Schalke- Real Madrid (SP) 2 1.60 - jer
budimo realni, osim domaceg terena ne postoji segment u kojem Real nije nadmocan ovdje, plus taj golman od 19 godina. Da je 1.20 sigurno ga ne bi uzeo, ali po ovoj kvoti....
Basel- Porto ddg 1.45 - po meni je Basel dosta podcjenjen u ovom susretu. Porto jeste blagi favorit za prolaz, ali na
St Jakob Parku su padale i vece
ribe od Porta
Bautista- Pospisil (SP) 1 1.65 -
random favorit iz super- ponude. Klade kazu da je ovaj prvi favorit, a ko sam ja da se protivim?
St Quentin- Denain 1x 1.55 - nisam mogao propustiti priliku da se ne okladim na ekipu sa tako
cool imenom, a moje nedavno steceno znanje o francuskoj drugologaskoj kosarci kaze da je kod njih domaci teren svetinja
Ratiopharm- Brose Basket 2 1.40 - ne znam cime da opravdam ovaj pick... cuo sam za Brose Basket?
Na
petaka- 40 i nesto
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Drugi listic je na marku i po, a pored svih ovih pet parova odozgo sadrzi jos pet koju su usli u polufinale, ali ne i na glavni listic:
Leyton- Bradford odg 1.66
Eintracht- Hannover II 3+ 1.75
Zadar- Cibona 1 1.40
Wetzlar- Melsungen 1 1.55
Guif- Malmo 1 1.40
Dobitak 110 KM
Sretno svima sta god vam je na listicu (osim Schalke 1

)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!