji,a to su potvrdili i Englezi i Villa sa 3 komada

I moram da izrazim svoje odusevljenje sto SK Stolac nije otisao u I ligu direktno iz 3 pa malo u 2 i odma u prvu,jer je sve vise klubova koji bljesnu na tren i onda izlete iz prve lige u tren oka.Tako da ce Stolac imati jos jednu sezonu za afirmaciju na ovaj "srednji" a ne amaterski rang takmnicanja i onda cemo u profesionalce
I moram da izrazim svoje odusevljenje sto SK Stolac nije otisao u I ligu direktno iz 3 pa malo u 2 i odma u prvu,jer je sve vise klubova koji bljesnu na tren i onda izlete iz prve lige u tren oka.Tako da ce Stolac imati jos jednu sezonu za afirmaciju na ovaj "srednji" a ne amaterski rang takmnicanja i onda cemo u profesionalce
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskrene čestitke prvacima. Mi smo slavili duže negoli je trebalo i to nam se osvetilo. U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće, al' to je sastavni dio ove igre. Naredne godine idemo po kup i vraćanje u prvu ligu. Jbt, pa mi smo obrnuta verzija Kaiserslauterna. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Čestitam vam na pobjedi i opstanku, mada je bilo više sretno al' hajde, da ne ispadnem papak.bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Inače, velika hvala svima na čestitkama na tituli.
Mi (Pjetlovi) smo svoj cilj ispunili, žao mi je što ne postavismo rekord (
Do tada...

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Svi zaboravili odigrati u našoj ekipi.
Moram se ovdje upisati na glavnu temu, da imam među postovima i da me podsjeća.
Moram se ovdje upisati na glavnu temu, da imam među postovima i da me podsjeća.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
kad krece nova sezona ? necu valjda morati cekati do ljeta ?? 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne znam baš, ovaj @samocelik je pravo loš otkako je doš'o kod nas. Kakav Torres za njega. Ja bih njega na transfer listu.bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Čelik Zenica 1945
@Nimla čuvaj me se,narušavaš pozitivne vibracije oko kluba ne budi bezobrazan
slijedeća sezona je naša
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Moji Gromovi završiše sezonu s tri uzastopne pobjede... dovoljno za tek sedmo mjesto...
Zanimljivo da u zadnje tri tekme nisam zabio gola, a pobijedili smo... kad sam zabijao, obično je bila pljuska.
Nadam se da ekipa ostaje na okupu i da u sljedećem prvenstvu lovimo plasman u viši rang.
Zanimljivo da u zadnje tri tekme nisam zabio gola, a pobijedili smo... kad sam zabijao, obično je bila pljuska.
Nadam se da ekipa ostaje na okupu i da u sljedećem prvenstvu lovimo plasman u viši rang.
Hayley <3
Kad pocinje 9 sezona?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.