SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

FliX
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la FliX » 15 dec 2012, 22:51

Posto smo ovo kolo dobili sluzbenim rezultatom, ne znam da li se vaze golovi.. Ovo kolo sam dao dva gola.. a izgleda jedan mi je naznacen. Sad il oba ili nijedan. Necu jedan.. Radi se o ekipi Spamm..

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 15 dec 2012, 22:55

FliX je napisao/la:Posto smo ovo kolo dobili sluzbenim rezultatom, ne znam da li se vaze golovi.. Ovo kolo sam dao dva gola.. a izgleda jedan mi je naznacen. Sad il oba ili nijedan. Necu jedan.. Radi se o ekipi Spamm..
da se vaze sad bih bio najbolji strijelac..tako da nista od golova da si ih 5 dao :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 dec 2012, 22:57

Kako nam je malo falilo da preotmemo titulu Mislish Unitedu :mrgreen: . Još jednom čestitke saigračima na plasmanu u prvu ligu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:05

Jel se gleda rol razlika ili međusobni omjer.Jbt imamo isto bodova ko United i Hammersi,al lošija gol razlika :twisted: U stvari jednaki smo s Jedinstvom,ali bolji Čekićari :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 dec 2012, 23:07

@LBJ MVP
Poredak na tabeli odredjuje veci broj osvojeni bodova.Ako je broj osvojeni bodova isti za dalji poredak na tabeli prvo se gleda:

Tacka 1: Bolja gol razlika.

Tacka 2: Vise dati golova.

Tacka 3: Medjusobni susreti (Ako je nerjeseno racuna se ko je vise postigao golova u gostima)

Tacka 4: Ako i nakon Tacke 1,2 i 3 se nemoze odrediti ko je bolji na tabeli gledat ce se ko je bio bolji u 1. kolu te sezone.Ako i nakon toge se nemoze odrediti dalje se gleda 2.kolo pa tako redom (3,4,...18 kolo)dok se nedodje do tacnoga poretka.

Tacka 5: U tacki 4 se primjenjuju pravila iz Tacki 1,2 i 3.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 dec 2012, 23:09

Cestitke Premieru.
SAMO ČELIK !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:17

Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2012, 23:21

LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
A i vi znaci sa nama. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:28

Cartman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
A i vi znaci sa nama. :lol:
:lol: Aj šta fali sad se vraćamo 8-)

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 16 dec 2012, 01:19

tabele (desni klik -> open image in new tab - da bi vidjeli cijelu sliku :) ) prema nezvanicnim rezultatima:
FK Bilder:Zadnja Klupa 2:0 (el-fighter,suhakrpa)
FK Topnici:FK Delfin 1:1 (arelinho-123456)
Blue Train:FK Pjetlovi 1:0 (Nimla_RZ)
Gongashi:Crazy Legs 1:0 (*p!p!t@*)
Joint_fc:Green Dragons 3:0 (miky_hz x2, Monolog)

FK Formula:FC Ljuta Krajina 1:1 (Tribalian - LjumanM95)
Pivopije:Mislish United 3:1 (Faraon iz Visokog, RK Gradacac, NK/RK Krivaja - tevezito)
BH Fanaticos:Čekićari 0:0
Jedinstvo Manchester:SK Stolac Hercegovina 1:1 (forza - elninho_resTO)
FC Grizzlies:FK Garaže 2:1 (Donnie Darko, LBJ MVP - alacious)

La Vecchia Signora:FC Premier 0:3 SLU.
Red Bavarian:Backspace United 2:0 (effe_sa,ribery)
FK Kljusinari:NK Vukovi zla 1:0 (zjaka)
Spamm:Spartans FC 3:0 SLU.
FK Gromovi:FK Kockari 3:1 (BelminM23, zenicanin x2 - Maestro^^)
slika

slika

slika

sutra nekad sredim sve i postam zvanicne tabele i parove za baraz

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 08:31

a da ga ****s,nije nas htjelo ovo zadnje kolo.Sve u gol,al se je vidjelo cim je prva tekma u Njemackoj zapocela da su gosti u teskoj poziciji,a to su potvrdili i Englezi i Villa sa 3 komada :oops: :oops: :oops:

I moram da izrazim svoje odusevljenje sto SK Stolac nije otisao u I ligu direktno iz 3 pa malo u 2 i odma u prvu,jer je sve vise klubova koji bljesnu na tren i onda izlete iz prve lige u tren oka.Tako da ce Stolac imati jos jednu sezonu za afirmaciju na ovaj "srednji" a ne amaterski rang takmnicanja i onda cemo u profesionalce
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2012, 10:32

Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2012, 11:00

Iskrene čestitke prvacima. Mi smo slavili duže negoli je trebalo i to nam se osvetilo. U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće, al' to je sastavni dio ove igre. Naredne godine idemo po kup i vraćanje u prvu ligu. Jbt, pa mi smo obrnuta verzija Kaiserslauterna. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 dec 2012, 11:09

bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Čestitam vam na pobjedi i opstanku, mada je bilo više sretno al' hajde, da ne ispadnem papak. :mrgreen: Zaslužena pobjeda. :mrgreen:

Inače, velika hvala svima na čestitkama na tituli.

Mi (Pjetlovi) smo svoj cilj ispunili, žao mi je što ne postavismo rekord ( :( ) i završismo sezonu porazom ( :cry: ), no tugovanju nema mjesta. Malo smo popustili usljed nedostatka imperativa i preopušteno tipovali, što smo u ovom trenutku mogli sebi priuštiti. Sad nas čeka Superkup, sedmicu pred početak nove sezone, tako da smo u igri za još jedan trofej. Podsjećam suigrače da ne zaborave na to i da se dobro pripreme, jer to nam je, zapravo, prava kruna svega što smo uradili do sada. ;)

Do tada...

slika

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 dec 2012, 12:55

Svi zaboravili odigrati u našoj ekipi. :lol: :roll:

Moram se ovdje upisati na glavnu temu, da imam među postovima i da me podsjeća. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2012, 13:52

kad krece nova sezona ? necu valjda morati cekati do ljeta ?? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 dec 2012, 15:03

bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Ne znam baš, ovaj @samocelik je pravo loš otkako je doš'o kod nas. Kakav Torres za njega. Ja bih njega na transfer listu. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 dec 2012, 15:13

@Nimla čuvaj me se,narušavaš pozitivne vibracije oko kluba ne budi bezobrazan :D :D :D slijedeća sezona je naša
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 dec 2012, 17:23

Moji Gromovi završiše sezonu s tri uzastopne pobjede... dovoljno za tek sedmo mjesto...

Zanimljivo da u zadnje tri tekme nisam zabio gola, a pobijedili smo... kad sam zabijao, obično je bila pljuska. :D :lol:

Nadam se da ekipa ostaje na okupu i da u sljedećem prvenstvu lovimo plasman u viši rang.
Hayley <3

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 19:32

Kad pocinje 9 sezona?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.