wobly92 je napisao/la:Beduin brate ne znam gdje si ti vidio ovdje da se dižu tenzije, ja baš iz kontra ugla to gledam, a nije do mene jer evo vidim naslove nekih medija i apsolutno normalni, čak i pozitivni jer niko nije ni obratio pažnju uopšte na to u čemu neki ovdje vide negativu, već su se okrenuli otvaranj usezone i Olimpicu.
“Dosta igrača je otišlo iz Slobode, ponavljam sve je to bila procjena stručnog štaba i mislim da smo donijeli dobre odluke, a to govore rezultati. Svako ima pravo na svoje mišljenje i to treba poštovati. Salihović i Pršeš su tu bili sa mnom godinu i pol dana u Slobodi prije toga nekoliko igrača je otišlo. Tako da dozvolite da i ja mogu da pogriješim i da mogu da napravim lošu procjenu ali ja nikave namjere nisam imao. Prema tome, morate shvatiti ja što radim ja za to odgovaram. Nisam valjda tolika budala da radim kontra sebe” – kazao je Husref Musemić.
Kazem to iz ugla kada se desi prvi los rezultat. Razlicitih misljenja ce vazda biti, ali je cilj isti - jaka i uspjesna Sloboda.
Medjutim, vec se eto raspravljamo zasto forsira igrace na neprirodnim pozicijama kada to ne mora. Isto tako sutra da kiksamo protiv Olimpica jedva ce mediji docekati da pisu kako je Kostic odbio igrati beka, kako ga Hustef htio koristiti na neprirodnoj poziciji, kako postoji svadja medju njima i slicno, a to je moglo i trebalo ostati u svlacionici, trener stavi koga on zeli u prvih 11 i to je to.
Richman - nema to nista sa jaranstvom izmedju igraca i navijaca, neko je ovdje javno iznjeo info da je Kostic odbio igrati beka jer je to vidio na treningu (a i novinar je, ako sam u pravu), ali isto tako ne zna gotovo niko ovdje sta je bilo pred Beitar i tokom tih utakmica, a nece ni znati.

Neka se Kole zalaganjem ponovo izbori za svoje mjesto i siguran sam da to svi ovdje ocekujemo, jer je dokazao da je ponajbolji cb u ligi. Merzic ne bi trebao imati prednost cak ni ispred Mehmedagica i Skahica, samo kada budu 100% spremni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤