a ne fakat danas sam ga i ja vidjeo u gradu..malo se "sisno" valjda mu amar naredioSkyWallker je napisao/la:pile87 je napisao/la:Dobro sutra je prozovka u 18h na stadionu.Dodjite da vidite Skoru![]()
![]()
ja necu moci doci imam nekih obaveza, ali ga slikajte obavezno
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nema šta, vrhunsko pojačanje...pile87 je napisao/la:Dobro sutra je prozovka u 18h na stadionu.Dodjite da vidite Skoru
Prije rata Susic, poslije rata Skoro, kakav Mesa, kakav Dzeko, kakve piicke mateerneKonfucije je napisao/la:
Napredni mentalni sklop.
Mozes se ti zayebavati koliko hoces,ismijavati bacati neku suplju al' prvo tebi pa i svakom drugom navijacu zeljeznicara gace se tresu kad se spomene ime Alen Skoro.
Trakica preko glave,broj 10 na ledjima,spustene stucne,gol i na kraju vozic na vasem stadionu.
Nastavi,smijem ti se.
FKŽ !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Je li fakat prozivak u 18:00? Da ne dolazim, ako nije. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
old school
- Kontakt:
e ako je ovako onda pile imas pivu
pojacanje itekako i to veliko, igrac je to pravi uvijek bio budimo realni,sa Zebom jos jedan fantazista na terenu,mislim pun tim fantazista
prvo zadovoljan sam jer je paklen igrac, a drugo ono slatko bio je ikona koseva kao i pelak
dobrodosao Alene 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- zubanovic89
- Kontakt:
ne vjerujem dok ne vidim slike, i to slike u dresu nista ovo casual fazoni 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
nema sanse!ako neko vjeruje da ce Luca Toni doci u Sarajevo, nek vjeruje i da ce Skoro doci u Zelju... pa odrekla bi ga se familija... 
BRAVE HEART 1979-2005
- raul-zakon
- Kontakt:
Pustite to...nego ima li neko da će vam doći s vana(inostranstvo) a da ima manje od 35 godina? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
old school
- Kontakt:
Aldine sta si mahnuo veceras dvoguzu ili stok 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji.
-
old school
- Kontakt:
kad Aldin kaze mora da igradamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..
Bio si odmah na transfrmarketudamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..
Potpis!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
old school je napisao/la:Aldine sta si mahnuo veceras dvoguzu ili stok
Željezničar ale!
MA jok , tetak mi onAldinn1 je napisao/la:Bio si odmah na transfrmarketudamirfile je napisao/la:Zar on nije trener oprostio se od futbalaAldinn1 je napisao/la:Arben Avdija u Želji..
Postoji mogucnost da Alaim dodje u Zelju, buduci da mu istice ugovor za koji dan sa onim Irancima.
raul-zakon je napisao/la:Pustite to...nego ima li neko da će vam doći s vana(inostranstvo) a da ima manje od 35 godina?
Salpingidis,
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ovo ti je maksimum jel de..ja tebi nikada ne bih porodicu uvrijedio jer s ljudima nemam nista..ja sam sve one navedene rijeci uputio tebi i slicnima..i po ovom boldSkyWallker je napisao/la:Slušaj lave, ja nit sam balavac nit papak da bi šatro priče prosipao po forumu, ja ne kazem da im je cijeli stadion sve po spisku redao, bio sam na zapadu tačnije ispod loža bilo je pojedinačnih uvreda i jedna grupica koja je konstantno j... sve po spisku, počeli su iz zahebancije neke stvari pa onda "Otac šlagiran sin...", djetetu/momčiću koje je dosao u plavoj majici s natpisom šampioni "2011.-2012" isto je prosao ko i ostali, itd itd. da ne nabrajam sve sad za onih desetak minuta koje sam bio, zato ne laži i ne petljaj,i to je bilo bas "par ljudi" kako ti kazes, a za ovo "šupci" "ciganijo" i "uhljupi" pozdravljam ti ženski rod savmma_hz je napisao/la:sto lazete supci jedni...svi su dobili aplauze..mozda je par ljudi reklo nesta protiv Osima...
al tako kako vi pisete nije bilo..sram vas i stid bilo fukare jedne ..puuuu ciganijo jedna..
svaka cast i hvala svima koji su pomogli Alenu malom...pocev od F.K.Sarajeva pa do Osima,Bukija ,Mimi...
sto bolan lazete..haman bi covjek rekao da je samo vas par bilo na Kosevu i niko drugi pa tako lazete-..
za sta su oni zapeli..kakav teferic ..bilo je navijaca Sarajeva koliko i Zelje sigurno..al prave raje,normalnih ljudi a od takvih pare malom Masli samo na nos mogu skociti..uhljupi jedni..a siguran sam da je jos raje bilo na zapadu koja su ovo čula kao i druge stvari, vi ste uvijek isti bili i ostali nista novo za vas, trolamo temu bezveze zato u skokovima lagano
![]()
stop trolling.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Google Adsense [Bot] i 85 gostiju.